Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadziorny napisał(a):
Pierwszy pod zdjęciem (lub piąty ale wstawiany poprzez ikonkę ) :cool3: :lol: :razz:

Ok.sprobuje.
upsssss.
No i nic z tego -tej ikonki jeszcze nie przerabialam.
Prosze o dokladniejsze instrukcje panie profesorze Zadziorny.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Kliwia najprościej będzie jak skopiujesz poprzez ctrlC pierwszy adres pod zdjęciem i wkleisz go po prostu do postu poprzez ctrlV.

Wstawiaj te fotki, wstawiaj, bośmy ciekawi som :razz: :lol:

Posted

zadziorny przekaz bosikowi i jego rodzince pozdrowionka,niech wypoczywaja i wracaja zadowoleni!!! :smile::smile::smile:

Posted

Tak jak pisała Ibolya - na "żabie" klikasz pierwszy link pod zdjęciem, a kiedy cały podświetli się na niebiesko wciskasz jednocześnie klawisze [Ctrl] i [C]. Przechodzisz do okna pisania postu na dogomanii i w nowej linii wciskasz jednocześnie klawisze [Ctrl] i [V] (pamiętaj tylko aby przed wczytaniem do "żaby" pozmniejszać fotki do rozmiaru 500 pikseli dla dłuższego boku :roll:). Drugi sposób to skopiować (poprzez "[Ctrl] i [C]") ostatni, piąty link pod zdjęciem, a na dogomanii wstawić kursor do nowej linii, kliknąć ikonkę i w pojawiającym się oknie wkleić go (poprzez "[Ctrl] i [V]") :cool3: :lol:.

Posted

Ali26762 napisał(a):
Stawka welszy na Sopot:

Psy:

klasa pośrednia:
ARES Gniazdo Łelszy

klasa otwarta:
ARTON Czereda Trapera
PIRAT Askiras

klasa championów:
AMIR z Turzycowych Kniei

Suki:

klasa młodzieży:
GABI Kazabor
GRACJA Czereda Trapera

klasa pośrednia:
AGAWA od Tadzinka
AVITA od Tadzinka
CESARIA ASAJKA Adriana`s Dogs
PASJA z Szubina

klasa otwarta:
AURA Czereda Trapera
BAJA Jantarowy Gaj
FABIA Czereda Trapera

klasa użytkowa:
BETI Barwna Rubi

To nie wszystkie welshe, Ali oto dalsza lista :P :

Terier walijski, pies, pośrednia - TYSON Venator Magnus
Terier walijski, suka, otwarta - TEQUILLA Venator Magnus
Terier walijski, suka, otwarta - CORA z Borovej Dolinky
Terier walijski, suka, młodzieży - GABI Kazabor

Posted

zadziorny napisał(a):

Czyżbym w stawce welshy na Sopot naszą dogomaniacką Cześkę widział :hmmmm: :cool3: :loveu:

Zadziorny z Cześką to teraz obciach przed blok wyjść, a co dopiero pokazać się na wystawie :placz: :evil_lol: . Tak jak napisała Niedzwiedzica, zgłosiłam ją jeszcze zanim mój mały groomer dokonał poprawek.

Niedzwiedzica - nad morzem jeszcze nie jestem, a czy w ogóle pojadę to jeszcze nie wiem, bo jeśli miałaby byc taka pogoda jak dzis w Płocku to wolę pomarznąć w domu :p

Kliwia - witaj w domu :lol: Wielkie gratulacje dla Ciebie i Twoich dziewczyn

Posted

zadziorny napisał(a):
Tak jak pisała Ibolya - na "żabie" klikasz pierwszy link pod zdjęciem, a kiedy cały podświetli się na niebiesko wciskasz jednocześnie klawisze [Ctrl] i [C]. Przechodzisz do okna pisania postu na dogomanii i w nowej linii wciskasz jednocześnie klawisze [Ctrl] i [V] (pamiętaj tylko aby przed wczytaniem do "żaby" pozmniejszać fotki do rozmiaru 500 pikseli dla dłuższego boku :roll:). Drugi sposób to skopiować (poprzez "[Ctrl] i [C]") ostatni, piąty link pod zdjęciem, a na dogomanii wstawić kursor do nowej linii, kliknąć ikonkę i w pojawiającym się oknie wkleić go (poprzez "[Ctrl] i [V]") :cool3: :lol:.

Zadziorny , pierwszy sposob znam i juz od dawna z niego korzystalam.
Poprostu zaciekawil mnie sposob numer dwa.Ale teraz jeszcze eksperymentu robic nie bede i wstawie po staremu.

Aga uwazaj na siebie.
Wracaj do nas rychlo, a o Czike sie nie martw, krzywdy jej nie zrobie i do welsha podobna bedzie. :bye:

Posted

Ali zobacz jaka mielismy pusta paze.
Cikawa jestem czy w Jastrani taka bedzie.

Chyba Cie zmartwie,bo do Sopotu nie moge przyjechac.
Z naszego spotkania nici, bo musze pracowac 14 i 15.
Ale muslami z Toba i Derylem bede.

tak wygladala nasza plaza .

4-osobowa ekipa "nurkow"

Suczki naskarpie.

A ta fotka dla pokazania glebi tej skarpy.

Posted

Siemka!
melduję ,że Fafik czuje się coraz lepiej:multi: .Oczy już są OK, bulba na karczychu mniejsza, ale niebolesna, nadal z niej wycieka świństwo.Fafol biega krecąc dupką,wcina co lepsze z miski,śpi spokojnie.DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA WSPARCIE, RADY...
aga_o---szczęśliwej podróży!
Kliwia---najpiękniejsza fotka to ta pierwsza "na skarpie"; co za kolory!

Posted

Witam!
Już wróciliśmy z górskich wędrówek. Pogoda była wspaniała, toteż chodziło się dobrze po szlakach turystycznych, a wieczorkiem po Krupówkach:lol::eviltong:.
Wczoraj chwyciłem trymerki w swoje łapki i trochę obskubałem zarośniętą Diunkę.
Nadrobiłem zaległą lekturę - 18 stron postów.
Fafol - cieszę się, że wracasz do zdrowia.
Kliwia - piękne foty, mnóstwo wrażeń i sukcesów.
Miłej soboty!!!!! Lecę karmić sunie.
Ahoj!

Posted

Dzwonił bos i kazał Was wszystkich serdecznie pozdrowić :hand:. Macie tyle postów nie pisać, co by mógł zaległości w czytaniu szybciutko nadrobić :shake: :eviltong:

Bogula dobrze, że z Fafolem już lepiej :thumbs:

Posted

zadziorny napisał(a):
Macie tyle postów nie pisać, co by mógł zaległości w czytaniu szybciutko nadrobić :shake: :eviltong:

Napiszemy tyle, że będzie przez pół roku czytał i żałował, że w ogóle na ten urlop wyjechał :diabloti:

Posted

Witam serdecznie !!!

coztego napisał(a):
Napiszemy tyle, że będzie przez pół roku czytał i żałował, że w ogóle na ten urlop wyjechał :diabloti:

i słusznie niech ma za swoje :evil_lol:

Nareszcie jestem :mad: moja kochana Gapa mści się
nad nami żere kabl od modemu do internetu poszło już 4
nigdy nie złapaliśmy ją na gorącym uczynku. Wiemy na pewno że
to ona Lucky nigdy nie wykazywał zainteresowania Dora również
za to Gapa :evil_lol:
Widze że zaległości co nie miara jeszcze nie nadrobiłam ale wieczór
długi i bardzo przyjemny, jest po deszczyku i ciepło.

Posted

Wstawie jeszcze kilka fotek z wystawy w Chojnicach

A oto sfora przepięknych zwierzaków

A oto Deryl medalista

Szczęściarz chciałby mieć takie i bardzo mu zazdrości
i tylko zrobił małą przymiarkę

Na zakjończenie BIS

Posted

Ela_hryckiewicz napisał(a):
moja kochana Gapa mści się
nad nami żere kabl od modemu do internetu poszło już 4

A nie da się tego kabelka jakoś ukryć, zakleić... :cool3: Kreśka przegryzła mi kabel internetowy trzy razy, aż w końcu zmieniłam jego położenie i przestała się nim interesować :cool1:

Posted

Siemka!
fajny spacer ,bo nie w deszczu i zimnie, za nami.Fafik ma się zdecydowanie lepiej.Zauważyłam, że po tym oststnim pogryzieniu jest bardzo nieufny wobec KAŻDEGO psa---dotyczy to też suczek, do których miał 100% otwartości:cool3: .Troszkę to komplikuje chodzenie z kimś, ale powolutku może przekonam Fafika, że można 2w1 czyli ostrożność+odwaga:evil_lol: .
jborowy---co z Tobą? jak szczeniory? pisz........

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...