zadziorny Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ali - będzie dobrze :thumbs: 3mamy też kciuki za wszystkie pozostałe chore pieski :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
bogula Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Witajcie! zgadzam się z nitencją, że sporo postujecie i ledwo minie dzionek i tyle czytania, ale to bardzo miłe! Właśnie skonczyłam farbować włosy, mam nadzieję, że Fafik mnie pozna :wink: INA---tylko zdrówka dla Vigo! Widzieliście kilka tygodni temu w tv obrazki z USA zwiazane z psią grypą? Flaire ,dasz wiecej na ten temat? ale w wersji polskojęzycznej... Pozdro dla wszystkich!
coztego Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Nitencja']Coztego - gratulki za 500 poscik. Jednego zera Ci zabrakło! 5000! ;) Przy takiej ilości jakieś przypadkowe skasowanie jednego topiku nie gra roli... 8) a wlasnie co to byl za wredny terrier. A taki jeden mieszaniec foxa... :evilbat:
zadziorny Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Nitencja napisał(a):Coztego - gratulki za 500 poscik. Tylko jak sie straci welshowy topik to i tak stracisz liczbe postow :evilbat: Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że tego sabotażu na welshach dokonał jakiś zawistny erdelomaniak :evil: :wink: Zauważcie, że topik welshowy był zawsze większy od erdelowego, a i teraz powoli, powoli ale zbilżamy się w ilości postów do erdelowego topiku :roll: :user:
Nitencja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Coztego wybacz :) ale ja zawsze mialam problemy z zerami ;-) Zadziorny a ja jestem o tym przekonana!! W koncu posty same z siebie nie znikaja :evilbat: a mi zezarlo tyle postow na walijskim ze szkoda mowic ........ bogula niedlugo to cale dnie bedzie trzeba siedziec przed dogo i czytac ;-)
gugu Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 coztego ty weteranie.... :lol: :wink: Nitencja jest nadzieja ze już sie taka sytuacja nie powtórzy z postami.... :( :P :wink:
Nitencja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Nitencja jest nadzieja ze już sie taka sytuacja nie powtórzy z postami.... :( :P :wink: ...........oby......... 0X
zadziorny Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 coztego moja Trudzia ma w bloku obok swojego osobistego wroga, foksiczkę właśnie :evil: . Jest to suczka nierodowodowa, ważąca na oko około 12 kg, prawie biała bez czarnych i rudych plam. Obie dziewczynki wprost uwielbiają bójki między sobą :evilbat: . Kiedy się tylko zobaczą, natychmiast przystępują do ataku :evilbat: . Jeśli obie są na smyczy, to nie ma sprawy - po prostu nie dopuszczamy ich do siebie :( . Gorzej, kiedy jedna z nich nie jest zapięta - wtedy następuje natychmiastowy, bez ostrzeżenia atak na przciwnika :evilbat: . Najczęściej luzem biega właśnie foksiczka :evilbat: . Mnie się to zdarzyło tylko dwa razy na początku tej awersji, kiedy jeszcze nie wiedziałem jaki charakter mają wzajemne stosunki naszych suczek :o . Pogryzły się już w sumie kilkanaście razy 0X . Ostatnio około 2 tygodni temu :evil: . Tym razem postąpiłem inaczej niż zwykle, kiedy to na moje barki spadało zadanie rozdzielenia walczących suk (trzech, bo do bójki jeszcze włączała się Gaja, stająca w obronie swojej córy). Widząc pędzącą w moim kierunku foksicę, natychmiast wziąłem na ręce Trudzię, pozostawiając jednocześnie na ziemi Gaję (Trudzia była z tego powodu bardzo nieszczęśliwa i wyrywała się z całych sił do przeciwnika :evil: ). Oczywiście Gaja na atak odpowiedziała atakiem, a ja spokojnie patrzyłem na walczące suki i czekałem, aż właścicielka foksa zrobi porządek ze swoją suką, którą tak beztrosko spuszcza ze smyczy pod naszymi blokami, wiedząc doskonale, że rzuci się do ataku na moje psy kiedy tylko je zobaczy :evilbat: . Oczywiście, jak zwykle przepraszała mnie za zachowanie swojej suki :evil: , ale ja już nie wytrzymałem i zapytałem ile razy jeszcze będzie mnie przepraszać :evil: . Kiedy się wreszcie nauczą, że nie mogą spuszczać ze smyczy swojej foksicy w pobliżu naszych bloków, ponieważ w każdej chwili mogę pojawić się ja lub żona z naszymi psami :niewiem: Najlepszy numer jest wtedy, kiedy wychodzę na spacer z Trudzią w miejsce, gdzie krótko przed nami spacerowała foksiczka :roll: . Można pęknąć ze śmiechu patrząc, jak Trudzia węszy wokoło zawzięcie pochrząkując jak dzik i szasta co chwilę jak nawiedzona wszystkimi czterema łapami :lol: :roll: :wink:
Flaire Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Nitencja napisał(a):W koncu posty same z siebie nie znikaja :evilbat: Apropos znikania samego z siebie, to mnie obecnie znikają przychodzące maile (no pewnie nie same z siebie, tylko jakiś zdegustowany dogomaniak je sabotażuje :wink: ). Przychodzą na serwer, ale gdy je ściągam Outlook Expressem, to nie ma ich w skrzynce... :o Po prostu znikają. Gdy próbuję jakiegoś konkretnego znaleźć wyszukiwarką, to mi się pokazuje "Unknown error". :o Miał ktos kiedys coś podobnego? Tymczasowo proszę osoby, które porozumiewają się ze mną za pomocą maila o przerzucenie się na priwy. Co prawda zmieniłam ustawienia tak, żeby kopie ściągniętych maili pozostawały na jakiś czas na serwerze (w ten sposób mogę je przynajmniej bezpośrednio na serwerze przeczytać), ale ciągle nie jest to bardzo wygodne i muszę spróbować to wszystko jakoś naprawić (a przy okazji mam nadzieję, znaleźć te maile, które zniknęły w czasie ściągania zanim zmieniłam ustawienia serwera). Tak więc jeśli są wśród Was tacy, którzy rzeczywiście wierzą w niezawodność komputerów :o , to ja bym to jeszcze raz przemyślała :wink: .
zadziorny Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Flaire napisał(a):Tak więc jeśli są wśród Was tacy, którzy rzeczywiście wierzą w niezawodność komputerów :o , to ja bym to jeszcze raz przemyślała :wink: . Ja do tych osób już dawno nie należę :roll:. Mało tego, twierdzę nawet, że komputer bez oprogramowania to tylko kupa elektronicznego złomu :evil: :wink:
zadziorny Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 To może dla rozruszania towarzystwa wkleję jeszcze takiego GIF-a: :lol: :lol: :lol:
Flaire Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 [quote name='zadziorny']Mało tego, twierdzę nawet, że komputer bez oprogramowania to tylko kupa elektronicznego złomu :evil: :wink:A oprogramowanie to już najgorsze śmieci. :( Wszystkie większe programy, w momencie ich wypuszczenia na rynek, zawierają błędy - o niektórych nawet producent już wie, tylko nie ma czasu naprawić przed terminem wypuszczenia na rynek. :( W każdym razie, jaśli chodzi o mój mailowy problem, to narazie znalazłam coś takiego. :roll: Problem jeszcze nie rozwiązany, ale mam kilka pomysłów, co zrobić.
coztego Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='zadziorny'] Kreska!!!! :angel: Jak żywa :lol: Flaire, jeśli chodzi o Twój problem, spróbuj rzucić twardym dyskiem o ścianę. Podobno czasem pomaga :evilbat:
zadziorny Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 No i jeszcze coś :lol: . bos jak Ci się ten podoba? :Dog_run:
zadziorny Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='coztego']Flaire, jeśli chodzi o Twój problem, spróbuj rzucić twardym dyskiem o ścianę. Podobno czasem pomaga :evilbat: Ha ha ha :roll: Dobre :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
bos Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 coztego - jak możesz tak :D o terrierkach ......... :D :D one są kochane ......popatrz na Jazonka........ .......................... :D :D :D a może żabuśke........... :D ................. :D
bos Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='zadziorny']No i jeszcze coś :lol: . bos jak Ci się ten podoba? :Dog_run: zadziorny - bardzo , bardzo.......skąd takie cuda masz....... PARSONRK - też zaskakuje animacjami COZTEGO - tak samo ..................ale mi do Was jeszcze brakuje.............. :( :Dog_run:
zadziorny Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 No to może jeszcze jeden? :lol: :roll: :wink:
coztego Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='bos']coztego - jak możesz tak :D o terrierkach ......... :D :D Jakoś mogę ;) one są kochane .... No przeca wiem 8) Sama marzę o takim wrednym potworze w domku... :fadein: Ale ten jest wredny, pewnie dlatego, że to z foxem mieszane... foxy sa jakieś podejrzane... :wink: Jeszcze raz Kreseczka: 8)
coztego Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='bos'] ..................ale mi do Was jeszcze brakuje.............. :( Nauczysz się, nie takich rzeczy się przy nas nauczysz ;)
Nitencja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 w ogole urzadzenia elektroniczne to pasqdztwa . Dzis bylam w sklepie i czytnik kodow nie chcial za diabla przyjac saszetek pedigree..... ;-). Wszyscy sie zlecieli do kasy i probowali....... i na koniec siadl caly system ..... :evil: hehe a co do znikania postow na walijskim to ja mam tam swoja teorie :)
bos Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='zadziorny']bos - a z jakiej to zeszłorocznej wystawy pochodzą ostatnie foty :question: Czyżby to była Skałka w Świętochłowicach :question: Jeśli tak, to ja też byłem na tej wystawie :roll: :lol: 8) TAK !!! :D ......................ale ja Cie tam nie widziałem........ :D :D
bos Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 aga_ostaszewska napisał(a): , a mnie zostawiła sama w wielkim mieśce... i z niewygrzanym łóżkiem :( .................no to w czym problem.............. :D :D :wink:
bos Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='coztego'][quote name='bos'] ..................ale mi do Was jeszcze brakuje.............. :( Nauczysz się, nie takich rzeczy się przy nas nauczysz ;) ...........dobre :D , bardzo dobre............ :lol: :lol: Widzę że przyszła moda na animki....... :lol: ..........superowo... :kciuki: ..... .......dalej :hmmmm: nie potrafię ich ściągnąć :hmmmm: do swego kompa....... :user:
Recommended Posts