bos Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Acha jeszcze jedno..........pozdrowienia dla Nitencji od zadziornego i mizianko dla klusków........... Juz się zapowiedział że chętnie by pojechał w odwiedziny tylko zapomniał gdzie. Będę musiał chyba go podwieźć.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
Nitencja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Malenstwa rosna :) wszystkie przezylysmy I noc !! uffffffff:loveu: Wlasnie przed chwila bylo wazenie i tak przybraly po 30 g Imiona wybrane :) beda : Lavinia,Livia,Leda i Leeloo :)
Welsh Terrier Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ale Nitencja masz fajnie ;) Fajna liczba szczeniaków... tylko 4 :) Moja Czara miała raz 7,9,8,8 Porażająca liczba... A Czarcia ma tylko 6 sutków... :shake:
Nitencja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 No 4 tak w sam raz :) Niewazna ilosc ale jakosc ;-) i oby tak bylo z dziewczynkami
Welsh Terrier Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Fajnie ;) Ale ja nie wiem jak te szczenięta Czary tam się pomieściły :shake: I jak mogły być takie grubiutkie :shake: Tego nie wiem ;)
tunio Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Bo,Nitencja gratuluje szczesliwej czworki ! Na chrzciny oczywiscie jestem zaproszona ? :cool3: ;) BTW.Apropo grzybkow i innych takich...Reflektuje ktos na takiego delikwenta ? :razz: :diabloti:
Ela_hryckiewicz Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Witam serdecznie !!! Cztery maluchy to nie zamało i nie zadużo tak akurat ! Suka dobrze nakarmi i zaopiekuje się szczylkami moim zdaniem. Miałam mioty 4,7,7 3 i teraz 1 i zdecydowanie mniejsze mioty były wygodniejsze i mniej obciążona była suka, po 7 wyglądała jak po Oświęcimiu :shake: Nitencja jak ja Ci zazdroszcze tym suczek :loveu: a najbardziej mi się podoba imię Leeloo :loveu:
Ela_hryckiewicz Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Za tydzień Wrocław jak pomyśle to coś mnie ściska w żołądku nie wiem czemu :evil_lol: Odnosze wrażenie że wszystko co zrobiłam przy Szczęściarzu to wszystko zle, o rany jakiego mam pietra, jak mnie pogonią z wystawy to spale się ze wstydu :angryy:
coztego Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 carragan napisał(a): Na chrzciny oczywiscie jestem zaproszona ? :cool3: ;) A ja, a ja? :multi: :evil_lol:
bos Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Nitencja .......co to za imię Leeloo...:shake::niewiem: :hmmmm:......suczki piękne to i imiona jak z filmu..........powinny być Nie zgadzam sie na Leeloo...........całe życie będzie się wstydzić :evil_lol::diabloti:;) ;)
bos Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Bosze ...........na Bykowinie teraz babiniec po zbuju...........juz widzę te pyski w oknach sąsiednich bloków jak ta zgraja bab wyparzy na ogród..........wizyte TV masz zapewnioną Nitencjo.
Ela_hryckiewicz Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 bos napisał(a):Nitencja .......co to za imię Leeloo...:shake: :niewiem: ......suczki piękne to i imiona jak z filmu..........powinny być Nie zgadzam sie na Leeloo...........całe życie będzie się wstydzić:evil_lol: :diabloti: ;) ;) przecież to piękne imie :loveu: bos napisał(a):Bosze ...........na Bykowinie teraz babiniec po zbuju...........juz widzę te pyski w oknach sąsiednich bloków jak ta zgraja bab wyparzy na ogród..........wizyte TV masz zapewnioną Nitencjo. a baby górą :evil_lol:
bos Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ela_hryckiewicz napisał(a):przecież to piękne imie :loveu: ..........nie jestem przekonany.....Leelum polelum.......nie uchodzi........:evil_lol: ;) :eviltong:
Ela_hryckiewicz Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Bos może być lilu, albo leli zdrobniale lila :loveu:
Ela_hryckiewicz Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 bos napisał(a)::eviltong: i schowaj ten język wiem że się naśmiewasz :evil_lol:
Nitencja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Bos przyjedź:) Piąty element (u nas był czwarty bonusowy:)) pooglądamy razem, może zmienisz zdanie na temat Leeloo. Taka czerwona, taka doskonała:lol:
Gosia_i_Luka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Drodzy bracia mniejsi erdlów :cool3: - zapraszamy na wątek o zlocie!! Proszę się koniecznie zgłaszać, będzie impreza! :loveu: :lol:
Flaire Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Nitencja napisał(a):Imiona wybrane :) beda : LaviniaCiekawe po kim to :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: .
rita60 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ela_hryckiewicz napisał(a):i schowaj ten język wiem że się naśmiewasz :evil_lol: Taki duzy chłopiec,a jezyk pokazuje-nieładnie:x
bos Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Nitencja napisał(a):Bos przyjedź:) Piąty element (u nas był czwarty bonusowy:)) pooglądamy razem, może zmienisz zdanie na temat Leeloo. Taka czerwona, taka doskonała:lol: ..........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ;) ;) ......wskocz na szkoty.............a czwarty element niech sobie pośpi :loveu:
Nitencja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Flaire i miedzy inn. na czesc hodowczyni ale bardziej zalezy mi na korzeniach antycznych :) tak samo jak Liwia czy Leda . miala byc jeszcze Lekte.... ale 5 element lepszy hihi
Ibolya Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Nitencja']Flaire i miedzy inn. na czesc hodowczyni ale bardziej zalezy mi na korzeniach antycznych :) tak samo jak Liwia czy Leda . miala byc jeszcze Lekte.... ale 5 element lepszy hihi Tak właśnie myślałam, że na cześć hodowczyni. Imiona fajne, nawet Leeloo, chociaż dziwne, podobają mi się. Nitencja, bo życzę Wam przespanej nocki, tylko śpijcie czujnie :mad:
Ibolya Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']Za tydzień Wrocław jak pomyśle to coś mnie ściska w żołądku nie wiem czemu :evil_lol: Odnosze wrażenie że wszystko co zrobiłam przy Szczęściarzu to wszystko zle, o rany jakiego mam pietra, jak mnie pogonią z wystawy to spale się ze wstydu :angryy: Nie pogonią, nie pogonią, wszystko będzie super! zobaczysz :multi: Bosze :evil_lol: jak sobie przypomnę pierwszą wystawę Bodrysia w Lublinie :crazyeye::angryy: Aaale byliśmy zieloni oboje :oops::oops::oops: :p:p:p Ela jak ma Szczęściarz "w papierach" wpisane ? LUCKY z Szumiących Klonów ?
bos Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Zadziorny przed udaniem się do wyra po długiej podróży, wypij kawusię z nami. Witaj w hanysowie. Pozdrawiam wszystkich życząc miłego dnia i słonecznego wekeendu. A tym co na Helu z Majutkiem wypoczywaja z aparacikiem w ręce...........dużo radości i wspaniałych .....wrazeń.:evil_lol: :lol: :lol: :lol:;) ;) ;) Ibolya....kawa z rana jak śmietana.:loveu::lol: ;) A szykujecie się na Wrocław. Elu_h .....na pewno bedzie super. Laki powali wszystkich na kolana, że już nie wspomnę o pozostałych dogomaniackich piesach. Myslę że i boguli i coztego nie zabraknie.
Recommended Posts