gugu Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Noi świętowania cd... Dziś Kika konczy roczek i zaprasza na urodzinki :P :P Ali masz sliczny bannerek :P
zadziorny Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Wszystkiego naj, naj, naj dla naszej solenizantki :new-bday: :BIG: :laola: :tort: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
gugu Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Z przyczyn techniczych nie moge wstawic fotki jubilatki :( , ale nadrobimy to.... :P
Flaire Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 zachraniarka napisał(a):Zrobiłam wczoraj fotki, które zaraz idą w świat, zobaczymy co będzie dalej. zach, ja nie dostałam...
coztego Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 :BIG: :new-bday: :laola: :tort: :drinking: A dopiero co takie maluszki słodkie były... 8)
bos Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='jborowy']Bardzo "kościstych" snów, pięknych spacerków i żadnych kłopotów z właścicielami, życzę Kice, Teremu (Krisowi), Korkowi z okazji ukończenia pierwszego roku. Korze, dodatkowo, życzę szybkiego powrotu do zdrowia. I my przyłączamy się do życzeń :BIG: :tort: :lol: :lol: :drinking: :laola: Ali - zdjęcia są super , no,no :lol:
bos Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 A swoją drogą ludzie to Wy spać nie możecie. Rozumiem jborowego bo ma daleko............. :D :D i musi wcześnie wstać żeby coś napisać............... :D Mnie się komp zaczyna zawieszać ,żaba chodzi jak.....chce , jakiś facio mnie zbluzgał że Jazon nie ma kagańca , był tylko na smyczy.......... co jeszcze mnie dzisiaj czeka :question: :niewiem: Chyba już weekend za parę godzin..............nareszcie. :D :D :D
zadziorny Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Czy ja widziałem kotecka :hmmmm:: :o :roll: :lol: Łapać go :lol:
coztego Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 bos napisał(a): jakiś facio mnie zbluzgał że Jazon nie ma kagańca , był tylko na smyczy.......... Trzeba było mu odbluzgnąć, zaraz by Ci ulżyło ;)
Ali26762 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Wszystkiego o czym tylko mogą marzyć pieski życzę Kikuni i jej rodzeństwu :) Rośnijcie zdrowo, rozwijajcie się i cieszcie swoje stada obecnością najwspanialszych terierów :BIG:
gugu Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Dziękuje wszystkim w imieniu Kiki hau hau... :wink:
Ali26762 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Witam :) Dzięki za uznanie, bardzo się cieszę, że podobał Wam się "mój" księżyc :) Rzeczywiście z tymi chmurami podświetlonymi był bardzo efektowny. Nie mogłam się powstrzymać i złapałam za aparat... :D A bannerek to dopiero nieśmiała, pierwsza próba. Przy okazji, w wolnej chwili popracuję nad nim. Ale i tak jestem z siebie dumna, bo zrobiłam go samodzielnie i samodzielnie umieściłam w podpisie :D Zrobiłam jeszcze takie coś, co teraz wkleję :) No i mam dylemat na zasadzie - osiołkowi w żłoby dano :D :D :D
zadziorny Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Zdecydowanie mam dzisiaj zbyt wiele na głowie:
gugu Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Ali szkoda że nie można miec jednocześnie i bennerka i tickerka.. :( ale tickerek i portret Derylka wygląda super,ja bym tą opcje wybrała... :P Zdolny samouk z ciebie :P ,ja nie potrafie zrobic bannerka.... :( .Gratuluje!!! :P
Ali26762 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Oddalam się w podskokach do dzisiejszych zajęć :D
gugu Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 zadziorny no daleko już zajechałeś za poszukiwaniem GIF-ów,jesteś w Indiach czy w Afryce.... :wink: Fajny słonik... :P
Ali26762 Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='gugu']Ali szkoda że nie można miec jednocześnie i bennerka i tickerka.. :( ale tickerek i portret Derylka wygląda super,ja bym tą opcje wybrała... :P Zdolny samouk z ciebie :P ,ja nie potrafie zrobic bannerka.... :( .Gratuluje!!! :P Dzięki. Mnie się też chyba ta opcja ostatecznie bardziej podoba, ale pewnie przez jakiś czas pozmieniam sobie, żeby się ponacieszać :D A jeśli będziesz chciała bannerek, to prześlij mi zdjęcia i coś pokombinujemy :) Albo pomogą Ci dziewczyny, które produkują prawdziwe cudeńka do bannerków od dawna :)
coztego Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='bos']Coztego - masz pw :evil: :D :D :D Nie mam... :( [quote name='zadziorny']A jednak faktycznie widziałem kotecka: Nawet mi nie wspominaj o tych sierściuchach... :evil: Pod moim balkonem jest taki daszek, na którym bez przerwy urzędują koty. Kreska siedzi na balkonie i wkółko drze na nie mordę, a te bezczelne nawet się nie ruszą, gapią się tylko na nią i prowokują, luzaczki... ;)
gugu Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Mozesz teraz sobie zmieniać według nastroju,pogody,samopoczucia... :wink: Wiem że tu są osoby które robią takie cudeńka (ticker zrobiła mi coztego ),pomysle nad bannerkiem,chociaż nie chce rezygnować z tickerka :fadein: ,jakby co to się zgłosze :P
coztego Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Ali26762'] A jeśli będziesz chciała bannerek, to prześlij mi zdjęcia i coś pokombinujemy :) Ja również chętnie pomogę :) Gdyby ktoś życzył sobie jakiś bannerek to walcie śmiało, coś wyskrobię ;) (żebyście nie myśleli, że bos ma jakieś specjalne względy ;) )
INA Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 coztego - chyba ja się zdecyduje 8) na banerek :roll: DLA KIKUNI Z OKAZJI ROCZKU WSZYSTKIEGO WSZYTKIEGO NAJ ZDRÓWKA I WIELE WIELE SZALEŃSTWA ZE SWOIM PANAMI :lol: :lol:
Recommended Posts