Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

borsaf - w Poznaniu to już musowo. Zdjęcia i oferty dawaj na priv i szyfrowane, no bo wiesz jak jest. Potrójna kontrola: Pani Borowa i dwie Borówki (jedna rezyduje na stałe w Poznaniu ). Niby nie istnieje Spiskowa Teoria Dziejów a już wiedziała, że własnie w Poznaniu trzeba założyć kwaterę!!!!

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Milej podrozy coztego :) My tak daleko mamy ..... :wink: ja tez wezme dobry przyklad z moich psow i pojde spac...... na szescie kawalek wolnego miejsca w lozku mi zostawily. Kochane pieski :sleep:
a mlody juz tez niech idzie spac a nie biega i biega ... :Dog_run:

Posted

coztego i Nitencjano dziewczyny musicie iść spać bo macie długa droge przed soba.... :wink:
Wszystkim co wystawiaja życze powodzeni i trzymam ,powodzenia!!! :P

Posted

My też z Derysiem trzymamy kciuki i pazurki :)

W przerwie od zajęć kuchennych (moja mama kończy dziś 80 lat), byliśmy się "wystawić" w konkursie o najmilsze szczenię. W sumie było 13 szczeniorów i nie wiem kto wygrał, w każdym razie na pewno nie wygrał Deryś, ale nie o wygraną tam chodziło. On ma już 8 miesięcy i wygląda jak dorosły pies, a tam były malutkie szczeniaczki i to im należał się puchar.
Ja się bardzo cieszę, że Deryl ma pierwszy publiczny występ za sobą. I byłam z niego bardzo dumna, bo tylko chwilami i tylko trochę się wyrywał, a większość czasu przemaszerował na regularnym "równaj" za pti berem :D
Dostał próbki karmy od sponsora, a pancia kartę stałego klienta do galerii handlowej, która była współorganizatorem imprezy.

Było super :D

Posted

Jak rzekłem trza jechać ...............konkurencja nie śpi :D jak napisała gugu. Cikewe czy się dostanę do Zabrza. Chyba zadziorny się zlituje, wczoraj opróżniliśmy ......hhhhhh.........flaszki :D i muszę go teraz dobudzić :D :D

...................wstawaj........maly już zapycha... :Dog_run:

Powodzenia dla wszystkich :D samych wygranych i przedniej zabawy!

jborowy :D - obyś trafił na dobro śląsko rolada a kluski nie były jak z gumy :D

Posted

coztego napisał(a):
Ale mamy piękny niedzielny poranek!!! :D 8 stopni Celsjusza :o
Przy takim słońcu - musi się ocieplić! My planujemy po południu spróbować przekonać Apcię na pływanko...

Posted

Witam!
Jestem po 2- godzinnym spacerze z suniami po pobliskich lasach. Pod koniec spaceru zwialy mi na okolo 5 minut. To nic w porownaniu jak w ubiegly czwartek Vigorowej zwialy na okolo 30 minut. Vigorowa od wolania psin ochrypla na 2 dni (i to byl plus tej ucieczki) - hihihi.
Gdzie sie podziewa nasz powystawowy sprawozdawca red. Zadziorny??? Czekamy na wiesci z zabrskiej wystawy.
Juz skladam gratulacje zwyciezcom (za kolejne CWC i inne tytuly), a zwyciezonym zycze oby im sloneczko zaswiecilo na kolejnej wystawie.
Ahoj.

Posted

Widać wszyscy jeszcze świętują 8)
Fajnie było, pogoda dopisała, cieplutko, słonecznie, w cieniu miły chłodek, dogomaniaków jak mrówków :)
O sukcesach napiszą sami nagrodzeni ;)

Wróciłam do domu, dałam Kresce ciasteczko od jborowego... Kreska powąchała i odeszła... :evilbat: Mówię "Kreska weź! Zjedz! To Pani Borowa piekła!!!" Wobec takiej argumentacji Kreska zmiękła, zjadła jedno... A potem już poszło, wcina jedno za drugim :D

jborowy, z czego są te ciasteczka?

Posted

Już jestem. :lol:
Niestety, z wielkim żalem muszę donieść, że tym razem Nitencja się nie popisała :(
Zupełnie zapomniała o przysłowiowej śląskiej gościnności i nie dała żadnych szans rywalom :evil:
Rasę wziął Alex (do tego otrzymał CWC i NPwR), a Roxy otrzymała CWC i NSwR :lol:
Asik jborowego dostał CWC, Jazon bosa ocenę doskonałą i medal złoty, Ariana z Turzycowych Kniej ocenę bardzo dobrą, a Jokasta nie dojechała na wystawę :lol:
Wielkie gratulacje dla zwyciężców i pokonanych :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

zadziorny napisał(a):

coztego - Ty już jesteś w domu :hmmmm:
Przecież miałaś z nas najdalej :wink:

No, jestem :D Powiem Ci, że miałam daleko, wracałam ok. pół godziny!!! :-? Bo mi tramwaj zwiał sprzed nosa i musiałam na piechotę zasuwać :evilbat:

Czekam na zdjęcia :fadein:

Posted

Vigor - powystawowy sprawozdawca zadziorny odpoczywa chłopisko bo się natrymował Jazona,nafocił zdjęć za siebie i za mnie ponieważ w najważniejszym momencie wysiadły mi baterie.
Na gorąco śpieszę donieść że:co mogła to pozabierała nam nitencja :D :klacz: :klacz: Invader -co czempion to czempion :klacz:
Veni Vidi Vici dosk. 1lokata,złoto zwycięstwo naj.suka w rasie ,CWC :klacz: :klacz:
jborowy - Astor-dosk.1 lok.złoto CWC :klacz: :klacz:
Ariana z Turzycowych Kniei - ocena B.dobra :D :klacz:
Jokasta siostra Jazona _z Psiego Chaosu - nie stawiła się :cry:
no i wreszcie Jazon- ocena doskonała 1 lok.złoto bez tytułu gdyż sędzia uznała że jest za duży :D :D :D /fakt mierzyła go miarą krawiecką , zresztą nie tylko jego..... :D / będę musiał mu nogi na szlifierce podpiłować. :D :D albo wrrrrrr :chainsaw:

A tak nawiasem było bardzo miło,wesoło ciepło i prawdziwie przyjacielsko.
jborowy przywiózł smaczne ciasteczka, dziękuję żonie bardzo smakowały
coztego- cieszę że Cię poznałem,było bardzo miło i mam nadzieję że to nie ostatni raz :D :D :wink:
Chyba że coś pomyliłem z wynikami to proszę poprawić. :D

...................... :Dog_run: było fajowo.Zadziorny obrabia napewno zdjęcia

Posted

Kurna- ludzie myślałem , że będę pierwszy na dogo , no może tylko coztego mnie uprzedzi ! :D :wink:
Cały czas byłem na podglądzie ......myslałem, że zdążę.......... :user: :D
a tu klapa........... :D Obsługujecie swoje komput. jak cyborgi... :D :D
Gdzie tam mnie do Was!!! :D :D

...........zasuwaj mały :Dog_run:

Posted

bos napisał(a):

coztego- cieszę że Cię poznałem,było bardzo miło i mam nadzieję że to nie ostatni raz :D :D :wink:

Ja też mam nadzieję ;)
Naprawdę, bardzo miło było Panów poznać i Panie też 8)
jborowy przywiózł smaczne ciasteczka, dziękuję żonie bardzo smakowały

Bój się Boga, bos!!! To były ciasteczka dla Jazona :smhair2:

Posted

coztego - myślę że Jola nie zacznie szczekać...!!!!! :D :-? :-?
.....ale by się porobiło..... :wink:

............. :Dog_run: lecę szybko żeby mi ludzie wszystkiego nie zjedli :D

Posted

Witam wszystkich :lol: Dzień był naprawdę piękny na zabrzańskiej wystawie. Dodam jeszcze, że Alex (Invader of Happytails) nie dał dziś szans konkurencji i wygrał grupę, ale na BISie już pan Śliwka nie dał mu szans. Ale było.. :lol:

Posted

Wielkie podziekowania za mile towarzystwo :)
Bos dziekuje za ...wiesz za co ;-)
Jborowy ciasteczka genialne :) i tak jak mowilysmy wybierz sie do Rudy;-)
Zadziorny :lol: ALex jak Ciebie widzi to zaraz lepiej sie wystawia :)
A poza tym to musze sie pochwalic ze chlopakowi wybitnie sie spodobalo dzis na ringu glownym i szedl jak burza po prostu pieknie.
AA i FUKA miala dzis wielkie dzien na wystawie ale o tym niech sama napisze.
NO i jeszcze jedno :) Malenstwo jest boskie a jakie szybbbbbkie :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...