Flaire Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Ali26762 napisał(a):Heyka :) Lubi ktoś sałatkę śledziową? Ja! BARDZO!!!
Ali26762 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Oooo, to zapraszam, Flaire, w pobliże ringu walijczyków w Poznaniu :D Mam zamiar zrobić moją autorską sałatkę i przywieźć na światówkę :)
Jura Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ali, uwielbiam sałatkę śledziową. Czy jest zansa na teleportację porcji?
Ali26762 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jura, jeśli przyjedziesz do Poznania, to nie będziemy niczego teleportować :D
Jura Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Oooo, to zapraszam, Flaire, w pobliże ringu walijczyków w Poznaniu :-D Mam zamiar zrobić moją autorską sałatkę i przywieźć na światówkę :smile: Ali, okrótnico, czy chcesz postawić Flaire (i mnie) przed dylematem "śledzie czy erdele"?;)
coztego Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ali, i ja i ja :multi: :eating: Czyli już mamy ciasto, sałatkę... :razz: bogula, ja kilka razy dziennie przetrząsam mieszkanie w poszukiwaniu Malizny, zawsze z sercem w gardle... Znajduję ją w łazience, albo w ubikacji, albo w szafie... :evil_lol: Jak jej nie szukam to dramatycznie miauczy, że nie może skądś wyjść, ale jeśli szukam, wołam, to skubana bawi się w chowanego i nie odezwie się ani ani :lol:
bos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ali26762 napisał(a):Heyka :) Lubi ktoś sałatkę śledziową? .......ja..........:multi::eating:
Ali26762 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jura napisał(a):Ali, okrótnico, czy chcesz postawić Flaire (i mnie) przed dylematem "śledzie czy erdele"?;) A to aż dylemat będzie? :cool3: :cool3: :cool3: :D
bos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ali26762 napisał(a):Oooo, to zapraszam, Flaire, w pobliże ringu walijczyków w Poznaniu :D Mam zamiar zrobić moją autorską sałatkę i przywieźć na światówkę :) .......ha .....to już bedzie nie tylko autorska ....ale i..... Światowa:multi: :evil_lol: ;)
Ali26762 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 bos napisał(a):.......ha .....to już bedzie nie tylko autorska ....ale i..... Światowa:multi: :evil_lol: ;) Hehehe - wobec tego muszę koniecznie nadać jej tę nzawę :D Zrobię to w Poznaniu, uroczyście :D
bos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jura napisał(a):Ali, okrótnico, czy chcesz postawić Flaire (i mnie) przed dylematem "śledzie czy erdele"?;) Jura , erdele na śledziach.....:evil_lol: :cool3:
borsaf Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ali, a o ktorej z Gdańska wyjeżdżasz? Może sie jeszcze w pociagu na salatke załapie?
Ali26762 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ibolya napisał(a):Ali co robiłaś całą noc, że się do nas nie odezwałaś :confused: Wind napisał(a):A Ali? Tej ani w nocy, ani o poranku nie ma :-( Byłam, byłam, tylko... spałam :evil_lol:
Ali26762 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 borsaf napisał(a):Ali, a o ktorej z Gdańska wyjeżdżasz? Może sie jeszcze w pociagu na salatke załapie? Wyjeżdżam z Gdańska o 5:16. Z Gniezna pociąg odjeżdża 0 8:36 :roll:
coztego Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 borsaf napisał(a):Ali, a o ktorej z Gdańska wyjeżdżasz? Może sie jeszcze w pociagu na salatke załapie? Ani się waż! :mad: Ali, nie pozwól, żeby borsaf zjadła NASZĄ sałatkę :angryy: :evil_lol:
Ali26762 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 coztego, ze mną jedzie Gosia... i to od samego Gdańska... :evil_lol: :cool3: :evil_lol: Nie wiem ile dowieziemy tej sałatki - mogę na 100% obiecać wiaderko ;) :D
bos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ali26762 napisał(a):coztego, ze mną jedzie Gosia... i to od samego Gdańska... :evil_lol: :cool3: :evil_lol: Nie wiem ile dowieziemy tej sałatki - mogę na 100% obiecać wiaderko ;) :D ......takie 15 litrowe :eviltong: :evil_lol: ;)
Ibolya Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ali26762 napisał(a):coztego, ze mną jedzie Gosia... i to od samego Gdańska... :evil_lol: :cool3: :evil_lol: Nie wiem ile dowieziemy tej sałatki - mogę na 100% obiecać wiaderko ;) :D No, nie radzę pożreć ;) całej zawartości wiaderka :razz: w drodze z Gdańska do Poznania, bo ..... możecie nie zobaczyć występów :evil_lol::evil_lol:
Ibolya Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 bos podobno właśnie takie ma być to wiaderko :evil_lol: :evil_lol: Ali już od zeszłego tygodnia śledzie łowi :razz: :diabloti: :evil_lol:
Wind Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ali, A ktoz nie lubi salatki sledziowej? :cool3: Lecz jak mniemam, niobecni nie dostapia zaszczytu tej niebianskiej kosumpcji i beda musieli obejsc sie smakiem :-(
Ali26762 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Wiaderko jest po 5,5 kg majonezu. Większym nie dysponuję :shake: Wind - niestety, sama widziałaś, że sałatka awansowała do rangi sałatki światowej, więc tylko na światówce może yć spożyta... Ale może zdopinguje Cię to do przyjazdu :cool3: (mogę Ci w drugim obiegu podać przepis i sama sobie zrobisz...)
Wind Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 To ja bardzo prosze o ten przepisik :cool3: Jutro kupie produkty i se zrobie :-) Tym sposobem moze nie tak pyszna jak u Ali, ale bede miec ten rarytas jeszcze przed swiatowka :cool3: Sa powody do mruczenia ..... mniammmmm ...
Flaire Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Wind napisał(a):To ja bardzo prosze o ten przepisik :cool3: Jutro kupie produkty i se zrobie :-) Tym sposobem moze nie tak pyszna jak u Ali, ale bede miec ten rarytas jeszcze przed swiatowka :cool3: Potem możesz jeść o tej samej godzinie, co my i będzie prawie tak samo, jakbyś tam była ;-)
Ali26762 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wind napisał(a):To ja bardzo prosze o ten przepisik :cool3: Jutro kupie produkty i se zrobie :-) Tym sposobem moze nie tak pyszna jak u Ali, ale bede miec ten rarytas jeszcze przed swiatowka :cool3: Sa powody do mruczenia ..... mniammmmm ... Masz przepis na GG. A czy będą powody do mruczenia... hmmmm, okaże się jak zrobisz :)
bos Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Witam, wstawać na kawę dziewczyny.......:lol: .....z rana jak śmietana:lol: i oczywiscie herbatka dla Flaire Ibolya, Wind, zadziorny , bogula ,Flaire...........dzień sie budzi. Wstawać szkoda dnia:lol: :lol: :evil_lol:.... nocna zmiana poszła spać. :evil_lol:
Recommended Posts