Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='borsaf']bos, a pamiętasz, czego nie pamiętasz? Jeżeli tak, to nie jest z Tobą tak źle.

......no chyba że pomintom..... :D trudno by zapomnieć

..................sama radość :D

Posted

[quote name='borsaf']Ali on nawet obróżke ma jak Regonik od Rogza
Zwróciłam uwagę na piękną obróżkę Regonika. Ja się też przymierzam do Rogza, ale mam straszny dylemat - jaki wzór wybrać ??? :D

Posted

[quote name='zadziorny']Ali nie, nie mam :oops:. A to może Twoje dzieło :hmmmm:
A skąd... Wygrzebałam kiedyś w sieci.
Nie potrafię tworzyć gifów, może kiedyś do tego dojrzeję :D
Na razie poprzestałam na przeróbkach zdjęć :)

Posted

Ali Taka obróżke pierwszy raz widziałam u Koki - Nidzwiedzicy.
Ta obroża świeci w ciemności i piesek jest lepiej widoczny. Kupiłam ją, jak byłam na wystawie w Toruniu, a Regonik byl malutki. Po wytrymowaniu pasuje na niego ale jak odrośnie muszę kupić tą większą.
W Poznaniu będę robić duuuże zakupy, bo planuje jeszcze (może) smycz do kompletu, yeż z tych świecących

Posted

HEJ ALE WESOŁO WAM :lol:
Mi też bo Vigusiowi jest już lepiej - wyniki wyszły ok- kupa czysta a po drugiej połówce aspiryny zaczął miec apetyt jak za dawnych czasów.

Wy wspomnieliście o Rogzu a ja własnie przed chwilą oglądałam kolekcje i już nawet znalazłam jeden wzór już mnie ręka świeżbiła aby nacisnąć guziczek i wtedy przypomniało mi sie(a właściwie przypomniała mi moja druga połowa) 8) że czeka mnie kilka innych ważniejszych Vigusiowych wydatków :( trzeba zaczekać.

Posted

borsaf - właśnie chciałam kupić taką która świeci w ciemności :evil: - - bo teraz tak szybko ciemno się robi i Vigusia ledwo co widać w ciemnościach

Posted

INA super!!! wyczochraj go serdecznie i niech już nie robi takich numerów :wink:

A gdzie takie spacerowe swiecidełka dla psiaków można kupić? :P

Posted

INA napisał(a):
borsaf - właśnie chciałam kupić taką która świeci w ciemności :evil: - - bo teraz tak szybko ciemno się robi i Vigusia ledwo co widać w ciemnościach
Tylko pamiętaj, że to jest materiał odblaskowy, nie świecący - czyli świecie się tylko w świetle czego innego (np. samochodu :evil: ).

Ja sprawiłam Misi takie małe czerwone migające światełka do roweru żeby przyczepić do obroży jeśli będę chciała ją w nocy gdzieś spuścić. Tak naprawdę to wolę jej w ogóle w nocy nie spuszczać, ale gdyby mi się zachciało, to jestem gotowa. :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...