Ela_hryckiewicz Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 coś mi się ch........... w tym kom :mad: Przepraszam
bos Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Kliwia......serdeczne gratulacje za złoty medal........jednak i ja muszę sie pochwalić.......że ......i mnie, ......i zadziornemu...... wręczono medale....było to ogromne zaskoczenie jednak ......miłe... ...:eviltong: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :lol:.........za trud i poświecenie w nieprzygotowaniu Jazona do ...Światówki co umożliwiło start innym:evil_lol: :eviltong: :lol:.........ten ....nie pamietam za co , bo po ósmym toaście urwał mi się film........ciekawe czy zadziorny bedzie pamiętał......:cool3: :evil_lol: :lol:...........no i wreszcie ten największy.......dla najbardziej zarośniętego rudo czarnego :eviltong:
bos Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Acha........ludzie ,"walcie" :eviltong: wszyscy do urny wyborczej w Zabrzu do komisji coztego..........bedzie miała dziewczyna trochę rozrywki.:multi: :multi: :multi: Autobusy już podstawione, kto nie zdąży..........jest zawsze jeszcze dobre obuwie i mozna się przebiec........ Potem będzie ciacho.......i ....sałatka śledziowa........jak kiełbasa wyborcza:eviltong:
INA Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Hej jeszcze raz - powtórze - cieszę się że mogłam Was wszytkich poznać:loveu: :loveu: :loveu: ---dobrze że zdążyłam na sałatkę Ali:cool3: - gdzie ja wtedy byłam jak zaczynaliście ją jeść- ledwo dla mnie starczyło.:evil_lol: - wieczorkiem doczepie na wątku kulinarnym ten mój przepis z "pierś z imbirem" Ja jeszcze chiałam podziękować przesympatycznej Pani Borowej za ciepłą herbatkę z czerwonego Termosika:lol: bos - czytamy w tej chwili z TZ - dogo i powiedziałam mu to słowo :lol: - on też sie smieje ze Wy sie dziwicie:razz: - a wogóle to strasznie nam zadrościł tego spotkanka i uważa Was za super gości:lol: :cool3: Ela niestety mam na Twoich fotkach krzyżyki:placz:
vigor Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Kliwia serdeczne gratulacje za zdobyte złotko ! ! ! Ela poleca ciasto + piersi A...., Ina z kolei pierś z imbirem. Okropnie leje, sunie w swoich lewgowiskach. Ahoj!
Magda_i_Dex Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Hej witam wszystkich; Jeszcze raz serdecznie gratuluję wszystkim wspaniałych osiągnięć w Poznaniu.:multi: :multi: :multi: Było super i szkoda, że tak szybko ten dzień minął. Elu dzięki za pomoc w odnalezieniu się na hali 5, bo gdybyś po mnie i Ali nie wyszła, to na 100% na ten pociąg bym nie zdążylam, a tak to udało mi się biegiem na niego zdążyć, ale na styk. Tylko żałuję, że nie pożegnałam się z Wami wszystkimi. Czekam na więcej zdjęć, bo jest przecudownie je oglądać i jeszcze raz wszystko od nowa przeżywać. Aga_o pięknie sie z Cziką prezentujecie. Elu a Lucky zrobił od Wrocławia niesamowite postępy. Prezentował się super! My wczoraj z Dexem pojechaliśmy na grzyby do lasu. I o dziwo grzybów było zatrzęsienie, tylko ok 80-90% tego było przymrożonych. Zwłaszcza mróz zaszkodził podgrzybkom. Ale znaleźliśmy także opieńki, prawdziwki i borowiki ceglastopore. A Dex jakby oszalał - cały czas przez kilka godzin biegał ode mnie do Marka i Taty. Ile on kilometrów zrobił, to nie wiem, ale na chwilkę nie stanął i tylko szczekał na nas, aby mu patyki rzucać. Wróciliśmy popołudniu do domku, a on dalej chciał się bawić. Pies nie do zdarcia:lol:
bos Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 INA napisał(a): bos - czytamy w tej chwili z TZ - dogo i powiedziałam mu to słowo :lol: - on też sie smieje ze Wy sie dziwicie:razz: - a wogóle to strasznie nam zadrościł tego spotkanka i uważa Was za super gości:lol: :cool3: .......tak, to słowo .......było :eviltong::siara: :sweetCyb: :ylsuper: Myślę że się kiedyś z Twoim TZ tem poznam.......i nie jedną flaszkę opróżnimy:lol::lol: :evil_lol: I bylo super że mogliśmy się znowu spotkać :multi: :multi: :multi:
Welsh Terrier Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 bos napisał(a):........wyobraż sobie że wiemy......:eviltong::evil_lol: ;) .....ale cieszymy sie z Tobą......:multi: .....a co do tego że byliśmy....zajęci.........ale to w niczym Cie nie usprawiedliwia.....wszak jesteśmy jedną rodziną , a to że mamy różne charaktery, poglady polityczne,rózne psy......i takie tam inne .......to jednak Welshowa Rodzina.....i jak życie pokazuje .....nie tylko Welshowa. Więc Twoja nieobecność jest ....NIEUSPRAWIEDLIWIONA :mad: :cool3::lol: Z zadziornym próbowaliśmy Cie parę razy zlokalizować.......gdy tata schodził z ringu....ale się nie udało , a szkoda.:shake: :cool3: Hehe, no masz rację. Przepraszam Was. :oops: Nawet nie wiecie jak się z tym czuję... :cool3: Jeszcze będzie wiele okazji do poznania się. ;) :cool3:
Wind Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ela_hryckiewicz napisał(a):htuyfguktjyg Elu, czyzbys po swiatowce zaczela mowic w obcym jezyku? :evil_lol: ;)
Ela_hryckiewicz Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 niech mi ktoś napisze czy wyszły zdjęcia teraz :mad:
Ela_hryckiewicz Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wind napisał(a):Elu, czyzbys po swiatowce zaczela mowic w obcym jezyku? :evil_lol: ;) No :evil_lol: :evil_lol: coś mi nie wychodzi w tym kom.
Ela_hryckiewicz Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 no nareszcie :loveu: Dzięki Wind :loveu:
Ibolya Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ela_hryckiewicz napisał(a):niech mi ktoś napisze czy wyszły zdjęcia teraz :mad: Ja też widzę, tylko .... dlaczego wstawiłaś fotę, na której Bodryś wisi w powietrzu :mad: :crazyeye: :-o :angryy::angryy::angryy: całkiem nieustawiony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba bedę musiała Cię poprosić o jej usunięcie :mad: :shake: :cool3: :razz: :diabloti:
aga_ostaszewska Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Eluś widze wszystkie Twoje fotki! Dziekuje... ja na swoim aparacie mam tragiczna jakos zdjec! :angryy: Witam juz z Warszawy! Dziekuje wszystkim za przemile slowa! Niby to takie gooopie, ale ja nadal sie ciesze! Bardzo milo bylo poznac dogomaniakow, ktorych do tej pory znalam wylaczanie z lacza internetowego :multi: Jestem pewna, ze nie bylo na wystawie tak zgranej paczki znajomych... z taka iloscia jedzenia i... % :cool3: Ta wystawe bede wspominala zapewne do konca zycia... i ciesze sie, ze swoja radosc moglam dzielic z Wami. Fotki... niestety ich jakos jest masakryczna (co zaraz zostanie zaprezentowane) i bede bardzo wdzieczna jesli komus uda sie wyslac kazda foteczke jaka ze mna ma na a.ostaszewska@b59.net i... oczywiscie wstawiajcie jak najwiecej tutaj na forum!
Ela_hryckiewicz Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ibolya bo tylko tyle miała zdjęć z klasy Chempionów i wstawiłam wszystkie :oops: ok jedno kasuje
aga_ostaszewska Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ela_hryckiewicz napisał(a): Ibolya bo tylko tyle miała zdjęć z klasy Chempionów i wstawiłam wszystkie :oops: ok jedno kasuje Elus, wyluzuj... to byla tylko aluzja... :eviltong::lol:
Welsh Terrier Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 :evil_lol: Ale szybkie dziecko! :evil_lol:
Ibolya Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ela_hryckiewicz napisał(a): Ibolya bo tylko tyle miała zdjęć z klasy Chempionów i wstawiłam wszystkie :oops: ok jedno kasuje Elu ja przecież żartowałam :razz: nie zauważyłaś tych emotikonków :cool3:;)??
coztego Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Elus, wyluzuj... to byla tylko aluzja... :eviltong::lol: No co Ty? Aluzji jeszcze nie było na dogo po wystawie :p Rety, ale nudy w tej komisji wyborczej! :angryy: Trzeba było zostać na Wystawie 8) Na szczęście najgorsze już za mną, teraz mam przerwę i wracam do urny dopiero o 20:00, na liczenie głosów. Przy tej frekwencji pójdzie błyskawicznie :roll:
vigor Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Właśnie wróciłem z ponad godzinnego spacerku, na którym byłem z suniami. W pewnym momencie poczuły zająca (przebiegał w odległości 50 - 60 m), ale ostrym zawołaniem przerwałem im pościg za szarakiem. Zacząłem się bać o ich powrót, bo już zaczynało szarzeć. Wszystko skończyło się OK. Coztego - starym zwyczajem nawrzucajcie sobie głosów do urny, to będziecie mieli ci liczyć:evil_lol:. Ahoj!
Recommended Posts