Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Motylku skarbie biegaj ile sil w lapach!

Moja faworytka jest (:-() ... juz teraz Lavinia (:multi:)... bede trzymala za nia kciuki i sledzila co z niej wyrosnie - przynajmniej sprawdzian kobiecego spostrzegania w przyszlosc :razz:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Hop hop! Jest tu kto? :hmmmm: Sam będę przy tym pobasenowym piffku siedział? :niewiem:
Nitencja sunieczki cudne :cool3: :loveu: :multi:. Już nie mogę się doczekać kiedy je osobiście wymiziam :razz: :loveu:

Posted

zadziorny - jak Ty sam siedziałeś przy pobasenowym piffku, to ja piłam piffko z moją angielską Gosią (przypomnę - Daisy 1310). Gosia ma dzisiaj urodziny, więc wieczorem będzie się działo, oj, będzie impreza :D

Stan zdrowia Motylka śledzę na bieżąco, Jagoda - masz u mnie plusa za nadzieję!
Cieszę się ogromnie, że sunia dochodzi do zdrowia! I proszę o kolejne pomyślne biuletyny! :multi:

Posted

[quote name='Nitencja']Livia pozuje :)

nitencja---śliczności! a co Livka połyka?przepłukuje gardełko? zafonię do Ciebie potem...
Zapraszam na kawkę!
Motylku! wracaj szybko do formy---elu_h-nie masz fotki naszej rekonwalescentki?

Posted

Heyka

Ale tu dzisiaj ruch od rana :multi:
Ja też już od dawna jestem, tylko mnie serwer nie wpuszczał :mad:
Ali szkoda, że nie udało nam sie pogadać :shake:
bogula a Ty widzisz ? Twoja Livka z łyżki pije :eek2: ciekawe co :confused:
No, kawka wypita, lecę do roboty :evil_lol:
Uważajcie, bo dziś 13-ty i piątek :angryy:

Miłego piątku Dogomaniacy.

Posted

Witajcie,tez sie z wami napije:kaffee_2: zrobie jedna wiecej,moze ktos dołaczy:kaffee_2: miłego dnia dogomaniacy i nie wierzcie w gusła........wiecie jak jest dalej:evil_lol:

Posted

Witam wszystkich przy kawce :) Maluchy zrobily mi dzis pobudke o 3:00 i glosnym rykiem domagaly sie wyjscia na pokoje. ROsna z nich male terrorystki :diabloti:
Bogula Livka dostala miodzik by ladnie stala :) i miesko z kurczaka

Posted

rita60 to może ja bym się załapała na tę kawkę :loveu:
Nitencja ja bym chętnie odwiedziła Twoje wampirki :multi: ale trochę daleko mam :shake: chociaż ..... w poniedziałek muszę być w Krakowie :razz: :-(

Posted

nitencja czyli wziełas kluseczke na miodzik:lol: chetnie bym zobaczyła na zywo,te twoje dziewczyny,no ale wiesz.........Ibolya bardzo prosze napij sie,jesli jest juz zimna,zrobiłam ci nastepna:kaffee_2: pij poki ciepła,smacznego;)

Posted

[quote name='Nitencja']Zadziorny , Bos i kto jeszcze chetny zapraszam do odwiedzenia malych wampirkow :)

Nitencja - a czemu tak daleko do Was :wallbash: ??? Co tu zrobić? :hmmmm: A nie możesz mi jednej wysłać do Szczytna w tej miseczce??? Kurcze - jak ja zazdraszczam Ci tych landryneczek :p...

Posted

Dzień dobry Wszystkim :)

Ja po kawce, jeszcze w pracy, ale zaraz uciekam o domku :multi:
Pół nocy nie spałam, bo mnie komary pogryzły :angryy: Niech wreszcie przyjdą mrozy, i wymrożą całe to robactwo :diabloti: A jeszcze kocisko mnie obudziło o 4 :p

Posted

coztego napisał(a):
Dzień dobry Wszystkim :)

Ja po kawce, jeszcze w pracy, ale zaraz uciekam o domku :multi:
Pół nocy nie spałam, bo mnie komary pogryzły :angryy: Niech wreszcie przyjdą mrozy, i wymrożą całe to robactwo :diabloti: A jeszcze kocisko mnie obudziło o 4 :p

No to u mnie jest odwrotnie, ja budzę kocisko, jak dzwoni budzik :lol: . Bo pani hrabinia (cągle jeszcze w kołnierzu) śpi na mnie i jak się zrywam do budzika, to ona wylata jak z procy :evil_lol: .

Posted

Ibolya, jak tam kotecek? Ja 4 lata temu przygarnęłam kotke z miotem i do dzis mam starą, czyli Mele i młodą, czyli Szarotkę. Właśnie za 2 godziny jadę z Szarotą do weta bo jakos tak licho wygląda, ma kaszel, katar... Nie znam sie na kotach. Stara tez miala katar ale sobie z tym poradziła łatwiej, a młoda jest bardziej biedna i muszę ją zabrać na przegląd.
To dopiero będzie wyprawa. Choc młoda więcej oswojona to niestety nie szczepiona (tylko raz) bo gryzie i drapie ze strachu. Ręcznik i rękawice w pogotowiu mam:evil_lol:

Posted

borsaf napisał(a):

To dopiero będzie wyprawa. Choc młoda więcej oswojona to niestety nie szczepiona (tylko raz) bo gryzie i drapie ze strachu. Ręcznik i rękawice w pogotowiu mam:evil_lol:

A z instrukcją obsługi kota się zapoznałaś? :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Posted

Ja tylko na chwile.

Nitencja,przykro mi z powodu Leelou.Przyznam sie szczerze,ze ja na same slowo "serce" zaczynam sama miec palpitacje.

Motylkowi zas duzo zdrowia zyczymy i wierzymy,ze wiecej sie taka sytuacja juz nie przydarzy.

Nitencja,ja bardzo chetnie wpadne do malych wampairow,ale obawiam sie,ze gdybym je dorwala,to obawiam sie ze nie mialby potem sily gryzc,mamlac czy czego to tam nie robia...Tak to juz w sumie jest z tymi samozwanczymi ciotkami...:diabloti: :diabloti: :diabloti:

BTW.A teraz Was przeprosze,bo udajemy sie z Malenstwem na kolejny spacer.

BTW2.Widzimy sie z kims w Zabrzu ? Tam mam przynajmniej realna szanse dotrzec

Posted

coztego , jutro Kreska ma urodziny więc trza sie za pieczenie kociopsiego tortu brać

A dzisiaj składamy życzenia Daisy 1310.....i życzymy udanej zabawy.

Sto lat Daisy.......zdrowie Twoje:drinka: w gardło moje:drinka:

No właśnie..........dzisiaj jest ten dzień......gdy co roku 13 X .....zjawiała się u mnie moja mama.....niestety już tym razem nie przyjedzie...:shake:...:-( :-( :-( :placz:

Posted

[quote name='carragan']
BTW2.Widzimy sie z kims w Zabrzu ? Tam mam przynajmniej realna szanse dotrzec
My z bosem jesteśmy na 100% :cool3:, a coztego chyba też :hmmmm: :roll: :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...