Flaire Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 coztego napisał(a):Mam rozplanowaną, wiem co chcę napisać, mam zgromadzone materiały... Muszę tylko siąść i napisać... Ale mam taką blokadę, że po prostu fizycznie nie jestem w stanie pisać.coztego, ta przypadłość nazywa się "writer's block" i istnieja najrozmaitsze bardziej lub mniej "machaniczne" metody walczenia z nią. Poszperaj w necie - może coś pomoże... Albo mogę Ci co nieco skrobnąć na priw.
coztego Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Flaire napisał(a): Albo mogę Ci co nieco skrobnąć na priw. To ja poproszę :modla: Skoro dzięki dogomaniakom wróciłam na uczelnię, to teraz proszę mi pomóc ją skończyć :cool3:
zadziorny Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='coztego'] A mój promotor jest bez zarzutu. Rewelacyjny profesor, wymagajacy, oddany i rzetelny... ale co z tego, skoro studentka jest do luftu... :shake: :shake: studentka jest w porządku, tylko co z tego jest do luftu :cool3: :evil_lol: :eviltong:
bogula Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='coztego']Mam rozplanowaną, wiem co chcę napisać, mam zgromadzone materiały... Muszę tylko siąść i napisać... Ale mam taką blokadę, że po prostu fizycznie nie jestem w stanie pisać. :shake: aga, powinnaś mnie chyba zdiagnozować :razz: Problem w tym, że ja nie lubię tych studiów, w nosie mam tego magistra :angryy: tym bardziej powinnam z tym skończyć i mieć święty spokój :wallbash: ale robi mi się niedobrze na samą myśl o pisaniu... :grab: coztego--- mnie udało sie skrobnąć i obronić magisterkę z literatury; nadal pracuję jako "piguła"---i podobały mi się studia i lubię swoją pracę; nadal chłonę książki i męczę się z dokumentacją pielęgniarską...Męczę, bo sporo pracy, a pisanie zostawiam na nieokreślone "potem"...;właśnie uaktualniłam kilka kart pielęgnowania....Fisiek też dzisiaj ze mną u popołudniowych pacjentów; jeszcze jutro---jutro wraca młodsza i troszkę wyręczy zagonioną matkę...Więc gonię z psem, bo nie chcę, aby był cały dzień sam---choćby wylegując się na moim tapczanie...:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: .....
Ela_hryckiewicz Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Witam sedecznie !!! Vigor no i mam dylamat egzemplarz [SIZE="4"] A B i C są fantastyczne. Skłaniam się do A i B
aga_ostaszewska Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']Witam sedecznie !!! Vigor no i mam dylamat egzemplarz A B i C są fantastyczne. Skłaniam się do A i B Albo losowanie albo... A jak... :razz:
Ela_hryckiewicz Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 I masz racje Agnieszka AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ela_hryckiewicz Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Znowu dokonałaś wyboru ty to masz nosa :evil_lol: :evil_lol:
aga_ostaszewska Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz']Znowu dokonałaś wyboru ty to masz nosa :evil_lol: :evil_lol: Jak przystało na mamę chrzestną... :loveu:
zadziorny Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Dziewczyny o czym Wy mówicie :hmmmm:. Czyżby o tym, o czym ja myślę :niewiem: :cool3:
Nitencja Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 ja tez chce ja tez chce zobaczyc :) w koncu babcia jestem, nie mowiac o zadziornym :evil_lol:
Ela_hryckiewicz Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Zadziorny Nitencja Wy juz chyba wiecie o co chodzi :cool3: :cool3: :evil_lol:
aga_ostaszewska Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 zadziorny napisał(a):Dziewczyny o czym Wy mówicie :hmmmm:. Czyżby o tym, o czym ja myślę :niewiem: :cool3: no bo... czy moze byc coś lepszego od 2 welshy? TAK, 3 welshe :loveu:
Ali26762 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='zadziorny']Ali fotki kudłatych pieszczochów terierowatych urocze som :loveu: :cool3: :multi: Pieszczochy były też urocze, niestety, dwie sunie (córka i mama) odeszły w zeszłym roku za Tęczowy Most. Daisy w czerwcu, Dafi we wrześniu :( Został tylko przylepa Max, synek Dafi, a brat Daisy.
jborowy Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Nitencja napisał(a): Samochodu to ja sie pewnie niegdy w zyciu nie doroboie ;-( No, nie rozpaczaj! Z tego, co ja się orientuję, to SAMOCHODU, żaden, ze znanych mi dogomaniaków nie posiada. Kultowe, prawdziwie polskie autko, można u nas nabyć już za 150 PLN, to w końcu nie tak drogo.
jborowy Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 A może myślisz o czymś takim: bo jak nie to pozostaje tylko samochód na "H", ale nie honda, bo drugie musi być "A".
bogula Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Jest ciemno, zimno i mokro i...dlatego nie pojmuję o czym tak radośnie spiskujecie!?:cool1: czyżby przeprowadzka maluchów z Vigorlandu do Eli h... jborowy--- wartburg taki ekscentryczny! i nie wiem, co to "H" i "A":oops: Zapraszam na kawę......
zadziorny Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Melduję się :lol: Właśnie parzę pierwszą dzisiaj kawusię :kaffee_2: :cool3:
jborowy Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='bogula']Jest ciemno, zimno i mokro i...dlatego nie pojmuję o czym tak radośnie spiskujecie!?:cool1: czyżby przeprowadzka maluchów z Vigorlandu do Eli h... jborowy--- wartburg taki ekscentryczny! i nie wiem, co to "H" i "A":oops: Zapraszam na kawę...... Jak to co?? H...A....MMER !!!!!
vigor Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Witam! Okropaśnie leje!!!!! Bąble juz wtryniły śniadanko: karma na mokro + mleko mamusi. Zaraz przesiadam sie na drugi komp i wstawie kilka fotek suń A, B, C. Ahoj!
vigor Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Sunia A Sunia B Sunia C (moja pupilka:lol: - bo jest taka bardziej subtelna) Okropaśnie im zrobić fotki w pozycji "na stój", a w ruchu to dopiero jest "meksyk". Ponadto ostatnio wogóle nie ma słonka i wszystko wychodzi byle jakie. Aha! Elu_h - wszystkim suniom ostatnio zaczynają ciemnieć (na brązowo) mordki:evil_lol:. Pieski są zdecydowanie ciemniejszego ubarwienia - po kim to:cool3::crazyeye:. Jeśli tylko poprawi się pogoda - pokaże się słoneczko to zrobimy jeszcze raz fotki. Czas mamy do niedzieli, bo dopiero w poniedziałek będą tatuowane.
Nitencja Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Witajcie :) U nas ziiiiiiiimnoooo szaro i do d........ Wczoraj bylismy zmuszeni napalic w piecu zeby nie zamarznac. A ja mam piekny widok z polpietra na czersnie i roznego rodzaju ptactwo,ktore bije sie,dziobie, drze sie :) super telewizja - niestety mam za slaby aparat do robienia zdjec :( Vigor ale miski :-D Elu, my niedlugo to wszyscy tu bedziemy spokrewnieni hihi. jborowy moglby byc nawet opel combi........ ;-) i najlepiej od razu z kierowca.:cool3:
Recommended Posts