Ibolya Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Zanim wrócą "Krakauery" i zadziorny powstawia foty z występów to ja wstawię Wam trochę weszterierów i tym podobnych na trawie (focone dziś rano w ramach testowania nowego aparatu) [SIZE=2]Rzeczywiście weszterier dobrze sie komponuje na zielonym, ale nie tylko, bo czarne małpiszony tysz nieżle się prezentują: BODOREK Uśmiechnięty Bodorek Zadumany Bodorek NESECZKA Kochajace się "rodzeństwo" Mam nadzieję, że Was nie zanudziłam :oops:
bos Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 No moja ekipa jest już w domku, zadziorny już wali zimne piffko......:evil_lol: :lol: :lol: Fajnie ze szczęśliwie dojechali.....:multi: :multi: :multi: :multi: W sumie wszyscy są zadowoleni z takiego wypadu.......:evil_lol::lol: :lol: :lol:
bos Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ibolya , masz pozdrowienia od mojej TZ i Justyny , myślały że się spotkacie w Krakowie. Daj Bodrysiowi się napić ........ bo se jęzor przydepnie pazurem......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nitencja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Witam . Wlasnie wrocilismy z krakowa. Pogoda upiorna dla psow..ja tylko dodam ze ROx dostala resCACIB a Matisek szedl z podniesionym ogonkiem i dostal lokate II na 3 :evil_lol:
Ibolya Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 No to fajnie, że wszyscy szczęśliwie wrócili do domków. bos - przekaż pozdrowionka Twojej TZ i Justynie :loveu: w Krakowie nie byłam, niestety (bardzo bym chciała, ale nie mogę .... jeszcze ... :-() [SIZE=2]Mam nadzieję, że będziecie w Wa-wie, to sie spotkamy napewno :evil_lol: Nitencja - gratulacje, to wszyscy sie spisali na medal :multi::multi:
zadziorny Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Taa :roll:, ja już też w domu i jak pisał bos - przy zimnym piffku :cool3: :multi: :cool1:. W Krakowie było 32º C w cieniu - koszmar :shake:. Dobra, biorę się za foty :roll:
zadziorny Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Aha, w Krakowie były dzisiaj tłumy dogomaniaków: bo, Nitencja, coztego, jborowy, Flaire, Fuka, niedzwiedzica, czapla, Ramir, Jura, Murak (mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem :roll:). Miło było mi poznać w realu kolejnych dogomaniaków :multi: :loveu: :lol:.
bogula Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Hej! Gratulacje dla wszystkich:multi: ! my siedzimy od rana w domku---strach sie ruszać na ten upał...Fafikowi córka zakłada zimną i mokrą pelerynkę.Sama trzyma nogi w misce z lodowatą wodą i prawie golasy patrzymy na mecz..
zadziorny Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 No to zaczynam fotorelację z Krakowa :cool3:. Przed występem na ringu Jazon już tak się zagrzał, że koniecznie musiał choć trochę się schłodzić (tutaj leżąc na trawie w pozycji "terier żabi" :evil_lol:): Jako pierwszy na ring wszedł pies w klasie młodzieży High Flyer's GILLROY:
zadziorny Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Prezentował się bardzo ładnie :loveu: (a był to jego debiut): Jako drugi na ringu pojawił się Jazon z Psiego Chaosu :loveu:. Miłe złego początki:
zadziorny Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Tu już zaczyna brykać: A tu kompletnie się znarowił :mad: (widzicie kto stoi za ringiem? ;)): Teraz na ring wchodzą championy:
Ela_hryckiewicz Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Gratulacje dla Wszystkich zwycięsców i wystawiających na wystawie W Krakowie :laola: Słuchajcie upał że oddychać nie można, kto żyw to chował się po kątach i zdychał. Ja właśnie się obudziłam i niewiedziałam gdzie jestem coś do męża mówiłam( stawaj zaspaliśmy ) Psy po kątach, trzebało ich szukać . Ale zaraz się ożywią wstawiam miske z wodą i rozciągam węża z lejącą się woda będzie ubaw, jest trochę chłodniej porażenia na pewno mi nie dostaną . Ali zostało już dwa tygodnie do wystawy :lol: :lol: Zadziorny wstawijaj zdjęcia i zdawaj relacje z wystawy :evil_lol:
zadziorny Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Alex (INVADER of Happytails) :loveu:: I ATOS Kazabor:
zadziorny Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Porównanie o tytuł Najlepszy Pies w Rasie: Wygrywa Alex i otrzymuje CACIB, CWC i NPwR :klacz: Na ring wchodzą suczki. Klasa młodzieży - MAREA z Psiego Chaosu:
zadziorny Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Zacięta walka o tytuł Zwycięzca Młodzieży :mad: :evil_lol:: Wygrywa Elza :multi:: Obie konkurentki w zgodzie opuszczają ring :loveu::
zadziorny Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Roxy (VENI VIDI VICI of Happytails): ENOLA z Turzycowych Kniej :loveu: : A w tle cały czas jakaś znajoma twarz (i łysina :evil_lol:) :cool3: ;)
Nitencja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 zadziorny i zapomniales dodac znajomy brzuszek ;-)
zadziorny Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ostra walka o tytuł Najlepsza Suka w Rasie :mad::
zadziorny Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Werdykt zapadł: Enola CACIB i NSwR, a Roxy Res. CACIB :multi::
bos Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 No wreszcie zadziorny..........ekstra relacja.......:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:........a gdzie te nasze dogomaniackie .....twarze.........:evil_lol: jborowy......śliczne galotki........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nitencja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 aaai zapomnialam wam powiedziec ze coztego w nowej fryzurce wyglada super :-d
zadziorny Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 I wreszcie finał - porównanie o Zwycięstwo Rasy (od lewej Alex, Enola, Elza i Gillroy): Pani sędzia bardzo dokładnie oglądała wszystkie piesy :roll:: BOB wzięła Enola, a Najlepszy Junior w Rasie - Elza :loveu: (siostrzyczki rządzą :cool3: :lol:). A tu małe zamieszanie przy stoliku sędziego :evil_lol: (Alexowi bardzo spodobała się Elza, z wzajemnością :cool3:): I to by było na tyle :eviltong: :p
bos Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Kochani. Po mimo tak wielkiego upału z zaangażowania się wszystkich w wystawianie swych pociech, bardzo serdecznie wszystkim dziękujemy za miłą i życzliwą atmosferę, towarzystwo, spedzone chwile wśród dogomaniackiej braci. Jola i Justynka . Jesteście naprawdę fajną ekipą. Mój chłopek robi sobie okłady z lodu na kolanko a ja mogę Wam jeszcze raz podziękować......tylko nie wiem czy uda sie .....wkleić.........trzeba chyba kuternogę przywołać........:eviltong:
coztego Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Nitencja']aaai zapomnialam wam powiedziec ze coztego w nowej fryzurce wyglada super :-d Aaa dziękuję :p Co za koszmarna pogoda... I te boiska AWFu bez jednego drzewka, znalezienie kawałka cienia graniczyło z cudem... :roll: Podziwiam wystawiających i wystawianych :cool1: Nie dotarłam na ring, to przynajmniej tutaj sobie walijczyki pooglądam :p
Recommended Posts