Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień Dobry! Drogie Dzieci! Życzę Wam wszystkim dużo radości, słońca i przyjemności! :)

Rety, co za pogoda, zimno i leje... :shake: Ja już poproszę lato!!! :placz:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

coztego napisał(a):
Rety, co za pogoda, zimno i leje... :shake: Ja już poproszę lato!!! :placz:

Hihi, u nas jest ładnie. :evil_lol: Czyli... ktoś tu był niegrzeczny. :evil_lol: :p

Posted

[quote name='bos']A u mnie towarzystwo wczoraj a raczej dziś nad ranem wróciło z balangi

......nawet nie pytam gdzie byli :diabloti: :evil_lol:

........bo chyba nie na wystawie :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol:

bos,

No takie samiusienkie jak na yorkach :evil_lol: Dobrze, ze towarzycho nie podjelo tematu w zakresie, gdziez to takie piekne gatki dla psa kupiles, bo przyszlo by mi stad wiac, jak z TEKSTYLNYCH :angryy: yorkow :eviltong:
Chociaz przyznaje, okulary do czytania sa tutaj milym i odmiennym elementem :cool3: Na yorkach czytajace psy sie nie zdarzaja :eviltong:

[quote name='Mokka']U nas też słoneczko, nie można narzekać :lol:

Qrna, a my w tym samym miescie mieszkamy? :roll: :lol:

Z Okazji Dnia Dziecka, zycze Wszystkim, aby Dziecko w sobie obudzili ... I jesli nie robia tego codziennie i zawsze, to przynajmniej dzisiaj :loveu: Wielu drobnych przyjemnosci, beztroskiego spojrzenia na rzeczywistosc i USMIECHU!
Marek dzisiaj zostaje w domu ... postanowilismy dzien poswiecic na poszukiwanie i przywolywanie zapachow dziecinstwa :loveu: :multi:

Milego dnia Wszystkim :-)

Posted

Wind napisał(a):

Qrna, a my w tym samym miescie mieszkamy? :roll: :lol:

No cóż, ja pracuję po drugiej stronie Wisły i może mam bonus? :evil_lol:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Zarwałam nocke, jestem śpiaca, zła i nienauczona... PIEKNY DZIEN DZECKA!:angryy:

BLAGAM TRZYMAJCIE KCIUKI!

Gosia: O umowionej godzince bede trzymala kciuki :razz:
Ja o 23 poszłam spać, stwierdziłam, że to wszystko (oszczędzę pracy modom i sama się wytnę :evil_lol: ).

Już rozgrzewam kciuki na 12, będzie dobrze u Ciebie, nie wątpię w to!:multi:

Nie wiem, o której trzymać za zach, więc w razie czego zaciskam kciukasy już teraz! :cool3:

Posted

[quote name='Wind']Gosia, zach, aga,

:thumbs: :thumbs: :thumbs:
Się podłączam :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Idę suszyć łeb i do roboty :p

Posted

[quote name='Wind']Gosia, zach, aga,

:thumbs: :thumbs: :thumbs:

Dzięki wielkie!

Ja dziś miałam bezsenną noc praktycznie.. do bardzo późnych godzin, a może już wczesnych uczyłam się wytrwale :roll:

Dziś rano miałam zdawanie bardzo poważnego projektu (jakby ktoś nie wiedział to studiuję informatykę :oops: ) i mimo że bardzo się bałam to udało się- jest zaliczenie!

Teraz szybka kawusia u Was na weszach, bo wyglądam tak :morning:

I dalej do nauki, bo jeszcze dziś o 16:00 mam egzamin blee

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka!!
Ja już sobie z tej okazji prezent zrobiłam- kupiłam sobie ptysia z kremem mniam

Posted

[quote name='Wind']Z Okazji Dnia Dziecka, zycze Wszystkim, aby Dziecko w sobie obudzili ... I jesli nie robia tego codziennie i zawsze, to przynajmniej dzisiaj :loveu: Wielu drobnych przyjemnosci, beztroskiego spojrzenia na rzeczywistosc i USMIECHU! ...
Ja się dziś nie myłem...

bos, zlituj się... :roll:

Posted

Lukier się zbuntowała na amen. :roll:

Zach, gratuluję projektu! Ja też już mam wszystkie zaliczenia z ćwiczeń, o co nie było trudno, bo w tym semestrze mieliśmy tylko 3 ćw. :cool1: A właściwie 2, bo angielski trudno brać tu pod uwagę. ;) W każdym bądź razie jeszcze tylko 5 egzaminów i wakacje. :p

Też wracam do nauki, bo zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że noc przespałam. :evil_lol:

Wojtek :p

Posted

A już mam wszystkie zaliczenia i egzaminy za sobą :) [SIZE="1"]od trzech lat :evil_lol:

Uczcie się dzieci, uczcie. To Wam dobrze zrobi ;)
A ja się lenię w pracy, bo szefostwa nie ma (z okazji dnia dziecka :lol: ). Może kawkę sobie zrobię :hmmmm:

Posted

Wszystkim dzieciom, tym dużym i tym małym, tym kudłatym i tym dwunożnym życzymy wszystkiego najlepszego. Dużo radości, szczęścia i uśmiechów na twarzy.

Posted

Taa, a ja przed chwilą chciałem wyrejestrować samochód :roll:. Wydział Komunikacji w naszym Urzędzie Miejskim pracuje dziś w godzinach 7:30 do 18:00. Byłem tam tuż po 10:00, pobrałem numerek i otrzymałem coś takiego:

PRZEPRASZAMY

PRZEWIDYWANA GODZINA
OBSŁUGI WYKRACZA
POZA CZAS PRZYJĘĆ
KLIENTÓW W URZĘDZIE

czyli tłumacząc z języka urzędowego na potoczny: sp******aj :mad: :angryy: :evilbat:

Posted

[quote name='zadziorny']

...czyli tłumacząc z języka urzędowego na potoczny: sp******aj :mad: :angryy: :evilbat:

zadziorny, czasami nie trzeba tłumaczyć:

Gazeta/ Lublin/ Aktualności

Wojciech Andrusiewicz 31-05-2006 , ostatnia aktualizacja 31-05-2006 22:05

"Spier..." - odpisał lublinianinowi pracownik Zarządu Dróg Wojewódzkich, gdy ten zwrócił uwagę na fatalny stan dróg na Lubelszczyźnie

:shake:

Posted

zadziorny napisał(a):
Pogoda, chyba w związku z Dniem Dziecka, nam się teraz poprawiła i wreszcie po kilku dniach deszczu wyjrzało słoneczko :cool3: :lol: :multi:

Ciekawe u kogo,bo u mnie wlasnie sie na obfity deszcz zbiera :evil_lol:

Posted

[quote name='coztego']A już mam wszystkie zaliczenia i egzaminy za sobą :) od trzech lat :evil_lol:

Uczcie się dzieci, uczcie. To Wam dobrze zrobi ;)
A ja się lenię w pracy, bo szefostwa nie ma (z okazji dnia dziecka :lol: ). Może kawkę sobie zrobię :hmmmm:

Coztego - ja też jestem po egzaminach od 3 lat :multi:
no ale nie wykluczam czegoś podyplomowego, tylko jakoś tak długo mi schodzi przeglądanie ofert uczelni :p ... no dobra mam takiego zwierza co się leniwiec nazywa...;)
Zapraszam na pyszną kawusie do mnie :bye: nasz Pan dyrekcja super ciśnieniowy ekspress kupili i tak sobie parzymy te kawki pyszne z piankom mniam :bigcool: :kaffee_2:

Posted

Nitencja napisał(a):
nikit ale sama przyznasz ze czegos brak......... co prawda same egzaminy sa "beeeeeee" ale cala reszta a zwlaszcza dyplom jest miodzio :)

no więc ja mogę dyplomy odbierać (nawet mogę się ładnie ubrać i uczestać :loveu: ), ale niech ktoś zdaje za mnie egzaminy ;)

Posted

zadziorny napisał(a):
Pogoda, chyba w związku z Dniem Dziecka, nam się teraz poprawiła i wreszcie po kilku dniach deszczu wyjrzało słoneczko :cool3: :lol: :multi:

No i całe szczęście, bo mnie się wczoraj parasol połamał :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...