bos Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Flaire napisał(a):bos, fajnie, że Ty nawet na wywczasach na dogomanię zaglądasz! Coponiektórzy powiedzieliby, że to chore ;-), ale ja mówię, że fajne! ;-) I mnie to cieszy..............najgorsze jest to ......moje dziewczyny sa same na zakupach...........:mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
bos Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 O 20.30 konczy mi sie czas Jeszcze raz pozdrawiam.Fajnie ze Flaire byla ze mna :multi: :multi: :multi: :multi:
tunio Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 bos napisał(a):moje dziewczyny sa same na zakupach...........:mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Doprawdy,to puszczenie ich samopas to iscie heroiczny czyn z Twojej strony ! :lol:
coztego Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 bos napisał(a):Mielismy wracac po wystawie , ale wyglada na to...........ze dluzej Siedźcie tam jak najdłużej! To leje i leje, i nawet morza nei ma na pocieszenie
zadziorny Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 bos napisał(a):Witam Was z kawiarenki internetowej w Jastrzębiej Górze. A ostrzegałem :roll: :cool3: :evil_lol:
Ibolya Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 A JA MAM OD DZISIAJ URLOP :laola: :knajpa: :drink1: :cunao: :B-fly: :Dog_run:
Wind Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ibolya napisał(a):A JA MAM OD DZISIAJ URLOP :laola: :knajpa: :drink1: :cunao: :B-fly: :Dog_run: GRATULUJE i ciesze sie razem z Toba :multi: :multi: :multi: A ja nie wiem kiedy udziele sobie zasluzonego urlopu :cool1: Ale i tak nie narzekam :cool3: Praca "na swoim" i w tym co sie kocha to najwspanialsze doswiadczenie :loveu: Ibolya, cudnej pogody, slonka i zlapania mocnego oddechu na wszystkie dni do kolejnego lenistwa :-) W.
Ali26762 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Kochani nie piszę, bo mam gości z Warszawy. Będą do niedzieli, a więc do niedzieli moje kontakty z komputerem będą nader ograniczone... :( Ibolya, mam nadzieję, iż ten urlop będzie w 100% Twój i niczego nie chapniesz zachłannie przynajmniej przez 2 tygodnie (tyle masz urlopu?)... No! A dla nas skończył się już "urlop", ostatni wyjazd tego lata mamy już za sobą. Czas na fotki: Kacper to mój najlepszy kolega:
Ali26762 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Szaleństwo na plaży: Tak wygląda pies szczęśliwy :D
Ali26762 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Deryśko podczas pobytu w Juracie posiadł pewną umiejętność, choć nie przyszło mu to bez trudu:
Ali26762 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Jak dostanę zdjęcia od naszych przyjaciół, to oczywiście wkleję. Bo nie tylko my robiliśmy, z czego ogromnie się cieszę. Czekam przede wszystkim na fotkę Deryla - ratownika :D
Jura Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ali, dzielny i ambitny z Derysia pies. A jak było z drogą w dół? :razz:
bogula Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Siemka! Troszkę dzisiaj zaspaliśmy, ale do pracy lecę na 13, więc spoko.W tym tygodniu pomaga mi w wyprowadzaniu Fafika ok.16 moja młodziutka sąsiadka (16lat) Andrea...To fajne, bo zgodziła się entuzjastycznie! Słuchajcie! już z tymi kotami nie mogę! czy wreszcie bedą chodzić na smyczy i z właścicielem?:mad: ;) ; nie ma gdzie blisko domu spuścic psa!:diabloti: bos---pozdrawiasy! Ali---fajnie się macie! Deryś rzeczywiście spory jest...jak Fafik....
rita60 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ali zdjecia fantastyczne, szczegolnie jak wychodzi z wody, wyglada jakby go oblepiły wodorosty. Sliczny piesek:multi:
bogula Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ach! starszy pan mijając mnie z Fisiem stwierdził, że "ten piesek mi się najbardziej podoba! tutaj tyle jest psów, ale ten najbardziej udany!":evil_lol: Ha! i piesek ma takie extra dziewczyny (nas:lol: )...........
zadziorny Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Witajcie :lol: Chyba się przejaśnia na dobre :cool3:. Co chwilę zza chmur przebija się słoneczko :multi:. Starczy już tego deszczu, niech sobie w nocy popada :mad:. bogula napisał(a): Słuchajcie! już z tymi kotami nie mogę! czy wreszcie bedą chodzić na smyczy i z właścicielem?:mad: ;-) ; nie ma gdzie blisko domu spuścic psa!:diabloti: Obok naszego bloku czasami widuję panią z rudym kotem na smyczy :cool3:. Widok naprawdę niecodzienny :crazyeye:, a moje sunie ciągną do tego dziwoląga jak parowozy :evil_lol: :eviltong:
zadziorny Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ali, foty Deryla i filmiki zajefajne :multi: (ciekawe jak moje pasqdy zareagują na widok morza :hmmmm: :niewiem:).
Ibolya Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Heyka :multi: Ali mam zamiar wyłącznie odpoczywać i spędzać czas miło, pięknie i przyjemnie :siara::sleep2::painting::knajpa::drink1::eating: :Cool!: W nocy musiałam jeszcze dokończyć jedną robótkę, ale od teraz będą wyłącznie jaskółki :razz: :Cool!::laugh2_2::cool2: Fotki Derylka bardzo fajne, a ten filmik jak Derysio chodzi po drabinie po prostu rewelacyjny :klacz::klacz::klacz: :cool2: Bodryś chyba nie wlazłby tak, podejrzewam, że on ma lęk wysokości. Jak idziemy po schodach, to idzie wyłącznie przy ścianie, nigdy przy sztachetach. A w zeszłym roku, jak byliśmy na wystawie na Węgrzech, mieszkaliśmy w takim domku na piętrze, na które prowadziły schody z takimi prześwitami, miały takie niepełne stopnie, to Bodryś za nic w świecie nie chciał tam wejść ani zejść, musiałam go nosić na rękach:oops: Ostatnio nie sprawdzałam, bo nigdzie w okolicy nie mam takich schodów, może mu przeszło, nie wiem. Teraz będziemy dużo czasu przebywali z sobą nawzajem, a na pojezierze brodnickie jedziemy do domku kempingowego, może tam będą takie schody,to sprawdzę. Aaa i przypomniało mi się, w Ustce to jest ul. Grunwaldzka.
moriko Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 zadziorny napisał(a):Witajcie :lol: Chyba się przejaśnia na dobre :cool3:. Co chwilę zza chmur przebija się słoneczko :multi:. Starczy już tego deszczu, niech sobie w nocy popada :mad:. Obok naszego bloku czasami widuję panią z rudym kotem na smyczy :cool3:. Widok naprawdę niecodzienny :crazyeye:, a moje sunie ciągną do tego dziwoląga jak parowozy :evil_lol: :eviltong: Ja z moim poprzednim kotem na smyczy chodzilam :lol: To bylo pare lat temu i bylam wielka sensacja na osiedlu :evil_lol: Niestety moj obecny kotek Hela doszla do wniosku ze samej na dworku lepiej :evil_lol: Wiekszosc psiakow w bloku juz sie do niej przyzwyczaila poza paroma jamniko - podobnymi.
Welsh Terrier Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Ibolya']Bodryś chyba nie wlazłby tak, podejrzewam, że on ma lęk wysokości. Jak idziemy po schodach, to idzie wyłącznie przy ścianie, nigdy przy sztachetach. Moje psy też chodzą na schodach tylko przy ścianie... Ja myśle, że nie mają lęku wsokości, tylko bezpieczniej się tak czują. :)
Ali26762 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Heyka :) Cieszę się, że podobają Wam się fotki z naszego wypadu weekendowego :) Jura, w dół to było małe miki, łapki na drugi szczebelek od góry, odbicie i hyc na dół :) Na pewno byłby problem, gdyby były ze dwa szczebelki więcej, ale ta konstrukcja służy dzieciom, więc miał Buras szczęście :D zadziorny - Deryl wlatywał do morza po to, aby ugryźć te fale, które go nieustannie atakowały :D Ibolya, Welsh Terrier - Deryś pomyka po schodach środeczkiem, biegusiem, a z ażurowymi schodami miał do czynienia w Jerutkach u agi_ostaszewskiej. Czasami spoglądał na dół przez prześwity, ale nie powodowały u niego ani strachu, ani nawet najmniejszej obawy. Traktował te schody jak każde inne :) Natomiast zapomniało mu się, że w Juracie są schody zakręcone, drewniane, pomalowane farbą olejną i wyskoczył w pełnym pędzie z tarasu na klatkę schodową. Na drugim stopniu schody zakręciły, a pies poleciał prosto... Później już uważał, ale nie zauważyłam, żeby się zraził. Ibolya, mam nadzieję, że choć trochę się odzwyczaisz od pracy, a może spodoba Ci się słodkie nicnierobienie na tyle, że po urlopie więcej jaskółek do Ciebie będzie się zlatywało :D bos, dzwoniłam wielokrotnie, nie odbierałeś telefonu. Trudno, widać nie było nam pisane wcześniejsze spotkanie, dopiero w Sopocie się zobaczymy :) No nic, lecę, bo zaraz do gości z Warszawy dołączą goście z Elbląga i z Gdyni. Do wieczorka zatem :)
zadziorny Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 A co Ty taka "gościnna" jesteś? :hmmmm: :niewiem: ;)
Recommended Posts