Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bos napisał(a):
Uwazaj, bo mokra przy urzadzeniach elektrycznych......spowodujesz awarię w całym Gdańsku.....:evil_lol:.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;) ;) ;)

Eeee, spoko. Na pewno jestem mniej groźna, niż przeciętna burza :D :D :D

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Ibolya']Ali - weź to pryszczydło i w moim imieniu tyż, bo ja pewnie prędko stąd nie wyjdę :oops: :oops: a tak to może mi się chłodniej zrobi zaocznie, jak se o Tobie pomyslę :angryy:
Wiesz co? Jeśli masz taką możliwość, to ustaw sobie pod biurkiem miskę z zimną wodą, przygotuj jakiś ręczniczek na wszelki wypadek, gdyby szybko trzeba było z miski wyskoczyć, i mocz sobie nogi w tej zimnej wodzie. Od razu zrobi Ci się lepiej :)

Posted

[quote name='Ali26762']Wiesz co? Jeśli masz taką możliwość, to ustaw sobie pod biurkiem miskę z zimną wodą, przygotuj jakiś ręczniczek na wszelki wypadek, gdyby szybko trzeba było z miski wyskoczyć, i mocz sobie nogi w tej zimnej wodzie. Od razu zrobi Ci się lepiej :)

To jest wspaniala rada Ibolya , i jeszcze popijaj zimne piffko..........tylko musisz pamiętać by przyciagnąć lodówkę blisko tej miski z wodą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)

Posted

Nie w każdej pracy można pić piffko, ale za to prawie w każdym biurze można sobie nóżki pomoczyć :D
Wystarczy biureczko czymś zasłonić, jeśli samo z siebie nie jest zabudowane :)

Posted

zadziorny napisał(a):
Dokładnie :roll:. A najgorsze są kotecki :mad: :shake: :angryy:

też coś o tym wiem:diabloti: ! i jak trudno psa złapać ,kiedy pilnuje pod drzewem! a jaki ma ostry szczek! a i kocurki potrafią zranić---też coś wiem ( z Fisiem) na ten temat...

Posted

Ali26762 napisał(a):
Nie w każdej pracy można pić piffko, ale za to prawie w każdym biurze można sobie nóżki pomoczyć :D
Wystarczy biureczko czymś zasłonić, jeśli samo z siebie nie jest zabudowane :)

---wczoraj byłam w pracy u bratowej: biurko od zewnętrznej str. elegancko zabudowane zielonymi wielgachnymi segregatorami, od strony bratowej miska z zimną wodą, z szuflady biurka zwisał ręczniczek, w kącie po lewej czekały 2 pary sandałków:evil_lol: .Bratowa ma piękne oczy, więc często wystarczy pogadać z petentem na siedząco i nadal dbać o dobrą formę ...od (też zgrabnych) nóg. Napoje? ja mineralna:cool3: ...

Posted

bogula napisał(a):
---wczoraj byłam w pracy u bratowej: biurko od zewnętrznej str. elegancko zabudowane zielonymi wielgachnymi segregatorami, od strony bratowej miska z zimną wodą, z szuflady biurka zwisał ręczniczek, w kącie po lewej czekały 2 pary sandałków:evil_lol: .Bratowa ma piękne oczy, więc często wystarczy pogadać z petentem na siedząco i nadal dbać o dobrą formę ...od (też zgrabnych) nóg. Napoje? ja mineralna:cool3: ...

......bosze a gdzie bratowa pracuje , kuternoge przyjmie......:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bos']......bosze a gdzie bratowa pracuje , kuternoge przyjmie......:evil_lol: :evil_lol:
--ze wzgledu na brata nie napiszę :cool3: ; bosiku ,zdrowiej! wykonuj gimnastykę nogą, dbaj o higienę, unikaj sytuacji prowokujących do obrzeku---ułóz obolałą wyżej...( czy już widzisz , że chora noga "zeszczuplała"?) ;pozdro!

Posted

bogula napisał(a):
---wczoraj byłam w pracy u bratowej: biurko od zewnętrznej str. elegancko zabudowane zielonymi wielgachnymi segregatorami, od strony bratowej miska z zimną wodą, z szuflady biurka zwisał ręczniczek, w kącie po lewej czekały 2 pary sandałków:evil_lol: .

No proszę - a nie mówiłam!? :D

Posted

[quote name='Ali26762']Wiesz co? Jeśli masz taką możliwość, to ustaw sobie pod biurkiem miskę z zimną wodą, przygotuj jakiś ręczniczek na wszelki wypadek, gdyby szybko trzeba było z miski wyskoczyć, i mocz sobie nogi w tej zimnej wodzie. Od razu zrobi Ci się lepiej :) Ja mam świetny sposób na upały :cool1:. Jest równie dobry jak klimatyzacja :roll:. Należy najpierw wziąć zimny prysznic (powtarzam: zimny, żadnej ciepłej wody :shake:), a następnie (bez wycierania się) stanąć przed silnym wentylatorem aż do wyschnięcia - gęsia skórka gwarantowana, a jak przyjemnie :multi: :cool1: :cool3: :loveu:

Posted

[quote name='zadziorny']Ja mam świetny sposób na upały :cool1:. Jest równie dobry jak klimatyzacja :roll:. Należy najpierw wziąć zimny prysznic (powtarzam: zimny, żadnej ciepłej wody :shake:)Wnioskuje z tego, że u Ciebie w kranie jest dzisiaj zimna woda? :cool3:

Posted

Witam serdecznie !!!

Padam ze zmęcznia upał daje się we znaki , a może coś dla
ochłody trochę zimy

Vigor małe szczeniaki są już po drugim szczepieniu
ładnie rosną i są wesołe. Mała Agapa dostała czyraczek na brzuszku,
nie mam pojęcia jak to mogło się stać jeszcze wczoraj nic nie miała a dziś
wielkości małego 1 grosza duży :mad: :mad:

Ali jak przygotowania do W-wa u mnie plany trochę się kąplikują

Bos przyjedż do Warszwy to cały zespół dogo wyleczy
twoje kolanko :evil_lol: Okłady masarze i co tylko będziesz chciał :diabloti:

Posted

Flaire napisał(a):
Wnioskuje z tego, że u Ciebie w kranie jest dzisiaj zimna woda? :cool3:
Zimna jak na obecnie nam panujące temperatury :roll: (zimą jest jednak znacznie chłodniejsza :cool1:). Chodzi o to, aby nie mieszać "zimnej" wody z podgrzewaną :razz:

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']Ali jak przygotowania do W-wa u mnie plany trochę się kąplikują
Dlaczego? Co się dzieje?

A przygotowania dobrze :) Zostały mi poprawki i łapy.

Posted

Ela_hryckiewicz napisał(a):
Krzysiek oczywiście zaplanował jakiś wyjazd i nie chce
nam dać samochodu :mad: ale negocjacje trwają :mad:
Hmmm... Musicie użyć MOCNEGO argumentu :D

Lecimy z kitą. Może już się chłodniej zrobiło :)

Posted

[quote name='Ali26762']bos, kiedy Ci zdejmą ten gips i wrócisz do normalności? Jest szansa, że na Warszawę zdążysz? Jazonek startuje 9 lipca?
Ali,
Jazonek nie startuje......bo jest mu teraz potrzebna tylko jedna Krajówka....oczywiście wygrana .....za 6 mcy......jak mówi regulamin Chapionatu.

Moje uczestnictwo w Warszawie pod znakiem zapytania. :shake: ....po prostu jeszcze nie wiem :shake:
Co do gipsu , to jutro sie okaże co dalej. :shake:
Drugi dzień robię okłady z lodu i kapusty..........jak nie pomoże to zapraszam przynajmniej na kolanko w kapuscie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Flaire']Wnioskuje z tego, że u Ciebie w kranie jest dzisiaj zimna woda? :cool3:

A myslałaś że u niego leci ciepła.............. jak se napali w kotle to tak. :evil_lol: :evil_lol:

A żeby już wszystko Wam objaśnić to zadziorny pod pojęciem wentylatora rozumie..........rower...........i jak mocno pedałuje to mu wieje.......przez grzeczność nie powiem ....że w dupę.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz'].......

Bos przyjedż do Warszwy to cały zespół dogo wyleczy
twoje kolanko :evil_lol: Okłady masarze i co tylko będziesz chciał :diabloti:

........brzmi baaardzoooo zachęcająco.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;) ;)

Posted

Cześka tak sobie radzi w upały:

prędko do wody

i spokojnie do brzegu

Bond preferuje dół wykopany pod tarasem.:lol:
U nas od dziś zaczęły kąsać komary, okropność :shake: . Właśnie jestem po polowaniu w mieszkaniu tych paskudnych insektów i spokojnie mogę iść spać. Dobranoc wszystkim

Bos kciuki za to Twoje kolano cały czas zaciśnięte. Wracaj do zdrowia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...