Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bos -strasznie szkoda, że Cię nie było. Myślę, że Jazon swoim zachowaniem na ringu demonstrował solidarność z Twoim cierpieniem.
Do sprawozdania zadziornego dorzucę trochę prawdziwych zdjęć.
No wiesz... zadziorny, zafascynowany moim boskim ciałem, focił tylko mnie. Welsh jak stał koło mnie to go też ufocił, ale wiadomo, że tylko przez przypadek.
Teraz seria prawdziwych zdjęć z Krakowa, specjalnie dla Ciebie:

erdelki sędziowała taka pani:

Fanom erdelków szefowała taka laska:

był też kolega naszego kochanego maleństwa:

w tle przemykała jakaś dziwnie znajoma mokra włoszka, mająca chyba zamiar wystąpić w konkursie mokrego podkoszulka

nad tym wszystkim fruwały jakieś mechanizmy powietrzne:

weszterierom kibicowały niezłe fany:

jedna Pani ciągle sprawdzała co też sędzia miesza w papierach:

no i oczywisty dowód na to, że zadziorny robi dla "ludzi z Żywca"

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Heyka :)

Fajnie było na wystawie... ciepło...

U nas też było ciepło, ale prawdziwych sportowców upał nie zniechęcił i trening agility odbył się zgodnie z planem :)

Posted

Gratuluje wszystkim Welshom, ze tak dzielnie w Krakowie walczyli.!!!! :multi:

Vigor Aranek jest super !!!!.piesek zupelnie bez stresowy.Swietnie sie zakunplowal z suczkami moimi.
A teraz wstawie kilka fotek z dwudniowej wizyty tego malego goscia.

Ulubiona zabawa Aranka i babci

Zabawa w chowanego.

Wyscig po jeżyka wygrala Kliwia.

Ulubiona gra "kapciem"

Posted

Lekcja pogladowa z ataku

Ty siedz i sie przygladaj.

A teraz sprobuj sam.

No Aran -ruszaj na dzika .

Brawo! Egzamin zdales celujaco !

Posted

Heyka
Kliwia - jakie piękne fotki Aranka, ale mu tam fajnie było u Ciebie :evil_lol:
zadziorny - reportażyk z Krakowa superowy :multi:, jborowego toże :cool3: tylko następnym razem inne płcie proszę też focić, nie tylko te dla chorobździla bosa :mad:
A ja już przy kawce, u nas pogoda baaardzo słoneczna, już jest +19C :angryy:

Miłego tygodnia pracy Dogomaniacy :loveu:

Posted

Hej!
No to sobie poogladałam fajną niedzielę w różnych zakątach PL;) .
Ali---Deryś przedni na tym zdjęciu, gdzie biegnie oraz jak zagląda zza stojaka chopka:lol: ...
Kliwia--- skóra to niezłe urozmaicenie w nauce;) ...
Naprawdę, nie ma jak rude z czarnym na zielonym:evil_lol:
Pozdro dla wszystkich!

Posted

Witajcie :lol:
U nas już jest 25º C :mad: :angryy:

Już wiem po co jborowy jeździ na wystawy - laski focić :cool3: :evil_lol: :eviltong:.

Ale nam się topik zapełnił fotkami :roll:. Suuuuper :multi:. Kliwia, maluch po prostu suodki jest :loveu:. A jaki zadziorny :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Ali fotka biegnącego Derylka super ekstra :klacz: :thumbs:

Posted

coztego napisał(a):

Nie dotarłam na ring, to przynajmniej tutaj sobie walijczyki pooglądam :p
No tak :roll:, sroga Pani Moderator wymiękła i do weszterierów nie dotarła :mad:. A do tego się jakimś upałem zasłania :shake: :diabloti: :eviltong:

Posted

Zabielę tym razem mniejsze czaprakowce, co by kontynuować wątek Ali o agility. ;-)
Fotki autorstwa Andrzeja - TZ Ali - wielkie dzięki!:multi: Niestety (mam nadzieję, że nie pogniewa się za to na mnie), pociachałam ciut te foteczki, bo w odróżnieniu od Ali moje miny nie nadają się do publikacji. :evil_lol: :p :eviltong:

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Niestety... pociachałam ciut te foteczki, bo w odróżnieniu od Ali moje miny nie nadają się do publikacji. :evil_lol: :p :eviltong:
Ja się stanowczo nie zgadzam :shake:. Proszę mi tu nie ciachać żadnych fot :mad: :diabloti:

Posted

Heyka :)

Ale burza u nas! Czarno się zrobiło jak w nocy, a pioruny waliły tuż tuż!

Gosia, przesadzasz z tymi minami - fajne są! Na pewno lepsze od moich!

Posted

Funka napisał(a):
Brawo ten pan! :klacz:

Śliczne fotki. No ale przy taklim modelu....:cool3:

A kiedy Ty nam swoją modelkę pokażesz? Coś wspominałaś, żeś się dokociła :)

Za półtora tygodnia zobaczę ją osobiście, to narobię fotek :)

Posted

[quote name='Ali26762']Gosia, przesadzasz z tymi minami - fajne są! Na pewno lepsze od moich!
Fajne i może są. :evil_lol: Można boki zrywać. :evil_lol: Ale niech na razie pozostaną w zaciszu domowym. :diabloti: :eviltong:

Posted

Ali26762 napisał(a):

Ale burza u nas! Czarno się zrobiło jak w nocy, a pioruny waliły tuż tuż!
!

Zazdroszczę szalenie... u nas 33 stopnie w cieniu, opadów się nei spodziewamy... :shake:
A dzisiaj na obiad- rolada biszkoptowa z truskawkami i bitą śmietaną :evil_lol:

Posted

Napisal:coztego A dzisiaj na obiad- rolada biszkoptowa z truskawkami i bitą śmietaną :evil_lol:

Ale Ci zazdroszcze, az slinka mi leci!!

Posted

coztego - gdybyś zobaczyła tę burzę, przestałabyś momentalnie zazdrościć.:razz: My mieszkamy na poddaszu i już widziałam oczami wyobraźni całą naszą rodzinę na krawężniku, spoglądającą w górę na zerwany dach. :roll:

Ali na obedience, ja po rodzinnych perypetiach nie mogłam pojechać, na dodatek Ali jest na mnie zła za parówkę... Ech... :-(

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
coztego - gdybyś zobaczyła tę burzę, przestałabyś momentalnie zazdrościć.:razz: My mieszkamy na poddaszu i już widziałam oczami wyobraźni całą naszą rodzinę na krawężniku, spoglądającą w górę na zerwany dach. :roll:
.. :-(

To musisz się przeprowadzić na pareter lub 1 pietro , wtedy z okna bedziesz spoglądać jak sąsiedzi z poddasza stoją pod blokiem patrząc w górę......i szukaja dachu........:cool3::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...