Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gugu napisał(a):
bos nie rezygnuj,zakładaj galerie Jazonkowi... :P

bos, broń Cię Boże, już nic nie zakładaj! :nono:
Galerię Jazona już masz, nasza niezastąpiona Flaire przeniesie Ci ją w całości do działu Galeria :wink:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

coztego napisał(a):

Każdy chciałby być tam gdzie Kreska 8) [size=8](która aktualnie wyleguje się w mojej pościeli,

hmmmmmmmm..................no wlaśnie , ...............hmmmmm :D :P :wink:

coztego , gugu - rozumiem że mam optować za przeniesieniem galerii..?

:Dog_run:

Posted

bos napisał(a):
Patrząc na ekran komp z lewej strony pod pojęciem RASY pojawia się temat Galeria Wchodząc tam probowałem wkleić zdjęcie Jazona .Jest tam taka opcja< dodaj zdjęcie> jednak gdy to zrobiłem ,otrzymałem odpowiedź psy@m4d.com .

Rozumiem /czy dobrze?/ że to mail ?

Wracając do galerii pod T-Rasy a następnie Terrier Walijski nie znajdywałem zdjęcia Jazona /dzisiaj też próbowałem./.

Wywnioskowałem z tego że jestem tłuk i nic nie potrafię....!!! :cry:

...

Co z wklejaniem zdjęć w galerię wg ras np. T-Rasy ?

Dla Was może są śmieszne moje dywagacje ,jak ktoś może mi podpowiedzieć to będzie super ,proszę. :D :modla:

Ja też już kilkakrotnie próbowałem wstawić do tej galerii zdjęcie swojego psa i... nic, żadnego efektu :evil: Podobnie nie działa wykaz Hodowcy :evilbat:

Posted

Witajcie! ledwo świta, ale kawa smakuje znakomicie...Opowiem o spotkaniu moim i Fafika z myśliwym. Po długiej drodze przez las dotarłam z psem na tzw. "moje" hektary-----łąki.Pies biegał luzem i śmignął w stronę "układającego"się wozu na miedzy. Z auta wyszedł starszy facio i kręcił nosem, że pies biega swobodnie.Nie dałam sobie zepsuć dobrego nastoju i wciagnęłam go w pogaduszkę z zagladaniem do oczu :lol: , troszke go skonfundowałam uwagą, że biegam po swoim i ...rozstaliśmy sie bez strzelania.To nie był napewno nikt z leśników---nie ta marka służbowego auta :wink: , ale myśliwy, który w zabijaniu zwierząt ma przyjemność......Pozdrawiasy! lecę poogladać Wasze psiaki w galeriach :D

Posted

I to właśnie tygrysy lubią najbardziej :lol: Wstaję sobie w ten niedzielny poranek, wchodzę na dogo i już mogę poczytać najświeższy post boguli :lol: :wink:
bogula - jesteś wielka. Tak trzymać :lol: :thumbs:

Posted

Hej tam - dogomaniacy
bogula - już od rana podrywasz niby myśliwych , pod pretekstem spaceru po swoim , a ja Qrcze co mam zrobić ,padłem na kolana i chyba zaraz na p..... , sory ...buzinkę :D hahaha
Jak tu teraz do domu?

:D :D :D

Fajnie jest , ktoś tu idzie.........

Halo !!! Panie !!!!!!!

HAAALOOOO !!!!! KOLEEEEGOOOOOOO!!!!!

NIE SŁYSZY ..........W morde jeża .....co jo godom , co jo godom........

Przecież jeżyki mają śliczne pyszczki :D :D :wink:

Ooo!!!! Chyba się zatrzymał ........... i odwraca się ......... uhu...

Ja..........pi...............jakiś dwunożny :hmmmm: terrier , Qrcze pieczone.......

....spadam :scared: ...co to było :question:

łelsz dwunożny :question: czy erdel :question: na dodatek jeszcze nie wytrymowany......... :Help_2:

:Dog_run: :Help_2:

Posted

Coztego - napracowalaś się dziewczyno........no no no wyszlo przepięknie n nawet mi się nie śniło zę będzie taaaakiiiii łaaadnyyyyy !!! :D :D :D :D

Duża buźka :D :buzi:

Posted

W tym sybirowym klimacie, to pewnie CTR ponownie skrzyżowany z erdelem.

Bos - 6 za komentarz. Ale masz venę!

Wklejaj szybko Jazonka bośmy sie rozpisały w galerii niemiłosiernie.

Posted

Wielkie brawa dla coztego

coztego :bigok:

Co to, jakiś funclub?! :oops:
Dziękuję za słowa uznania ;)

borsaf napisał(a):
W tym sybirowym klimacie, to pewnie CTR ponownie skrzyżowany z erdelem.

Eeee, raczej jednak york... CTRa w tym nie widać 8)

Cholera mnie zaraz trafi, jacyś idioci strzelają na sąsiednim podwórku jakimiś racami, a suczysko mi głupieje :silly:
Że też takich nie przepłoszy mróz i śnieg

Posted

Taaa, u nas też jest dzisiaj odpust i dzieciaki od samego rana strzelają kapiszonami i petardami :evil: Jak to dobrze, że moje piesy to olewają :lol:
Czasem tylko, przy głośniejszym huku się rozszczekują :roll: :wink:

Posted

coztego - hihihi....... :D :D :D ten filmik rysunkowy :D ładne race pokazuje......... :D :D

A tak już poważnie nawiązując do horroru i cieknącej krwi to wyobraź sobie - nie, tego się nie da wyobrazić, jeszcze mam gęsią skórę - miałem Jazona na działce, ganiał jak zwykle. :Dog_run:
Przyszedł do mnie kolega ze spalinówką łańcuchową :chainsaw: by pomóc przy ścince jabłoni.

Jak tylko ją włączył Jazon startnął do niej jak do odkurzacza.

Chciał pyskiem złapać .........w ostatniej chwili :cry: zareagowałem........widziałem już w myślach pysk poszarpany przez łancuch. :chainsaw:

Szczęście...........w mordę jeża, szczęście. Moja by była wina.

Przy nim trza nieć oczy i w d... wokoło głowy.

brrrrrrrr jak tylko pomyślę :Dog_run: :chainsaw: :Dog_run: :chainsaw:

Posted

bos napisał(a):
Chciał pyskiem złapać .........w ostatniej chwili :cry: zareagowałem........widziałem już w myślach pysk poszarpany przez łancuch. :chainsaw:

Przy nim trza nieć oczy i w d... wokoło głowy.

Żebyś wiedział :roll: :evil:
Musisz stale pamiętać że masz weszteriera :wink:

Posted

Witajcie :lol:
Dzisiaj ja robię za bogulę :roll: :wink: Poranek mamy pochmurny i zimny :evil: Czyżby złota polska jesień opuściła nas na dobre :hmmmm:
Jesteśmy z suniami już po porannym spacerku i teraz jest czas na poranną kawę i przeglądanie dogomanii :lol:

Posted

Witajcie!
zadzior---dzięki za wyrękę :wink: .Potwierdzam stan pogody, ale to naprawdę jeszcze nie koniec pieknej jesieni!
bos----terier dwunożny zabójczy!---zapewne :lol:
Z Fafulosem nazbierałam wczoraj mnóstwo grzybków. A spaliśmy po tych leśnych wędrach znakomicie 8) .Pozdro dla wszystkich.

Posted

No to ja też się melduję na stanowisku.

Tak jak zadziorny zaparzyłem sobie kawę i delektuję się jej zapaczem i aromatem
Jest zimno więc trza pomyśleć o wlaniu do kawy kieliszka koniaku.......i to już jest to...........a ten zapach.

I tu trzeba przypomnieć że alkochol szkodzi zdrowiu i jest bardzo nie smaczny feee, a papierosy wywołują raka

Pozdrawiam zatem miłego dnia i częstych odwiedzin na dogo.
:user: :D :lol: :lol: :lol: :wink:

Posted

Witam,

Znacie? To posluchajcie!

Przychodzi facet do kiosku i prosi o paczkę papierosów.

Pani mu podaje, facet płaci i ogląda paczkę, a tam: Papierosy podowują raka!

- Pani będzie uprzejma, dać mi inna paczkę, prosi sprzedawczynię, otrzymuje drugą, a tam: Papierosy powodują impotencję.

- To ja poprosze ta z rakiem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...