Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkie bosowe tysz trzymamy kciukasy i pazurki za szczęśliwe narodziny........:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:loveu: EVITKO.........przyj........mocno przyj......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: ;) ;) ;) :lol:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Vigor , lecz sie chłopie , lecz nim wszystkie dochtory wyjadą z Polski
ZDROWIA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

aga_o.......avatar sportowy ,śliczny, rzuca się w oko, ale i widzę że i baner sobie nowy sprawiłaś......Fajowy.:lol: :lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol: ;)

.....i oczywiście na jutro za pomyślność....:thumbs: :thumbs: :happy1: :happy1:

Posted

vigor napisał(a):
Ojcem tych sceniackow jest Asik.

Wszystko zostaje w rodzinie ;) EVITA, trzymaj się dzielnie :kciuki:

aga_o, miałaś poczekac na mnie :placz: ;) Jutro rano będę u weta, mam nadzieję, że nie zapomnę o Tobie :kciuki:

Posted

doszlam juz do siebie wiec moge wstawic troszke fotek :) reszta bedzie u mnie na stronie. dadam ze jechalam w towrzystwie lakeland terrierki ktora rowniez uzyskala Championat Norweski i spelnila warunki na NOrdic Champion :)

Posted

Nitencja - bardzo Ci do twarzy na tym łosiu :evil_lol:
To tego przywiozłaś do domu :confused:
Dla lakelandki Ateny :klacz::klacz:

Posted

nitencja---wspaniały przedsmak wakacji...;gratulacje dla Ciebie i Alexa oraz lakelandki. ŁOŚ jest niezły...;) (jak słyszysz "łoś" o jakim typie faceta myślisz?;) ;) ;) )

Posted

Wojtek napisał(a):
jborowy, a kto jest ojcem? :razz:

Ojcem jest, oczywiście, Asik, czyli Mł Ch Pl, Ch Pl ASTOR ze Svabenskeho Haje.

Evitka nie wysiliła się zbytnio: jeno trzy szczylki - chłopczyk i dwie dziewuszki. Wszyscy smukli jak ich matka Evitka. Dziś dałem im spokój, jutro bedę ważył, ale czy waga się wogóle wychyli?

Posted

Brawo Evitka:klacz::klacz::klacz:

Nie daj się, pan cie oczernia. Sama miąłaś resztę dzieci zrobić? Dzieworództwo, czy co?
Evitka nie wysiliła się, a Asik sie starał ?:mad::mad::mad:

Posted

borsaf napisał(a):
Brawo Evitka:klacz::klacz::klacz:

Nie daj się, pan cie oczernia. Sama miąłaś resztę dzieci zrobić? Dzieworództwo, czy co?
Evitka nie wysiliła się, a Asik sie starał ?:mad::mad::mad:

Masz rację, Asik tylko 3 razy na Evitkę "skoczył", z tego wźięło się tych troje szczeniąt :):):)

Posted

jborowy napisał(a):

Evitka nie wysiliła się zbytnio: jeno trzy szczylki - chłopczyk i dwie dziewuszki. Wszyscy smukli jak ich matka Evitka. Dziś dałem im spokój, jutro bedę ważył, ale czy waga się wogóle wychyli?

jborowy---pasqda jesteś!!! "co ojciec miał, to zasiał";) ;) ;) ; trzymam za maluchy: niech szybko i zdrowo Wam rosną i dostaną się do fajnych ludzi; czy smukłość tp wada?!:crazyeye: :evil_lol:

Posted

Heyka :multi:

U nas piękne słoneczko wstało, pieski wybiegane, kawka prawie wypita, idę do pracy.

Aga_o
od 9-ej będę ściskać :thumbs: powodzenia !!! :lilangel:

A gdzie się Ali podziewa ? Już w drodze ?

Miłego dnia Dogomaniacy.

Posted

jborowy napisał(a):

Brawo Evitka

Smukłością maluchów się nie przejmuj :shake:. Przy tej liczbie już za tydzień ich nie poznasz :crazyeye: :cool3: :lol:

Posted

Witam serdecznie !!!

Aga juz od 8 -rano ściskam :thumbs: :thumbs:
już mnie palce bolą. Trzymaj się kobieto :loveu:

Evitka no ładnie się spisałaś !!!
Dziewczyny góra huuuuuuuura :loveu: :loveu:

Posted

jborowy gratuluje szcylków,niech się zdrowo chowają!!!! :multi: :multi: :multi:

aga_o powodzenia!!! :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Hej
Witam serdecznie w ten przepiękny i niezwykle gorący dzień.

Aga cały czas ścieskam za Ciebie kciuki, a Dexiowi kazałam ścieskać łapki. Trzymaj się. Nie daj się !!!!!!!!!!!

Evitko - gratulacje !!!!!!!!!!

Mam przy okazji pytanko: czy Wasze terierki też tak lubią w zabawie "zadkować". Bo Desio robiłby to godzinami i im większy pies tym lepiej. Podszczypuje i powarkuje na zadki psie. Niesamowicie się nakręca. Moja poprzednia tereierka Mika tego nie robiła, ale ona nie lubiła zabaw z psami, tylko jej piłeczki były w głowie i polowanie na ptaki. Dexio kocha psy i bieganie za ich ogonami i zadkami.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...