Ali26762 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Walka o rasę: Oczywiście mój TZ najwięcej fotek pstryknął Derylowi, ale trudno mu się dziwić :D
zadziorny Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nitencja napisał(a): A mi dzis Rox i Alex zrobili prezent na urodziny:multi:........ Mam nadzieje ze rezultatry tego beda widoczne we wrzesniu , prosze o trzymanie kciukow !!!! Że też im się chciało w taki upał :cool3: :eviltong: :evil_lol:
Ali26762 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 I na koniec niech popatrzą ci, którzy nie byli i pozazdroszczą, a ci, którzy byli niech sobie przypomną: Jestem sobie mały miś, fajny miś ;) :D Tak mi rób, tak mi dobrze:
Ela_hryckiewicz Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Dalej Ali tak mi dobrze tak mi rób wstawiaj wstawiaj foty :cool3:
Ali26762 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nie mam więcej :( Mam jeszcze tylko kolejny fajny portrecik Agi: Fotki z BOG są na erdelkach :)
Kliwia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ali ladne Twoje fotki, prosze o przyslanie na maila. A ja chcialam zwrocic uwage na tego pana w krotkich spodenkach - to wlasnie hodowca mojej Debory .To u niego byla bacia Cziki, Deryla, Czardasza. Przy okazji Ela- H moze popatrzec sobie na kuzynow z Wawy. Jak widac w naszym zielonym namiocie , az klebilo sie od znajomych.! I to bylo SUPER.:multi: Na topiku Warszawskiej wystawy, sa wstawione jeszcze inne fotki z BIS Weteranow.
Ali26762 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Kliwio, mailem się nie da, za dużo tego. Spróbuję później wrzucić na serwer i podam linkę. Na razie nie mogę - lecimy z kitą na wietrzenie :D
coztego Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Niech już się skończą te upały :mdleje: Zgłupieje z tą Kreśką, najpierw prosi o spacer, a jak już wyjdziemy to nei chce iść, bo za gorąco :shake: Ali, super fotki :klacz: No i super Deryl :cool3: aga_o, a ten bark Twojego TZeta popsuty przez to wywijanie mieczem? :p
zadziorny Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ali duże brawa dla Ciebie :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Wreszcie zobaczyłem całą stawkę weszterierów :multi: :loveu: :cool3: Dzięki :calus:
Nitencja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 tylko mnie nie bylo kilka godzin a Wy tu tyle stron juz zapisaliscie:mad: zdjecia super !!! :) Dziekuje za zyczenia Fuka a Tobie spoznione zyczonka przesylam i tez wszystkiego NAJ NAJ NAJ !!!!!!! :loveu:
rita60 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nintencja i ja przyłaczam sie do zyczen. Nie mozecie skomasowac tych stron, to takie uciazliwe, przeskakiwanie............
Ibolya Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nitencjo najlepsze życzenia z okazji urodzin :new-bday::cunao:piję Twoje zdrowie :drink1::popcorn: :knajpa: i życzę urodzaju :Rose: a wiesz, moja siostra też ma dzisiaj urodziny :B-fly: Ali bardzo piękne zdjęcia nam wstawiłaś :klacz::klacz::klacz:
Ali26762 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 No, wróciłam ze spaceru. Teraz to można sobie dopiero pospacerować... Cieszę się, że podobają się Wam fotki, przekazałam TZ-towi - bardzo się ucieszył, że się dobrze spisał :D Ukradłam fotki Kliwii z Deborą z topiku warszawskiej wystawy z BiS weteranów (napisałam oczywiście tamtym topiku, że popełniłam przestępstwo, hihihi):
aga_ostaszewska Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 coztego napisał(a):aga_o, a ten bark Twojego TZeta popsuty przez to wywijanie mieczem? :p Generalnie to jest to wada anatomiczna, ale gdyby mieczykiem tak nie wywijał to pewnie wogóle by się nie ujawniła... a tak... po 3 krotnym zwichnięciu... operacja... :-( Nadal okropnie się martwię, bo choć bark go nie boli to ma lekki niedowład 2 paluchów u rączki... oby to szybko przeszło... ehhhh... Ali: Fotki cudne! A za ten portrecik to ... :mad:
Welsh Terrier Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nitencjo wszyskiego naj najlepszego! :new-bday::new-bday::knajpa::tort::bday:
Ali26762 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Nadal okropnie się martwię, bo choć bark go nie boli to ma lekki niedowład 2 paluchów u rączki... oby to szybko przeszło... ehhhh... Uuuuch, niefajnie... :( Miejmy nadzieję, że rehabilitacja przywróci sprawność tym palcom... aga_ostaszewska napisał(a):Ali: Fotki cudne! A za ten portrecik to ... :mad: No co? Mnie się bardzo podoba :)
Ali26762 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Witaj Welsh Terrier na Dogomanii i zaglądaj do nas jak najczęściej :) Za przedwczorajsze zwycięstwo Gracji nad Derylem serdecznie Wam gratuluję! I gratuluję Młodzieżowego Championatu! A ponieważ tymczasowo nie ma moderatorek tego forum (obie agilitują się na obozie), zachęcam Cię w ich imieniu do poczytania regulaminu forum, bowiem masz za duży obrazek w podpisie (max. wielkość to 500 x 100 pikseli) i wklejasz wspaniałe, choć ciut za duże fotki (max. rozmiar to 500 x 500 pikseli).
aga_ostaszewska Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Witaj welsh terrier! Nitencja: Trzymamy :kciuki: by fasolinki zdrowo i pieknie rozwijały się! Ali: Poki co, to mocno trzymam kciuki. Chirurg powiedział, że drętwienie itp. są możliwe jeszcze kilka dni po operacji...
borsaf Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Aga-o portrecik jest super. Podpisałabym go: "Oddaj moja lopatkę..."
Ali26762 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Ali: Poki co, to mocno trzymam kciuki. Chirurg powiedział, że drętwienie itp. są możliwe jeszcze kilka dni po operacji... No to nie martw się na zapas! Psokojnie, wszystko będzie dobrze, zobaczysz. Ja, wiedźma, Ci to mówię :D
borsaf Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Witaj Welsh Terrier w naszym grajdole. Spróbuj popracowac troche nad swoim podpisem bo chyba za długi i rozjeżdża twoje posty.
Ali26762 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 borsaf (na erdelach) napisał(a):ja nadal czekam na zapowiadana łyżke dziegciu w tym miodzie wystawowym. Muszę się zebrać do kupy i opisać to porządnie. Moim zdaniem to bardzo poważna sprawa, a nie chciałabym nikogo oskarżać, o ile jakimś sposobem nie mam racji. Ale obawiam się, że mam. Rzecz dotyczy pieniędzy. Otóż po pierwsze tzw. wjazd na wystawę wynosił... 20 zł. Bilety ulgowe były po 5 zł. Bardzo duża różnica, poza tym na żadnej wystawie nie widziałam tak drogich biletów. W Sopocie w zeszłym roku były normalne po 6 zł, a teren wystawy o ileż większy... Ale to jeszcze nic. Każdy wystawca otrzymuje katalog, który wydawany jest na terenie wystawy. Aby dostać się do tego stanowiska, trzeba na teren wystawy wejść. W piśmie, które przyszło wraz z numerem startowym napisano, że papier ten uprawnia do wejścia z psem jedną osobę. Super - do tej pory wszystko pięknie. Weszliśmy sobie na teren wystawy - ja na papier, mój TZ za 20 zł i idziemy po katalog. Odebraliśmy katalog, poszliśmy na ring. W środku, w katalogu, był jakiś kartonik, którym nie zajmowałam się zbytnio, myśląc, że to jakaś reklamówka. Ale po powrocie do domu wzięłam w łapki tę reklamówkę i... zagotowałam się wręcz, bowiem okazało się, iż nie była to żadna reklamówka, tylko ZAPROSZENIE, które upoważnia do bezpłatnego wstępu dla dwóch osób. Szlag mnie trafił, bo żeby się o tym dowiedzieć, trzeba było zapłacić te 20 zł... Powinni takie zaproszenia przysyłać z numerem startowym, a nie dawać za bramą, której przekroczenie wiązało się z opłatą. Słuchajcie, żeby nie było, nie chodzi mi o 20 zł, które wydałam, ale o fakt, że na wystawę zostało zgłoszonych prawie 3 tysiące psów! Jeśli nawet tylko 2/3 wystawców przyszło z osobami towarzyszącymi, które zapłaciły za wejście na stadion po 20 zł, to jaka kwota wpłynęła ponad spodziewaną i na jaki cel zostaną przeznaczone te pieniądze? Nie wiem, ale moim zdaniem to bezczelne wyłudzenie. Co o tym myślicie?
Ibolya Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Uff, wróciliśmy :evil_lol: Nie zimno Wam :angryy: Bo mi nie :razz: Dobranoc :sleep2::sleep2:
Jura Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Generalnie to jest to wada anatomiczna No to oceny doskonałej by nie dostał ;). Aguś, nie matrw się. Operacja była, o ile dobrze pamiętam wczoraj, więc organizm potrzebuje czasu żeby wrócic do pełnej sprawności. A Ty byś już chciała, aby ruszał do boju. Ali, może te zaproszenia to na inną wystawę;). Ale na poważnie mówiąc, to jest rzeczywiście bulwersujące. Rozumiem, że nie miałaś głowy do tego, ale szkoda, że nie zwróciłać się do organizatorów w trakcie wystawy. Wtedy może byście chociaż odzyskali te 20 zł, chociaż wątpie, a tak to pewnie można tylko się podenerwować. Nitencjo, wszystkiego dobrego, a szczególnie tego psiego.
borsaf Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ali to naprawde była łyzka dziegciu. Poza tym to 20 zł to duza kwota jak na wejściówke na wystawe psów. Z tego co sie juz zorientowałam, to niestety ZK nie dostaje pieniążkó za wejściowe bilety, przynajmniej nie zawsze. ZK wypożycza stadion, czy hale i płaci za wynajem od - do. Stawki na wejście bardzo często ustanawia zarządca stadionu i on kasuje za bilety. Co prawda z ramienia ZK bardzo słabi negocjatorzy byli, że zgodzili sie na takie stawki bo w umowie wynajmu powinni zawrzec klauaulę do jakiej kwoty moga być bilety. Ciekawe, ile w takim razie będzie Swiatówka kosztowac? Ja tu namawiam znajomych, rodzinę, żeby koniecznie poszli popatrzec, bo światowa wystawa i w Poznaniu etc... a tu zapora... 4-ro osobowa rodzina z dziećmi powyżej 10 lat to już 80 zł za jeden dzień! Jakby tak bardzo chcieli to za całośc, za same bilety zapłaca 320 zl:angryy: Welsh terrier to naprawde nie my... dwa mody na obozach ale jednego na straży zostawili:diabloti: trudno, dura lex sed lex.
Recommended Posts