Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='zadziorny']To jest siostrzenica mojej TZ - Zosia :cool3: z nieodłącznym Gertrudem na kolanach :loveu: :eviltong:. Czy mogę prosić o oryginał tej fotki na maila? :multi: Jeśli masz więcej to również poproszę :modla:
Oczywiście, prześlę, jak wrócę do domu, mam chyba dwie takie fotki.

Posted

[quote name='Ibolya']Oczywiście, prześlę, jak wrócę do domu, mam chyba dwie takie fotki.
Z góry dziękuję :multi:. Ta druga fotka tej samej pary była zrobiona tydzień później na wystawie w Częstochowie (niestety aparatem analogowym :shake:, stąd gorsza jakość :oops:).

Posted

Elu - dzięki za fotki Agapci i ciepłe o niej słówka (te z priva). Cieszymy się, że Gapcia sprawia Wam tyle radości:multi: i również z faktu, że potrafi psocić - to ma po tatusiu Bodrysiu:roll:.
Lady - piękny szkrab i jak majestatycznie wygladaw tym ogromiastym fotelu.

Bodrysiu - wcinaj ten seler:p.
Ahoj!

Posted

Witajcie !!!

Nitencja nic tylko cód miód:loveu: :loveu:
ależ ona ma zabawek :loveu:

Po trymowaniu Agapa dostała takiego spida, że nie możemy ją
uspokoić 260 m2 to za mało dla niej na dodatek dziś nie było
tlenu tylko mleko i to jej nie przeszkadzało ze spaceru wróciła
po pachy w piachu i błocie. Laki wrócił nie lepszy :mad: :shake: :-(
obraz nędzy i rozpaczy Dora też 3 psy do kąpania :placz:

Dlaczego Bodryś ma wcinać seler :confused:

Posted

Heyka :)

Pozazdrościłam, że inne psiaki śmieją się do nas i na walijczykach i na serdelkach, tak cudne fotki powstawialiście, że dzisiaj zabrałam aparat na piłki i próbowałam porobić fotki w ruchu, ale nie bardzo mi wyszły. Nie zrażając się tym postanowiłam jednak wstawić seryjkę:

Posted

I znowu chwila przerwy:

Przyszedł kolega, najpierw był grzeczny, więc Deryś go zignorował, ale później trzeba było bronić piłek i psiej godności - kolega śmiał położyć łapę na grzbiecie Derysia i trzeba było włączyć orkiestrę i pokazać mu garnitur zębów...

Ostatnio mój odważny pies zaczyna odwarkiwać się innym, potrafi zębami bronić piłek i swojej zabawy... Dzisiaj po raz pierwszy zareagował warkotem i poszczekiwaniem na hałas na klatce schodowej...
Zmienia się mój mały... Martwi mnie to bardzo :(

Posted

[quote name='Nitencja']Elu Jaka sliczna wnusia :) :loveu: Fritz - widzisz jak super wyglada czarne i czarno-rude ;-)

no super wyglada a najwazniejsze ze super sie dogaduja razem:)
Super ta Twoja corusia na fotach na fotelu Leda czyli Lady!cód miód:)
Ibolya dziekuje za komplementy dla mojej dziewczyny:) to pierwsza w sumie zabawa Mishy z psem, nie ma towarzystwa za wiele biedactwo;)
Ali Super foty ,Deryl piekny jak zwykle i strasznie fotogeniczny ,ah szkoda ze z Misha nie moze sie poznac( na razie):)

Posted

Fritz, ale ta Twoja Mishka cwaniara :loveu: Nieźle sobie wykombinowała to, żeby nie lecieć za wysokonożnym kumplem, a spokojnie na niego poczekać :D

Dzięki za komplementy pod adresem Deryśka, ja też mam nadzieję, że wkrótce i my się poznamy i nasze psiury. Matisska widziałam, jest cudny, ale na zdjęciach Misha nie ustępuje mu urodą. Koniecznie muszę sprawdzić, czy zdjęcia nie kłamią ;) :D

Posted

Ali, a ten kolega to tak na grzbiecie jak rodezjan:evil_lol:, nie dziw sie, że Derys bronił swego.
Fritz, filmik fajny, a Misha spryciula:loveu:

U nas tez od wczoraj mleko za oknem i nie daje odporu, cięgiem mgławica brrrr
Za to na naszych terierach cieplo i slonecznie. Pisze tak dlatego, ze przypadkiem weszlam na weterynarię i..ciut przydepnęłam Chefrenowi na ociski... Zauwazyłam z niesmakiem, ze bardzo często sa posty takie ex cathedra, suche, pouczajace, nieraz w złym guscie nawet ( nie Chefrena).
Wchodzi ktos nowy na forum i...dostaje full lodowaty prysznic...bo gdzies nie dojechal, bo kupił sobie psa bez papierów,...bo...itd,itd Ilu miłych psiarzy stąd odeszło po takim przywitaniu?, nie ma statystyk. Nie w moim stylu takie rozmowy wiec rzadko wchodze na inne topiki.
Uff,...no to se pogadałam i mi lżej:lol:
Bos, odezwij sie, smutno bez Ciebie. A tak przy okazji, to ręcznik zostawiłeś...i będziesz musiał po niego wrócic do Gniezna!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...