gugu Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Oj bosiku bidny,ty bidny .....okład z młodej piersai by sie przydal!!! ;)
bos Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 carragan napisał(a): A tak z ciekawosci to jakim cudem sie tak doprawiles ?Bo to naprawde trzeba sie albo starac :gent: ..............wyobraż sobie że walnąłem orła na środku boiska przy foceniu zwycięzców grupy I.............w murawie było zagłębienie i oczywiście cofając się by lepiej uchwycić psiury ,musiałem nastąpić tak fatalnie że skręciłem nogę w kolanie na dodatek fiknąłem na plecy ku radości całego stadionu............przy strzeleniu gola chyba tak radosnie nie skandują kibice jak przy moim fikołku...........:cool3: .........a na dodatek jeszcze ktoś zawołał......bisssss :crazyeye::mad: :eviltong: :eviltong: ;)
bos Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='gugu']Oj bosiku bidny,ty bidny .....okład z młodej piersai by sie przydal!!! ;) ......na kolano...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ;)
bos Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Flaire napisał(a):....... Masz kule albo chociaż laskę? . ........:eviltong: :eviltong:..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:....a jak myslisz :cool3: :evil_lol: :evil_lol:;) ;) ;)
bos Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Flaire napisał(a):Hmmm... kiepska sprawa. Jako ratownik narciarski i weteranka 5 operacji na kolanie to mówię. :-( Ale trzymam kciuki, bos. Dzieki Flaire :loveu: :-( ;)
gugu Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 No bosik,kuli nie masz ale podeprzec się masz czym!!! :evil_lol: ;) A w ogóle to miałeś cholernego pecha,to przez ten mundial!!! :mad: ;)
sh_maniak Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Bos rozbiegiwałam bordera, nie chciałam wam przeszkadzac :oops: i sama miałam mało czasu ( to akurat normalne), bo to dziecko jeszcze nie kumate w wystawach :evil_lol: Potem leciałam wystawic syberianka znajomym i jeszcze grzywacza tu doszliśmy do BOG-2 :razz: Ja rok temu na wystawie w Lesznie wywinałem orła :shake: na klatke ( ale jeszcze psy powystawiałam :lol: , na finały juz oddałam bo było coraz gorzej :shake: ) , kolano delikatnie mówiać jak arbuz :-( , reasumujc - zastrzyki w brzuch aby nie było skostnień jak dobrze pamietam i 7 dni kul :shake: , a jak bolało :angryy:
bos Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 gugu napisał(a):No bosik,kuli nie masz ale podeprzec się masz czym!!! :evil_lol: ;) A w ogóle to miałeś cholernego pecha,to przez ten mundial!!! :mad: ;) ..........:evil_lol:.:evil_lol:.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) .....bo nasi przegrali :eviltong: :-(
borsaf Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Bos Najpierw gratulacje dla Jazona!!! Potem "wyrazy współczucia" dla Ciebie. Paskudnie boli takie skręcone kolano. W domku powinneś mieć, dla psiaka chocby, Traumeel w masci. Posmaruj kolano, a najlepiej idź do weta i niech Ci da Traumeel w zastrzyku. Niestety, o ile sie orientuje, tylko u wetów można to w injekcji dostać, w aptece sa chyba tylko maść i tabletki. To jest typowy zestaw homeopatyczny przy urazach. Mam nadzieje, że obędzie sie bez powazniejszych ingerencji w staw. Trzymam kciuki.:lol:
bos Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 .........dzięki wszystkim , Shimi......rozumię......wiem...na staram się zrozumieć:evil_lol: borsaf , znalazłem właśnie Traumon firmy BAYER......:lol: ....już smaruję i ide spać....... Dobranoc
Ela_hryckiewicz Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Vigor zobacz sam jak maluchy dobrze się czują
Wind Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 zadziorny, GRATULACJE dla Jazona!!! No to bedziemy swietowac! :cunao: bosik, Kolanko odciazyc, unieruchomic i obtoczyc w Altacecie (najwygodniej tym w zelu). A jutro rano na przeswietlonko i jako zes fotograf ze zdjeciem, tym razem RTG :evil_lol: w zebach udac sie do ortopedy :roll: W najlepszym wypadku obwiaza Cie bandazem elestycznym i zaleca oklady np. z powyzszego altacetu. W najgorszym unieruchomia kolanko na dobre ... :shake: Qrna ... to Ci fotografia na dobre nie wyszla :razz: Ale powiedz mi bo mnie niepokoj gleboki sciska, ze sprzetem wszystko ok, prawda :cool3:
borsaf Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Bos Nie śpij! Załóż bryle! Pisałam Traumeel, to jest chyba firmy Heel i to jest homeopatyczny na urazy. Traumon może byc na "reumatyzm" i moze działac rozgrzewająco. Sprawdź w składzie leku!
Flaire Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 A co tu tak pusto??? :crazyeye: bosik to wiem, że się z wyra nie może sciągnąć, bo kontuzjowany jest, ale reszta??? bogula, zadziorny, gdzie Wy się podziewacie? Herbatka czeka, kawunię mogę zrobić... :-)
niedzwiedzica Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Flaire-dzis poniedziałek, najgorszy dzień do wstawania ;) nie budź śpiochów, niech sobie jeszcze podrzemią....choc wstaje sie wyjątkowo fajnie, bo słońce świeci, ptaki śpiewają, prawdziwe lato :multi::multi:tyle,że za gorąco na spacery z piesami. Wczoraj ok 21 pojechałam do lasu,żeby ich nie "ugotować" A teraz też przy kawce siedzę ( ale w pracy, buuuuuuuu:diabloti:)
zadziorny Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Już jestem :lol:. Kawusię z ekspresu już mi TZ zrobiła, ale dziękuję za dobre chęci :cool3:. Bardzo wszystkim dziękuję za gratulacje odnośnie Jazona, jednak należą się one przede wszyskim jego pańci czyli Justynie :cool3: :loveu: i bosowi, na którego głowie jest cała operacja pt. "Wystawianie Jazona" :evil_lol: :eviltong:
Nitencja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Witam i ja ....... troche mnie wszystko boli .... i nos piecze ( pogoda byla piekna ) Zadziorny chyba tak sie przejal tym sedziowaniem ze troszke przesadzil w tym trymowaniu ,,,, :cool3: Bos trzymaj sie !! Mam nadzieje ze punkcji nie bedzie brrrrrrrr i dawaj znac jak poszlo u lekrza.
zadziorny Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Ty się nie dziw :shake:. Jak się dowiedziałem kto będzie Jazona oceniał w Raciborzu, to mi się przy robocie aż ręcde trzęsły ze strachu :evil_lol: :eviltong:
nikit1 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Bos, Zdecydowanie powinieneś wybrać się do ortopedy. Kilkoro moich znajomych miało w przeciągu 3 miesięcy "akcje kolanowe" i do tej pory mają problemy. 2 osoby miały zerwane więzadła (jedna na nartach, druga - tak jak Ty, po upadku). Ta pierwsza miała operację i powoli wychodzi z tego ale nie jest różowo, ta druga zaniedbała i teraz jest kiepsko - m.in. zakrzepica.. jeśli po okładach nie przechodzi trzeba iść do lekarza.. Z kolanami nie ma żartów.. :shake: Powrotu do zdrowia!
Gosia_i_Luka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Moi drodzy terrieromaniacy, błagam o kciuki za godzinę czyli o 12.00. Mam egzam ze statystyki, zarwałam noc, spałam 2,5 godziny (kładłam się do łóżka kiedy było już całkiem jasno :/ ). Egzam trwa 3 godziny, a ja mam oczy na zapałkach, humor zrąbany i... ech, nie będę już Wam marudzić... Na dodatek mój tata jest właśnie na stole operacyjnym - ma dziś zabieg, wprawdzie niby nic groźnego, ale również proszę o kciukasy... Idę się powiesić.
Flaire Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):Idę się powiesić.To za co każesz trzymać kciuki? Za sukces? :mad: Gosia, spoko, będzie dobrze!
tunio Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='jborowy']carragan - swego czasu agitowałem do wyjazdu na Drakulę. Wlasnie z tego powodu pomyslalam,ze warto sie tu spytac,bo a nuz ktorys z welshowcow jedzie,a w kupie zawsze razniej ;) Gosia,ja rowniez trzymam... :kciuki: BTW.Nie wiem jak u Was,ale u nas goraco,sucho i duszno...Jednym slowem nie da sie zyc,a jutro i pojutrze ma byc jeszcze gorzej :diabloti: Krecka mozna dostac z ta pogoda... :diabloti:
Recommended Posts