Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Ali26762 napisał(a):
Tak, netoperek :multi:

.......hoooo hoooo , od razu widać że to Batman wśród netoperków...........
a tak juz całkiem poważnie .........zauważyłem że to nie jest pospolity Gacek.........tylko krwiożercza odmiana........wampir (Desmodus rotundus)

I teraz najważniejsze , jak Derysiowi spodobał się nowy kolega to musisz kupić do domu nawe karnisze by Derys mógł razem z nim powisieć.......:evil_lol: :evil_lol:

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
.....W GODZINACH 16 - 18.30... brrr... mam egzamin z psychiatrii sądowej - doprawdy na prawie, na X semestrze, ten przedmiot jest niezbędny! :mad:

..........a że na X tym semestrze......wcale mnie to nie dziwi........i tak długo wytrzymałaś.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;)

:thumbs::thumbs:.......trzymamy do bólu....wszyscy:thumbs::thumbs:Daj tylko znać kiedy puszczamy by krążenie wrociło.....a potem coś na polepszenie krążenia............musowo :evil_lol::drinka::drinking::beerchug:

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz'] Bos to ukłon dla Wielkopolski to te właśnie

śliczności od Vigora jadą w moje strony

No to będzie miło i rodzinnie.......:loveu: :lol: :loveu: ;) ;)

Posted

zadziorny napisał(a):
:crazyeye: I takie maleństwo samopas po ulicy chodzi :shake: :roll: :mad:

Jakaś franca z domu wygoniła..........:mad: :mad: zapewne

Posted

coztego napisał(a):
Nawet mi nie mów, rodzice mnie eksmitują, razem z psami... :roll:

......odstąpię Ci moją działkę.......:cool3: :cool3: :evil_lol: :cool3:

Posted

Ela_hryckiewicz napisał(a):
To niesamowite jest tylko + 9 stopni jest ciemno

i wali gradem, że aż biało brrrrrrrrrr

Właśnie :crazyeye: ....niesamowite:crazyeye:.........u nas chmurki ,chłodek, czasami slonko0 się pokarze...... ale nic po za tym się nie dzieje............i bardzo dobrze:lol: :evil_lol:

Posted

bos napisał(a):
u nas chmurki ,chłodek, czasami slonko0 się pokarze...... ale nic po za tym się nie dzieje............i bardzo dobrze:lol: :evil_lol:

Oj macie fajnie. Mietek własnie rozpalił w piecu, a ja przy
kom. wcinam gorący rosołek :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Zaszczepiłam Fisia p/wściekliźnie, ale nie pfaizerem tylko jeszcze czymś innym; liczę, że obejdzie się bez reakcji skórnej. Miłe spotkanie ze starszym panem, co to "z radością patrzę na to stworzenie, mieliśmy takie 13 lat"......Pogadam kiedyś z nim dłużej...
Brawo dla maturzystów!!!

Posted

Co do panującej temperatury otoczenia: z pracy wróciłam na rowerze, było mi gorąco, do weta wyskoczyłam w koszulce bez rękawów---tylko ja taką miałam na ulicy:crazyeye: :evil_lol: , jakaś pani z troską pytała "czy mi nie zimno", teraz przed kompem zajadam się zimną sałatką i już mnie ...telepie, hi,hi,hi! zaraz bedzie gorąca herbatka.....

Posted

bogula napisał(a):
....... hi,hi,hi! zaraz bedzie gorąca herbatka.....

.......z rumem oczywiście lub jakowymś innym wysokoprocemtowym trunkiem.....:evil_lol::cool3:.:cool3:.:cool3::lol: :lol:

Posted

Oj macie fajnie. Mietek własnie rozpalił w piecu, a ja przy
kom. wcinam gorący rosołek :evil_lol: :evil_lol:

.......ja też gorący mimo wszystko......:evil_lol: :evil_lol: ........smacznego :lol:

Posted

[quote name='bos'][quote name='zadziorny']3- drzwiowy czyli hatchback w kolorze "księżycowe srebro" :cool3: :loveu:hatchback....może być i 5 drzwiowy.........:evil_lol: :evil_lol:;)
Ale bogula pytała: 2 czy 4-drzwiowy? :roll: Stąd taka, a nie inna moja odpowiedź :cool3:
[quote name='bos']
A mnie dzisiaj rano na 3 ciego wrył się BMW i poszedłem a raczej pojechałem prawą stroną po krawężnikach uciekając przed zderzeniem......i poobcierałem alu felgi .:-(....... :mad: :mad: :mad:
To może tajniej by wyszło przejechać alufelgami po BMW :hmmmm: :niewiem: :mad:

Posted

[quote name='zadziorny']Ale bogula pytała: 2 czy 4-drzwiowy? :roll: Stąd taka, a nie inna moja odpowiedź :cool3:

:evil_lol: :lol: :lol: :lol::cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[quote name='zadziorny']
To może tajniej by wyszło przejechać alufelgami po BMW :hmmmm: :niewiem: :mad:

Nie bylo jak i czasu na zastanowienie............:mad: :mad: :angryy: :angryy:

Posted

no cos czuje, jakic gorąc mi od tego kom. bije

.....wiesz ja czuję to samo......:cool3: :loveu: :cool3:

Posted

bos napisał(a):
......odstąpię Ci moją działkę.......:cool3: :cool3: :evil_lol: :cool3:

Dziękuję! Na Ciebie zawsze można liczyć :p
Malutka już jest w nowym domku :multi: :multi: :multi: Dzięki pomocy Jacka z fundacji Alteri, malutka pojechała do Bytomia, i prawdopodobnie będzie szkolona na asystentkę osoby niepełnosprawnej :)

Posted

coztego napisał(a):
Malutka już jest w nowym domku :multi: :multi: :multi: Dzięki pomocy Jacka z fundacji Alteri, malutka pojechała do Bytomia, i prawdopodobnie będzie szkolona na asystentkę osoby niepełnosprawnej:lol:

malutka ma jednak szczęście na pewno odwzdzieczy się nowym właścicielom z nawiązką:multi: :multi:

Chwała Ci za dobroc :loveu: :loveu:

Posted

coztego napisał(a):
Malutka już jest w nowym domku :multi: :multi: :multi: Dzięki pomocy Jacka z fundacji Alteri, malutka pojechała do Bytomia, i prawdopodobnie będzie szkolona na asystentkę osoby niepełnosprawnej :)
No to kiepski ze mnie prorok :D
Świetnie, że brzdąc nie jest już bezdomny, ale jakoś trudno mi uwierzyć, że takiego malucha ktoś wyrzucił ot tak sobie. Może odbiegła od właściciela i zgubiła się na ulicy? Może trzeba będzie prześledzić ogłoszenia w mediach - a nuż jej ktoś szuka?
Pamiętam jak mi po raz pierwszy Deryś nawiał... Bawił się ze mną na podwórku i nagle przyszedł pies bez właściciela. Mały nawet się na mnie nie obejrzał, poleciał za psem na ulicę, a ja biegiem za nimi, ale gdzie mi do prędkości szczeniaka! Na szczęście po którymś zawołaniu wrócił...

A tak z innej beczki - słuchajcie OCALAŁ W POżARZE CARILLION !!!

Dzisiaj próbowano zagrać na nim i udało się! Z wieży kościoła św. Katarzyny popłynęła melodia wygrywana przez dzwony!

Posted

bos napisał(a):
.......hoooo hoooo , od razu widać że to Batman wśród netoperków...........
a tak juz całkiem poważnie .........zauważyłem że to nie jest pospolity Gacek.........tylko krwiożercza odmiana........wampir (Desmodus rotundus)

I teraz najważniejsze , jak Derysiowi spodobał się nowy kolega to musisz kupić do domu nawe karnisze by Derys mógł razem z nim powisieć.......:evil_lol: :evil_lol:

Deryś nie widział przybysza, jak go pacałam tą packą na muchy to przezornie zamknęłam drzwi od kuchni.

Po czym poznałeś, że to wampirzysko było? Wyglądał całkiem niewinnie...

Posted

[quote name='Ali26762']
Po czym poznałeś, że to wampirzysko było?
Bo swoj swego zawsze pozna... :cooldevi:

Aga,gratuluje !

Dopisek.
A tak w ogole dobre zyczenia dla Malca sie przydaly.Chlopak dzisiaj bez wiekszego trudu pokonal typowa trase spacerowa (ok.12km dla mnie,dla niego wiecej :gent: ).Wprawdzie lapa znowu byla troche sztywna pod koniec spaceru,ale sie Maluch nie skarzyl.A ja zadecydowalam,ze odstawiam rower do komorki (podejrzewam,ze na stale) i wracam do "tradycyjnych" spacerow...Wtedy przynajmniej zaatakowany Malec ma "pelne pole manewru".A ja wreszcie mam silniejsza motywacje,aby wybrac sie do pobliskiej stadniny i dowiedziec sie co i jak,bo jakos wciaz mi nie po drodze... :oops:
A tak moja ofiara losu wygladala wczoraj :gent:
http://i37.photobucket.com/albums/e71/Malenstwo2003/DSC01225.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...