Wind Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Witajcie :-) Powoli wracam do swiata zywych :evil_lol: Od sobotniego wieczoru ugrzezlam w zdjeciach i trwalo to az do teraz :razz: Prawie nie spalam, nigdzie nie wychodzilam, nie zajmowalam sie niczym innym tylko przegladaniem i ogladaniem ... uffff ... ale jest to juz za mna. Teraz tylko uporzadkuje dysk i za kilka dni zaczynam na nowo ;) Jakby ktos chcial poczytac i poogladac jak bylo w Pecicach za Zawodach Agility to zapraszam tutaj Wszystkim Terieromaniakom gratuluje sukecesow wystawowych, a adze PIATKI na egzaminie :loveu: Spisaliscie sie doskonale i jest co swietowac, nie? :cool3: Ucalowania dla madrej maturzystki Justynki :cool3: Zawyzasz dziewczyno poziom, oj zawyzasz! Rodzice pewnie puchna z zazdrosci :loveu: bosik, dzieki za priv ... jutro cos skrobne :cool3: zadziorny, to kiedy odbierasz nowe autko? Pisales czy ja przeoczylam? Gratuluje zakupu i niech jedzi dlugo o BEZPIECZNIE! W.
bogula Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 aga_o--- trzymasz poziom! tylko powodzenia! --do końca studiów tuż, tuż:cool3: ...... Fafik obszedł ze mną chorych, zachowywał się superowo; cicho, spokojnie i ładnie merdał ogonem. Po spacerach apetyt wspaniały. Jesteśmy teraz tylko MY--- pięknie jest!!!:evil_lol: :lol: :evil_lol:
Kliwia Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 KLIWIA wyglądasz w tych bojówkach jak SPECNAZ!!! Pszym to wcale nie bojowki hi hi hi I zaluj, ze nie byles z nami , byl jeden Fox gladki i to slabiutki. A chociaz dobrze sie bawiles na tym weselisku??
Ziomalka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='bos']Właśnie wrociła Justyna......zdała ustną maturę z pola na ...80 % tj 16/20 pkt .........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :multi: :multi: Gdyby w miejsce Justyna wpisać Krzyś i dodać, że było to w zeszły poniedziałek to będzie to idealnie... Niesamowite jacy oni zgodni. Justyna gratulacje!:multi: Bos powiedz jeszcze, że była rozszerzona biologia i chemia, a z polskiego pisała o Makbecie to padne trupem. aga_o- gratuluję egzaminu- 5-ka z taaakiego tematu to ho, ho! :multi:
bos Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Ziomalka']Gdyby w miejsce Justyna wpisać Krzyś i dodać, że było to w zeszły poniedziałek to będzie to idealnie... Niesamowite jacy oni zgodni. Justyna gratulacje!:multi: Bos powiedz jeszcze, że była rozszerzona biologia i chemia, a z polskiego pisała o Makbecie to padne trupem. aga_o- gratuluję egzaminu- 5-ka z taaakiego tematu to ho, ho! :multi: hihi hi hi hi:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3: Z polskiego pisała o Makbecie ......:evil_lol: :cool3:a z dodatkowych przedmiotów rozszerzona geografia i wos
bos Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='Wind']W Rodzice pewnie puchna z zazdrosci :loveu: W. W szczególności ja już spuchłem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Ali , nie słuchaj Carragan....:evil_lol: Poznałem po pysku :cool3::cool3: Coztego, cieszę się że wiesz, że można na mnie liczyc :lol::cool3:
bos Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Aga_o, szczere gratulacje zdania egzaminu, wiedziałem kogo mam córze co chwile wypominać:evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: :multi:
coztego Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 aga, nie wstyd Ci!? Przynajmniej z takiego przedmiotu mogłabyś nie mieć piątki ;) [quote name='Ali']Może odbiegła od właściciela i zgubiła się na ulicy? :shake: szczenię było ewidentnie zaniedbane i wychudzone, w nosie mam takiego właściciela :mad: A tak z innej beczki - słuchajcie OCALAŁ W POżARZE CARILLION !!! No to pięknie! :multi: Nagrałaś coś dla nas? :cool3: [quote name='carragan'] ja zadecydowalam,ze odstawiam rower do komorki Do tej samej, w której trzymałas Maleństwo? :razz:
aga_ostaszewska Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Daisy1310 napisał(a):Aguś, mordzia w avatarku to moja Daisy ... niestety, już za Tęczowym Mostem :-( Postaram się zaglądać :-) Szczerze mówiąc , moje psiuny to były teriery :-) W przebraniu :-) Buziaczki dla Ciebie i Mikołaja :) Daisy kochana... tak własnie domyślałam się, że to Twoja mordka kochana. Teraz biega szczesliwa,razem z naszymi psiakami które odeszly, za Tęczowym Mostem i czeka aż pewnego dnia się spotkacie. Eh te teriery... jak ktos je pozna to ma do nich słabość od zaraz! Dziekuję za ucałowania, ja też przekazuje od siebie samej i Mikołaja ucałowania! Zagladaj jak najczęściej! Dziekuję wszystkim za gratulacje, ale wszystko to tak naprawdę zawdzięczam WAM! Nikt lepiej nie trzyma kciuków od DOGOMANIAKOW! Kochani sprawdzcie się jeszcze tylko na 2 egzaminach i mojej obronie, a na chwilkę dam Wam spokój!
aga_ostaszewska Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='coztego']aga, nie wstyd Ci!? Przynajmniej z takiego przedmiotu mogłabyś nie mieć piątki ;) Ja teraz niczym lwica walcze o te cholerne piątki... oby sie nie okazało, że nie mam szans na ocenę bardzo dobrą na koniec studiów przez średnią (a nigdy na nia uwagi nie zwracałam :angryy:). Poza tym coztego... co z Toba? Miałyśmy sie bronic równocześnie?! :diabloti: bos: Ucałowania dla Justynki! Spisuje się na medal! Możesz byc dumny z takiej córy!
jborowy Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='bos']jborowy , ja też chcem tam połazikować z weszterim Jazonem.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to, w czym problem? Jakby Ci się nie chciało jechać własnym brum-brum, to jest taki pociąg, z Gliwica, co dla zmyły się nazywa "Bieszczady" a jedzie do mnie, no i wszystkie autobusy w kierunku na: Krosno, Rymanów, Iwonicz, Sanok, Lesko, Ustrzyki też jadą niedaleko mojej chałupy.
coztego Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 aga_ostaszewska napisał(a): Poza tym coztego... co z Toba? Miałyśmy sie bronic równocześnie?! :diabloti: Taaaa? Nic o tym nie słyszałam :niewiem:
Ela_hryckiewicz Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 No nareszcie dostałam się do kom. NOOOOOOOOO goratulacje Aganieszka wiedziałam że strach ma wielkie oczy, na Ciebie można jednak liczyć zawsze spisujesz się na piątke :loveu: :loveu:
Flaire Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 aga_o, to był egzamin z psychiatrii, tak? To zastosuj to od razu i zdiagnozuj szybciutko - co mi dolega? :razz: :diabloti:
Ali26762 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='bos']Ali , nie słuchaj Carragan....:evil_lol: Poznałem po pysku :cool3::cool3: Udowodnij :D
Ali26762 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 coztego napisał(a)::shake: szczenię było ewidentnie zaniedbane i wychudzone, w nosie mam takiego właściciela :mad: W takim razie ja też! coztego napisał(a): No to pięknie! :multi: Nagrałaś coś dla nas? :cool3: Nie :( Akurat byliśmy z Derysiem out, ale jak usłyszałam te dzwony to mi serce urosło! I jak tylko przyszłam do domu to od razu Wam obwieściłam radosną nowinę :) Jeden ze strażników miejskich mówił, że uszkodzeniu uległa elekrtonika i że już zamówiono nową w Szwecji. Ciekawa jestem czy to, co słyszałam, to ta uszkodzona, czy już nowa. Nic o tym w wiadomościach lokalnych nie mówili. Nowa czy stara, ważne, że znowu gra :)
Ali26762 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Daisy kochana... tak własnie domyślałam się, że to Twoja mordka kochana. Teraz biega szczesliwa,razem z naszymi psiakami które odeszly, za Tęczowym Mostem i czeka aż pewnego dnia się spotkacie. Eh te teriery... jak ktos je pozna to ma do nich słabość od zaraz! No właśnie... Honorowe teriery też są cudowne, czego dowodem niech będą poniższe fotki: ['] Daisy (z lewej) i Max próbują zahipnotyzować mój kawałek pizzy: Na pierwszym planie, tyłem, Maxi, potem ['] Daisy i ['] Dafi ['] Daisy (po prawej) i Max w walce na paszcze: Tu ja z Maxem w sypialni: Max w zwisie, a nade mną oko ['] Daisuni: ['] Daisy: I niech kto powie, że to nie teriery ;) :D Zdjęcia zrobione w marcu ubiegłego roku, u mojej angielskiej Gosi, czyli Daisy1310, w Gravesend, w hrabstwie Kent :)
Ibolya Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 OCZYWIŚCIE, że TERRIERY, po oczach i po uszach poznałam! A u nas ciepło, ale pochmurno, lecz nie pada, narazie :multi: Miłego wtorku Dogomaniacy. Zapraszam na kawkę.
bogula Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ali--- cudne psy i widać w nich coś terierowatego...Fajne foty! Powiem tylko , ze leje okropnie i zrobiło się fest zimno. Ja przy gorącej kawce a Fisiek wchłonął suche i sam schnie po spacerku. Pozdro dla wszystkich!
Mokka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 A tu weszterier sportowy (niestety, średnio udany :oops: ) Drakolot w Pęcicach Nie mam jakoś ręki do Draki. Zawsze na nią poluję i zawsze jakoś kiepsko mi wychodzi :placz: . Ale nie składam broni, będę dalej polowała.
zadziorny Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ali26762 napisał(a): Świetnie, że brzdąc nie jest już bezdomny, ale jakoś trudno mi uwierzyć, że takiego malucha ktoś wyrzucił ot tak sobie. Może odbiegła od właściciela i zgubiła się na ulicy? Może trzeba będzie prześledzić ogłoszenia w mediach - a nuż jej ktoś szuka? Bardzo nieodpowiedzialny to był właściciel (może dziecko?) :roll: :shake: :angryy:
zadziorny Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'] A ja... dziękuję za kciuki! Zawsze wierzyłam w dogomaniaków i ta wiara znów zdziałała cuda! Zdałam! Dostałam 5 :razz: Aga_o gratulacje :klacz: :klacz: :klacz:
zadziorny Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='Wind'] zadziorny, to kiedy odbierasz nowe autko? Pisales czy ja przeoczylam? Gratuluje zakupu i niech jedzi dlugo o BEZPIECZNIE! Jeszcze nie wiem :shake:. Ma być do dwóch tygodni :roll: :cool3:. Dzięki serdeczne :loveu:
zadziorny Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ziomalka napisał(a):Gdyby w miejsce Justyna wpisać Krzyś i dodać, że było to w zeszły poniedziałek to będzie to idealnie... Niesamowite jacy oni zgodni. No to gratki również dla Krzysia :klacz: :klacz: :klacz:
Recommended Posts