Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pozatym Motylek czuje się dobrze wraca do zdrowia
i to widać z każdym dniem dziś pierwszy raz od soboty
zrobiła kupke i siusiu na dworze, ma ściągnięty wenflon dlatego
że wdostała się infekcja. Pozatym Motylek jest mistrzynią udawania
i ciężkiej choroby wet powiedział że należy jej się Nobel :evil_lol:
fakt że jest chora i jest słaba ale co ona dziś zrobiła w lecznicy
przechodzi pojęcie, przy Jagodzie mdlała jęczała skamlała ale
jak opóściła gabinet i została sama ożywiła się zadarła ogon
usiadła popatrzyła żwawym okiem i była bardzo spokajna nawet przy badaniu
brzuszka. Jeszcze trochę a Motylek będzie fruwał.

[SIZE="4"]Teraz jedno zdanie w imieniu swoim i Jagody dziękuje bardzo
za wsparcie kciuki i dobre słowa jesteście kochani

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Nitencja']:)
Bogula dojechalas juz ?? :cool3:
no! dojechałam przed 20 minutami.Najpierw opowieści=relacja dla Ani, potem coś zjeść, siku..itd...Od Was jadę 1,5 godziny dwoma autobusami:cool1: , ale połączenie super:cool3: .
Kochani, jak się domyślacie nie wytrzymałam dłużej i pognałam dzisiaj do nitencji, bo i reszty:evil_lol: . Musiałam wyściskać Livkę, widać cudniaste zmiany-rośnie.Wszystkie biegają, ślizgają się, siurają i kładą się na "5 minut".Wszystkie zębate i o wiele większe niż tydzień temu.Są cudne! reszta psiej bandy powitała mnie bez szacunku;) , ale ochoczo i radośnie:evil_lol: :loveu: .Muszę napisać ,że Matis kończy dzisiaj ROCZEK---wszystkiego dobrego:miłości i zdrowia:loveu:
Jak widziałam te bąble, to trwożyłam się troszkę---jak ciężko będzie Livce bez psiej ferajny, sióstr...Ech!
Motylku---rozpościeraj skrzydełka.....

Posted

[quote name='bos']

No właśnie..........dzisiaj jest ten dzień......gdy co roku 13 X .....zjawiała się u mnie moja mama.....niestety już tym razem nie przyjedzie...:shake:...:-( :-( :-( :placz:
bos---jeśli to też Twoje urodziny, to wypijam za/do Ciebie! Zdrowia, spokoju, oddania najbliższych i niezawodnych przyjaciół ,i aby Jazon dbał przez długie lata o Twoją kondycję psycho-fizyczną:evil_lol:

Posted

[quote name='bogula']bos---jeśli to też Twoje urodziny, to wypijam za/do Ciebie! Zdrowia, spokoju, oddania najbliższych i niezawodnych przyjaciół ,i aby Jazon dbał przez długie lata o Twoją kondycję psycho-fizyczną:evil_lol:

......no ....bogula spostrzegawcza jesteś nie ma co......:cool3:

Fakt ........ten mój dzień jest dzisiaj i wcale nie jest radosny.
Za życzenia gorące dzięki.
Ale jedno mnie cieszy......przyjechała córunia .........:multi: :loveu: :multi: :loveu: :loveu:

Posted

bosik,

Wszystkiego Naj, Naj, Naj!!! Taki dzien musi byc radosny, wiec ciesz sie Rodzinka i Corka, ktora przyjechala i pewnie opowiada Wam o tym wszystkim co spotyka Ja na studiach! Kawka, torcik i mnostwo pozytywnego uczucia ...
Z calego serca zycze Ci, rodzinnego ciepla, milosci Bliskich i Przyjaciol, oraz wiele pogody ducha, ktora tak cudnie roztaczasz wokol siebie :loveu:

W.

Posted

I jeszcze wszystkiego najlepszego dla Angielskiej Gosi od

Ali, czyli Daisy1310, samych radosnych dni, pysznej zabawy

i udanego pobytu w ojczyźnie :Rose: :cunao: :BIG:

:drink1: :knajpa: :laola: :popcorn:

Posted

Bos - to może proszę :oops: i..... ode mnie przyjmij serdeczności z okazji Twego Jubileuszu.
Wiele radości i miłości,dużej rzeszy gości:laola::laola:, którzy pukają do drzwi nogą (bo mają ręce zajęte wielkimi prezentami) :BIG:, pysznego tortu z wisienkami bez pestek:tort:, niepowtarzalnych miłych chwil:cunao::cunao::cunao:, no i pysznego drineczka :drinka:... Już chyba wszystkie obrazeczki wykorzystałam - a na koniec urodzinowy buziaczek :buzi:.

Posted

No, bosik, no - dzisiaj już jest jutro, a ja dopiero składam Ci życzenia z wczoraj :roflt:

Kresia, Gosia - Wam również.

Urodzinowe buziaczki dla wszystkich!

Posted

bogula napisał(a):
Siemka! no, po takich hucznych urodzinach cięzko wstać:evil_lol: .
bogula, na Ciebie ZAWSZE można liczyć, nawet w weekend! :-)

BTW, bardzo się cieszę, że zamieszka u Ciebie Livia - śliczna jest! :-)

Posted

Witam wszystkich :)
Jak tam glowki nie bola po urodzinach. BOs my jutro za te twoje 18ste urodziny napijemy sie piwka ... :) Coztego tez bedzie , prawda :cool3: ??
a dzis kolejne dzien do imprezowania :) Dzien Nauczyciela hihi

Posted

Kochani.........serdeczne dzięki za tak piękne życzenia urodzinowe...........i cóż mam biedny :oops: :loveu: :loveu:więcej powiedzieć.......:oops: :p:B-fly: jeszcze raz dziękuję.........:kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :loveu: :loveu::drinka::sweetCyb::Cool!::iloveyou:.......

Posted

Wszystkim nauczycielkom i nauczycielom w dniu Ich Swieta, wiele serdecznych życzeń od borsaf i Regona

Niestety, nie znalazłam goździków:oops::evil_lol:

Posted

Kresuniu, wszelkiego psiego,najlepszego, obys gabinety weta omijała dalekim łukiem do końca swych dni, ciesz się zdrowiem i bądź sloneczkiem dla swej panci.

Posted

[SIZE="3"]bos, Gosia! Wszystkiego NAJLEPSZEGO!!!! :multi: :multi: :multi:

I Matisse!!! Dużo zdrówka i podbojów ringów! :multi:

Kreska dziękuje za życzenia. Zgodnie z przepowiednią, do trzecich urodzin powinna spoważnieć, uspokoić się i wydorośleć. Wczoraj imprezowała cały wieczór, więc dziś rzeczywiście spokojniutka :evil_lol:

Oczywiście na wystawę przybędę, ale w towarzystwie naszych jastarnieńskich gości, więc zamiast pić z Wami, będę gości zabawiać i oprowadzać :p Nie mniej, spotkamy się na pewno :multi:

Posted

Dołączam swój głos do chóru cieplutkich życzeń urodzinowych dla bosa i Gosi, Matisse, Mishy i Kreski - wszystkim dużo słonka w duszy i za oknem, a Kresce dodatkowo żeby zawsze dla swojej Pani była Kresunią, a nigdy Krystyną :razz: :lol: !

Posted

A ja nieco spozniona rowniez chcialam zlozyc zyczenia jubilatom.Zdrowia,szczescia,pomyslnosci i czego to tam sie jeszcze zyczy.A skoro panuje gifomania to nie bede gorsza :lol:

Posted

Z przyczyn niezaleznych odemnie,spoznione a wierzcie mi szczere zyczenia przede wszystkim zdrowia,zdrowia,zdrowia wszystkim jubilatom zyczy Rita z Parysem.:klacz::klacz::klacz::laola:

Posted

Heyka :)

Daisy, czyli Gosia, bardzo serdecznie dziękuje wszystkim za życzenia, a wraz ze mną spieszy życzyć bosowi wszystkiego, co tylko najlepsze, uśmiechu, radości, zdrówka, a przede wszystkim tego, aby był On zawsze taki jaki jest - dobry, serdeczny, miły i wesoły :kiss_2:

Psim solenizantom, czyli Kresi, Matisskowi i Mishce życzymy wszystkiego psiego również w doskonałym zdrowiu i kondycji

A wszystkim nauczycielom, w dniu ich Święta życzymy anielskiej cierpliwości, zdrowych gardeł i, przede wszystkim, większych praw i lepszej młodzieży ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...