Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jovanna napisał(a):
Ja to sie obawiam ze on po roku dostanie....chociaz z drugiej strony to i lepiej bedzie jednorocznie cieczkujaca :evil_lol: a w ogole to planujemy krycie jak tylko sie pojawi...

Ja miałam suczkę, która miała cieczki co 18 miesięcy...

A tak w ogóle, to Ty z tą właśnie suczką na obóz jedziesz? A zdążysz?

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Nie martw się Flaire na pewno dojdzie mnie się nie śpieszy :multi:

Jeśli chodzi o cieczke Dorka miała jak w zegarku co 6 miesięcy
a Gapcia pierwsze dni zanosi bardzo dzielnie Lucki jeszcze nie wykazuje
większego zainteresowania chociaż zaczyna robić podchody
przymilania adorowania i przesadnej higieny. Zaczynam Gapcie izolować
na pięterko do Dziadka. Ojciec kupił zabawki a nawet zawiązał
jej czerwoną kokarde na szyji wygląda przepięknie.
Dziś Gapa nauczyła się dawać głos (a ile radości przy tym było)
ma już kąplet zaliczeń siad łapa waruj i głos zaliczone na 5

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']

Cytat:
Napisał(a) Flaire
Ela_h, doszedł trymer? Wysłałam Twój i INY tego samego dnia i ona swój już dawno ma...

niestety nie

Flaire :hand:do mnie tez nic nie doszlo.:niewiem:
Wiec przypominam sie niesmialo.

Posted

[quote name='Kliwia']Flaire :hand:do mnie tez nic nie doszlo.:niewiem:
Wiec przypominam sie niesmialo.
O (&*%. Tobie to ja powinnam dowieźć po prostu, nie pocztą. Napisz na priv dokładnie, gdzie - i kiedy - i podwiozę. Dzięki i przepraszam!

Posted

Flaire napisał(a):
Ja miałam suczkę, która miała cieczki co 18 miesięcy...

A tak w ogóle, to Ty z tą właśnie suczką na obóz jedziesz? A zdążysz?

Tak z nia mam jechac, jesli nie dostanie do lutego cieczki to bede zmuszona zrezygnowac z obozu...:shake:

Posted

[quote name='Flaire']O (&*%. Tobie to ja powinnam dowieźć po prostu, nie pocztą. Napisz na priv dokładnie, gdzie - i kiedy - i podwiozę. Dzięki i przepraszam!

Ok.Flaire nie ma pospiechu, ja tylko sie przypomnialam. Umowimy sie juz po szalonym sylwesrrze.

Posted

Anka_89 umaszczenie wskazuje, że to Silky Terrier (tzn tak mi się wydaje, że umaszczenie jest silkowe, popsuł mi się monitor i w ogóle nie mam czerwonego koloru, piesek jest szaro zielony :evil_lol: )

Posted

[quote name='jovanna']Moja Angie dostala pierwsza cieczke majac 15 miesiecy i ani mysli dostac drugiej a to juz 9 miesiecy minelo yhhhh....

jovanna - moja Serena też pierwszą cieczkę dostała w wieku 15 miesięcy, i kolejne miała w odstępie ponad rocznym, także pewnie z Twoją będzie podobnie. Cześka pierwszą miała w wieku 8 miesięcy i ma cieczki co 7 miesięcy. Nie wiem, ale mi to wygląda na jakąś prawidłowość, im pierwsza cieczka w późniejszym okresie, tym dłuzszy okres między cieczkowy

Posted

Ponieważ jestem dzisiaj pierwszy, to zapraszam na kawusię :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: i herbatkę :drinka: :drinka:

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
To jest Majut. :loveu:

Też tak myślę. Zaraz poznać po tym inteligentnym spojrzeniu ;)
swallow napisał(a):
umaszczenie wskazuje, że to Silky Terrier ...piesek jest szaro zielony

Rzeczywiście Silky zazwyczaj są szaro zielone, więc łatwo było się domyślić :evil_lol:

Posted

Siemka! dzięki waszystkim za za sms-y=życzenia:loveu:
Mamy się nienajgorzej...Livce wyjęłam dzisiaj pierwszego mleczaka=lewą górną jedynkę:evil_lol: ....
Pozdro dla wszystkich!

Posted

[quote name='bogula2']Siemka! dzięki waszystkim za za sms-y=życzenia:loveu:
Mamy się nienajgorzej...Livce wyjęłam dzisiaj pierwszego mleczaka=lewą górną jedynkę:evil_lol: ....
Pozdro dla wszystkich!
Dziekujemy za pozdrowienia,ale gdzie bogula:niewiem:tesknimy za nia:-(

Posted

[quote name='Nitencja']rita nie wiesz ze kobieta czasem potrzebuje zmiany ;-) i teraz bogula to bogula2 ?? :cool3:
DOKŁADNIE:evil_lol: ......to cały czas JA ,czyli Bogusia D. z Livką a kiedyś z Fafolem.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...