Ela_hryckiewicz Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Witajcie !!! Toto bardziej rude to kochana Diuneczka a to malutkie to nie wiem :niewiem: czyżby to siostrzyczka Agapy :cool3: Dziś wróciłam z pracy i odniosłam mały sukcesik mała Gapcia potrafi dawać łapkę siadać na zawołanie, a dziś nauczyłam zarazka i gapelkę warować jadno uczyło się od drugiego :evil_lol: :evil_lol: Maluchy bardzo łatwo się uczą. Tropem Ali zaczyna się w domu robić że nie ma nic za darmo. Jeszcze jesteśmy na pierwszej lekcji nauki 8 słabo to jeszcze wychodzi ale się uczymy.Zauważyłam na filmikach Wind że słowo wypowiedziane głośno Super wiele może zdziałać dziś to wypróbowałam i udało się 2 zarazki w locie pojęły.
borsaf Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Aga, buuu nie umiem cytowac fotki z watku foxowego:oops:, powiedz, dlaczego przypięłaś sobie Czike do biustu?:evil_lol:
borsaf Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Elu, co to za płytka, o ktorej piszesz? Czy taką mozna dostać?
aga_ostaszewska Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 borsaf napisał(a):Aga, buuu nie umiem cytowac fotki z watku foxowego:oops:, powiedz, dlaczego przypięłaś sobie Czike do biustu?:evil_lol: Hahaha... rzeczywiscie to tak wyglada :roflt: (na tym watku szykuje sie chyba niezla zadyma, dlatego juz wole sie nie odzywac...) ;)
aga_ostaszewska Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Magda_i_Dex napisał(a):Aga oglądając fotki z Tobą od razu widać jakie szczęście Cię spotkało. To Ci dziewczynka prezent zafundowała. Jeszcze raz gratuluję. Magdus, Czika czasem chyba lubi mnie zaskakiwic... ale robi to srednio raz na rok ;) poprzednia taka niespodzianke zrobila na wystawie miedzynarodowej w warszawie w zeszlym roku! :loveu: Uwilbiam ta moja dziewczynke! :loveu: Aga - JESZCZE RAZ WIELKIE GRATULACJE:multi: :multi: :multi: opłacało się "dziubdziać" Czitersa :evil_lol: dla niewtajemniczonych - Aga przez conajmniej 2 godziny upiększała Czikę. Co chwilę coś przy niej poprawiała, układała każdy włos z osobna. No i się opłacało. Czika wyglądała świetnie. Jak na światówkę przystało :multi: Czesalam, czesalam i wyczesalam... :cool3: Dziekuje :oops: Oj trzeba bedzie sie spotkac, trzeba bedzie... :eviltong: Gosia: Ucalowania dla Lukierka! Zapomnialam spytac... zmienilas fryzurke, prawda? Super wygladalas! coztego: Twoje buciki zrobily normalnie kariere wystawowa :cool3: Ela: Ucalowanka dla ferajny!
Wind Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Elu, Powodzenie w szkoleniu Zarazkow ;) Podstawa to konsekwencja i wiele pochwal, polaczonych z pysznymi nagrodami :cool3: Moja trenerka powtarza mi jak modle, ze moj pies ma mnie szanowac, ale nigdy bac :p Po zawirowaniach w trzymaniu koziolka osiagnelysmy, poki co jako element osobny czyste trzymanie, bez nerwowego rozgladania sie czy aby oby jakis ON-ek nie podbiega i bez nerwowego wypluwania :multi: Ogromny to dla nas sukces! Teraz czekaja nas kolejne kroki "prostowania" komendy :-) aga, Lubisz zmieniac fryzure, co? Zdradz do jakiego stylisty ostatnio Cie zagnalo :cool3: Gosia, Na milosc Boska coz to za kubek :evil_lol: Jakiegos ladniejszego wizerunku nie bylo? :roll: :razz: Przespalam dzisiaj pol dnia ... czy cos nie tak z cisnieniem? :roll: Doslownie oderwac glowy od poduszki nie moglam, co raczej mi sie nie zdarza ... W.
aga_ostaszewska Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Wind napisał(a):aga, Lubisz zmieniac fryzure, co? Zdradz do jakiego stylisty ostatnio Cie zagnalo :cool3: Oj lubie... i znlazlam wreszcie swojego upragnionego fryzjera... na imie ma Pawel (wiecej nie wiem :oops:, nawet telefonu do niego nie mam). A bylo to tak: wscieklam sie na mogeo fryzjera Andrzeja, ktory stwierdzil, ze nie zetnie mi grzywki bo bede zle wygladala... jakies 1,5 mies po takim jego wyznaniu zobaczylam, ze bardzo oryginalny facet otworzyl na mojej ulicy zaklad... Nie mialam pojecia jak scina wlosy, ale stwierdzilam ze skoro mam czekac prawie 2 tygodnie to... musi byc dobry! Sprawdzilo sie :lol:
Gosia_i_Luka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Aguś :buzi: Wind - ciiicho, to wszystko przez perspektywę - te uszy wyszły takie dłuuugie i morda jakaś dziwaczna, ale obiecałam coztego, że będzie fotka kawki w kubku, a inaczej kawki nie umiałam ufocić. :evil_lol: Zresztą przyznajmy sobie szczerze... maliniak nawet tak namalowany i ufocony jest po prostu piękny! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)
Wind Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 aga, Zaufany stylista to jeden problem z ... glowy :cool3: Gosia, Na szczescie obracam sie w takim srodowisku, ze akceptuje kazdy "ideal piekna" :evil_lol: Bez tego moglabym nie przezyc zadnej wystawy, ekspozycji prac, odkryc i fascynacji innych :lol: Pewna jestem, ze dobrze przyrzadzona kawa doskonale smakuje w kazdym kubasku :loveu: W.
Gosia_i_Luka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Wind napisał(a): Pewna jestem, ze dobrze przyrzadzona kawa doskonale smakuje w kazdym kubasku :loveu: W. Hihi, ja powiedziałabym raczej, że w TAKIM kubku wszystko smakuje wyśmienicie! :evil_lol::loveu::p:eviltong:
Ali26762 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Heyka :) Mnie jeszcze trzyma ten Poznań, szczególnie jak oglądam fotki, które co i rusz się tu pojawiają. Ja też mam trochę, ale są beznadziejne... Albo ja nie potrafiłam, albo mój aparat, albo i jedno i drugie... Zdjęcia z ringu nie wyszły mi wcale (Tobie, nikit też nie :(), wyszło kilka spoza ringu: Aga i Magda szykują Czikę: Ibolya zaczytana, pewnie sprawdza stawkę jeszcze raz przed wejściem na ring: Tu bos i swallow (tyłem), w głębi Aga i Magda: Od lewej - tyłem Magda, przodem swallow, Ibolya, bos i zadziorny: Rodzinka Misiołajów :) kawałeczek Nitencji i Agi w tle, a na pierwszym planie bos, Magda i INA: kawałeczek INY, swallow i Ibolya: coztego i Gosia: borsaf i coztego: zadziorny:
swallow Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 jaszczurka napisał(a):Zobaczcie jaki piekny foksik. Bardzo oryginalny. Tą fotkę znalazłam na foksach Jaki welszowy ten foksik :-)
Fritz Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ali26762 napisał(a):Heyka :) Mnie jeszcze trzyma ten Poznań, szczególnie jak oglądam fotki, które co i rusz się tu pojawiają. Ja też mam trochę, ale są beznadziejne... Albo ja nie potrafiłam, albo mój aparat, albo i jedno i drugie... Zdjęcia z ringu nie wyszły mi wcale (Tobie, nikit też nie :(), wyszło kilka spoza ringu: Aga i Magda szykują Czikę: Ibolya zaczytana, pewnie sprawdza stawkę jeszcze raz przed wejściem na ring: Tu bos i swallow (tyłem), w głębi Aga i Magda: Od lewej - tyłem Magda, przodem swallow, Ibolya, bos i zadziorny: Rodzinka Misiołajów :) kawałeczek Nitencji i Agi w tle, a na pierwszym planie bos, Magda i INA: kawałeczek INY, swallow i Ibolya: coztego i Gosia: borsaf i coztego: zadziorny: Ali!wcale nie sa beznadziejne! oddaja klimat i charakter tego wydarzenia.Jakbys zobaczyla moje to dopiero! zmienilam aparat i wyszlo mi mozna powiedziec NIC z Poznania...poza tym tam byly dziwne warunki oswietleniowe ,kompaktem badz malpa tak zwana nic sie nie dalo zrobic. Fotki Twe sa ok Ali!Pozdrawiamy:)
Ibolya Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Witajcie we wtorek :multi: Kawka zrobiona, zapraszam :kaffee_2:
Ali26762 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Co prawda kawki nie pijam, ale za to wstawię kilka fotek: Aga i Czika tuż po zdobyciu brązowego medalu: A tu Madzia, Agusia, Misiołaj i oczywiście Cziters, bohaterka dnia, chwilę po zejściu z ringu:
Ali26762 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Fritz napisał(a):Ali!wcale nie sa beznadziejne! oddaja klimat i charakter tego wydarzenia.Jakbys zobaczyla moje to dopiero! zmienilam aparat i wyszlo mi mozna powiedziec NIC z Poznania...poza tym tam byly dziwne warunki oswietleniowe ,kompaktem badz malpa tak zwana nic sie nie dalo zrobic. Fotki Twe sa ok Ali!Pozdrawiamy:) Co Ty, Fritz, naprawdę wyszło mi tyle, ile właśnie pokazałam. Reszta to nieporozumienie. Zauważ, że wszystkie są spoza ringu, za wyjątkiem dwóch, które robiłam po ocenie, z bliskiej odległości. Wszystkie inne, w pełnym oświetleniu i ostrości, zachowam w pamięci... :roll: Wiesz, jeszcze raz powtórzę - szkoda, że się nie ujawniłaś, że nie podeszłaś, a tak blisko byłaś. Szczerze żałuję. Zrobiłabym na tę okoliczność dobrą fotę ;) :D
bogula Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ali26762 napisał(a): ----miodzio:loveu: Siemka! my po spacerku, kawka wchłaniana; zapraszamy! Livka w nocy robiła za pompę---zwymiotowała jakieś niestrawione gałązki...a po oczyszczeniu spała znowu jak suseł:evil_lol: ; no i skacze jak pchła:evil_lol:
Ali26762 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 bogula, nie mogę się doczekać fotek Twojej Księżniczki. Tak się cieszę, że masz swoje czarno-rude, że nie masz pojęcia! Tylko takie do Ciebie pasowało - Ty wiesz... :) I już niedługo się spotkamy - na ringu :multi: Ćwicz z małą posłuszność, ćwicz postawę - chętnie przegram z Livką rasę :)
Wind Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Witam o poranku :-) Kawka :morning: dla Wszystkich, podobnie nieprzytomnych jak ja. Cala noc w Wawie padalo i cos na tyle pomieszalo sie z cisnieniem, ze wstawalam w nocy po Ibuprom na bol glowy :roll: Ale teraz jest juz ok :-) Jeszcze tylko jakis jogurtek na sniadanko, a potem wybywamy z Markusem troche potanczyc :cool3: A po chwilach przyjemnosci lecimy do naszych pracek. Nie ma to jak wolne zawody :sweetCyb: , polecam kazdemu :cool3: bogula, Tak to juz jest u tych szczeniorow. Opchaja sie trawa, ziemia z doniczki, wlosami z dywanu i zwroty pokarmu gotowe ;) Ale to przeciez uroki dziecinstwa :loveu: Ali, Sliczne zdjecia Agi, Czitersa i reszty :loveu: Cziter stal sie absolutna GWIAZDA naszych topikow, z czego ogromniasto sie ciesze :cunao: Nie moge sie juz doczekac spotkanka z aga, na ktorym mocno Ja wysciskam :cool3: Gosia, jakos dopiero teraz zauwazylam Ciebie na zdjeciu! Rzeczywiscie fajna fryzurka i jaki kolor :razz: Milego wtorku :-) W.
zadziorny Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 nikit1 napisał(a): Zadziorny - widziałeś mnie ;) nawet zamieniliśmy kilka słów :lol: . Ja Ciebie poznałam od razu - po czapce :loveu: A Bosa po obiektywie :evil_lol: Było mówić że Ty to Ty :roll: :cool3:. Na następny raz trzeba zaopatrzyć wszystkich dogomaniaków w identyfikatory :cool3: :razz: :lol:
zadziorny Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 swallow napisał(a):Tą fotkę znalazłam na foksach Jaki welszowy ten foksik :-) Dokładnie :lol:. Miałem takie same odczucie :cool3: :evil_lol: ;)
zadziorny Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 bogula napisał(a): Livka w nocy robiła za pompę---zwymiotowała jakieś niestrawione gałązki...a po oczyszczeniu spała znowu jak suseł:evil_lol: ; no i skacze jak pchła:evil_lol: No co Ty :crazyeye:. Gałązkami ją karmisz :shake:. Karmę kup :mad: :diabloti:
INA Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Witajcie - dziś obudziłam się z bólem gardła... Kawka nie pomogła... Ali fajne fotki- no i Aga nie powinna narzekać na brak obfocenia:lol: pamiątka będzie jak znalazł - i to z nową fryzurką:razz: Ja mam też jedną Agę ale z ukierunkowaniem na Czikę:eviltong: a jakże :cool3: przecież należało się jej 3 najpiękniejszy Welsz świata:multi: - mam nadzieję że dziś uda się wstawić:roll: . Gosia_i_Luka napisał(a):Mówisz-masz :evil_lol: Tylko pamiętaj; zazdrość-brzydka rzecz. :p Od mojego powrotu Lukier ma taką korbę, że nie można jej zmęczyć:roll: - wczoraj leżałam i uczyłam się, a białas non stop na pełnym speedzie przemierzał pokoje, kończąc bieg kangurzym skokiem na mój brzuch, za każdym razem z inną zabawką w pysku :lol:; jednym słowem - idziemy na boisko poćwiczyć i przetestować nowe piłeczki rogzowe... :cool3::p U mnie to samo - po pracy spacer, jakieś domowe zajęcia i zabawa ze świrem Vigusiem któremu taki mini spacer w ciemnościach i deszczu nie wystracza..:shake: Kubeczek fajny a ja żałuje, że nie kupiłam takiego kubka z Erdelem:razz: byłaby pamiątka dobrze ze chociaż tą smyczke do pomarańczowej obróżki zakupiłam oj myślałam że wiecej wydam pieniążków:evil_lol: Gosia czy masz te piłeczki Rogzowe za 10,00 od sztuki--oglądałam ale miałam pewne opory - bo piłki dla Vigo powinny być z kamienia . bogula - Livka łobuziara :cool3: - zajada się gałązkami:mad: bogula - daj jej po tej nocnej pompie dużo do picia:razz: i foteczki proszę:p
Ela_hryckiewicz Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Witam !!! na porannej kawce :loveu: i się zrywam od razu do poracy :mad: Zycze miłego dnia :loveu:
Anisha Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 INA napisał(a):Kubeczek fajny a ja żałuje, że nie kupiłam takiego kubka z Erdelem:razz: byłaby pamiątka dobrze ze chociaż tą smyczke do pomarańczowej obróżki zakupiłam oj myślałam że wiecej wydam pieniążków:evil_lol: INUŚ, ja też przez moment żałowałam, że nie kupiłam serdelowego kubka, ale szybko mnie olśniło, że po co mi kubek z obcym (do tego wcale nie najładniejszym :shake: ) erdelem kiedy są punkty usługowe nanoszące zdjęcia na kubki i możesz sobie na taki kubek nakleić jaką tylko fotę chcesz, czyli zapewne Ty Vigusia, a ja Szagulca! :lol: Znajdź sobie jakąś piękną Vigusiową mordzię na zdjęciu i myk - masz piękny kubek, dużo lepszy niż te wystawowe! :multi: A jeśli u Ciebie takich usług nie ma to prześlij mi fotkę Vigo ( i kaskę :evil_lol: ), a ja Ci tutaj to załatwię i odeślę pocztą - pewnie i tak będzie dużo taniej niż zapłaciłabyś na wystawie :fadein: . Smyczkę do pomarańczowej obróżki (bo Shaggy ubiera się u tego samego kreatora mody co Viguś :lol: ) ja też kupiłam i bardzo jestem ciekawa jak wygląda Twoja! Bo moja tak: Ma ok. 2 metrów długości i 3 warianty skrócenia, linka jest miła dla ręki, a karabinczyki wyglądają dość solidnie - ogólnie jestem zadowolona. No i idealnie pasuje do rogza! :multi:
Recommended Posts