Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Acha jeszcze jedno..........pozdrowienia dla Nitencji od zadziornego i mizianko dla klusków...........
Juz się zapowiedział że chętnie by pojechał w odwiedziny tylko zapomniał gdzie.
Będę musiał chyba go podwieźć.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Malenstwa rosna :) wszystkie przezylysmy I noc !! uffffffff:loveu: Wlasnie przed chwila bylo wazenie i tak przybraly po 30 g
Imiona wybrane :) beda : Lavinia,Livia,Leda i Leeloo :)

Posted

Bo,Nitencja gratuluje szczesliwej czworki ! Na chrzciny oczywiscie jestem zaproszona ? :cool3: ;)

BTW.Apropo grzybkow i innych takich...Reflektuje ktos na takiego delikwenta ? :razz:

:diabloti:

Posted

Witam serdecznie !!!

Cztery maluchy to nie zamało i nie zadużo tak akurat !
Suka dobrze nakarmi i zaopiekuje się szczylkami moim zdaniem.
Miałam mioty 4,7,7 3 i teraz 1 i zdecydowanie mniejsze mioty
były wygodniejsze i mniej obciążona była suka, po 7 wyglądała
jak po Oświęcimiu :shake:
Nitencja jak ja Ci zazdroszcze tym suczek :loveu:
a najbardziej mi się podoba imię Leeloo :loveu:

Posted

Za tydzień Wrocław jak pomyśle to coś mnie ściska
w żołądku nie wiem czemu :evil_lol:
Odnosze wrażenie że wszystko co zrobiłam przy Szczęściarzu
to wszystko zle, o rany jakiego mam pietra, jak mnie pogonią
z wystawy to spale się ze wstydu :angryy:

Posted

Nitencja .......co to za imię Leeloo...:shake::niewiem: :hmmmm:......suczki piękne to i imiona jak z filmu..........powinny być
Nie zgadzam sie na Leeloo...........całe życie będzie się wstydzić :evil_lol::diabloti:;) ;)

Posted

Bosze ...........na Bykowinie teraz babiniec po zbuju...........juz widzę te pyski w oknach sąsiednich bloków jak ta zgraja bab wyparzy na ogród..........wizyte TV masz zapewnioną Nitencjo.

Posted

bos napisał(a):
Nitencja .......co to za imię Leeloo...:shake: :niewiem: ......suczki piękne to i imiona jak z filmu..........powinny być
Nie zgadzam sie na Leeloo...........całe życie będzie się wstydzić:evil_lol: :diabloti: ;) ;)

przecież to piękne imie :loveu:

bos napisał(a):
Bosze ...........na Bykowinie teraz babiniec po zbuju...........juz widzę te pyski w oknach sąsiednich bloków jak ta zgraja bab wyparzy na ogród..........wizyte TV masz zapewnioną Nitencjo.

a baby górą :evil_lol:

Posted

Ela_hryckiewicz napisał(a):
przecież to piękne imie :loveu:

..........nie jestem przekonany.....Leelum polelum.......nie uchodzi........:evil_lol: ;) :eviltong:

Posted

Nitencja napisał(a):
Bos przyjedź:) Piąty element (u nas był czwarty bonusowy:)) pooglądamy razem, może zmienisz zdanie na temat Leeloo. Taka czerwona, taka doskonała:lol:

..........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ;) ;)

......wskocz na szkoty.............a czwarty element niech sobie pośpi :loveu:

Posted

Flaire i miedzy inn. na czesc hodowczyni ale bardziej zalezy mi na korzeniach antycznych :) tak samo jak Liwia czy Leda . miala byc jeszcze Lekte.... ale 5 element lepszy hihi

Posted

[quote name='Nitencja']Flaire i miedzy inn. na czesc hodowczyni ale bardziej zalezy mi na korzeniach antycznych :) tak samo jak Liwia czy Leda . miala byc jeszcze Lekte.... ale 5 element lepszy hihi
Tak właśnie myślałam, że na cześć hodowczyni. Imiona fajne, nawet Leeloo, chociaż dziwne, podobają mi się.

Nitencja, bo życzę Wam przespanej nocki, tylko śpijcie czujnie :mad:

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']Za tydzień Wrocław jak pomyśle to coś mnie ściska
w żołądku nie wiem czemu :evil_lol:
Odnosze wrażenie że wszystko co zrobiłam przy Szczęściarzu
to wszystko zle, o rany jakiego mam pietra, jak mnie pogonią
z wystawy to spale się ze wstydu :angryy:
Nie pogonią, nie pogonią, wszystko będzie super! zobaczysz :multi:

Bosze :evil_lol: jak sobie przypomnę pierwszą wystawę Bodrysia w Lublinie :crazyeye::angryy:

Aaale byliśmy zieloni oboje :oops::oops::oops: :p:p:p

Ela jak ma Szczęściarz "w papierach" wpisane ? LUCKY z Szumiących Klonów ?

Posted

Zadziorny przed udaniem się do wyra po długiej podróży, wypij kawusię z nami.

Witaj w hanysowie.

Pozdrawiam wszystkich życząc miłego dnia i słonecznego wekeendu.
A tym co na Helu z Majutkiem wypoczywaja z aparacikiem w ręce...........dużo radości i wspaniałych .....wrazeń.:evil_lol: :lol: :lol: :lol:;) ;) ;)
Ibolya....kawa z rana jak śmietana.:loveu::lol: ;)
A szykujecie się na Wrocław.
Elu_h .....na pewno bedzie super. Laki powali wszystkich na kolana, że już nie wspomnę o pozostałych dogomaniackich piesach. Myslę że i boguli i coztego nie zabraknie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...