Flaire Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Ponieważ walijski topik zniknął, zakładam ten, coby było gdzie kontynuować walijską dyskusję. Poprosiłam Admina o pomoc w znalezieniu i przywróceniu oryginalnego walijskiego topiku - jak się znajdzie, to ten przyłączę do tego starego. Bo, wstaw zdjęcie latającego welsha jeszcze raz, bo było cudne.
aga_ostaszewska Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 bo Nie daj się prosić, wstawiaj zdjęcie Cedrika! Właśnie pisałam jaki on piękny i wogóle, a tu topik "się rozpłynął" :(
Flaire Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Ja też właśnie tam pisałam, jaki piękny latający łelsz... Może serwer takiej ilości zachwytów nie wytrzymał. :wink: aga_o, a może Ty z nami na obóz byś pojechała, coby dać Wind możliwość uchwycenia welsha w locie? :wink:
aga_ostaszewska Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Flaire']aga_o, a może Ty z nami na obóz byś pojechała, coby dać Wind możliwość uchwycenia welsha w locie? :wink: Zadzwonię do Ciebie wieczorkiem... :wink: Może serwer takiej ilości zachwytów nie wytrzymał. Tym razem będzie musiał wytrzymać :evil: Oj Alex może być dumny... syncio piękny zarówno w locie, jak i w statyce!
Wind Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 aga, No wlasnie ... moze wybralabys sie na oboz? ;) Nie mam szczescia do fotografowania szczesliwych łelszy na torze ... ten ktory byl, byl wyjatkowo .... eeeee nieszczesliwy :( A jak pamietam Czika lubila sobie poskakac :-)
ryba-pila Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 co to znaczy ze topik zniknal? wracac mi tu - bo ja jeszcze calego archiwum nie przeczytalam.... :scream7:
aga_ostaszewska Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Wind']aga,No wlasnie ... moze wybralabys sie na oboz? ;) Nie mam szczescia do fotografowania szczesliwych łelszy na torze ... ten ktory byl, byl wyjatkowo .... eeeee nieszczesliwy :( A jak pamietam Czika lubila sobie poskakac :-) Beatko... juz napisalam maila i teraz czekam na odpowiedz. Jesli zgodza sie dopisac mnie na liste obozowiczow, to biegne - wplacam pieniazki - i wyczekuje na spotkanie z Toba i Majeczka! Oj stesknilam sie juz za fotkami robionymi przez Ciebie... moze oprocz Cziki, to i ja zalapie sie (zupelnie przypadkiem) na jakas fotke :wink: Trzymaj kciuki! jborowy Nie denerwuj sie... zlosc pieknosci szkodzi :wink:
Wind Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 aga, No to super! :-) Pewna jestem, ze bedzie bardzo fajnie :-) Osobiscie bardzo sie ciesze z tego obozu, a mojemu psu od dzisiaj zafundowalam klusowanie przy rowerze. Przyda sie to i Majce i mnie 8)
aga_ostaszewska Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 jborowy Dziekuje za fotki! Bylam wyjechana, wiec odebralam je dopiero po powrocie. Oczekuj na maila :wink:
Nitencja Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 szczesliwe welshe z finlandii :) Szkoda ze ja mam daleko na agility ale moze to sie niedlugo zmieni :)
aga_ostaszewska Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 [quote name='Wind']aga,No to super! :-) Pewna jestem, ze bedzie bardzo fajnie :-) Osobiscie bardzo sie ciesze z tego obozu, a mojemu psu od dzisiaj zafundowalam klusowanie przy rowerze. Przyda sie to i Majce i mnie 8) JADĘ! Dzis, najdalej jutro wpłacam pieniążki! Już nie moge sie doczekać! Oj będziesz miała szczęśliwego welsha do focenia! :wink: Nitencja Świetne te welshe z Finlandii!
Nitencja Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 a tu siostra Roxy z Estonii : http://www.tradenet.ee/~kaido/gallery/albums/Parnu2005/IMG_7615s.sized.jpg Flaire juz zmienilam, ale foxy to mi sie dalej rozjezdzaja;-)
Flaire Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):JADĘ! Dzis, najdalej jutro wpłacam pieniążki!aga_o, bardzo się cieszę!!! :D
Nitencja Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 a kiedy macie ten oboz?? i gdzie :) Aga i slusznie Czika bedzie miala ubaw a Wind zrobi piekne zdjecia. 8) Flaire a Twoje dziewczyny Misia i Api tez jada?
Wind Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Nitencja, Piekne zdjecia wstawilas :-) Mam nadzieje, ze z obozu przywioze choc w polowie takie jak nam pokazalas :-) A co do obozu to jest pod Pultuskiem 8-12 sierpnia (organizator FORT). Aga, Swietnie, ze jedziesz! Bardzo sie ciesze :-) Cziki nie widzialam cale wieki i pewnie wyrosla z niej sliczna i bardzo grzeczna panna :-)
Flaire Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 [quote name='Nitencja']Flaire a Twoje dziewczyny Misia i Api tez jada?Nitencja, Misia jedzie. A Api nie moja (ja ją tylko wystawiam). Jej Państwo nie mają jak wziąć urlopu, więc nie jedzie. :( W zeszłym roku dwa razy byłam na takich psich wakacjach i było super. Raz było to tropienie, raz agility, za każdym razem super. aga_o też była na tym agility (jak i Api ze swoim Państwem). Robiliśmy rozmaite rzeczy, z trymowankiem włącznie, ale to, co mi się podobało najbardziej, to że centrum uwagi stanowiły psy! A możliwości nawet dla tak kiepskiego fotografa, jak ja, są na takim wyjeździe fantastyczne. To zdjęcie Leona pochodzi właśnie z obozu agility:
Flaire Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 Nitencja napisał(a):a tu siostra Roxy z EstoniiPiękne, piękne zdjęcie, tylko nieregulaminowo wysokie... Mogłabyś zmniejszyć lub zamienić w linka?
zadziorny Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Nitencja - foty superzajefajne :lol: Aż zazdroszczę tym łelszom :wink:
Wojtek Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Fenomenalna mina Leona. Zupełnie jak ten kojot z kreskówki Disneja :lol:
zadziorny Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Wind napisał(a):Wojtek napisał(a)::o O KURDE MOLL!!! A TERAZ WCIEŁO TOPIC O AIREDALACH!!! :o Wojtek, Nie siej zlych wiesci ;) AT sa tam, gdzie byly 8) Ciekawe jak długo jeszcze? :wink:
bo Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 jborowy no nie bądź niemądry, mnie bardzo by brakowało Twojego humoru, czasami złośliwości :lol: na dogo. Qrcze Ty jak wino, im dłużej Cię znam, tym lepsze. Cóż tam jakieś techniczne zawirowania :wink:
Nitencja Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 jborowy nie wsciekaj sie :) i loguj sie na http://erdelkowo.net << wlasnie rusza i forum dla walijskich :) Zapraszam wszystkich
Recommended Posts