Kliwia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 zadziorny napisał(a):Pierwszy pod zdjęciem (lub piąty ale wstawiany poprzez ikonkę ) :cool3: :lol: :razz: Ok.sprobuje. upsssss. No i nic z tego -tej ikonki jeszcze nie przerabialam. Prosze o dokladniejsze instrukcje panie profesorze Zadziorny.
Ibolya Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Kliwia najprościej będzie jak skopiujesz poprzez ctrlC pierwszy adres pod zdjęciem i wkleisz go po prostu do postu poprzez ctrlV. Wstawiaj te fotki, wstawiaj, bośmy ciekawi som :razz: :lol:
gugu Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 zadziorny przekaz bosikowi i jego rodzince pozdrowionka,niech wypoczywaja i wracaja zadowoleni!!! :smile::smile::smile:
zadziorny Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Tak jak pisała Ibolya - na "żabie" klikasz pierwszy link pod zdjęciem, a kiedy cały podświetli się na niebiesko wciskasz jednocześnie klawisze [Ctrl] i [C]. Przechodzisz do okna pisania postu na dogomanii i w nowej linii wciskasz jednocześnie klawisze [Ctrl] i [V] (pamiętaj tylko aby przed wczytaniem do "żaby" pozmniejszać fotki do rozmiaru 500 pikseli dla dłuższego boku :roll:). Drugi sposób to skopiować (poprzez "[Ctrl] i [C]") ostatni, piąty link pod zdjęciem, a na dogomanii wstawić kursor do nowej linii, kliknąć ikonkę i w pojawiającym się oknie wkleić go (poprzez "[Ctrl] i [V]") :cool3: :lol:.
Welsh Terrier Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Ali26762 napisał(a):Stawka welszy na Sopot: Psy: klasa pośrednia: ARES Gniazdo Łelszy klasa otwarta: ARTON Czereda Trapera PIRAT Askiras klasa championów: AMIR z Turzycowych Kniei Suki: klasa młodzieży: GABI Kazabor GRACJA Czereda Trapera klasa pośrednia: AGAWA od Tadzinka AVITA od Tadzinka CESARIA ASAJKA Adriana`s Dogs PASJA z Szubina klasa otwarta: AURA Czereda Trapera BAJA Jantarowy Gaj FABIA Czereda Trapera klasa użytkowa: BETI Barwna Rubi To nie wszystkie welshe, Ali oto dalsza lista :P : Terier walijski, pies, pośrednia - TYSON Venator Magnus Terier walijski, suka, otwarta - TEQUILLA Venator Magnus Terier walijski, suka, otwarta - CORA z Borovej Dolinky Terier walijski, suka, młodzieży - GABI Kazabor
coztego Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Widzieliście te zabawki? Ciekawe czy piesy rzeczywiście chcą się tym bawić :hmmmm:
rita60 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 coztego te zabawki wygladaja jak zabawki edukacyjne dla dzieci, tyle ze maja takie dziwne kształty , musle ,ze standartowe sa fajniejsze.
swallow Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 zadziorny napisał(a): Czyżbym w stawce welshy na Sopot naszą dogomaniacką Cześkę widział :hmmmm: :cool3: :loveu: Zadziorny z Cześką to teraz obciach przed blok wyjść, a co dopiero pokazać się na wystawie :placz: :evil_lol: . Tak jak napisała Niedzwiedzica, zgłosiłam ją jeszcze zanim mój mały groomer dokonał poprawek. Niedzwiedzica - nad morzem jeszcze nie jestem, a czy w ogóle pojadę to jeszcze nie wiem, bo jeśli miałaby byc taka pogoda jak dzis w Płocku to wolę pomarznąć w domu :p Kliwia - witaj w domu :lol: Wielkie gratulacje dla Ciebie i Twoich dziewczyn
aga_ostaszewska Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Kochani, zegnam sie z Wami na jakis czas! Wymiziajcie psiska... ja lece opalac sie, nurkowac i cieszyc sie zyciem! Caluje! :multi:
coztego Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 aga, baw się świetnie i przywieź nam coś ładnego ;)
gugu Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 aga_o udanego urlopu,baw sie dobrze!! :multi: :multi: :multi:
zadziorny Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Pa Aguś :hand:. Wyszalej się i wypocznij :cool3: :multi: :razz:
Kliwia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 zadziorny napisał(a):Tak jak pisała Ibolya - na "żabie" klikasz pierwszy link pod zdjęciem, a kiedy cały podświetli się na niebiesko wciskasz jednocześnie klawisze [Ctrl] i [C]. Przechodzisz do okna pisania postu na dogomanii i w nowej linii wciskasz jednocześnie klawisze [Ctrl] i [V] (pamiętaj tylko aby przed wczytaniem do "żaby" pozmniejszać fotki do rozmiaru 500 pikseli dla dłuższego boku :roll:). Drugi sposób to skopiować (poprzez "[Ctrl] i [C]") ostatni, piąty link pod zdjęciem, a na dogomanii wstawić kursor do nowej linii, kliknąć ikonkę i w pojawiającym się oknie wkleić go (poprzez "[Ctrl] i [V]") :cool3: :lol:. Zadziorny , pierwszy sposob znam i juz od dawna z niego korzystalam. Poprostu zaciekawil mnie sposob numer dwa.Ale teraz jeszcze eksperymentu robic nie bede i wstawie po staremu. Aga uwazaj na siebie. Wracaj do nas rychlo, a o Czike sie nie martw, krzywdy jej nie zrobie i do welsha podobna bedzie. :bye:
Kliwia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Ali zobacz jaka mielismy pusta paze. Cikawa jestem czy w Jastrani taka bedzie. Chyba Cie zmartwie,bo do Sopotu nie moge przyjechac. Z naszego spotkania nici, bo musze pracowac 14 i 15. Ale muslami z Toba i Derylem bede. tak wygladala nasza plaza . 4-osobowa ekipa "nurkow" Suczki naskarpie. A ta fotka dla pokazania glebi tej skarpy.
bogula Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Siemka! melduję ,że Fafik czuje się coraz lepiej:multi: .Oczy już są OK, bulba na karczychu mniejsza, ale niebolesna, nadal z niej wycieka świństwo.Fafol biega krecąc dupką,wcina co lepsze z miski,śpi spokojnie.DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA WSPARCIE, RADY... aga_o---szczęśliwej podróży! Kliwia---najpiękniejsza fotka to ta pierwsza "na skarpie"; co za kolory!
vigor Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Witam! Już wróciliśmy z górskich wędrówek. Pogoda była wspaniała, toteż chodziło się dobrze po szlakach turystycznych, a wieczorkiem po Krupówkach:lol::eviltong:. Wczoraj chwyciłem trymerki w swoje łapki i trochę obskubałem zarośniętą Diunkę. Nadrobiłem zaległą lekturę - 18 stron postów. Fafol - cieszę się, że wracasz do zdrowia. Kliwia - piękne foty, mnóstwo wrażeń i sukcesów. Miłej soboty!!!!! Lecę karmić sunie. Ahoj!
borsaf Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Aga - o Udanych, ciekawych i niezapomnianych wakacji!
zadziorny Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Dzwonił bos i kazał Was wszystkich serdecznie pozdrowić :hand:. Macie tyle postów nie pisać, co by mógł zaległości w czytaniu szybciutko nadrobić :shake: :eviltong: Bogula dobrze, że z Fafolem już lepiej :thumbs:
coztego Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 zadziorny napisał(a): Macie tyle postów nie pisać, co by mógł zaległości w czytaniu szybciutko nadrobić :shake: :eviltong: Napiszemy tyle, że będzie przez pół roku czytał i żałował, że w ogóle na ten urlop wyjechał :diabloti:
Ela_hryckiewicz Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Witam serdecznie !!! coztego napisał(a):Napiszemy tyle, że będzie przez pół roku czytał i żałował, że w ogóle na ten urlop wyjechał :diabloti: i słusznie niech ma za swoje :evil_lol: Nareszcie jestem :mad: moja kochana Gapa mści się nad nami żere kabl od modemu do internetu poszło już 4 nigdy nie złapaliśmy ją na gorącym uczynku. Wiemy na pewno że to ona Lucky nigdy nie wykazywał zainteresowania Dora również za to Gapa :evil_lol: Widze że zaległości co nie miara jeszcze nie nadrobiłam ale wieczór długi i bardzo przyjemny, jest po deszczyku i ciepło.
Ela_hryckiewicz Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Wstawie jeszcze kilka fotek z wystawy w Chojnicach A oto sfora przepięknych zwierzaków A oto Deryl medalista Szczęściarz chciałby mieć takie i bardzo mu zazdrości i tylko zrobił małą przymiarkę Na zakjończenie BIS
coztego Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ela_hryckiewicz napisał(a): moja kochana Gapa mści się nad nami żere kabl od modemu do internetu poszło już 4 A nie da się tego kabelka jakoś ukryć, zakleić... :cool3: Kreśka przegryzła mi kabel internetowy trzy razy, aż w końcu zmieniłam jego położenie i przestała się nim interesować :cool1:
Ela_hryckiewicz Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Tak też wpadliśmy na ten pomysł po czasie ale ile nas to nerwów kosztowało i kłutni :diabloti:
bogula Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Siemka! fajny spacer ,bo nie w deszczu i zimnie, za nami.Fafik ma się zdecydowanie lepiej.Zauważyłam, że po tym oststnim pogryzieniu jest bardzo nieufny wobec KAŻDEGO psa---dotyczy to też suczek, do których miał 100% otwartości:cool3: .Troszkę to komplikuje chodzenie z kimś, ale powolutku może przekonam Fafika, że można 2w1 czyli ostrożność+odwaga:evil_lol: . jborowy---co z Tobą? jak szczeniory? pisz........
Flaire Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 A w Warszawie leje... Czekam na jakąś przerwę w tej ulewie, coby psy choćby na siusiu wyprowadzić...
Recommended Posts