Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bosze........ale ten ALEX to czysty dzieciorób....albo raczej SZCZENIORÓB...jak by nie zwał to i tak jego potomstwo........tylko..:confused::hmmmm:.gdzie on tam w buszu sukę znalazł...:eviltong: :evil_lol:......i że go koty nie zjadły...

:multi::multi::multi::drinka::drinka::drinka: :cunao:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Welsh terrier my jedziemy na wystawe do Kielc. Ostatnia wystawa Alexa w tym roku i nie bedzie trzeba za duzo trymowac .... Chociaz o wlosie moich psow to lepiej niech sie wypowiadaja 3 demolki hound :angryy:..........

Posted

hihihihiiiii.....ja też coś znalazłem....i na dodatek opublikuję.....:eviltong:

:lol:.......

:lol:

:lol:

:evil_lol: Nitencja , jeżeli masz tak psa zrobionego jak ten Champion Polish Inter. of BYKOWINA......to możesz jechać śmiało do Kielc....i nie tylko :loveu: :lol: ;)
Tak więc przypatrz sie i ucz.......:eviltong: :eviltong: :eviltong: :lol: :evil_lol: ;) ;) ;)

Posted

[quote name='INA']
Ali , Wind
- ja od dobrych kilku lat albo i wiecej niz kilku:evil_lol: zastanawiałam się nad tatoo- najpierw był problem z wyborem miejsca potem rysunku - i nic z tego nie wyszło :razz:
Na zbyt widocznym miejscu nie mogłam ze względu na pracę:roll:
Ali bardzo ładny jest ten wzorek :lol: Ty myślałaś o łapce psa ja o glowie Erdela:razz: a tak poza tym to delfin albo też ptak albo litera chińska,wąż lub jakiś motyw roślinny ech:evil_lol: potem zastanawiłam się nad tym czy kolor.:lol:
Dobrej nocy:lol:

A ja znów mam wybrany tylko czekam na przypływ odwagi i finansów.. Moje tatuaże będą oczywiście odzwierciedlały to w moim życiu najważniejsze- na ramieniu:

A nad kostką tyciulka sylwetka teriera :loveu:

[quote name='Wojtek']Ja jestem świnią - leniwy, nie lubi ciężkiej pracy... :diabloti:

A ja jestem pies.. i znalazłam właśnie w necie coś na ten temat:

"Pies - ma twardy charakter, chce zawsze przewodzić grupie. Ma wzniosłe plany. Wyśmiewa słabostki innych. Pokonać można go czułością.

Kobiety - pracowite. Potrafią ładnie i rzeczowo mówić. Lubią krytykować innych. Są wierne partnerowi. Do spraw małżeństwa podchodzą pesymistycznie, przewidując, że będzie ono nieudane."

Śmiesznotka taka :lol: :lol: :lol:

Posted

Ja jestem szczur i mi się zgadza większość bardzo. :cool3: Niestety. ;)
Nie zgadza mi się głównie oszczędność. ;)

Jeśli chodzi o tatuaże... Kiedyś w przypływie szaleństwa (i różnych takich innych ;) ) w Chorwacji chciałam sobie strzelić maleńkiego skorpiona na szyi, tuż pod linią włosów. :cool3: Na szczęście nie mogłam znaleźć salonu. :evil_lol:

Posted

Nitencja napisał(a):
A ja sobie sedze i mysle ........ Jak wy sobie radzicie podczas oddawania szczeniakow do przyszlych wlascicieli ?? Byc tyle tygodni razem ,,,,a potem tak oddac..... toz to straszne .:-(

Łatwo nie jest :placz:, ale nikt nie mówił że będzie łatwo :shake: :roll: :-(

Posted

Gosia napisał(a):
Ja jestem szczur i mi się zgadza większość bardzo. :cool3: Niestety.

Mnie, wężowi też się zgadza sporo z tego co przeczytałam :evil_lol: Tylko nie wiem, gdzie sobie tego węża wytatuować :p

Posted

Słuchajcie, ja jestem zafascynowana tym chińskim horoskopem, czytam dla różnych znajomych mi ludzi i niewiarygodnie wszystko mi się zgadza! :crazyeye: Rewelacja!
Mój brat-małpa to już do tego stopnia, że sama napisałabym taka jego charakterystykę.

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Słuchajcie, ja jestem zafascynowana tym chińskim horoskopem, czytam dla różnych znajomych mi ludzi i niewiarygodnie wszystko mi się zgadza! :crazyeye: Rewelacja!

A gdzie czytasz? :cool3:

Posted

[quote name='zachraniarka']A ja znów mam wybrany tylko czekam na przypływ odwagi i finansów..
:lol: :lol: :lol:

.....zach....ja chętnie sfinansuję Ci tatoo.....ale to ja wybiorę miejsce :cool3: :cool3: w którym powstanie.....i tylko ja go będę oglądał.....jako pierwszy :eviltong: :eviltong: :multi: :cool3: :loveu: :loveu: ;) ;)

Posted

[quote name='bos'].....zach....ja chętnie sfinansuję Ci tatoo.....ale to ja wybiorę miejsce :cool3: :cool3: w którym powstanie.....i tylko ja go będę oglądał.....jako pierwszy :eviltong: :eviltong: :multi: :cool3: :loveu: :loveu: ;) ;)
Zbereźnik :roll: :shake: :diabloti:

Posted

[quote name='bos'].....zach....ja chętnie sfinansuję Ci tatoo.....ale to ja wybiorę miejsce :cool3: :cool3: w którym powstanie.....i tylko ja go będę oglądał.....jako pierwszy :eviltong: :eviltong: :multi: :cool3: :loveu: :loveu: ;) ;)

bos Ty figlarzu :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Posted

[quote name='Wind']Witajcie o poranku :-)

bogula,

Czy to masz na mysli? :cool3: :lol:

INA,

Dylematy mam podobne do Twoich. Juz nawet Marek zaoferowal sie, ze zaprojektuje mi moj wlasny tatoo ... no ale wlasnie, gdzie go sobie wstawic :razz: Ramie jak u Ali jest bardzo fajne, ale fajna tez jest lopatka, kostka, brzuch i wiele, wiele innych :cool3:

W.

NIECH ŻYJE EUROPA.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[SIZE=2].............no i znowu problem.......ja oferuję pomoc w wyborze miejsca Wind :multi: :multi: :multi: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...