Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ali bardzo fajne fotki znad morza. Tam to jest gdzie pobiegac! Po drabinie Derys fantastycznie dal sobie radę, ale w dół:shake:żeby sobie nózki nie uszkodził.

Wyjatkowo pusto tu na łelszykach dzisiaj:lol: Jborowy nic o szczylkach nie pisze. Może sie na Erdelkowie produkuje, musze zaglądnąć.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ale wszystkich wymiotło :multi:

A ja bardzo dużo zajęć miałam w ten pierwszy dzionek urlopowy. Załatwiłam masę spraw a potem pojechałam po moją siostrę i przywiozłam Ją do siebie, razem jedziemy na te wywczasy. Tak więc Zuzanka jest u nas :loveu:

Słuchajcie, podobno jest jakiś nowy specyfik na chorobę lokomocyjną specjalnie dla piesków, proszę o nazwę, gdyż Zuzka na to cierpi i muszę jej kupić na drogę, a w piątek wyjeżdżamy :evil_lol:

Posted

Siemka!
ha! aura coraz sympatyczniejsza, więc łazęgi nabiorą atrakcji:evil_lol: .W tym tygodniu pracuję w poradni popołudniu---wieczorem szybko śmigam do psa; fajnie jak jeszcze strzelimy sobie spacerek, potem padam i śpię "snem ciągłym do rana":cool3: :roll: .Fafikowi powoli odpadają strupy (z ran po pogryzieniu) i jest niemal jak nowy!
Pozdro dla wszystkich!

Posted

zadziorny ratuj!! jak uruchomić firefoxa, żeby najpierw pokazało się okienko z profilami , jakieś kłopoty były z siecią i pojawiło się takie okienko, a ja blondynka, wskazałam jakiś stary profil, którego nie używam od niepamiętnych czasów i się uruchamia z tamtymi ustawieniami, tzn. zupełnie inne zakładki, inne strony itp. nie wiem czy jasno piszę o co mi chodzi, chciałabym go odpalić tak, żeby pokazał te profile jeszcze raz i żebym mogła wybrać ten aktualny. Poradź coś pliiizzz :comp26::modla::modla:

Posted

U mnie w Firefoksie nie ma czegoś takiego jak "profil" :shake:. Chodzi Ci o konfigurację przeglądarki? Kiedy aktualizuję Firefoksa, to przy ponownym uruchomieniu jako strona startowa pojawia się "Google". Wystarczy jednak jeszcze raz uruchomić Firefoksa by znowu uruchomił się tak, jak został przeze mnie skonfigurowany :cool3:.

Posted

No nareszcie ktoś się odezwał. Myślałam, że nie będę miała się z kim pożegnać :evil_lol: :bye::bye:

Jutro wyjeżdżamy na urlop !!! Ja z siostrą i piesy trzy :painting:

Najpierwa jedziemy nad jezioro k/Brodnicy a potem nad morze. Odezwę się ok. 20-go już z Ustki :user:

Trzymajcie się tu ciepło bez nas :Dog_run: :Cool!: (ale będę miała czytania ...)

Posted

Heyka :)

To dopiero będą puchy :(

Ibolya, pięknej pogody, wrażeń co niemiara, a przede wszystkim błogiego odpoczynku!

Ja do niedzieli jestem jeszcze nieczynna, później, mam nadzieję, wszystko wróci do normy.

Na wystawie w sobotę oczywiście będę, co do niedzieli nie jestem pewna, ponieważ moi goście w niedzielę wyjeżdżają.

Posted

Siemka! ja z Fafikiem już po spacerku...hmm ...przy świetle księżyca(w pełni)...ubywa dnia, ubywa. Dziewczyny! wypoczywajcie, goście się i wygrywajcie na wystawach!
Pozdro dla wszystkich.

Posted

Heyka

Wpadłam tylko na chwilę, żeby się pożegnać, zaraz wyjeżdżamy. Prognoza pogody niestety jest okropna, ale ja się tym nie przejmuję za bardzo (tylko trochę).

[SIZE=2]zadziorny Ali
będę na urlopie wyłącznie spełniać Wasze życzenia :razz::razz::evil_lol: i pomyślę o Was nie tylko czasem. Pa :multi:

Posted

Mam popsuty internet, tyle mojego co w pracy,dlatego: Mali bracia i siostry, zycze wam powodzenia w Sopocie, udanych wystepow, trzymam kciuki:happy1: :multi: :happy1: :multi:

Posted

Życzymy samych sukcesów na jutrzejszej wystawie wszystkim handlerom i ich podopiecznym :thumbs: :happy1: :kciuki: :bigok:.
Kibicom zaś miłych spotkań dogomaniackich :drink1: :knajpa: :cunao: :drinking:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...