Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ali26762 napisał(a):

Dzięki wszystkim za życzenia dobrej zabawy (w tajemnicy Wam powiem, że zabieram kuferek z trymerami i stół... :cool3:)
Przezorny zawsze ubezpieczony :cool3: :evil_lol: :eviltong:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

coztego napisał(a):

A Wodzisław jest całkiem z innej strony, taka dziura przy samej granicy Polski
Jak Ty dobrze znasz Wodzisław Śl. :roll: :evil_lol: :diabloti: :hmmmm:

Posted

[quote name='Ibolya']Flaire - ale CI Locia rośnie. W tempie, że az strach. :crazyeye::shake::oops:
Popatrz juz ma 7 miechów i 2 dni !!! :evil_lol::evil_lol:
Locia nie przejmuj się upływającym (w twoim przypadku cuś za szybko!) czasem i żyj wesoło i zdrowo na pociechę swojej Pańci 100 LAT :calus: :huh::B-fly:
:BIG::bday::new-bday::knajpa:
Ibolya, Leokadia dziękuje za życzenia. Tak naprawdę to ma 7 miechów wczoraj skończone, tylko ten ticker jakoś nie potrafi się zsynchronizować z jej wiekiem - zawsze jest albo dzień do przodu, albo dzień do tyłu. :niewiem:

Posted

Wszystkim podroznikom milych i wesolych wojazy! Pogoda dopisuje, wiec pewnie bedzie cudnie i piknikowo :loveu:

zach,

Milej wizyty u Tomka :multi: Jego popisy z wypasaniem robia na mnie nieustanne wrazenie :loveu:

Wlasnie wrocilam z Majutem po calym dniu zdjeciowym .... Ufff ... dzialo sie, dzialo :multi: Dochodze do wniosku, ze Majut ma jednak kondycje. Caly dzien, praktycznie bez przerw spedzila na pozowaniu do kamery, sztuczkach, siadaniu, wskakiwaniu, pilnowaniu drinkow i obszczekiwaniu jednych gangsterow a przymilaniu sie do innych. I wszystko to w niemilosiernym upale, dusznych pomieszczeniach, oblokach dymu i udziale ogromu aktorow, statystow, kamer i przy bardzo glosnej muzyce :cool3: Jestem z niej baaardzo dumna ... Tym bardziej, ze bawila sie doskonale, ogon nosila maksymalnie do gory i z checia wykonywala coraz to nowe polecenia :razz:
A w przyszlym tygodniu wyjezdza na pare dni na Mazury :-) I tam to juz musi sie popisac na maksa :cool3:

W.

Posted

Hej!
Wczoraj byłam nad wodą tzw. Chechle. Ludzi wystawiających się do słonca całe mnóstwo. Dużo piesów.Te wielkie kąpały się na dłuższych smyczach, nikt na razie nie protestował, że ludzie i psy:cool1: .Fafik został w domu, bo ciężko znosi te spiekoty, a poza tym po wodzie pływają prawdziwe kaczuszki, perkozy i takie tam:razz: .
Dzisiaj zasuwam do pracy--troszkę tam nerwowo, bo po okolicy szaleje NFZ:angryy: ...
Pozdro dla wszystkich i zapraszam na kawkę...

Posted

jborowy napisał(a):
Nic mi nie wiadomo o rodzinie na Śląsku. Poza tym to ja jestem Borowy a tamten BOROWY, więc chyba małe pokrewieństwo, ale proszę, pozdrów go.
Kiedy welsze występują w Krakowie i kto jedzie?

Szkoda, szkoda! a też postawna i z wąsami menszczizna:lol: ....

Posted

[quote name='bos']........na samą myśl o naszej wcześniejszej wymnianie postów dotycz. ......paluszkow , już mi lepiej :loveu: :evil_lol: :lol: ;) ;)

.bogula.......Ty też mieszkasz w klatce.......:eviltong:...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tak! mieszkam w klatce 60m2 i to zawieszonej wysoko , bo na 4 pietrze---bez windy...Teraz ze względu na pogodę mam szeroko pootwierane okna, więc z wlatywaniem nie mam problemu. (O wylatywanie nie pytaj---to robię na miotle:evil_lol: )

Posted

Flaire napisał(a):
Ibolya, Leokadia dziękuje za życzenia. Tak naprawdę to ma 7 miechów wczoraj skończone, tylko ten ticker jakoś nie potrafi się zsynchronizować z jej wiekiem - zawsze jest albo dzień do przodu, albo dzień do tyłu. :niewiem:

Dużo zdrowia dla Lotki a dla Ciebie radości z kolejnej "dziewuszki"

Posted

Witajcie :lol:
No to mamy już prawdziwe upały :roll: :cool3: :lol:. Dzionek wstał słoneczny :multi:, chociaż teraz słońce skryło się za chmurami :mad:.
Wind brawa :klacz: dla Ciebie i przede wszystkim dla Majutka :loveu:
Miłego i "owocnego" wypoczynku dla Ali i agi_o :cool3: :evil_lol: (tylko nie przesadźcie i nie zróbcie z Derysia łysola :shake: :eviltong:)

Posted

Witam o swicie :-)

bogula,

Co to znaczy, ze NFZ szaleje? Czy dzieki temu bedzie lepiej, czy gorzej? :evil_lol:
BTW obie mamy syndrom 4 pietra :lol: Czy Ty tez BEZ WIND'Y :angryy: :lol: Zawsze sie zastanawiam po kiego czorta wynajelismy (czyli na wlasne zyczenie) mieszkanie bez windy :crazyeye: Chyba tylko w imie prewencji przeciwzylakowej :lol:

W.

Posted

[quote name='coztego'].......Wodzisław......dziura na południu Polski

[quote name='zadziorny']Jak Ty dobrze znasz Wodzisław Śl. :roll: :evil_lol: :diabloti: :hmmmm:

........już po Was :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;) ;) ;)
zach , nie słuchaj :lol: :loveu: :evil_lol: ;) ;)

Posted

[quote name='bogula']Tak! mieszkam w klatce 60m2 i to zawieszonej wysoko , bo na 4 pietrze---bez windy...Teraz ze względu na pogodę mam szeroko pootwierane okna, więc z wlatywaniem nie mam problemu. (O wylatywanie nie pytaj---to robię na miotle:evil_lol: )

bogula ;) ,

To prawie jak ja , mieszkam w klatce zawieszonej na 4 tym piętrze.71m2 z:crazyeye: windą..........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
.....na miotle nie latam bo jeszcze nikt takiej wielkiej :crazyeye::eviltong: nie skonstruował.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
.....musiał bym chyba latać na śmieciarce.....:diabloti::diabloti: :eviltong::lol: :lol:

Posted

bogula, powalasz mnie postami wysyłanymi bladym świtem i to po spacerze. Zazdroszczę ci, bo zyskujesz na tym trochę życia. A ja to o szóstej mogę najwyżej oko otworzyć. Wstawanie nijak nie wychodzi. No a potem jestem w niedoczasie:angryy:

Posted

[quote name='Jura']bogula, powalasz mnie postami wysyłanymi bladym świtem i to po spacerze. Zazdroszczę ci, bo zyskujesz na tym trochę życia. A ja to o szóstej mogę najwyżej oko otworzyć. Wstawanie nijak nie wychodzi. No a potem jestem w niedoczasie:angryy:

Jura nic się nie martw, 8.00 też poranna pora , przynajmniej razem wypijemy gorącą kawę

Witajcie ,

Wind a Ty faktycznie spać nie możesz , o 1 szej w nocy kładziesz sie spać a o 6 tej juz na dogo.......
.....że o boguli już nie wspomnę.........;):evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :lol: ;)

Posted

Heyka :multi:
No ja też już wstałam .... dawno. Bodryś szalał z piłeczką w parku o g. 5:15 :evil_lol: :evil_lol:
Trochę kiepsko sie szalało, gdyż w naszym parku ptaki grasują ;) :razz:
Jest ich zatrzęsienie i nie można przechodzić alejkami, bo można g....m ptasim zarobić na szczęście :oops: Coraz mniej alejek "przejezdnych" jest :lol:
A ja w pracy, upał wielki, ale da się żyć.
Miłego piątku Wszystkim i tym co pracują i tym co odpoczywają :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='bos']
Wind a Ty faktycznie spać nie możesz , o 1 szej w nocy kładziesz sie spać a o 6 tej juz na dogo.......
.....że o boguli już nie wspomnę.........;):evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :lol: ;)

bos,

Wszystko przez kleske urodzaju zlecen :evil_lol: Skracam noc, wydluzam dobe i jako tako starcza czasu na wszysto co musze zrobic :razz: Ale nie narzekam, przeciez mowilam ze 2006r. bedzie SUPER :multi: I wciaz jestem zaskoczona jak to wszystko doskonale sie uklada :loveu:

A boguli w poranny wstawaniu i tak nikt nie przebije ;) Gdy bladym switem skrobie cos na Dogo to wiadomo, ze ma za soba dlugasny spacer z Fafolem i pewnie konsumpcje pysznego sniadanka :razz:

Posted

Witam!
Okropaśnie nudno bez tych gałganów szczyli. Diuna chwilami chodzi i icoś tam poszukuje, ale potem kładzie się i ucina sobie drzemkę.
Vigorowa odwiozła wczoraj Astę do Tczewa i obecnie (do niedzieli) wypoczywa u swojego brata w Gdyni. Obiadek już ugotowałem: czerwony barszczyk + uszka :lol::lol::lol:.
Pozdrawiasy dla wszystkich.
Ahoj!

Posted

Jak wpadam do welshy, to wiadomo po co. :evil_lol:
Bardzo, bardzo Was proszę o kciuki na 14! :cool3: Uczyłyśmy się z koleżanką do 4.30, więc wiążemy spore nadzieje z tym egzaminem. ;) (odpukać;) )

Posted

[quote name='Wind']bos,

.......:razz: Ale nie narzekam, przeciez mowilam ze 2006r. bedzie SUPER :multi: I wciaz jestem zaskoczona jak to wszystko doskonale sie uklada :loveu:

:razz:

Tak trzymać i niech ci się tak układa przez całe życie.....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi:
...a w wolnych chwilach może znajdziesz parę chwil na niedouczonego amatora foto , by mu cosik skrobnąć postowo lub raz do roku wypić .....kawkę przy jakiejś .....:evil_lol:......bramie :loveu: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']Jak wpadam do welshy, to wiadomo po co. :evil_lol:
Bardzo, bardzo Was proszę o kciuki na 14! :cool3: Uczyłyśmy się z koleżanką do 4.30, więc wiążemy spore nadzieje z tym egzaminem. ;) (odpukać;) )

Gosia :thumbs: :thumbs: :happy1::happy1:

A co u taty :niewiem: ........ :user:

Posted

[quote name='Wind']A boguli w poranny wstawaniu i tak nikt nie przebije ;) Gdy bladym switem skrobie cos na Dogo to wiadomo, ze ma za soba dlugasny spacer z Fafolem i pewnie konsumpcje pysznego sniadanka :razz:
To zasługa Fafola a teraz i Mundialu, że dzień długi. Bardzo by mnie urządzało czekające żarełko na nas po pracy...Nie przepadam tracic czasu przy garach i to w taki upał; wygodnictwo to chyba nie grzech śmiertelny;) :razz: :evil_lol: ...
Wind---teraz kobieta z NFZ sprawdza pielęgniarki rodzinne pod kątem "profilaktyki" czyli ile razy byłam u poszczególnych rodzin i wciskałam im kit "jak zdrowo żyć".Ilość zabiegów (iniekcje, opatrunki, usuwanie szwów, kroplówki itd) to dla nowokontrolujących BBBBEEEEE!!! A właśnie na to jest największe zapotrzebowanie---ludzie nie chcą albo się już nie kwalifikują albo są za "drodzy" dla szpitali, więc wielu liczy na kompetentną i sedeczną opiekę domową. Staram się; tylko szkoda, że ilość i jakość z mojej strony do tej pory nie przekłada się na kaskę....

Posted

Taa :roll:, a moje piesy spędzają dzisiejszy dzień na działce i z pełnym zaangażowaniem pilnują grilla :mad:. Ciekawe dlaczego :hmmmm: :niewiem: :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...