Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

vigor napisał(a):
Witam!
Kolejny dzień (już 6 dzionek) łykam antybiotyk o nazwie OSPEN 1500 i nie mogę nic co ma volty wypić.
Wstawiam fotki ARONA (ojczulek: Czardasz vel. Bodryś) braciszka GAPCI:

Ahoj!

Jaki piękny wnusio :multi::multi: :iloveyou:
Wykapany tatuńcio :evil_lol:
Kliwia na Twojej fotce jest ARANEK, nie Aron :shake:
vigor kiedy debiut wystawowy wnusia :confused:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

borsaf napisał(a):
OMM, czy Maxiu miał Rtg płuc zrobione?
Pytam ze smutnego doswiadczenia. Watroba, nerki przebadane, a o rtg nikt z nas nie pomyslał bo sunia nie wykazywała niby objawów....tylko wolniej chodziła....no stara...10 letnia wiec to na karb wieku bylo brane.

Rita-wymiziany :loveu:
Borsaf- nie miał, nikt nie pomyślał i ja też nie:-(

Posted

OMM, na AR we Wrocławiu mają bardzo dobry rtg....niektóre ludzkie szpitale takiego cuda nie mają. Moze zrobicie rtg przy okazji wizyty? Koszt nie jest chyba aż taki ogromny. Koniecznie rtg płuc, nie innych narządów. Serce przy okazji też wychodzi.

Posted

A jak się tam dostać? Nie mam pojęcia czy po 15 będzie można tam zastac kogokolwiek jeszcze? Jak się ten koszt kształtuje?

Posted

Witam po dluzszej przerwie.
Na wstepie chcialam zlozyc bardzo spoznione zyczenia szczesliwego Nowego Roku i oby byl lepszy niz poprzedni.

Borsaf,przepraszam ze dopiero teraz odpowiadam,ale jakos sie nie skladalo,tym bardziej,ze moj "Zlomek"pracuje naprawde jedynie na slowo honoru.W kwestii ortopedy to dostalam namiary na doktora przyjmujacego blizej,jednak jesli beda potrzebne w moim odczuciu dalsze konsultacje nie omieszkam Cie pomolestowac na priva.

Pozdrawiam

Posted

Carragan, zyjesz! Ciesze się, a molestowac zawsze możesz....jak potrzeba.

OMM, dzisiaj Ci nie odpowiem, ale jutro dam info, co, kiedy, jak, za ile, dobra?

Posted

borsaf napisał(a):

OMM, dzisiaj Ci nie odpowiem, ale jutro dam info, co, kiedy, jak, za ile, dobra?

Oczywiście, dziękuję za info:loveu:

Posted

OMM, rtg pewnie kosztuje tyle co rtg, ok. 50-80 zł... Mam nadzieję, że wizyta będzie udana, a jej skutki oczekiwane :kciuki:

Carr, gdzie byłaś jak Cię nie było? :cool3:

OMM, Kreska też jest kocio-gończa... Tylko dla Malizny taka łaskawa :loveu:

Posted

coztego napisał(a):
Przepraszam za jakość, ale nie mogłam się powstrzymać po fotkach jovanny ;)
Oto jak Kresia opiekuje się Malizną:

no pięknie sie opiekuje :loveu:

Czeska naszą kocicą opiekowała się od swych pierwszych tygodni życia :evil_lol:

Posted

Ibolya napisał(a):
Jaki piękny wnusio :multi::multi: :iloveyou:
Wykapany tatuńcio :evil_lol:

No piękny :loveu: , a jaki już duży :cool3:

OMM - jakos nie moge sie doczytac, co szorstkiemu dolega??

Posted

Heyka :multi:

Kawkę przygotuję i lecę z pieskami.
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: dla zadziornego :kaffee_2: rozpuszczalska z mleczkiem, bez cukru :cool3:
i herbatki :drinka::drinka::drinka: zapraszam, częstujcie się :multi:

Miłego dnia Dogomaniacy.

Posted

Witajcie Ibolya chetnie sie z toba napije,ja pije kawke z fusami,słodzona,taka prawdziwa,a nie jakas podrobke:evil_lol: :lol: :kaffee_2: :kaffee_2: zrobiłam dwie,moze znajdzie sie amator:roll:

Posted

Ibolya się napracowała, kawa stygnie, a tu nikogo.... :shake:

Dzień Dobry!
Ibolya, dziękuję za herbatkę :)

Moja ukochana zwierzyna mnie wykończy. Wczoraj słabo spałam z powodu koty, a dzisiaj przed 3. w nocy Kreseczka oznajmiła mi, że koniecznie musimy iść na spacer. Mało tego, o 6:30 Malizna domagała się wyjścia z klatki, a o 7:00 Kreska zarządziła kolejny spacer :roll:
Chyba trochę zbyt chojnie poczęstowałam wczoraj sukę jogurtem :hmmmm: nic innego, oprócz standardowego psiego żarcia, nie jadła :roll:

Hihi, dziewczynki znowu leżą sobe razem na posłaniu Kreski :loveu: Tym razem Malizna zajęła strategiczną pozycję, pozostawiając Kresce miejsce tylko na łeb. :p

Posted

coztego, wycałuj Maliznę, będzie dobrze, już jest dobrze :loveu: .
Moja rekonwalescentka już fruwa pod sufitem i ciągle drze ryja, że głodna. Chyba se baryłę wyhoduję, bo pojemność ma nieograniczoną :roll: .

Posted

Ibolya napisał(a):

Kawkę przygotuję i lecę z pieskami.
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: dla zadziornego :kaffee_2: rozpuszczalska z mleczkiem, bez cukru :cool3:
i herbatki :drinka::drinka::drinka: zapraszam, częstujcie się :multi:

Serdeczne dzięki za kawusię :kaffee_2: :loveu: :calus:

Posted

Mokka napisał(a):
coztego, wycałuj Maliznę, będzie dobrze, już jest dobrze :loveu: .

Przed chwilą próbowała wskoczyć mi na biurko, ale jednak to jeszcze ponad jej siły, lekko się zdziwiła... 8)

No i proszę, dziewczynki teraz śpią jak zabite, a ja będę niewyspana przez cały dzień :p Idę sobie śniadanko zrobić :eating:

Posted

Witam,
Zglaszam sie na kawkę....rozpuszczalna. Nesca z cukrem bez mleczka...
Mam namiary, proszę OMM zglos sie na gg bo ja nie mam zapisane (nie umiem)
i nie wiem jak mam Cię wywołać:oops:

Posted

rita60 napisał(a):
kawke z fusami,słodzona,taka prawdziwa,a nie jakas podrobke:evil_lol: :lol: :kaffee_2: :kaffee_2: zrobiłam dwie,moze znajdzie sie amator:roll:

No wreszcie jakaś kawa dla mnie, dzięki rita! :multi: Czekałam i czekałam, a tu same rozpuszczalskie się panoszą :cool3: . Już się częstuję i polecam się na przyszłość! :lol: :loveu:

Posted

Wiecie jakie niezdrowe są takie fusy :p
Nie ma to jak dobra rozpuszczalska kawa z mleczkiem i cukrem. No, zaraz za herbatą, czarną lekko słodzoną ;)

Posted

coztego napisał(a):
Wiecie jakie niezdrowe są takie fusy :p

Słoneczko, tych fusów się nie je, powinny zostać na dnie kubka... Jeśli do tej pory je konsumowałaś, to na pewno było to bardzo niezdrowe i więcej tak nie rób! :eviltong: :p :loveu:

Posted

coztego napisał(a):
Ibolya się napracowała, kawa stygnie, a tu nikogo.... :shake:

Dzień Dobry!
Ibolya, dziękuję za herbatkę :)
..............................................................

Właśnie dzisiaj rano sobie pomyślałam, że ja chyba za wcześnie :cool3: te kawki szykuję :roll: wszystko stygnie :mad: , a nikt przecież nie lubi zimnej :shake: trza będzie jakowąś modyfikację wprowadzić :evil_lol:

sirion dziś jedzie w świat, zaciskajcie :thumbs: :thumbs: za powodzenie.

I za Ludiego :thumbs: I za Maliznę :thumbs: I za Maxia :thumbs:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...