Ela_hryckiewicz Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [SIZE="6"]Mam dobrą wiadomość Nasza Aga oczywiście obroniła się na piątkę !!! Aguniu kochana gratuluje jesteś cudowna fakt ściska mnie w gardle ze wzruszenia ( to nic to przywilej starszych pań), ale życze Ci wiele radości miłości kasiory i szalej teraz dziewczyno zasłużyłaś na to. Zdaje sobie sprawe ile to Cię kosztowało nieprzespanych nocek i wyrzeczeń.
Magda_i_Dex Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Gratuluję Ci Agusiu. To wspaniała wiadomość. Zdolna z Ciebie dziewczynka. Życzę Ci teraz samych sukcesów w pracy, ale najpierw opij to jak należy.:thumbs: :popcorn:
coztego Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 :multi: :multi: :multi: [SIZE="5"]aga_o!!! GRATULUJĘ!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:
bogula Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Aga_o-------cudownie się spisałaś! gratuluję i wierz, że to dopiero początek dobrego życia!!! cieszę się razem z Tobą!!! [SIZE=2]Faficzek wzdycha z ulgą---koniec zaciskania łap;)
bogula Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 A moje starsze dziewczę w...górze, za ok. pół godziny powinna wylądować w Rzymie...Kto z Was jest tutaj, niech trzyma za szczęśliwy lot, lądowanie, pobyt i powrót mojej Basi!!!
INA Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 AGA - GRATULACJE DLA ŚWIEŻO UPIECZONEJ PANI MAGISTER:multi: :multi::lol: :lol: Bogula - pewnie już niedługo ląduje pociecha - ale trzymam za kóńcówkę lotu kcuki:lol:
Ibolya Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: Dla Pani magister Agnieszki_O bogula ściskamy :thumbs: :thumbs:
bos Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Gratulacje dla świeżo upieczonej magisterki - Agi :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
bos Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 jborowy , wyściskaj psią mamuśkę EVITKĘ i niech się rotki zdrowo chowają :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [SIZE=2]....płytkę właśnie otrzymałem:multi::multi::multi: , serdeczne dzięki, sprawe musimy opić
Mokka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 bos napisał(a): [SIZE=2]....płytkę właśnie otrzymałem:multi::multi::multi: , serdeczne dzięki, sprawe musimy opić Mówi się "oprzeć o bufet" :evil_lol: . Aga :thumbs:
bos Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 bogula , Basia juz napewno wylądowala szczęśliwie i teraz wcina oryginal pizza..... Nitencja , ale łoś......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale miałaś fajnie , mnie od razu przypomniał się lodowiec Jotul.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fajne foty, Jeszcze raz gratulacje....:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi::loveu: :loveu:
bos Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Mokka napisał(a):Mówi się "oprzeć o bufet" :evil_lol: . Nic o bufet nie będziemy opierać......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:......a raczej stawiać na bufecie..........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;) ;) ;) :lol:
bos Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ......"Tak tu cicho o zmierzchu"...... ......powiedział by ktoś że "Jeszcze słychać śpiew i rzenie koni"..... :lol:
bogula Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 bos---piszę, ale liter nie widzę---system zwariował! no, zaczął się mecz...dodjdjjfjjkmkmbo
aga_ostaszewska Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Dziekuję za kciukasy i gratulacje! Kochani Dogomaniacy... nie wiem jak bym bez Was te studia przetrwała! :oops: [SIZE=2]Dziś dużo sie działo i okropnie zmęczona jestem! Nawet, gdy przyszła rodzinka, to padłam na 1,5 godz i spałam jak suseł! Relacja z obrony będzie przedstawiona jutra... a tym czasem DOBREJ NOCKI! Aha, Dogomaniacy... to nie koniec trzymania kciuków! Wkrótce zamierzam zacząc doktorat... ;)
bos Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 bogula napisał(a):bos---piszę, ale liter nie widzę---system zwariował! no, zaczął się mecz...dodjdjjfjjkmkmbo To jak bedziesz go oglądać skoro nawet liter nie widzisz......:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jborowy Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Dziekuję za kciukasy i gratulacje! Kochani Dogomaniacy... nie wiem jak bym bez Was te studia przetrwała! :oops:[SIZE=2] Aha, Dogomaniacy... to nie koniec trzymania kciuków! Wkrótce zamierzam zacząc doktorat... ;) No, nie!!!! Zaczyna się dominacja kręgów warsiawskich. Daj palec,a...... aga_o... już żadnego trzymania kciuków, pazurków, łapek itp za bezdurno nie będzie. Dość, basta, finito. Nowe trzymanie, oczywiście, można wynegocjować -najlepej w rodowej posiadłości Ostoya-Ostaszewskich we Wzdowie. Bardzo nalegam na tę lokalizację, chociaż raz będę miał blisko.
jborowy Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 bos napisał(a):Nic o bufet nie będziemy opierać......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:......a raczej stawiać na bufecie..........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;) ;) ;) :lol: W ostateczności sami o ten bufet, lub bufetową się oprzemy. Piłka nożna, to jednak sport białych ludzi.
jborowy Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 O qm, ja milczek, sam ze sobą gadam, lewym okiem ogladając mecz. Podaję najnowsze wyniki ważenie: 1. NORIS - 230 g 2. NATHALIE- 230 g 3. NITENCJA -250 g
Wind Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 jborowy napisał(a):3. NITENCJA -250 g :cool3: :cool3: :cool3: a czy Nitencja ma swiadomosc, ze Matka Chrzestna dla najpulchniejszego łelsza zostala? :razz: Teraz to juz nie ma odwrotu! Malutka Nitencja M-U-S-I wyrosnac na najpiekniejsza Nitencje, co to ringami Wystaw zawladnie! :-) Niech maluszki zdrowo i wesolo dorastaja! :-) aga, wielkie gratulacje :multi: :multi: :multi: Ktos Ci tutaj zyczyl, abys zdrowo to opila ... jak mniemam, nie ma z tym problemu :razz: :evil_lol: Teraz za mnie trzymajcie kciuki ... abym nerwowo wytrzymala i nie "zabila" swojego PC-ta :angryy: Od 17.00 zmagama sie z instalacja, cyfrowym zlaczem na karcie graficznej, niedomaganiami CD i innymi zatruwajacymi dzisiejszy wieczor i noc potknieciami ... wrrrrr ... A juz tekst mojego monitora "no signal going to sleep", bedzie mi sie snil po nocach ...Powoli wychodze na prosta. Pozostaje mi tylko jakos rozdzielic wchodzace sobie w droge jeden z dyskow i DVD i bedzie git :p
Ibolya Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Heyka :multi: bos - żebyś nie mówił ..... wstałam :evil_lol: Pogoda piekna, + 19C, kawka zrobiona, trocheczkę (mój węgierski mąż tak mówił, za nic nie chciał zrozumieć, że "ch" się zamienia na "sz" i mówił trocheczke i już!) popracuję i idę z pieseczkami :loveu: jborowy - bardzo fajne imiona dla szczylków wymyśliłeś, zwłaszcza te dla panieniek są super :klacz: Miłego czwartku Dogomaniacy.
bogula Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 aga_ostaszewska napisał(a):Dziekuję za kciukasy i gratulacje! [SIZE=2] Aha, Dogomaniacy... to nie koniec trzymania kciuków! Wkrótce zamierzam zacząc doktorat... ;) aga---napiszę do TOZ-u;) ...Wspaniale! znam taką jedną, co i wyszła po magisterce zamąż, otworzyła doktorat, zaszła w ciążę, pracowała w 2 miejscach, urodziła synka, obroniła doktorat i nadal mąż jest z nią:lol: ...W tym roku Kasia ,o której piszę kończy 30 lat:evil_lol: ; to twoje życie i mam nadzieję, że będzie DOBRE:loveu:
Recommended Posts