Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ZA WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW I ICH POCIECHY ŚCISKAMY MOCNO KCIUKASY I PAZURKI :kciuki: :thumbs: :klacz: :cunao:

WRACAJCIE WSZYSCY Z SUKCESAMI :huh: :Dog_run:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Trzymamy kciuki i pazurki za wszystkich Krakusów - wracajcie z tarczą :)

A Deryś też już zaczyna pomalutku przypominać walijczyka :)

Ibolya - super fotki!

Miłej niedzieli, kochani !!!

Posted

No to trzymam :happy1: za dzisiejsze wystepy w Krakowie:happy1:

Moja ekipa juz wyjechała po zadziornego i niech szczęśliwie dojadą.....i wrócą :multi::multi:

A ja teraz zrobię sobie kawkę i będę czekał na wieści.

Coztego z koleżankąjuż też sie szykują , i Nitencja zapewne też już w drodze.

POWODZENIA WSZYSTKIM :multi: :multi: :multi:

Posted

Ibolya, no to weszterrier znalazł se kumpla do jedzenia........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Fajne foty, oby więcej:evil_lol: :multi: :multi:

A Kuba z tym zarostem to bardziej na maniaka terrierów wygląda niż ON:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3: ;) ;)

Posted

Hej!
zostałam w domku:-( , ale chyba też nie będę tutaj sama: bos---witaj; trzymam z Tobą za naszą dogomaniacką ekipę; Ali---a gdzie derysia "charakteryzujesz" na TW?
Ja z Fisiem wyszłam z domu przed 6 i właśnie zasiedliśmy do śniadanka i kawki.Fafik wykąpany i wyhasany w lesie--zapowiadają się upały, więc potem już nie poszalelibyśmy...:evil_lol: .Pozdro!

Posted

Witajcie w ten pikny upalny dzien !!!

Dzis z domu nie wychodze upal niesamowity, pozwolcie ze do was
dolacze i potrzymam z Wami kciuki za wzniki dogomaniakow:thumbs:
:happy1: :happy1:

Ibolya pieknie wyglada mały braciszek Agapy i Amosa
Kliwia ma jednak ręke do welszy.
Zdjęcia super jeśli masz daj więcej :loveu:

Ali GDZIE JESTES:mad: :mad:

Tak pozatym kto nie musi to niech nie wychodzi jest tak gorąco
w tej chwili w cieniu jest + 29

Posted

Jak mi doniesiono z Krakowa ekipy dogomaniaków sie spotkały i rozlokowały/zadziorne bosówki..:evil_lol: , Flaire i Jura,Nitencja,bo,Czesław/
TW wychodzą na ring ok. 12.30
Nie zameldowano mi nic o coztego..:shake:.....napewno zaspały z koleżanką po wczorajszych baletach..........:evil_lol: :evil_lol: ;) ;)

Posted

Heyka :multi:
Nareszcie wstałam po nocnym fotoreportaży wstawianiu :oops:
Idę z piecholami i potem już będę z Wami:loveu:
Trzymam za KRAKUSÓW, kawusia bedzie później :thumbs:
Miłej niedzieli Wszystkim, u nas już jest +29C w cieniu :evil_lol:

Posted

Witam!
Oj grzeje, grzeje:lol:.
Ibolya - pięknie został ufryzowany Aranek. Podziekuj od nas Kubie, że tak troskliwie opiekował się welszykiem. Tak jak wcześniej mówiłaś: na Kubie można polegać.
Czekamy na wieści z grodu Kraka.
Ahoj!

Posted

Coraz większe rzesze dogomaniaków sie w Krakowie spotykają.
Zakończyły sie już "występy" AT

.......wygrał Elmo i wziął .....Rasę:multi: :multi: :multi:
za nim był NANDO Ramir...... res. CACIB

Brawo Fuka i Ramir :multi: :multi: :multi: :multi:

Wyniki dzieki gorącej lini z Krakowa.....od zadziornego.

I taki duet z zadziornym jest tysz dobry bo przynajmniej wiemy na bieżąco co się dzieje a ja mogę to natychmiast podać :evil_lol: :evil_lol:
Z tym kolanem tak musiało .......chyba być :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jeszcze nie wiem jak poszlo naszej Flaire

Posted

bos - fajnie, że na biżąco możemy znać wyniki z grodu Kraka, prawie jakbyśmy tam byli :loveu:
Z tym Twoim kolanem chyba rzeczywiście, jak piszesz, tak musiało być, nie ma tego złego .... :evil_lol:
BRAWO Fuka :klacz:
BRAWO Elmo :sweetCyb: :huh:

A jak poszło naszej Flaire :confused::confused::confused:

Posted

Witajcie ponownie !!!

Brawo Fuka brawo Elmo :klacz: :klacz: :klacz:

Ufffff jak gorąco + 30 stopni w cieniu biedne zwierzaki
jak one dadzą radę w tym upale :mad:

Vigor jutro jade na kolejne szczepienie szczyli

Posted

Heyka :)

U nas też upał, a na 16.00 jedziemy na agility... :roll:
Jeśli Deryś nie będzie chciał ćwiczyć, to się zaszyjemy gdzieś w cieniu i przeczekamy zajęcia...

Ciekawe jak tam welsze w Krakowie. A Fuce i Elmiastemu gratulujemy serdecznie !!!

Elu, jestem, jestem, tylko ostatnio nie mam czasu pisać, bo szykuję Deryśka na Warszawę.
Kapitalne fotki szczyli zamieściłaś, Szczęściarz jest już duuuży, widać to w porównaniu z maluchami, pewnie jest prowodyrem w zabawach, co? Super się towarzystwo bawiło w tej misce z wodą, widać radość na pycholach :multi:
A Deryś jest baaardzo do Dory podobny, zobacz sobie na fotki z Mazur i porównaj z fotką, na której jest Dorka! Może on i Berniego też przypomina, nie wiem, bo nigdy Berniego nie widziałam, ale że Dora się go nie wyprze, to pewne !!! :lol:

bogula - "charakteryzuję" Deryla w kuchni, bo stamtąd najłatwiej posprzątać kudły z podłogi :evil_lol:

Posted

Jazon już zakończył swój pożalsię Boże wystep.:angryy: :angryy: ;) ;)
Nie chciał chodzić, pokładał się .był niecierpliwy, niechciał stać.......i dostał ocenę...... Bardzo dobrą......buuuuuuuuu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Czekam na dalsze wyniki :lol: :evil_lol: A ukrop podobno tam niemiłosierny.

Posted

bos, trudno, dzisiaj jest taki dzień, że się nikomu nic nie chce. Wcale się psiakom nie dziwię, że nie chcą się wystawiać na patelni. Nie martw się, następnym razem będzie lepiej :)

A my lecimy wietrzyć wyrwaną wczoraj kitę :)
Mam nadzieję, że się nie usmażymy. Zabieram Derylowi wodę na zwykły spacer...

Posted

Nasz Koffany, malutki Jazonek :eviltong: Kto to słyszał, żeby weszteriera w żarze i spiekocie zmuszać do czegokolwiek. Weszterier do czego innego jest stworzony i basta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wychodzi na to że się jemu nie chciało, nie chciał stac na stole do oceny...:angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pozostałe pokazują się super,
W kl. Młodzieży ...wygrała ELZA z Turzycowych Kniej przed MAREĄ z Psiego Chaosu :multi: :multi: :multi: :multi:

Teraz po ringu kroczy Roxy

Posted

Wyniki
Jazon ....bardzo dobra I lok .....Kl pośrednia
...Kl Champ.......INWADER /Alex/......oc.dosk. I lok. złoto, CWC, NPw R, CACIB....
Suki
Kl.MŁ......jak pisałem wyżej.....ELZA z Turzycowych Kniej przed MAREĄ z Psiego Chaosu....obie oc dosk. dodatkowo ELZA została .....ZW.MŁ

kl.pośr.
Roxy.....dosk. I lok. CWC

KL.otwarta.

ENOLA z Turzycowych Kniej....dosk.I lok złoto, CWC,NSwR , CACIB.......i wygrała rasę....BOB

..........i dla Jazonka niedobrego tysz......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Wszystkie wyniki zasłyszane od zadziornego. Jak wroci to uzupełni.......gdybym cosik pomylił.....;) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Bos wiem, że masz uszkodzone kolano, ale, to nie powód żebys własnego psiaka dołował hihihi. Jazon jest pieknym psem, jest doskonały.
Czy Ty tez zawsze i wszędzie jesteś doskonały? hihihi

Posted

[quote name='borsaf']Bos wiem, że masz uszkodzone kolano, ale, to nie powód żebys własnego psiaka dołował hihihi. Jazon jest pieknym psem, jest doskonały.
Czy Ty tez zawsze i wszędzie jesteś doskonały? hihihi

.......nie wiem czy dostałbym nawet dopuszczajacy.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A fakt że z Jazonka jestem dumny........:lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...