Ali26762 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='coztego']Myślę, że dla niepoznaki kupi nowe, a w ramach rekompensaty dorzuci kanapę dla Kreski i komplet wypoczynkowy dla moich rodziców :diabloti:
bogula Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Siemka! zapraszam na kawę! zadziorny---jestem pod wrażeniem, jeśli chodzi o Twój projekt i zapał/konsekwencję/wytrwałość Twojej Osobistej... nitencja---co u Livieńki? byłam wczoraj w IKEI...:cool1: zabawkę już mam:evil_lol: Po południu odwiedziłam Fisia...Trudno było z nim gadać w tym miejscu, ale za to depcząc po lesie opowiedziałam mu wszystko....,bucząc przy okazji... Pozdro dla wszystkich!
Ibolya Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Heyka Co tu tak pusto?? Wszyscy śpiom?? Ja już po kawce, piesy wyspacerowane, głowa umyta, wysuszona, nawet z Ali pogadałam przez SKYPE-a, lecę do pracy. Miłego tygodnia Dogomaniacy.
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ja też już przy kawce :kaffee_2: Pogoda nadal piękna - słoneczna od samego rana :cool3: :multi:, ale przenikliwie zimno bo tylko 7 °C :cool1: :shake:
bo Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='zadziorny']Moja TZ bierze się znowu za wyszywanie piesów :roll:. Oto jak będzie wyglądało jej nowe dzieło :loveu: :multi:: Aż mi dech zaparło:lol:Cudo.
Nitencja Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 bogula - u malej wyrosly dwa dolne kly i wyglada jak wampir :diabloti: poza tym tak jak bylo wyrczy,szczeka i zaczepia inne dziewczyny :evil_lol:
INA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Witam braci mniejszych:lol: Ale mi w domku komp - posta zdusił - wszystko razem zlane- zbite -:crazyeye: co za upór tam siedzi:mad: bogula - ale fajnie - pierwsza zabawka, wyprawka, oczekiwanie, i te wiadomości o tym jak maluch rośnie:loveu: :loveu:( dzwoniłam co drugi dzień) Pamiętam doskonale wrzesień i pażdziernik 2004:roll: :loveu: to był wspaniały okres w moim życiu niecierpliwość, nadzieja i odrobina niepewności jak to będzie, jaki on będzie, czy nam będzie dobrze razem:p
INA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 wróce jeszcze do tego małego arcydziełka do wyszywania - zadziorny podziwiam Twoja żonkę - wyrazy uznania:lol: - bardzo mi się podoba i chciałabym mieć coś takiego u siebie w domu ale niestety cierpię na notoryczny brak czasu a z braków to jeszcze brak mi anielskiej cierpliwości i talentu:eviltong: ---ale olsniło mnie - dawniej mama wyszywała może by tak:razz:
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Jak chcesz to podeślę Ci schemat i tabelę nici :cool3: :lol:
aga_ostaszewska Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bogula']Siemka! zapraszam na kawę! (...) nitencja---co u Livieńki? byłam wczoraj w IKEI...:cool1: zabawkę już mam:evil_lol: Po południu odwiedziłam Fisia...Trudno było z nim gadać w tym miejscu, ale za to depcząc po lesie opowiedziałam mu wszystko....,bucząc przy okazji... Pozdro dla wszystkich! bogula: Tak milo kochana czytac teraz Twoje posty! Pomimo, ze pojawiaja sie lzy to nie sa juz to lzy rozpaczy! Napisalas Ci kiedys, ze zobaczysz jak bedzie milo gdy poopowiadasz Fisiowi o nowej psiejskiej przyjaciolce! BARDZO SIE CIESZE! Caly weekend spedzilam w wyreczku, bo zabek troszke mi doskwiera... ale nie jest zle i jutro juz do pracy sie wybieram! Poza tym z niecierpliwoscia czekam na tableteczki na porosty wlosow dla Cziki ;) bo moje obawy co do tego, ze na swiatowke nie odrosnie sa z dnia na dzien wieksze.... :placz:
niedzwiedzica Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Bogula :multi::multi::loveu::multi::loveu: czekają cię teraz najdłuższe 4 tygodnie , jakie można sobie wyobrazic :evil_lol: zadziorny-a może by Twoja TZ coś z airedalemi wyhaftowała później ;);)pzrecież nie możesz miec zbyt duzo obrazów welszowych w domu....wyslę ci fotę, pogadasz z TZ i będę miała moje dziewczynki w hafcie :diabloti:;):multi: Nitencja-Leeloo przesłodka a Lavinia prześliczna :loveu:oby tak dalej :p z za duuuuuuże foty :buzi: ( wiedziałam,że umiesz takie wstawić ;):evil_lol:)
INA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 zadziorny napisał(a):Jak chcesz to podeślę Ci schemat i tabelę nici :cool3: :lol:dziś nieśmiało uderze do mamy z zapyatniem:roll: :cool1: :razz: a jak nie, to Twoja TZ zacznie się pałać artystycznym rękodziełem na zarobek;) :razz: .
borsaf Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 INA, raczej popros o program, w którym sie schemat robi bo chyba nie chcesz miec na ścianie dyszlowych łelszy, tylko Vigusia? Ali, Zadziorny, ja tez poprosze o ten program i instrukcje lopatologiczną do niego.
INA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 borsaf - schemat zadziorny gotów mi przysłać ale co dalej:razz: :cool3: :p :roll: :cool1:
Bast3r Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Siemka !!!! Jest sprawa??? ma moze ktos zdjecia 3 miesiecznego welsha|???? jak tak to mozecie zamiescic chociaz jedno....bardzo bym prosil.... z gory dziekii:*
Welsh Terrier Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ja mam dużo zdjęć 3 miesięcznych welshy ;) Ale na pewno ich tu nie zamieszczę, nie chcę żeby ktoś z nich korzystał. ;) Pozdrawiam :)
Bast3r Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Welsh Terrier']Ja mam dużo zdjęć 3 miesięcznych welshy ;) Ale na pewno ich tu nie zamieszczę, nie chcę żeby ktoś z nich korzystał. ;) Pozdrawiam :) nie chodzi mi o korzystanie z nich tylko o porownanie....ale jak nie chcesz to trudno jak by ktos sie zdecydowal to by bylo ok lub chociaz jedno foto na emaila Mefisto1986@gmail.com thx
zadziorny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Chcesz - masz :cool3:. Trzymiesięczny szczeniak przed obcięciem :roll:: i tego samego dnia, ale już po obcięciu :loveu::
coztego Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Bast3r, w podpisach tutejszych użytkowników znajdziesz linki do stron hodowli, a tam wyszukaj sobie galerie i zdjęcia szczeniorów, skoro mi nie wierzysz, że z Twojego malucha wyrośnie nibywelsh ;) Okropnie dziadowskie piłeczki wczoraj kupiłam :( Po dzisiejszym bieganiu- jedna nadaje się do wyrzucenia, druga przeżyje może jeszcze jeden spacer... :roll:
Bast3r Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='coztego']Bast3r, w podpisach tutejszych użytkowników znajdziesz linki do stron hodowli, a tam wyszukaj sobie galerie i zdjęcia szczeniorów, skoro mi nie wierzysz, że z Twojego malucha wyrośnie nibywelsh ;) Okropnie dziadowskie piłeczki wczoraj kupiłam :( Po dzisiejszym bieganiu- jedna nadaje się do wyrzucenia, druga przeżyje może jeszcze jeden spacer... :roll: dzieki za foty ..... nie chodzi o to ze ci nie wierze, ale chcialem sprawdzic do jakiego bedzie bardziej podobny, bo doszedlem do tego jaaka to mieszanka (fox+welsh), gosc nie chacial sie przyznac bo myslal ze bede rzadac zwrotu kasy, ale nawciskalem mu kitu powiedzialem ze kasy juz nie chce wiec powiedzial true:D:p
coztego Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Ali26762']A właśnie, coztego - wydobyłaś Maliznę? Niech sobie siedzi... Wydobędę jak zacznie śmierdzieć :diabloti:
Nitencja Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 bast3r to dawaj swojego tu na forum :) obejrzymy go wspolnie i napisz cos wiecej o sobie Welsh terrier a co ty taka przewrazliwiona ?? :-o
Ali26762 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Heyka :) Smutno mi z powodu śmierci Grechuty :( - lubiłam go bardzo... [quote name='borsaf']INA, raczej popros o program, w którym sie schemat robi bo chyba nie chcesz miec na ścianie dyszlowych łelszy, tylko Vigusia? Ali, Zadziorny, ja tez poprosze o ten program i instrukcje lopatologiczną do niego. borsafku, Słonko, programik Ci wysłałam, instrukcję starałam się napisć jak najbardziej łopatologicznie, ale przy ustawieniach drukarki będzie Ci musiał pomóc zadziorny... Mam nadzieję, że udało mi się napisać tak, żebyś miała z programu pożytek :) [quote name='coztego']Niech sobie siedzi... Wydobędę jak zacznie śmierdzieć :diabloti: A Ty niedobroto, mam zawiadomić TOZ, że dręczysz zwierzęta? :cool3:
bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 aga_ostaszewska napisał(a): Poza tym z niecierpliwoscia czekam na tableteczki na porosty wlosow dla Cziki ;) :placz: .......huraaaaaaaa:multi: , załatw takie tableteczki i dla mnie..........plisssssss :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:;) ;) :lol: :cool3:......nawet kilka opakowań :eviltong: ;)
Recommended Posts