Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Bos z Jazonem , gugu - ślicznie dziękujemy z Vigusiem :lol: :lol: :lol: :buzi:

Bos - napewno będzie okazja do :drinking: :drink1: :drinka: bo dodatkowo obchodzimy z moją drugą połową jubileusz :wink: - już nie licze którą-- nastą rocznice :roll: :wink:

coztego DLA KRESKI BUZIAKI I GŁASKI OD INY I VIGO :buzi: :calus: :Rose:

Posted

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów :new-bday: :BIG:
:tort: :laola: :laola: :tort:
Dużo miłości i głasków od swoich opiekunów oraz dłuuuuuuuuugich spacerów i pysznych kosteczek :lol:

Posted

INA - w takim razie :D i dla Was, na dalsze wspólne lata :thumbs: w zdrowiu,i miłości :iloveyou: a do tego niech u Was zawsze szczęście gości aż do bardzo późnej starości :drinking: :drinking: :buzi: :buzi: :laola:

:Dog_run:

Posted

PIĘKNIE SIĘ NAM ROBI NA WESZTERRIERACH :laola:

DALEJ ŚWIĘTUJEMY. :D SUPEROWO !!! :multi:

No to weekend nawet przy złej pogodzie dla nas nie straszny :D

Zawsze można na chwilę pod byle pretekstem opuścić na moment gości i puścić oczko :wink: dogomaniakom. :D :D

Jeszcze raz Wszystkiego NAJ , NAJ :BIG:

:Dog_run:

Posted

Kreska serdecznie dziękuje za życzenia i zaprasza na torcik :tort:
Wierzyć mi się nie chce, ze to już dwa lata... dopiero co była taaaka malutka :fadein:

INA i Vigo!!! Najlepszego!!!! :BIG:

Ależ tu się impreza rozkręciła... :lol:

Posted

coztego, ja pamiętam jak dzisiaj jeden z Twoich pierwszych postów o szczeniakack. Wyjeżdżałaś, miał być zimny weekend i pytałaś, czy można je od matki wcześniej odłączyć i wziąć do domu... :D Niedowiary, że to już dwa lata temu było :o .

Posted

zadziorny napisał(a):
coztego ona wcale nie jest duża :roll:

Tatuś poczuł się dotknięty ;)
Przecież piszę, że na zdjęciu wydaje się duża. Na żywo z pewnością jest cudem weszterierowego świata! :wink:

Posted

Tatuś poczuł się dotknięty

coztego nie tatuś, tylko dziadziuś. On już niedowidzi, niedosłyszy i mało co pamięta. Nawet nie wie co to za pies (suczka).
Wszystkim solenizantom VIVAT.
Ja też dołączam się do ogólnej balangi i za parę godzin rozpoczynam celebrację Jadwigi (Pani Borowej).

Posted

Flaire napisał(a):
Niedowiary, że to już dwa lata temu było :o .

Noooo.... :-?
Psy się nam starzeją, a my wiecznie młode :lol:

jborowy napisał(a):
On już niedowidzi, niedosłyszy i mało co pamięta. Nawet nie wie co to za pies (suczka).

Bez komentarza... 8) Pozostawiam tę kwestię do wyjasnienia między panami... :wink:

Posted

dzięki , dzięki wszystkim i zapraszamy na wieczorną wirtualną balangie :lol:
coztego dzięki za życzonka ale nasze psie święto jest raczej symboliczne bo to tylko 13 miesiączek - choć prezencik na pewno będzie :D
u Was to prawdziwe2 latka :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

vigor nie masz nic przeciwko zebym narysowała Diunę? Bo bardzo mi się podoba, a akurat mam wenę twórczą i tak myślę, żeby Diunkę narysować ;)

Posted

Przylaczam sie do zyczen dla swietujacych

:laola:

aga,
Czy Ty masz juz staly dostep do netu? Nie widze Cie na gg a pewna fajna sprawa dotyczaca Ciebie i Cziki czeka 8)

Posted

jborowy napisał(a):
Tatuś poczuł się dotknięty

coztego nie tatuś, tylko dziadziuś. On już niedowidzi, niedosłyszy i mało co pamięta. Nawet nie wie co to za pies (suczka).

:roflt: :lol: :roflt: :roflt: :lol: :roflt: :lol: :roflt: :lol: :roflt:

Posted

Flaire napisał(a):
Wind napisał(a):
pewna fajna sprawa dotyczaca Ciebie i Cziki czeka 8)
A propos czekania, to u mnie czeka miseczka Majki. 8)

:D :D :D

Kiedy moge sie po nie zglosic? :-) Maja bardzo sie ucieszy :D

Posted

masakra... gorzej chyba nie mogłam :P

EDIT: Skończyłam. Niestety psiak w ogole nie wygląda jak Diunka i owy rysunek zupełnie uzakuje moje beztalencie wiec nawet wstyd go zeskanowac i wam pokazac :lol:

Posted

gugu ja skanera nie mam bede skanować u psiapsiolki wiec mysle ze jutro gora pojutrze powinien byc :P (po drodze jeszcze jakies inne terierki narysuję :P ) tylko ja ostrzegam. Nie mam talentu, nigdy nie miałam :P po prostu od wczoeraj mam cały czas wenę i jakoś tak mi się chce rysować. Mam juz narysowanego foksa szorstkiego, berneńczyka i Diunkę i z tego wszystkiego chyba foks wyszedł najlepiej :P serio tylko nie liczcie na coś ładnego bo to naprawde jest koszmarne :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...