Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

aga,

Tak tez myslalam, ze cierpisz na brak kompa i nadmiar pracy ;)
A z Majka wszystko ok :-) Wlasnie idziemy na trening posluszenstwa :-) A skakac bedziemy ponownie od przyszlego tygodnia :-)

Mizianka dla Czitersa :-) Duzo zebrala grzybkow? ;)

Posted

bos - sprecyzuj co rozumiesz pod pojęciem "ściągnąć do swego kompa" :hmmmm:
Czy chodzi Ci o zapisanie GIF-a na twardym dysku, czy raczej o umieszczenie animacji na pulpicie żeby cieszyła oko ciągłym fikaniem :niewiem:

Posted

[quote name='zadziorny']bos - sprecyzuj co rozumiesz pod pojęciem "ściągnąć do swego kompa" :hmmmm:
Czy chodzi Ci o zapisanie GIF-a na twardym dysku, czy raczej o umieszczenie animacji na pulpicie żeby cieszyła oko ciągłym fikaniem :niewiem:

co będzie mniej skomplikowane..... :D :( :(

:D :D

Posted

[quote name='gugu']bos kliknij prawym,zapisz jako i masz animki na kompie :lol: :P :wink: ,ja już mam całą kolekcje :wink:

....tak zrobiłem :D :drinking: :D :D dzięki gugu.........

Qrcze tego obiadu chyba nie dokończę,teraz musiałem przerwać na galerii wklejanie fot...............już idą moje dziwczyny a ja nie mam naobieranych ziemniaków...... :evilbat: .......przes............. :D

Posted

No, mniej skomplikowane jest oczywiście zapisanie na twardym dysku. Robisz to tak jak napisała gugu: klikasz prawym klawiszem myszy na obrazku i z pojawiającego się menu wybierasz "Zapisz jako...". Następnie wybierasz katalog na Twoim twardym dysku, w którym obrazek ma się znaleźć oraz akceptujesz zaproponowaną dla niego nazwę lub zmieniasz na swoją własną, która będzie dla Ciebie bardziej czytelna :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Posted

[quote name='bos'][quote name='zadziorny']bos - a z jakiej to zeszłorocznej wystawy pochodzą ostatnie foty :question: Czyżby to była Skałka w Świętochłowicach :question:
Jeśli tak, to ja też byłem na tej wystawie :roll: :lol: 8)

TAK !!! :D ......................ale ja Cie tam nie widziałem........ :D :D
Bo ja mam taką skromną powierzchowność, że nie rzucam się w oczy :wink:

Posted

[quote name='gugu']bos kliknij prawym,zapisz jako i masz animki na kompie :lol: :P :wink: ,ja już mam całą kolekcje :wink:
No to pochwal się dziewczyno swoimi GIF-ami :roll:. Nie bądź samolubna :roll: :wink:

Posted

zadziorny ta kolekcja jest od ciebie (tzn z tego topiku) :P ,na moim kompie,nie bede dublowała :wink: ,ja nie mam czasu wyszukiwac GIF-ów (jestem za leniwa :wink: ),dawaj ich wiecej.... :P

Posted

Spieszę donieść, że nie dotarłam dzisiaj do weta, postaram się jutro dojechać. Nie panikuję, bo Deryl czuje się dobrze, zjadł śniadanko, szaleje. Myślę, że do jutra nic się nie stanie.

aga_o - już nie mogę się doczekać kiedy będziesz miała sprzęt w domu - to już stanowczo zbyt długo trwa :huh:
No, ale mnie pocieszyłaś. Te 2 - 3 dni jestem skłonna jeszcze poczekać :D

Czy tylko psie gify można wstawiać, czy inne też? Bo trochę mam...
Na początek może welszyk :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...