INA Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 zach - dawniej i u mnie tak było :roll: a teraz ja byliśmy na semin agility to nie wiedzałam co mu za nagrodę wymyśleć wszystkim pluł :evil: ale wymyśliłam PARÓWECZKI 8) jako że to był smakołyk od wielkiego święta wieć dał się przekupic.
zadziorny Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 borsaf, mail doszedł - dzięki :lol: A GIF-a przesłałaś córce jak Ci poradziłem :question:
borsaf Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Zadziorny maila otrzymałam, szkoda, że sie nie da wkleić. Na piątek byłoby jak znalazł
gugu Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 INA napisał(a):Też myślałam o 20mm - tylko drogie to tałatajstwo - szczególnie smycze np 71,00 :o obroże między 20-60 pln :( ale te gumowe cośik innego 8) mi się podobają pomarańczowe i wiele wiele innych :lol: :roll: to ja dziekuje.... :wink:
Flaire Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 zach, Ludwiś ma apetyt jak Misia i Api... :D Zresztą wszystkie moje psy takie były z wyjątkiem jednego samca, którego odziedziczyłam jako niejadka i nie udało mi się go wyprostować. Na smakołyki też biorę zwykłą karmę (tyle że wolę taką w mniejszych granulkach, bo to, czym karmię jest w sporych). Teraz z Misią jest jeszcze gorzej... to przez tę ciążę... Powolutku przestaje dla niej istnieć wszystko, co nie jest związane z wkładaniem do pyska. :(
zadziorny Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Flaire, to chyba dobrze, prawda :roll:. W jej stanie to zdrowy objaw :lol: :wink:
INA Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 gugu - drogie jak cholera ale klasę mają :roll: Nic ja mówię dobranoc :sleep2: bo rano trzeba wstać i jeszcze pracować :tard: :stupid: aj jeszcze Vigo czeka na ostatni obchód :Dog_run: Flaire - czyli Misia :P już na pewno w ciąży :multi: :D
Ali26762 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Aleście się rozpisali - człek nie może spokojnie od kompa odejść, bo jak przyjdzie, to już kilka stron czeka do nadrobienia... Pffff... :D Gosia&Luka - przynieś jutro tę obróżkę, zmierzymy Derysiowi. Ale raczej się nie nastawiam na zakup (nie jestem w posiadaniu takiej kwoty, żebym mogła swobodnie kupić 3 obroże Rogz'a na raz). Ale zobaczyć można, czemu nie :) Czy ta obróżka jest z łańcuszkiem czy bez? Co do ceny - parazytologię zawsze robię na Kaprów, w tej chwili badanie kosztuje dokładnie 26,75 zł. Inne badania - krew, mocz, próby watrobowe czy nerkowe - najtaniej wychodzą w szpitalu na Zaspie. Przerabiałam to z Beruszkiem...
gugu Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Flaire nie wiem czy cos nie pomyrdałam,ale ty juz miałaś mieć sceniaczki :P ,czyli Misia juz z koncówka ciazy :P INA drogie ale i zdania sa podzielone na ich temat :( :wink:
Ali26762 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 INA, bardzo sie cieszę, że Viguś odzyskuje dobre samopoczucie, podrap smoka od ciotki :) A co do wyniku parazytologii - uprzedzono mnie, że czasami jest tak, iż w dostarczonej próbce może nie być pasożyta, mimo, że w psie egzystuje. Dlatego robię drugie badanie za jakiś czas. Kontrolnie.
Gosia_i_Luka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ali - masz pw. A co do modelu obróżki do przymiarki, to jest dokładnie taki: http://pelna-miska.ehost.pl/sklep/_var/gfx/4fb12927c8d56e192a5419adb35b6f64.jpg ale wzorek mamy inny. :wink:
Ali26762 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='gugu']INA drogie ale i zdania sa podzielone na ich temat :( :wink: To znaczy? Ja słyszałam same superlatywy...
borsaf Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Flaire Hurra! niech je, a dużo, bo potem trzeba to tałatajstwo wykarmic Już niedługo będziesz miała: Potem tak I tak: I tak: Foty skanowane więc nie najlepszej jakości.
Ali26762 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Gosia&Luka - odpisałam. Tylko już mi się wszystko pomyliło. Teraz zwątpiłam w swoją pamięć do wzorków :-?
Ali26762 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 borsaf - miałaś tak zapsiony dom? Cudnie wyglądają te szkraby w masie :D
bos Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 borsaf - cudownie , macierzyństwo pełną piersią :o :lol: :lol: :lol: ...................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
borsaf Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ali juz gdzies to pisałam: szczenieta to tylko w masie, tego sie nie zapomina, całe życie człowiek wraca do tych chwil. Bylo ich 10 sztuk
Ali26762 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 To faktycznie sporo :) Pamiętam jak brat przyjechał do nas ze swoimi szczeniorami - siedem seterów irlandzkich małych, jedna sucz dorosła, no i mój Beruszek. Wszystko to kłębiło się na 46 metrach kwadratowych :D Niezapomniane przeżycie :D
Flaire Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 Misia w ciąży jest na pewno, tylko jeszcze nie wiem, czy to ciąża prawdziwa, czy urojona... W czwartek idziemy na USG. borsaf, maluszki cudne! :D
zadziorny Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 O! Dzisiaj Flaire wstała skoro świt :lol: Poranek mamy wreszcie słoneczny i pogodny, chociaż bardzo zimny bo temperatura wynosi tylko 2 stopnie :roll: :wink:
zadziorny Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 borsaf - super sceniurki :lol: :iloveyou: :calus: Bosze, jak ja już tęsknię za takimi małymi rozrabiakami :loveu: :multi:
bos Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 :BIG: :laola: :laola: :BIG: No to kochani Tym razem ja mam ciupinki jubileusik :oops: :wink: :D :D :D :D 200 :D :D : :D :D POST :Dog_run: :laola:
INA Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Flaire prawdziwa , prawdziwa :kciuki: :P gdzie tam urojona. borsaf zeskanowałaś te fotki :multi: ale miały malutkie szczurkowe ogonki :lol: na tym ostanim przy bramce czy była między nimi taka różnica wzrostu? Czy tylko każdy stanął po swojemu jak to u sceniaka :P :P :P :P Ali dzięki - Wczoraj Vigo jadł i jadł i jadł 8) chyba nadrabiał ten ostatni tydzień a dzis od rana znowu :lol: gdzie się mu to wszystko mieści :o ile moze zdziałac taka zwykła aspirynka 8) jeszcze dziś mam dać 1/2 tabletki. Ali wezmę pd uwagę Twoją inf. dotyczącą ponownego badania. :)
zadziorny Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 bos, no to gratulujemy :BIG: :popcorn: :beerchug: :klacz:
Recommended Posts