Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ali26762 napisał(a):
Aaaaaaaaaaa, Wind!

Zaryzykujesz podrapanie Majuta ode mnie i wymizianie koło uszka?

;)

No jasne :multi: Musze tylko Majuta odnalezc w naszym przepastnym lozku ... gdzies tam sni dziecko, razem ze swoim panciem :loveu:

Posted

No tak, dziewczyny wszystkie gadu,gadu....a kawy nie ma komu zrobić, pozdrawiam i zapraszam na kawę.....:multi: :multi: :multi:
Wind , a świeżutkie bułeczki ......z boczkiem lub pasztetową.......albo ze swojskim smalcem.........pychota. A ile energii przysporzy.:multi: :lol: ;)
Wojtek dobrze kombinował:evil_lol:

Przyjemnego dnia i zabawowego pełnego wrażeń wekeendu :multi: :multi: :multi:;) ;) :lol:

Posted

bos napisał(a):
Wind , a świeżutkie bułeczki ......z boczkiem lub pasztetową.......albo ze swojskim smalcem.........pychota. A ile energii przysporzy.:multi: :lol: ;)
Wojtek dobrze kombinował:evil_lol:

Tiaaaa ... jak pomysle o zgubnym wplywie takich frykasow to .... :placz:

Najpyszniejszy smalczyk, robi nasza kolezanka z Klubu agility Marta :-) Na kazdych zawodach pojawia sie wielki kamionkowy gar tego przysmaku, oraz kilka bochenkow czesto cieplego chlebka :cool3: Ci, ktorzy byli u nas na zawodach znaja ten niebianski smak .... mniammmm ... Druga klubowa potrawa jest salatka m.in. z kukurydzy, sera i solidnej dawki czosnku :p Wszyscy po tym zioniemy niebywale, wykanczajac konkurencje w przyslowiowych dolkach startowych :evil_lol:

No nic ... to se ide pofitnessowac :multi:

Milego dzionka :-)

W.

Posted

Odebralam dzis rano Top Doga... zobacze jak bedzie sie spisywal...

Do Poznania przyjezdzam juz w srode... :cool3: Nie moge sie doczekac!
Oj Ela ... ale ploty nas czekaja... :multi:

Wind: Buziaki dla Ciebie i Mareczka, mizianka dla Majutka! Juz wieki sie z Toba nie widzialam... a mieszkamy w jednym miescie... :-(

Posted

Witam
Po kilku nieudanych próbach i przy znacznej pomocy Ibolya udało mi się końcu zarejestrować na Dogomanii.
Mam na imię Anna i jestem szczęśliwa posiadaczka walijskiego 3,5 letniego „ chłopca” o imieniu Trufle.

Posted

Chłopak jest bardzo ale to bardzo "słodki" oczywiście rozpieszczony do granic mozliwości.
Natomiast przyznam sie szczerze że nie wiem co należy zrobic aby wkleić jego zdjęcia.

Posted

Heyka :)

Witaj aanna w naszym zakręconym, czarno - rudym gronie :multi:
Widzę, że w końcu udało Ci się, po wielkich bojach, trafić na Dogo :) Super :)
Czuj się tu u siebie :multi:

Trufelka oglądałam już wcześniej, Ibolya mi dała namiary - super chłopak :multi:

Posted

Witaj aanna na Forum :-) Nie mam watpliwosci, fajnie tutaj spedzisz czas :cool3:

aga,

Bo to jest tak: im blizej, tym dalej :evil_lol: Musimy sie w koncu na jakas kawe umowic :cool3:

Posted

aanna napisał(a):
Witam
Po kilku nieudanych próbach i przy znacznej pomocy Ibolya udało mi się końcu zarejestrować na Dogomanii.
Mam na imię Anna i jestem szczęśliwa posiadaczka walijskiego 3,5 letniego „ chłopca” o imieniu Trufle.

Witaj aanna nareszcie Ci się udało :multi: :multi: :multi: pisz jak najczęściej.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...