Wojtek Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):bos: Fantastyczny awiatrek! A ja jednak zaryzykowałam i zjadłam Tramal... póki co, nie czuje ze jestem naćpana :lol: No muszę Cię Aga pochwalić, że i tak szybko się podniosłaś po tym rwaniu 8ki. Znam osoby co po takim zabiegu - 2 dni ani ręką ani nogą - żywe trupy... :D Idź na całość - poproś o morfinę!!! :lol:
Gosia_i_Luka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Ali - przyjdę Wam pokibicować!! Jeśli można z psami, to może i Luka przyjdzie! :lol:
Ali26762 Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Witam :) Wczoraj mnie brutalnie odstawiono od kompa i nie zdążyłam napisać wszystkiego, co chciałam... Przede wszystkim nie pochwaliłam za fotki bos'a - miałeś, bracie, samozaparcie w fotografowaniu tych fok :D - ja mam też kilka fotek, pokażę, ale już w formie linków, żeby nie wystawiać na próbę cierpliwości Flaire, bo to jednak topik o walijczykach, a nie fokach czy innych zwierzakach ;) [img=http://img383.imageshack.us/img383/7277/pict0329rs2xa.th.jpg] [img=http://img383.imageshack.us/img383/6526/pict0330rs7nb.th.jpg] [img=http://img383.imageshack.us/img383/9291/pict0346rs8iv.th.jpg] [img=http://img383.imageshack.us/img383/9748/pict0334rs4ul.th.jpg] [img=http://img383.imageshack.us/img383/1963/pict0340rs2tr.th.jpg] [img=http://img383.imageshack.us/img383/7161/pict0341rs4gh.th.jpg] [img=http://img383.imageshack.us/img383/1184/pict0344rs7tw.th.jpg] [img=http://img383.imageshack.us/img383/8121/pict0348rs0aa.th.jpg]
Ali26762 Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Gosia&Luka napisał(a):Ali - przyjdę Wam pokibicować!! Jeśli można z psami, to może i Luka przyjdzie! :lol: Fajnie, przyjdź, będzie mi bardzo miło :) Można ze zwierzakami, bo będą bezpłatne porady weterynaryjne i szkoleniowe. Organizatorzy proszą tylko o to, żeby psy miały kagańce lub były na rękach u swoich właścicieli. Sporo tam będzie psów, więc nie chcą dopuścić do jakichś starć między nimi. Startujący w konkurencjach muszą przedstawić książeczkę szczepień. Nie wiem o której godzinie będzie konkurs, w którym wystartuje Deryś, numerek startowy mam odebrać między godz. 11 a 14.
coztego Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Możecie mi zdradzić, o której będzie można podziwiać teriery w Zabrzu? 8)
bos Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Coztego - w Zabrzu terriery można cały czas podziwiać,tylko trzeba wiedzieć gdzie. :D :D :D :D No nie-...... NITENCJO! :wink: :D A jeśli chodzi o wystawę to od 10 jak się zaczynają konkurencje. Ali26762 ja to miałem cierpliwość ale TY zupełny odjazd.Zdjęcia fantastycznie zrobione,masz klasa sprzęt :D :D :D i talent. Foki-jakie foki- :D :wink: tyle jeszcze nie zostało odkryte- zawsze możemy powiedzieć że to terrier podwodny :wink: Jak opracuję pare fotek to Wam pokażę naszego poprzednika Jazona. A był nim........."foksterrier" - na właśnie w cudzysłowiu! Mały , a ty gdzie znowu ... :Dog_run:
Wojtek Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Coztego, to Ty żyjesz???!!! :o Bo chodziły ploty, że ufoludki Cię porwały... :wink: :D
coztego Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Wojtek napisał(a):Coztego, to Ty żyjesz???!!! :o Jakbyś czasem wychylił nosa poza "Pozostałe teriery" to bys wiedział, że żyję i nic mnie nie porwało 0X Jakoś mnie tak dziwnie odrzuciło od terierowych topików :niewiem: Postaram się poprawić :wink:
zadziorny Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 bos napisał(a):Zadziorny- przyjedż do mnie to Ci wyskubiemy a może wytrymujemy wąsy. Co byś powiedział? Za późno! wczoraj sam to zrobiłem :evil: :wink:
Ela_hryckiewicz Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Czesc Dogo!!! Wlasnie zakonczla sie mala imprezka byl tort urodzinowy ze swieczka, ktora o malo co nie zostala zjedzona przez Ere (Dore) byla ulubiona kostaka jest nowa obroza no i piwko dla panci. Ta cholera chyba wyczuwala, ze dzieje sie cos wyjatkowego kolo psiej osoby, szalala cale popoludniu. Teraz Slechta ulubiony przysmak. Coztego ladna kreska
zadziorny Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 coztego - będziesz na wystawie w niedzielę :niewiem: Ja będę na pewno razem z bo, Nitencją i bosem przy ringu z welshami :lol: Na 100% będzie też carragan z Maleństwem :lol:
zadziorny Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Ali - foty fok są boskie :lol: Czy Ty aby na pewno nie jesteś zawodowym fotografem :niewiem:
zadziorny Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Ela_hryckiewicz - wycałuj pychol swojej Ery (Dory) :lol: Dużo, dużo zdrówka i miłości pańci :laola:
jborowy Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 A oto młodsza Borówka z Terierami Greckimi w Atenach:
zadziorny Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 gugu napisał(a):bos jaki ty pojetny uczeń jestes, avatarek extra... :P No pewnie :lol: Ale nie ma w tym nic dziwnego. Przecież bos to jest karlus z Chorzowa (podobnie jak ja) :lol: :wink:
tunio Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 zadziorny napisał(a): Na 100% będzie też carragan z Maleństwem :lol: Na 100% to tylko mnie do piekla wezma,reszta to raczej nie az tak pewna :wink:
bos Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Jasne zadziorny chopcy z Chorzowa to som karlusy :D Aten dokąd pędzi... :Dog_run: chyba że coś :wink: pędzi! :D
bos Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Zadziorny - mus się dogadać telefonicznie. Auto mam niesprawne. Odbiór dopiero ok.13/14 pażdziernika. :( :( Pozwolę sobie zatelefonić do Ciebie :lol: A tu Jazon w szacie zimowej -wiosna 2005 Mały , a ty gdzie.... :Dog_run:
bos Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Mam wreszcie okazję pokazać Wam pieska jakiego mieliśmy przed Jazonem. To był pies na ryby......... :Dog_run: :D :D :D :D
borsaf Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Bos fantastyczny foxik. Ubóstwiam foxy...u kogoś. Czy przejście z foxa na welsha to przemyślana zmiana, czy przypadek? Charakteram to chyba one sa podobne?
Ela_hryckiewicz Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Ha Ha !!! jestem ciekawa czy jego cierpliwosc zostala uwienczona sukcesem :B-fly: Jazonek przesliczny uwielbiam takie okudlaczone teriery :lol: Ten maly chyba zglupial :Dog_run: co mu sie stalo.
gugu Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 jborowy Terierki Greckie śliczniutkie i jak smacznie śpia ale to jakaś inna odmiana... :roll: :wink: :P bos śliczny foxik,miał jakieś imie... :P
coztego Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 zadziorny napisał(a):coztego - będziesz na wystawie w niedzielę :niewiem: Ależ oczywiście, ze będę. Jakżeż bym mogła opuścić wystawę, która odbywa się na "moim podwórku" ;) Mam nadzieję, że tym razem uda mi się dostrzec Maleństwo :oops:
Wojtek Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 jborowy, Twoja borówka to zaklinaczka psów :o bos, Jazon zupełnie jak te niedźwiadki w II cz. Gwiezdnych Wojen :lol: coztego, wybacz, dogomania tak przepastna, że trudno na siebie wpaśc :wink:
bos Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 borsaf,gugu - może po kolei :a imię jego było Dzeki. Był z nami 13 lat .Zakończył zywot po bardzo ciężkiej chorobie "długofalowej' Zaczęło się 7 lat temu objawami alergicznymi skóry do tego stopnia że stawał nam ma drodze i drapał się do krwi. Raz w miesiącu obowiązkowa wizyta u weterynarza ,który notabene już potem nawet nie brał za wizyty.Dżeki był jego pupilem. Robiliśmy wszystko co można!!!!!!!!!! :cry: Dwa lata temu jak wydawało się że już jest lepiej wykryto u niego guz nieoperacyjny pomiędzy wątrobą a nerkami/czy jakoś tam/. :( :( :( :( :( Był naszą radością. :cry: :cry: 15 lipca 2004r dostał wylewu i sparaliżowało mu prawą stronę.Przyśliśmy w południe z kościoła.......a on leżał i próbował się podnieść....próbował nas przywitać jak robił to zawsze../chyba się poryczę/ :cry: Nie mażna mu było już pomuc!!!!!! :cry: :cry: ani kroplówki...najlepsze leki....bez reakcji. W nocy zapadla decyzja żeby mu skrócic męki i uśpić . To była najtrudniejsza decyzja jaką musieliśmy podjąć. Ten wydany przez niego ostatni oddech na zawsze zostanie w mej głowie i uszach. Był taki spokojny. Pochowany jest u nas na działce posd sekwoją .Na wiosnę wyrastają mu krokusy!!!!!! Jest z nami ............... .........był to dla nas i córy ktora praktycznie z nim rosła ... cios! Przepraszam ale sami wiecie że nie każdemu można powiedzieć to co Wam,inni nie rozumieją :cry: :cry:
Recommended Posts