bos Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 coztego, Kreska z mózgiem ....super....i fakt nie zwróciłem uwagi jaki był wcześniejszy zmieniony już dzisiaj :lol: :lol: :lol:
coztego Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Welsh Terrier napisał(a):Już mam nowy bannerek :) | | \/ Piękny :loveu: O wiele lepiej widać na nim welsha niż na poprzednim :) [SIZE="1"]No i rozmiar jak należy ;) bos napisał(a):fakt nie zwróciłem uwagi jaki był wcześniejszy zmieniony już dzisiaj I bardzo dobrze :evil_lol: Był tylko przez moment, chwilkę, krótką jak mrugnięcie oka zadziornego ;)
zadziorny Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Qrna, miałem o 21:00 zainaugurować (trudne słowo :evil_lol:) sezon pływacki, a łobuzy przedłużyły remont basenu o jeden dzień do... dzisiaj :mad: :angryy: :shake: (o tej porze miałbym już "zaliczone" 2000 metrów :cool1:)
Welsh Terrier Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Mam nadzieje że już nikt się do mnie nie przyczepi :]
coztego Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 zadziorny napisał(a):Qrna, miałem o 21:00 zainaugurować (trudne słowo :evil_lol:) sezon pływacki, a łobuzy przedłużyły remont basenu o jeden dzień do... dzisiaj :mad: :angryy: :shake: (o tej porze miałbym już "zaliczone" 2000 metrów :cool1:) A tak musisz pić piffko bez basenu ;)
Ibolya Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Welsh Terrier napisał(a):Mam nadzieje że już nikt się do mnie nie przyczepi :] Dlaczego zaraz "przyczepi" ? Po prostu regulamin jest po to, żeby go przestrzegać :oops: Jak narazie, wszyscy się do niego stosują, a jak coś jednak sknocimy to modzi wkraczają i nikt się za to nie obrusza :shake::shake: A nowy banerek masz śliczny :klacz:
borsaf Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Coztego avatarek cudny! Poprzedni też zdążyłam zauważyć, ale Kreska tam za szpica troche robiła
borsaf Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Welsh terrier albo, jesli pozwolisz, WT i avatarek i bannerek bardzo mi sie podobają. Prawdziwe "wejście smoka"
coztego Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Aaaa, jeszcze mi się przypomniało: Dziękuję Wszystkim za zainteresowanie moim wczorajszym kłopotem z Publisherem. Problem udało się rozwiązać :cool1: A dzisiaj na spacerku pewien pan, sapcerujący z goldenem, pytał czy Kreska to labrador :p
jborowy Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Evitka ze szczylkami (zdjęcia z 11.lipca): Wczoraj, po południu szczylki ważyły 400,400,410 g.
coztego Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 jborowy, cudne robaczki podpalane :loveu: jborowy napisał(a): Wczoraj, po południu szczylki ważyły 400,400,410 g. No pięknie rosną :cool3: A moje kocisko już przekroczyło 500g :cool1:
zadziorny Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 coztego napisał(a):A tak musisz pić piffko bez basenu ;) Dokładnie :cool3: :evil_lol: :diabloti:
zadziorny Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 coztego napisał(a):jborowy, cudne robaczki podpalane :loveu: Jakie robaczki :crazyeye:. Rottweilery czystej krwi :cool3: :evil_lol:
borsaf Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Coztego a do kuwetki Ci sie juz załatwia? Czy to kocie ma jakieś imię? Jak Kreska go akceptuje?, czy musisz ich izolowac? Napisz cos więcej o swoich zwierzakach.
niedzwiedzica Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 jborowy-cudne szczeniaczki :loveu: śliczne, tłuste kluseczkii piekne łepetynki mają :loveu: jak ja ci zazdroszczę :placz:że możesz się nimi cieszyć...tak szybko w świat pójda,ani sie nie obejrzysz coztego: avatar superowy, podobnie jak obiekt na nim :loveu: mój sąsiad ma piecha wypisz-wymaluj twoja Kreśka..ciagle się zastanawaim, kto "rekę"przyłożył do jego powstania, bo taki ni to labrador, ni to amstaf...piekny, czarny, gładkowłosy pies, a białym krawatem i białymi wszystkimi końcówkami :evil_lol: Przybłakał sie 1,5 roku temu, jako młodziutki, wychudzony stworek i został na zawsze :multi:Postaram się mu na dniach zdjecie zrobić i [pokazać, jaki jest do twojej suni podobny !
coztego Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 borsaf napisał(a):Coztego a do kuwetki Ci sie juz załatwia? Nie, bo nie mam gdzie tej kuwetki wstawić. Do klatki się nie zmieści :shake: Czy to kocie ma jakieś imię? Malizna :p Jak Kreska go akceptuje?, czy musisz ich izolowac? Malizna mieszka w klatce, jest wypuszczana na pokój przy zamkniętych drzwiach, kiedy Kresia zajmuje się swoimi sprawami :cool1: Ale Malizna w klatce Kresi nie przeszkadza, zagląda do niej czasem, Malizna wystawia łapki przez pręty i trąca Kresię w nos :evil_lol: Kiedy wyciągam kota w towarzystwie Kreski, Kreska obwą****e ją intensywnie i przygląda się z zaciekawieniem. Kreska się chyba zastanawia w co się można bawić z takim robakiem :diabloti: Dzisiaj Kreska leżała koło mnie i Malizny, Malizna zainteresowała się kreskową łapą, i pacnęła swoją łapeczką w łapę Kreski. Kreska uznała, że to nowa zabawa i pacnęła Maliznę :p
Ibolya Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Heyka :multi: Ciepło nadal, tylko niebo takie jakieś chmurzano marmurkowe :razz: Już wstaliśmy i popracujemy troszkę przed pracą :evil_lol: zapraszamy na kawkę :multi: jborowy jakie piękne szczeniorki, śliczne, a Evitka jaka troskliwa mamusia :loveu: Miłego piątku Dogomaniacy.
zadziorny Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Witajcie :lol: No wy to macie dobrze :roll:, a u nas kolejny bezchmurny dzień i znów żar się z nieba leje (już jest 20° C a będzie znacznie więcej :mad:) :shake: :angryy:
bos Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 zadziorny napisał(a):Witajcie :lol: No wy to macie dobrze :roll:, a u nas kolejny bezchmurny dzień i znów żar się z nieba leje (już jest 20° C a będzie znacznie więcej :mad:) :shake: :angryy: Jak i u nas.......................wrrrrrrrrrrrr:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: do zwariowania, przydało by sie trochę śniegu :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Witajcie. Nawet nie mam ochoty na kawę..........:shake: :shake: zadziorny ciesz się że jeszcze basen remontują , masz zaoszczędzone w kościach dodatkowe 2000m i możesz je dla Gaji i Trudzi przeznaczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jborowy , sliczne szczylo kluski. Niech Ci rosną zdrowo, zdrowo , zdrowo. Evitka nabierać musi teraz szybko dużo sił by sobie z rotkami dać radę i poustawiac to całe rozbrykane towarzystwo. Również Wasza wyprawa "końska" mi sie podobała. Jak Asik reogował na tak duże psy...........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Jeśli masz jeszcze jakieś foty to....dawaj:diabloti: :evil_lol: Welsh Terrier.......no no ładny baner
niedzwiedzica Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 W Poznaniu w nocy była burza a teraz równo leje :multi::multi::multi:taka ściana pięknego deszczu, na dworze przyjemnie, tak ok. 20 stopni i chłodem zawiewa od okna :multi: jaka ulga po upałach :p
Wojtek Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Po prostu regulamin jest po to, żeby go przestrzegać :oops: Ibola, no bez przesady... ;) :lol: Jest wreszcie deszcz... :p
Recommended Posts