Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
[SIZE=2]
Aha, Dogomaniacy... to nie koniec trzymania kciuków! Wkrótce zamierzam zacząc doktorat... ;)
:crazyeye: Ratunkuuuuuuu :mdleje:

Posted

jborowy napisał(a):
O qm, ja milczek, sam ze sobą gadam, lewym okiem ogladając mecz.
Podaję najnowsze wyniki ważenie:
1. NORIS - 230 g
2. NATHALIE- 230 g
3. NITENCJA -250 g
O qrcze :crazyeye:, znowu zostałem ojcem chrzestnym :multi: (a swoją drogą Norris to się chyba pisze przez dwa "r" :evil_lol: :cool3: ;))

Posted

Aga, jeszcze raz wielkie gratulacje! I rób doktorat koniecznie! :multi:

ps. Dostałam właśnie fotki z zawodów. Autorkami zdjęć są Ala czyli dog_master i jej rodzina.

Wstęp do zostawania

Powrót z zostawania (czyli: nadal leży, juuuupiii!! )

Najnowszy trend mody - torebka a'la bichon Czyli: fantazyjna inwencja twórcza Luki, czyli: przywołanie

Powrót z przywołania

I to, co Lukry lubią najbardziej, czyli przeszkódka - w tą:

i z powrotem

Ogłoszenie wyników:

Posted

Gosia, ale Lukier cudnie kontaktuje. Ale co to za ruch z tą "torebką"? Czy to jakieś dodatkowe elementy baletowe?

Gdzie jest Ali?

Posted

jborowy napisał(a):
W ostateczności sami o ten bufet, lub bufetową się oprzemy.

Piłka nożna, to jednak sport białych ludzi.

.......czy jesteś pewny.....

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
.............[SIZE=2]
Aha, Dogomaniacy... to nie koniec trzymania kciuków! Wkrótce zamierzam zacząc doktorat... ;)

Ooooooooooo matko..........już mnie palce bolą. Ale będę trzymać wszak Ty masz być wzorem.......sama wiesz .:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:....dla kogo. Juz sam się boję że podniosłem poprzeczkę Justynie za wysoko.....:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Czytając o Twoich samych piątkach zaczynam się zastanawiać czy wiesz że są jeszcze inne stopnie........:crazyeye:.....tylko nie pisz że .. szóstki......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Przy tak wygórowanych przez Ciebie ocenach .............można paść z wrażenia.........:evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

jborowy napisał(a):
O qm, ja milczek, sam ze sobą gadam, lewym okiem ogladając mecz.
Podaję najnowsze wyniki ważenie:
1. NORIS - 230 g
2. NATHALIE- 230 g
3. NITENCJA -250 g

Gratulacje , a szczególne dla imienniczki..........nitencji , ....ta to ma wagę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ;)

Posted

jborowy napisał(a):
1. NORIS - 230 g
2. NATHALIE- 230 g
3. NITENCJA -250 g

Jakie ładne imiona :lol: Twoje szczeniory tuż po urodzeniu są niewiele mniejsze od mojego kota :evil_lol:

Posted

Jestem----po 12 godzinnym ostrym dyżurku i wizycie u pacjentki hospicyjnej...Żyjemy!!!
Basia w samolocie i po chyba dobrze trafiła; dzięki za kciuki!

Posted

Bogula ja dzisiaj przejeżdżałem przez Tarnowskie Góry w drodze powrotnej z lotniska w Pyrzowicach :roll:. W sumie jest to tylko 65 km do przejechania, ale droga wybitnie pasqdna :shake: (nr 78 zdecydowanie odradzam :angryy:)

Posted

Kochani a wiec relacje z obrony czas zaczac:
Ludziska z mojej grupy zaczeli wchodzic o 9. Ja biedactwo dopiero na "O" i musialam czekac do 10.30 na wejscie :mad: Okropnie stresssssss mnie dopadl, ale dzielnie wspierali mnie: moja przyjaciolka Zocha i TZ. Niestety co wychodzila kolejna osoba, to ja czulam sie gorzej... balam sie, ze moja pani promotor bedzie chciala pomoc i... zaszkodzi mi poprzez zadawanie dodatkowych (w jej mniemaniu pomocniczych) pytan - tak sie stalo w przypadku kilku osob. Jednak przyszla kolej na mnie z totalnym grymasem z pyszczku i wymuszonym usmiechem wparpwalam do sali... zdano mi 2 pytania z toku studiow i recenzent zadal 1 pytanie z pracy i... BYLO KONIEC! Jak wyszlam z sali, to wiedzialam ze musi byc dobrze!
Na oglaszanie wynikow weszlismy cala grupa i...dowiedzialam sie wreszcie z czego sklada sie ocena na dyplomie, no wiec
- 50% to srednia z calych studiow (aby uzyskac 5 trzeba miec powyzej 4,0)
- 25% to srednia ocen z pracy magisterskiej (od promotora i recenzenta(
- 25% to ocena z samego egzaminu...
Ja na cale szczescie spelnilam warunki na 5 :multi: i w ten sposob, jestem MAGISTER NAUK PRAWNYCH czyli w skrocie jestem magazynierka ;)
Stres ogromny i nerwy olbrzymie, ale udalo sie!

Teraz, oby dalem do przodu... by słowa boguli się sprawdziły!

Jeszcze raz Wam cudnie dziękuję!

bos napisał(a):
Czytając o Twoich samych piątkach zaczynam się zastanawiać czy wiesz że są jeszcze inne stopnie........:crazyeye:.....tylko nie pisz że .. szóstki......:evil_lol: :evil_lol:

na studiach nie ma szóstek... :eviltong: system jest 2-5...:razz:

Posted

Witam serdecznie !!!

Jeszcze raz brawo Agnieszka :evil_lol: :evil_lol:

W niedziele najprawdopodobniej nie będe z powodu braku
prawa jazdy Mietka, niestety odbior będzie w przyszłym tygodniu.
To tak jest jak się załatwia wszystko na ostatnią chwile :mad:
Ja z tych nerwow dziś zaczęłam skubać Lakiego i biedny piszczał,
a ja nie miałam dla niego żadnych względow, przy okazji nawet Gapa
postała na stole pół godziny została wyczesana i lekko wyskubane uszy
i głowa, bardzo jej się to nie podobało.

Rozmawiałam z Ali jest już w W-wa i ma się dobrze plany
już są .
Zostaje mi już tylko pociąg :mad: :mad: a jak tak nie lubie
tych pojazdów są wstrętne :shake:

Posted

Heyka :Cool!:

Ktoś wcześniej pytał gdzie Ali :confused: :???:

Ali bawi w Warszawie, dojechała szczęśliwie dziś rano razem z TZ tem i Derylkiem. Już zdążyli być na Polach Mokotowskich i spotkać się z Wind. A teraz odpoczywają i szykują się do niedzielnej wystawy i wszystkich bardzo serdecznie :buzi: :Dog_run: :buzi:

A ja dalej nie wiem kto z Was będzie w wa-wie :mad: proszę się przyznawać, bo wystawa już tuż, tuż :huh: mam nadzieję, że spotka się duuużo Dogomaniaków :calus: zwłaszcza, że obiecałam w wa-wie piwo stawiać, pamietacie ? :knajpa:

Posted

Spotkanie będzie na pewno bardzo superanckie. Ali już się szykuje, Kliwia też bedzie, a Derylka będzie wystawiała świeżo upieczona Pani Magister Aga_o :multi::multi::multi: no i ja bedę z Bodrysiem.

Posted

Witajcie Kochani :-)

Dzisiaj spotkalam sie na zywo :multi: z Ali i Jej TZ-tem :-) Alez bylo fajnie! :multi: Ali to przemila i przesympatyczna osobka, a Jej maz to wielbiciel fotografii stosowanej co wyjatkowo mi sie podoba :razz: Pod pojeciem "fotografia stosowana" ma sie oczywiscie rozumiec "lubi robic zdjecia i chyba wiele ich wykonal!" :cool3:
Przyznaje bez bicia, ze podreczylam szkoleniowo i Ali i Deryla :cool3: Deryl jest super! Dynamiczny, z popedem lownym, z pasja do aportu. Dobrym treningiem mozna to u niego bardzo fajnie rozwinac i wiele pozytywnych cech wzmocnic! Mialysmy bardzo malo czasu, ale ... ale Deryl i tak w lot lapie o co mi chodzi :loveu: Praca z takim psem to wiele radosci i duza frajda! Ali trzymam kciuki za Wasz team i pamietaj, ze w zakresie mojej wiedzy, zawsze mozesz liczyc na pomoc :loveu:

BTW jutro na spacer z Ali i Derylem biore Majuta :cool3: Niestety, bedzie krotko ale tresciwie ;) Potem biegniemy na plan zdjeciowy :p

W.

Posted

:bigcool: Kochani
Ja sie przyznaje, ze bede w Wawie.
Ciesze sie, ze wszystkich spotkan dogomaniackich.
Zapraszam welshowiakow do zielonego pawilonu ( lub bialego ), w celu skrycia sie przed spiekota i :knajpa: obiecanego przez Ibolye piwka.
Wielkie gratulacje dla bardzo zdolnej Pani Magister .:bigcool:

Elu zaluje ogromnie, ze sie nie zobaczymy. Nie mogl Mietek wczesniej powalczyc z tym prawkiem?
Byloby nas wiecej na jutrzejszym.... a nie prawda, juz dziejszym spotkaniu z gosciem z wybrzeza.:cool3:

Posted

Heyka :)

Dotarłam do Wawy dziś rano, zdecydowaliśmy się jechać w nocy, żeby Deryl wytrzymał podróż i dojechał w dobrej kondycji, a nie upieczony jak kurczak na rożnie :)

Przed samym wyjazdem miałam taki Sajgon, że nie dałam rady nawet się odezwać na Dogo.

Kochani, widzę że mam spore zaległości, niniejszym składam serdeczne życzenia urodzinowe wszystkim ludzkim i psim solenizantom.
Fuka - wszystkiego, naj, naj, najlepszego !!! (wiem, że się okropnie spóźniłam :oops: )

Wind już pisała, że spotkałyśmy się dzisiaj, było mi ogromnie miło, że znalazła czas na to spotkanie, rozmawiało nam się fantastycznie, a przede wszystkim ogromnie skorzystałam na obserwacji pracy Wind z moim Deryśkiem! Przy niej to zupełnie inny pies, posłuszny, wpatrzony jak w obrazek i wykonujący wszystkie polecenia... :-o
Czarodziejka, normalnie czarodziejka z naszej Wind! A przy tym ogromnie fajna dziewczyna, serdeczna, ciepła i przeurocza!
Bardzo się cieszę, że jutro poznam Majutka :multi: :multi: :multi:

Aguś - serdeczne gratulacje, składałam Ci wczoraj osobiście, ale niech ślad na Dogo też pozostanie ;) :D
Jestem z Ciebie niesamowicie dumna :multi:
Przy Twoich zdolnościach i kciukach dogomaniackich przebrniesz przez doktorat ze śpiewem na ustach, zobaczysz - ja, wiedźma, Ci to mówię :D :D :D

Ela, Ty wiesz... Knuj, knuj i jeszcze raz knuj !!!

Kochani zmykam, lecę pogadać z Funką, która nas przytuliła. Zrobiłam kilka fotek malutkiej koteczce, którą Funka wydobyła z piwnicy i dopilnuję, aby Wam ją pokazała, bo mała jest przepiękna! A jak ona tego nie zrobi, to ja te fotki wkleję :D

Buziaki wielkie od nas dla Was wszystkich i do miłego :)

Posted

Heyka :evil_lol:

Ale u nas ciepło :angryy: pogoda piękna, już jest +20C.

No to będzie wesoło w tym zielonym pawilonie :evil_lol::evil_lol: już się cieszę na to nasze spotkanie :loveu:

Tylko ..... jedno mnie martwi ..... bos zadziorny !!! gdzie jesteście ??
bos Twoja noga jest może już w takim stanie, że pozwoli Ci przyjechać do nas ?? zadziorny a Ty bedziesz ?? A reszta Dogomaniaków .... wliczając w to również Tych co nie wystawiają ??

Ale fajnie że już piątek :multi::multi:

Miłego piątku Dogomaniacy, lecę , jak to Ali mawia, wietrzyć kity :evil_lol:

Posted

Tuśqa !!! dlaczego się nie odzywasz ?? co tam słychać u ARANKA ?? :evil_lol:

Czekamy na wieści i fotki.

A i vigorland zamilkł !! hey, hey, hey, odezwijcie się !! :multi::multi: co słychać u synowej koffanej ??? :loveu: (i u Was oczywiście)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...