bogula Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Siemka! gratulacje dla niezmordowanych wystawiaczy i wystawianych! I co aga_o się rozebrała?;) :lol: .Z Fafikiem kibicuję Włochom---starsza córka śle z Italii esemesy o szaleństwie kibiców:evil_lol: :crazyeye: i ...polewa, polewa...Dyżur z opadającą spódnicą, potem lejącym się po plecach i raczej dobrym nastrojem. Fafik radosny, bo od 5 godzin siedział sam/leżał na moim wyrku a tu pańcia przybyła! I tak sobie deptaliśmy w gorący wieczór i takie nachodziły mnie łzawe refleksje na temat "związku" człowieka z psem i na odwrót........Ech!........
borsaf Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Swalow, gratulacje dla Cześki! Brava wielkie dla piesków i ich właścicieli! Weszłam na temat Wystawy na ogólnej dogomanii i tam spotkałam pod nickiem Welsh terier właściciela Gracji Czereda Trapera, pozwoliłam sobie zaprosic go do naszego grajdołka terierowego. Mam nadzieję, ze w końcu tu trafi.
nikit1 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 bogula napisał(a):Siemka! I co aga_o się rozebrała?;) :lol: no niestety...:niewiem:
Ela_hryckiewicz Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 nikit1 napisał(a):no niestety...:niewiem: no szkoda zwycięstwo byłoby na bank:evil_lol:
nikit1 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ela_hryckiewicz napisał(a):no szkoda zwycięstwo byłoby na bank:evil_lol: ba! tylko że ta jedna karetka nie dałaby rady zawałowców wywozić... :shake: :loveu:
swallow Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 GORĄCO, gorąco i jeszcze raz gorąco !!! To pierwsze co można powiedzieć o wystawie w Warszawie. A drugie to to, że bardzo miło było spotkać dogomaniaków Tempo sędziowania było spore, dlatego mam tak mało fotek, jak szły psy ja przygotowywałam Cześkę do oceny, jedynie mam parę fotek z wyboru zwycięzcy rasy oraz te, które robiłam jeszcze przed ocenianiem welszy na ringu. Rasę wzięła Gracja Czereda Trapera, malutka i drobna suczka ale bardzo zgrabna GRACJA Czereda Trapera – najlepszy junior w rasie BOB MAREA z Psiego Chaosu – kl mł II lokata PIRAT Askiras – kl otwarta CACIB GRACJA i CZEŚKA – podczas porównania o rasę CZARDASZ z Szumiących Klonów – przed oceną - kl championów RES CACIB :loveu: DEBORA z Kozackich Stepów – przed oceną - III BIS weteranów, na drugim planie CZARDASZ :loveu: CZEŚKA – kl pośrednia CACIB :loveu: Nie udało mi się ufocić żadnej z suk z klasy otwartej :oops: Po przyjeździe do domu Cześka swoje kroki skierowała od razu do miejsca, o którym zapewne marzyła od paru godzin :evil_lol: :evil_lol:
Ela_hryckiewicz Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Jeszcze raz Brawo Cześka zdjęcia super i welsze prezentowały się fantastycznie :loveu:
coztego Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Brawo dogomaniackie welshe :klacz: Niestety, piłka nożna sięgnęła dziś dna... :shake:
Kliwia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Sluchajcie kochanie aleee byl gorac uffff :oops: Jestem ogromnie zadowolona z dzisiejszej wystawy. -po pierwsze, ze Debora wziela III bis Weteranow.:multi: -po drugie, ze wogole chciala sie pokazywac w ten upal. -po trzecie, ze wystawa ta przyciagnela mase naszych znajomych , oraz welshowa rodzine. Czyli : Ali, Swallow, Ibolye, Age, Pszyma, przyjacieli posiadajacych Lakelandy i siostre miotowa Debory, a takze honorowymi goscmi byli hodowcy Debory i kuzyni Eli - Hryc Wiele radosci okazala Debora jak zobaczyla Marysie i Kszyska ( hodowcow ) . A poza tym mielam przyjemnoscpoznac Zachraniarke, Nikit1 ( ktora okazalo sie, ze poznalam juz wczesniej ) Bylo super pomimo upalu.!!!!!!!!! Ibolya zrobila foty z wereranow , to mam nadziele ze wstawi.
Kliwia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ibolya psiury wymoczone.? A ja swoich, nawet w wannie nie moge wymoczyc, bo jej nie mam.:placz:
Ibolya Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Najpierw sukces największy :multi::multi: Gaja - DEBORA z Kozackich Stepów III BIS Weteran BRAWO :klacz::klacz:
Kliwia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ibolya a mozesz przeslac mi wszystkie fotki mailem pliss.:roll:
Ali26762 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Heyka :) Było wspaniale, chociaż gorąco... Dziękuję Ci, Aguś - sukces Derysia to Twój sukces! To w równej mierze sukces Kliwii, której dziękuję za wszelką pomoc i rady! Dziewczyny - jesteście wspaniałe :loveu: Gratuluję wszystkim, którzy wystawiali swoje psiaki dzisiaj sukcesów na ringu, a także tego, że zdołali się nie ugotować :cool3: :multi: Cieszę się ze spotkania ze znajomymi, a także nowo poznanymi Dogomaniakami i ich podopiecznymi, było mi naprawdę oigromnie miło! A Deryś najbardziej ucieszył się na widok Cziki i Ludwinia :loveu: Dziękujemy również Wam wszystkim za kciuki i pazurki, a także za gratulacje. O replay prosimy za tydzień, kiedy to przy sprzyjającym wietrze od morza postaramy się skończyć młodzieżowy championat i hodowlankę w Gdyni. Jutro wieczorem ruszamy w drogę powrotną, tak więc odezwę się do Was już z domciu :)
Ibolya Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Niestety fotek mam bardzo mało :oops: Mimo obietnic składanych bosowi, sędziowanie odbywało się w dużym tempie, zresztą dobrze, że psiury nie były męczone długo w ten upał, a potem się okazało, że wzięłam aparat z rozładowanymi bateriami :oops: nim zmieniłam to nie było w ringu co focić !! No ale wstawię to co mam. Najpierw jedno jedyne zdjęcie Cześki GRACJA Czereda Trapera To tyle z ringu, wstyd !! Poza ringiem pieski wygladały tak: Bodryś Gaja Derylek I jeszcze raz Derylek, w swojej odświętnej obróżce od Svarovskiego !! A potem tradycyjnie odwiedzili nas Hippisi
Ibolya Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Słuchajcie skąd teriery biorą siły :onfire: :confused::confused::confused: Bodryś po półgodzinnym odpoczynku w domku pojechał nad wodę i szalał :evil_lol:, szalał :evil_lol:, szalał :evil_lol: Niestety focenie nie było dziś moją najmocniejszą stroną :oops: Kliwia posłałam Ci emila
Kliwia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ibolya brawo hipisi , super!!! I jeszcze mala poprawka fotka podpisana Gracja to nie Gracja tylko Aksa ? z Kowalewskiej ...??(spojz do katalogu bo ja ga nie mam )
swallow Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ibolya napisał(a): A potem tradycyjnie odwiedzili nas Hippisi :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: , Ale tak swoją drogą to ten pan też mógł się dziś ubrać w zimowy paltocik, może by zrozumiał, że pieskom jest gorąco
Kliwia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Swietny ten uszatek skaczacy do wody. :multi: A skad ja biore sily ,bo po pol godzinnym odpoczynku pojechalam rowerem na 1 godzinna przejazdzke do Wilanowa?.:evil_lol:
swallow Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ibolya - fajny ten latający Bodryś ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dziękujemy wszystkim za gratulacje, Ja również gratuluję dzisiejszych wyników Ibolyi, Kliwii, Ali, Fuce (mam nadzieję że nikogo nie pominełam) Uciekam spać, dobranoc
Ibolya Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 To jest AKSI z Kowalskiej Kniei? No, coś zdecydowanie nie jest mój dzień. Może lepiej pójdę już spać, bo i jutro może być nie mój, jak zaśpię i nie wstanę o 5:00. swallow temu panu też chyba ciepło było, bo On naleśniki smaży :angryy: Kliwia nie przeszedł emil naraz, musiałam na dwa podzielić i wysyłam jeszcze raz :shake: Dobranoc :sleeping:
Fritz Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ali gratulacje dla Deryla:) Widzialm was dzis :multi: w tym koszmarnym upale tez bylam i na serio trudno to bylo wytrzymac ,w sumie ring 10 od 12 naszego niewiele dzielilo.Pozdrawiam:)
Ibolya Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Heyka :multi: No jakoś wstałam, choć ciężko było :evil_lol: Zapraszam na kawkę :loveu: A Bodryś nie wstał, chyba dopiero teraz zmęczenie wychodzi z chłopaczka :evil_lol: Upał okropny, wprawdzie narazie tylko +20C, ale za to w domku +30 jest :angryy: Dziękujemy wszystkim za gratulacje :multi: Miłego poniedziałku Dogomaniacy :loveu:
bogula Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Siemka! Ja też wstałam raniutko i poszlam z Fisiem do lasu nad psie bajorko. Fafik w totalnym zadowoleniu pluskał się, łapał kijaszki,ganiał wzdłuż brzegu(woda opadła--więcej miejsca)...Teraz zaległ w kąciku i śpi jak mops!:evil_lol: Wczoraj wieczorem zamieniłam z facetem co to "ma te psy na śnieg, do sanek". Opowiadal, że ma cały ogród w głębokich dołach, bo zwierzaki szukają chłodu. Fafika określił mianem "pies do lasu":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Jeszcze raz gratulacje dla Was wszystkich!!! bos----jesteśmy....
Ibolya Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Kliwia napisał(a):Swietny ten uszatek skaczacy do wody. :multi: A skad ja biore sily ,bo po pol godzinnym odpoczynku pojechalam rowerem na 1 godzinna przejazdzke do Wilanowa?.:evil_lol: A może Ty jesteś terier ?? :razz: :evil_lol:
Recommended Posts