Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

:BIG: Najserdeczniejsze, choc spoznione (ale szczere z calego serduszka), zyczonka dla bosa, Gosi, Kreski, Matisse... i PANI BOROWEJ! :tort::tort::tort::tort::tort:

jborowy:
Juz nie moge doczekac sie smaku trunkow... :drinking:

nitencja: Gratulacje dla Alexa i Matisse :Cool!:

Posted

Nie pisalam przez 2 dni (dotyczy tlumaczenia sie za spoznione zyczenia ;)), bo wczoraj juz o 8 rano siedzialm w samochodziku by dostac sie do Puszczy Kozienickiej na grzybki! :multi: Grzybkow bylo dosc malo, ale w sklad ekipy wchodzilam ja z TZ i moja przyjaciolka tez z TZ i... malusia Czika oraz z Etna-owczarek belgijski malinois i Ozzik - owczarek francuski beauceron. Zabieralam mojego szkraba z dusza na ramieniu, ale wyprawa okazala sie fantastyczna! :multi: Po drodze ;)... zachaczylismy o Kazimierz nad Wisla i Lublin. Oby wiecej takich weekendow!

Kolejny wyjazd pewnie dopiero w listopadzie, ale za to jaki ŚWIATÓWKA! Juz nie moge sie doczekac!

Posted

fjolka napisał(a):
zalegle, ale bardzo, bardzo serdeczne zyczenia wszystkim
ludzkim i psim solenizantom[SIZE=2]:Rose::Rose::Rose: :chlup: :chlup:

:laola:

Ja także dołączam się do tych życzeń :new-bday:

Posted

Heyka :multi:

Ja już przy kawce !! (zaraz jadę do Krakowa:-()

[SIZE=2]Nitencja
GRATULACJE dla Ciebie, Alexa i Matiska :klacz::klacz::klacz:

Miłego dnia Dogomaniacy.

Posted

A my odwieźliśmy właśnie Gosię na lotnisko.

Nitencja - gratulacje ogromne !!!

Miłego dzionka wszystkim :loveu:

Ibolya - jak będziesz miała siłę i ochotę, to daj głos na skypie po powrocie :)

Posted

bogula napisał(a):
Flaire--ja dopiero teraz podlączyłam się z kawą...:evil_lol:
No tak...:oops: Jak coś się dzieje o świcie, to mi palce z przyzwyczajenia automatycznie wypisują "bogula"! :evil_lol:
Ibolya - sorry... :oops:

Posted

Witam

Na szarym końcu biegnę ze szczerymi życzonkami dla
Gosi, bosa
BOsik - przespać taką 18-nastkę ach nie daruje sobie:shake: :oops:
Jednak na życzonka zawsze jest czas więc
100 LATEK W PEŁNYM ZDRÓWKU I CAŁY KOMPLETNY OD CZUBA GŁOWY DO STÓP :cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol:
I ABY NIGDY CIE TWÓJ DOBRY HUMOR NIE OPUSZCZAŁ I ABY ŻYCIE NIE DAŁO CI POWODÓW ABY TEN ZŁY HUMOR MIAŁ CIĘ OPUSCIĆ.:laola: :drink1: :calus: :Rose: :Rose:
dla psich black solenizantów:razz:
Kresuni i Matisska
zdrówka i 100 lat zabaw i szaleństw i smacznych kąsków.:loveu: :eating: :tort: :tort:
Kreseczko - tak szybko nie dorastaj zawsze bądz młodzieńcza swieża i pełna energii i nigdy więcej nie choruj.

Posted

Flaire napisał(a):
No jak nie? Była Ibolya! :-)

Ciekawe gdzie, skoro ja jej nie widziałam? :mad: Zakamuflowała się, albo nie chce mnie znać?

Posted

zadziorny napisał(a):
Nie przejmuj się :shake:. My wczoraj z carragan przez pól dnia szukaliśmy w Zabrzu malawaszki i jej nie znaleźliśmy :roll: :mad:

Zabrze to całkiem spore miasto :evil_lol: . A ja (jak fama głosi) wczoraj nie dostrzegłam Ibolyi w niezbyt dużej hali sportowej :wallbash: . Powinnam iść do okulisty, czy zacząć brać coś na poprawienie koncentracji? :roll:

Posted

Ja rowniez chcialam podziekowac za bardzo mile spedzona niedziele :cool1:

Zas dla Bosa specjalne podziekowania od Malenstwa i serdeczne zaproszenie ode mnie...:diabloti:

Nitencja napisał(a):
hihi to był pocałunek z języczkiem hihi ale i tak bylo najkochańsze nasze Maleństwo forumowe.....

:diabloti:

Zadziorny,gdy juz pojechaliscie to w koncu Waszke znalazlam,tyle ze tuz przed przyjazdem mojego transportu powrotnego,wiec czas byl tylko,aby sie przywitac.

BTW.Panowie,a ja poprosze o fotografie z Zabrza na maila.

Posted

Mokka napisał(a):
Zabrze to całkiem spore miasto :evil_lol: . A ja (jak fama głosi) wczoraj nie dostrzegłam Ibolyi w niezbyt dużej hali sportowej :wallbash: . Powinnam iść do okulisty, czy zacząć brać coś na poprawienie koncentracji? :roll:

Miasto faktycznie duże :cool3:, ale wystawa już nie taka wielka :evil_lol: :diabloti:

Posted

To cos z Zabrza...

Spotkanie zaczelo sie od rozmow miedzy dogomaniakami...

...oraz miedzy dogomaniakami i psami...

...ktore to oczywiscie Bos,swym zwyczajem,musial fotografowac...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...