Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Flaire napisał(a):
Ja będę. A przypominam, że mam obecnie w domu trzy DUŻE psy! :-)

W produkcji ciasteczek wyspecjalizowaliśmy się tak, że potrafimy robić wręcz mikroskopijne: właściwie sam zapach wystarcza.

Posted

Tym razem tyż ma być, podobno, sałatka śledziowa, tylko ingrediensy będzie miała insze :evil_lol:
jborowy tym razem ja zadbam o sztućce (i o minerałkę oczywiście też) :evil_lol:

[SIZE=2]Flaire jutro erdelki idą na tym samym ringu, co welsze :multi: może nareszcie będzie czas pogadać :lol:

Posted

Buuuuuuuu, sałatka śledziowa! Minerałka! Ciasteczka wątrobowe jborowego! A mnie nie będzie!

To niesprawiedliwe!

No cóż... Trudno...

Będziemy trzymać kciuki i pazurki za tych, którzy w Kielcach...

(Nie mam żadnych emotek...)

Posted

Siemka! dzisiaj powitanie i parzenie kawy i herbaty spada na mnie...zapraszam na szybki łyczek i komu w drogę do Kielc, to szczęśliwej podrózy, fajnej zabawy, sukcesów!

Posted

Witajcie,

bogula, rzeczywiscie podpisik jak malowany :loveu:

Za tych co walcza w Kielcach :drinking: Walczcie o slicznie pobrzekujace medalki i szczesliwie wracajcie :-) Jak zwykle czekamy na relacje i foteczki :loveu:

bosik, na Helu??? Temu to dobrze :cool3: W sierpniu wakacje, w listopadzie wakacje, ciekawe kiedy przyjdzie czas na prace :evil_lol:

No nic ... ja dzisiaj znowu do roboty :multi: :multi: :multi:

W.

Posted

niedzwiedzica, nie oglądam porannej siatkówki, bo nie jestem w stanie wstać. Wciąż mam zaległoci w spaniu po Poznaniu i wyborach. Dzisiaj pierwszy raz od tygodnia mam wrażenie, że jestem wyspana :lol:

jborowy, a nie da się tych ciasteczek włożyć do koperty i przysłać pocztą :cool3: ;) Dobrze, że nie jadę do Kielc, przynajmniej ciasteczka nie pójdą suce w tłuste boczki :diabloti:

Posted

coztego - ja też odespać nie mogę :placz: i nie zapowiada się na to, żebym miała kiedy... Dzisiaj i jutro nauka, nauka, nauka, w poniedziałek do nocy wernisaż, a potem praca-nauka-praca-nauka. :roll:

Posted

Heyka :) Mam wiadomości z Kielc - mam nadzieję, że niczego nie pomieszam ;) ELZA z Turzycowych Kniej - NSwR, CACIB / ALEX Nitencji - CACIB, BOB / BODOR - res. CACIB / GAJA Kliwii i CAESAR Aluzji idą na BiS Weteranów oboje. Ponadto MATISSE zakończył Młodzieżowy Championat, a LOCIA pokonała psa i zdobyła tytuł Zwycięzcy Młodzieży. KOCHANI - OGROMNE GRATULACJE !!! I dowiedziałam się, że mają tam sałatkę śledziową... Buuuuuuu :(

Posted

Ali, dzięki za wieci z Kielc. NASI GÓRĄ ;) :loveu:
bogula, ale minki robi ta Twoja paninca. To groźne spojrzenia spode łba na zdjęciu z butelką, po prostu cudne. Foć, ile możesz!

Posted

Wszystkim dzisiejszym: :multi::multi::multi::multi::multi:

doskonałym, medalistom, tym co na pudle stanęli
i tym co czempionaty ukończyli
oraz ich właścicielom
WIELKIE GRATULACJE
:laola::laola:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...