Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zadziorny']swallow - a która welshowa dama w tej stawce jest Twoją dziewczynką? :roll: :niewiem:

Moja dama to CESARIA Adriana`s Dogs (w domu Cześka) i jest najmłodsza z całej sawki, 12 sierpnia skończy 9 miesięcy.

Nitencja na razie nie dziękuję za te kciuki

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witam po przerwie i przed przerwą. Mam gości i w dodatku jutro na agrowczasy na Kaszuby z naszym zbójem jedziemy, więc w ferworze walki nie mam czasu nawet pisać na forum. W ogóle nie mam czasu na nic, tak prawdę mówiąc.

Ponieważ wracam tuż przed wystawą sopocką, więc liczę na to, że uda mi się w sobotę przemycić Deryla i pokazać mu siostrę i brata, których znalazłam na liście startujących (BORA z Szumiących Klonów i CZARDASZ z Szumiących Klonów), a także chyba jakąś ciotkę (BAJA od Filmara) :D
No i mam pytanie - kiedy wchodzą walijczyki na ring? Bo że wchodzą w sobotę to już wiem. Znaczy o której godzinie.

A tak w ogóle to przy okazji powiem, że Deryl kończy dzisiaj pół roku i waży 9,100 kg. :)

Posted

swallow - kciuki oczywiście wszyscy trzymamy :thumbs:

Ali - ładna waga jak na pół roku, a jak wysoki jest Twój Deryl w kłębie? I koniecznie pokaż mu wystawę. Niech się chłopak naogląda :lol:

Posted

W stawce welshy na Sopot jest też moja Fabia /Czereda Trapera/. Jest to nasza druga wystawa więc nie oczekujemy wspaniałych rezultatów, tym bardziej, że przygotowanie jest moje od początku do końca. Jednak próbujemy szczęścia.

Posted

[quote name='zadziorny']Ali - ładna waga jak na pół roku, a jak wysoki jest Twój Deryl w kłębie? I koniecznie pokaż mu wystawę. Niech się chłopak naogląda :lol:
Jak tylko mi się uda go przemycić, to oczywiście, że wejdzie. Będę miała tylko jeden problem - on do każdego psa ciągnie, z każdym chce nawiązać bliższy kontakt. Pewnie wyrwie mi ramię...

Nie wiem ile ma w kłębie, nie mierzyłam go. Będę musiała. Sama jestem ciekawa :D
Ale nie jest gruby, jest (moim zdaniem) proporcjonalny :D

Posted

[quote name='Nitencja']ALi plan sedziowania nie jest jeszcze czynny ale bedziesz mogla zobaczyc na tym linku o ktorej beda welshe : http://www.gdansk.zkwp.pl/gdansk/
No właśnie tam szukałam informacji, ale niczego nie znalazłam.
Widocznie podadzą później. No nic, jak wrócę, to może już będzie wiadomo.

Dzięki.

Posted

Bocian - ja też zawsze sam przygotowywałem swoje sunie do wystaw :lol:
Jak odnieśliśmy jakiś sukces, tym większa była satysfakcja z tego powodu :multi:
Więc głowa do góry i śmiało wkraczaj na ring. Powodzenia :thumbs:

Posted

Wreszcie pada deszczyk - nawet caly dzien. Psiakom wrocil wigor oraz zwiekszyl sie apetycik.
Jutro lub w sobote wyjezdzam na jeden dzien w Bieszczady wraz z rodzinka, ktora przyjechala z Gdyni.
W ktorym miejscu Bieszczad wypoczywa Kika, moglibysmy sie spotkac.

Posted

Ogromnie sie ciesze z wygranej syna ALexa : Ak Mil VIsta Cedric - zostal Zwyciezca Klubu Litwy i BOB w Trokach :) a pol siostra Roxy - WONDER BABE of Happytails dostala tytul Mlodziezowego Zwyciezcy klubu. Polskim akcentem na tej wystawie byla Kaja z nad Czarnej Kaluzy =dostala Zw.Klubu i NSwRJeszcze byla polska lakeland terierka i ona dostala BOB i tytul. :)
Jutro Wystawa miedzynarodowa. :)

Posted

jborowy - maluchy są rozkoszne i całuśne :lol:
Aż chciałoby się je :eating:
BTW - u mnie takie terrarium z "morskimi świntuchami" nie miałoby szans przetrwać :evil:

Posted

zadziorny - teraz widzisz jakie ciężkie życie mam na Podkarpaciu. Morskie świntuchy,trzy akwaria z rybkami, osiem łelszy, Mosiu, sąsiadka z lewej, sąsiadka z prawej, Pani Borowa i Panna Borówka nr 2 (Panna Borówka nr 1, jako bonus, korespondencyjnie z Pyrlandii). Muszę jechać do Tybetu, chociaż chwilę odsapnąć.

Posted

Witam serdecznie po urlopie!!!Wielkie zmany,zastepcze topiki,troche czytania,rewelacja...... :lol:
jborowy maluszki słodziudkie,wyczochraj je....
vigor jakbym miała normalny dostep do neta w Bieszczadach z pewnoscia bysmy sie spotkali,byłam w Bystrem koło Baligrodu,piekna miejscowosc,duzo zwiedzilismy,pogoda dopisała,był skwar niesamowity,oczywiscie wracam tam za rok..... :lol:
Wszystkim tym którzy wybieraja sie ze swoimi pociechami na wystawe zycze powodzenia i trzymam kciuki.....
Pozdro

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...