Nitencja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 hm jborowy a pytales sie czy mozna ?? I czy ja sobie tego zycze ?? :roll: Szczerze mowiac nie chce dzielic sie z nikim moim nickiem.
zadziorny Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):[SIZE=2] Aha, Dogomaniacy... to nie koniec trzymania kciuków! Wkrótce zamierzam zacząc doktorat... ;) :crazyeye: Ratunkuuuuuuu :mdleje:
zadziorny Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 jborowy napisał(a):O qm, ja milczek, sam ze sobą gadam, lewym okiem ogladając mecz. Podaję najnowsze wyniki ważenie: 1. NORIS - 230 g 2. NATHALIE- 230 g 3. NITENCJA -250 g O qrcze :crazyeye:, znowu zostałem ojcem chrzestnym :multi: (a swoją drogą Norris to się chyba pisze przez dwa "r" :evil_lol: :cool3: ;))
Gosia_i_Luka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Aga, jeszcze raz wielkie gratulacje! I rób doktorat koniecznie! :multi: ps. Dostałam właśnie fotki z zawodów. Autorkami zdjęć są Ala czyli dog_master i jej rodzina. Wstęp do zostawania Powrót z zostawania (czyli: nadal leży, juuuupiii!! ) Najnowszy trend mody - torebka a'la bichon Czyli: fantazyjna inwencja twórcza Luki, czyli: przywołanie Powrót z przywołania I to, co Lukry lubią najbardziej, czyli przeszkódka - w tą: i z powrotem Ogłoszenie wyników:
Jura Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Gosia, ale Lukier cudnie kontaktuje. Ale co to za ruch z tą "torebką"? Czy to jakieś dodatkowe elementy baletowe? Gdzie jest Ali?
jborowy Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Nitencja napisał(a): Szczerze mowiac nie chce dzielic sie z nikim moim nickiem. OK, załatwione.
bos Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 jborowy napisał(a):W ostateczności sami o ten bufet, lub bufetową się oprzemy. Piłka nożna, to jednak sport białych ludzi. .......czy jesteś pewny.....
bos Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):.............[SIZE=2] Aha, Dogomaniacy... to nie koniec trzymania kciuków! Wkrótce zamierzam zacząc doktorat... ;) Ooooooooooo matko..........już mnie palce bolą. Ale będę trzymać wszak Ty masz być wzorem.......sama wiesz .:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:....dla kogo. Juz sam się boję że podniosłem poprzeczkę Justynie za wysoko.....:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Czytając o Twoich samych piątkach zaczynam się zastanawiać czy wiesz że są jeszcze inne stopnie........:crazyeye:.....tylko nie pisz że .. szóstki......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przy tak wygórowanych przez Ciebie ocenach .............można paść z wrażenia.........:evil_lol: :evil_lol: ...
bos Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 jborowy napisał(a):O qm, ja milczek, sam ze sobą gadam, lewym okiem ogladając mecz. Podaję najnowsze wyniki ważenie: 1. NORIS - 230 g 2. NATHALIE- 230 g 3. NITENCJA -250 g Gratulacje , a szczególne dla imienniczki..........nitencji , ....ta to ma wagę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ;)
coztego Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 jborowy napisał(a):1. NORIS - 230 g 2. NATHALIE- 230 g 3. NITENCJA -250 g Jakie ładne imiona :lol: Twoje szczeniory tuż po urodzeniu są niewiele mniejsze od mojego kota :evil_lol:
bos Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 No nie przez 5 godz. nikogo na terrierach.........ale plama:evil_lol::diabloti: :diabloti: :diabloti:
bogula Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Jestem----po 12 godzinnym ostrym dyżurku i wizycie u pacjentki hospicyjnej...Żyjemy!!! Basia w samolocie i po chyba dobrze trafiła; dzięki za kciuki!
zadziorny Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Bogula ja dzisiaj przejeżdżałem przez Tarnowskie Góry w drodze powrotnej z lotniska w Pyrzowicach :roll:. W sumie jest to tylko 65 km do przejechania, ale droga wybitnie pasqdna :shake: (nr 78 zdecydowanie odradzam :angryy:)
zadziorny Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Acha :roll:, dziecko szwagra już również w samolocie (szwagier, trąba nie wymienił na czas prawa jazdy :mad: :shake: :angryy:).
aga_ostaszewska Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Kochani a wiec relacje z obrony czas zaczac: Ludziska z mojej grupy zaczeli wchodzic o 9. Ja biedactwo dopiero na "O" i musialam czekac do 10.30 na wejscie :mad: Okropnie stresssssss mnie dopadl, ale dzielnie wspierali mnie: moja przyjaciolka Zocha i TZ. Niestety co wychodzila kolejna osoba, to ja czulam sie gorzej... balam sie, ze moja pani promotor bedzie chciala pomoc i... zaszkodzi mi poprzez zadawanie dodatkowych (w jej mniemaniu pomocniczych) pytan - tak sie stalo w przypadku kilku osob. Jednak przyszla kolej na mnie z totalnym grymasem z pyszczku i wymuszonym usmiechem wparpwalam do sali... zdano mi 2 pytania z toku studiow i recenzent zadal 1 pytanie z pracy i... BYLO KONIEC! Jak wyszlam z sali, to wiedzialam ze musi byc dobrze! Na oglaszanie wynikow weszlismy cala grupa i...dowiedzialam sie wreszcie z czego sklada sie ocena na dyplomie, no wiec - 50% to srednia z calych studiow (aby uzyskac 5 trzeba miec powyzej 4,0) - 25% to srednia ocen z pracy magisterskiej (od promotora i recenzenta( - 25% to ocena z samego egzaminu... Ja na cale szczescie spelnilam warunki na 5 :multi: i w ten sposob, jestem MAGISTER NAUK PRAWNYCH czyli w skrocie jestem magazynierka ;) Stres ogromny i nerwy olbrzymie, ale udalo sie! Teraz, oby dalem do przodu... by słowa boguli się sprawdziły! Jeszcze raz Wam cudnie dziękuję! bos napisał(a):Czytając o Twoich samych piątkach zaczynam się zastanawiać czy wiesz że są jeszcze inne stopnie........:crazyeye:.....tylko nie pisz że .. szóstki......:evil_lol: :evil_lol: na studiach nie ma szóstek... :eviltong: system jest 2-5...:razz:
Ela_hryckiewicz Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Witam serdecznie !!! Jeszcze raz brawo Agnieszka :evil_lol: :evil_lol: W niedziele najprawdopodobniej nie będe z powodu braku prawa jazdy Mietka, niestety odbior będzie w przyszłym tygodniu. To tak jest jak się załatwia wszystko na ostatnią chwile :mad: Ja z tych nerwow dziś zaczęłam skubać Lakiego i biedny piszczał, a ja nie miałam dla niego żadnych względow, przy okazji nawet Gapa postała na stole pół godziny została wyczesana i lekko wyskubane uszy i głowa, bardzo jej się to nie podobało. Rozmawiałam z Ali jest już w W-wa i ma się dobrze plany już są . Zostaje mi już tylko pociąg :mad: :mad: a jak tak nie lubie tych pojazdów są wstrętne :shake:
Ibolya Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Heyka :Cool!: Ktoś wcześniej pytał gdzie Ali :confused: :???: Ali bawi w Warszawie, dojechała szczęśliwie dziś rano razem z TZ tem i Derylkiem. Już zdążyli być na Polach Mokotowskich i spotkać się z Wind. A teraz odpoczywają i szykują się do niedzielnej wystawy i wszystkich bardzo serdecznie :buzi: :Dog_run: :buzi: A ja dalej nie wiem kto z Was będzie w wa-wie :mad: proszę się przyznawać, bo wystawa już tuż, tuż :huh: mam nadzieję, że spotka się duuużo Dogomaniaków :calus: zwłaszcza, że obiecałam w wa-wie piwo stawiać, pamietacie ? :knajpa:
swallow Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 My będziemy, już się cieszę ze względu na spotkanie dogomaniackie :multi: :multi: :multi:
Ibolya Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Spotkanie będzie na pewno bardzo superanckie. Ali już się szykuje, Kliwia też bedzie, a Derylka będzie wystawiała świeżo upieczona Pani Magister Aga_o :multi::multi::multi: no i ja bedę z Bodrysiem.
Wind Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Witajcie Kochani :-) Dzisiaj spotkalam sie na zywo :multi: z Ali i Jej TZ-tem :-) Alez bylo fajnie! :multi: Ali to przemila i przesympatyczna osobka, a Jej maz to wielbiciel fotografii stosowanej co wyjatkowo mi sie podoba :razz: Pod pojeciem "fotografia stosowana" ma sie oczywiscie rozumiec "lubi robic zdjecia i chyba wiele ich wykonal!" :cool3: Przyznaje bez bicia, ze podreczylam szkoleniowo i Ali i Deryla :cool3: Deryl jest super! Dynamiczny, z popedem lownym, z pasja do aportu. Dobrym treningiem mozna to u niego bardzo fajnie rozwinac i wiele pozytywnych cech wzmocnic! Mialysmy bardzo malo czasu, ale ... ale Deryl i tak w lot lapie o co mi chodzi :loveu: Praca z takim psem to wiele radosci i duza frajda! Ali trzymam kciuki za Wasz team i pamietaj, ze w zakresie mojej wiedzy, zawsze mozesz liczyc na pomoc :loveu: BTW jutro na spacer z Ali i Derylem biore Majuta :cool3: Niestety, bedzie krotko ale tresciwie ;) Potem biegniemy na plan zdjeciowy :p W.
Kliwia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 :bigcool: Kochani Ja sie przyznaje, ze bede w Wawie. Ciesze sie, ze wszystkich spotkan dogomaniackich. Zapraszam welshowiakow do zielonego pawilonu ( lub bialego ), w celu skrycia sie przed spiekota i :knajpa: obiecanego przez Ibolye piwka. Wielkie gratulacje dla bardzo zdolnej Pani Magister .:bigcool: Elu zaluje ogromnie, ze sie nie zobaczymy. Nie mogl Mietek wczesniej powalczyc z tym prawkiem? Byloby nas wiecej na jutrzejszym.... a nie prawda, juz dziejszym spotkaniu z gosciem z wybrzeza.:cool3:
Ali26762 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Heyka :) Dotarłam do Wawy dziś rano, zdecydowaliśmy się jechać w nocy, żeby Deryl wytrzymał podróż i dojechał w dobrej kondycji, a nie upieczony jak kurczak na rożnie :) Przed samym wyjazdem miałam taki Sajgon, że nie dałam rady nawet się odezwać na Dogo. Kochani, widzę że mam spore zaległości, niniejszym składam serdeczne życzenia urodzinowe wszystkim ludzkim i psim solenizantom. Fuka - wszystkiego, naj, naj, najlepszego !!! (wiem, że się okropnie spóźniłam :oops: ) Wind już pisała, że spotkałyśmy się dzisiaj, było mi ogromnie miło, że znalazła czas na to spotkanie, rozmawiało nam się fantastycznie, a przede wszystkim ogromnie skorzystałam na obserwacji pracy Wind z moim Deryśkiem! Przy niej to zupełnie inny pies, posłuszny, wpatrzony jak w obrazek i wykonujący wszystkie polecenia... :-o Czarodziejka, normalnie czarodziejka z naszej Wind! A przy tym ogromnie fajna dziewczyna, serdeczna, ciepła i przeurocza! Bardzo się cieszę, że jutro poznam Majutka :multi: :multi: :multi: Aguś - serdeczne gratulacje, składałam Ci wczoraj osobiście, ale niech ślad na Dogo też pozostanie ;) :D Jestem z Ciebie niesamowicie dumna :multi: Przy Twoich zdolnościach i kciukach dogomaniackich przebrniesz przez doktorat ze śpiewem na ustach, zobaczysz - ja, wiedźma, Ci to mówię :D :D :D Ela, Ty wiesz... Knuj, knuj i jeszcze raz knuj !!! Kochani zmykam, lecę pogadać z Funką, która nas przytuliła. Zrobiłam kilka fotek malutkiej koteczce, którą Funka wydobyła z piwnicy i dopilnuję, aby Wam ją pokazała, bo mała jest przepiękna! A jak ona tego nie zrobi, to ja te fotki wkleję :D Buziaki wielkie od nas dla Was wszystkich i do miłego :)
Ibolya Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Heyka :evil_lol: Ale u nas ciepło :angryy: pogoda piękna, już jest +20C. No to będzie wesoło w tym zielonym pawilonie :evil_lol::evil_lol: już się cieszę na to nasze spotkanie :loveu: Tylko ..... jedno mnie martwi ..... bos zadziorny !!! gdzie jesteście ?? bos Twoja noga jest może już w takim stanie, że pozwoli Ci przyjechać do nas ?? zadziorny a Ty bedziesz ?? A reszta Dogomaniaków .... wliczając w to również Tych co nie wystawiają ?? Ale fajnie że już piątek :multi::multi: Miłego piątku Dogomaniacy, lecę , jak to Ali mawia, wietrzyć kity :evil_lol:
Ibolya Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Tuśqa !!! dlaczego się nie odzywasz ?? co tam słychać u ARANKA ?? :evil_lol: Czekamy na wieści i fotki. A i vigorland zamilkł !! hey, hey, hey, odezwijcie się !! :multi::multi: co słychać u synowej koffanej ??? :loveu: (i u Was oczywiście)
Recommended Posts