bogula Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 zadziorny--- ciekawe, co to słowo YARIS znaczy samo w sobie?...na imię dla welsha nadało by się! a to autko bedzie 2 czy 4 drzwiowe? i kolorkiem sie pochwal!:cool3:
zadziorny Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='jborowy']A tu są dwa weszaniołki pod kamyczkiem (w tle: Pani Borowa): :crazyeye: W jakim tle :shake:. W oddaleniu na horyzoncie :evil_lol: :eviltong:
jborowy Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 bogula - spoko! Masa zdjęć, filmów; ogródki, porządki, matury.
zadziorny Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 jborowy napisał(a):Witajcie! Czy ktoś z Was się wybiera do Krakowa na wystawę? Będzie również Jazon ze swoją ludzką rodziną oraz moja skromna osoba :cool3: :lol: :multi:
zadziorny Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='bogula']zadziorny--- ciekawe, co to słowo YARIS znaczy samo w sobie?...na imię dla welsha nadało by się! a to autko bedzie 2 czy 4 drzwiowe? i kolorkiem sie pochwal!:cool3: 3- drzwiowy czyli hatchback w kolorze "księżycowe srebro" :cool3: :loveu:
vigor Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Witam! Ogromiaste gratulacyje dla welszy i ich karmicieli z klanu Niteczkowego. U nas okropny zapie***cz: najpierw była matura córuni (2 x 100%, 1 X 95%), praca w pasiece i opieka nad rozbrykanym stadkiem welszomałpek. Oto ich kilka fotek - są tak pełne vigoru:lol::evil_lol:, że trudno je uchwycić w obiektywie: Na poniższej fotce jest sunia, która rządzi stadkiem: Ahoj!
zadziorny Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Vigor już się martwiłem, że nie piszesz na dogo :shake:. Tak podejrzewałem, że maluchy dają Ci nieźle popalić :cool3: :evil_lol:. Ile razy w ciągu nocy robią Wam pobudkę :eviltong: :loveu:
bogula Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 vigor--- no, to juz są fajniste kluchy; miodzio!:loveu: a jak z domkami? macie zamówione bestyjki? zadziorny--- ale lunatykiem się nie staniesz? super wybór! jborowy--- cieszę się, że z formą OK; jeszcze raz usciski dla Pani... A Kraków? nie chcę już nic zapowiadać... ale byłoby miło....
vigor Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Część welszątek ma już nowe domki i imiona wybrane przez nowych właścicieli: sunie: 1. AGAPE - Wielkopolska:lol::evil_lol: 2. ASTA - Hamburg 3. ASYMPTOTA - ok. Wawy ???? pieski: 1. ARON - Rzeszów 2. ARCUS - Gliwice ????? 3. ABAKUS - ??????? Szczylątka będą tatuowane 5 czerwca i jeszcze imiona (przy których są znaki ???) mogą ulec zmianie, jeśli trafią się konkretni właściciele. Ahoj!
coztego Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Vigor, jakie cudne już Twoje maluszki :loveu: Ani śladu rottweilera :multi:
Kliwia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Witam Dogomniakow . Nie odzywalam sie z powodow tecznicznych.:comp26: ale juz jestem i moge wstawic kilka fotek z wystawy w Kaliningradzie. O wynikach pisala juz Ibolya ,wiec nie bede sie powtarzac. Vigor aleee fajne ta bable..!!!:lol: ..w podrozy Kliwia i Czardasz
Ibolya Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Kliwia ale fajne fotki. Kliwia z Bodrysiem w samochodzie pójdzie na tapetę do pracy :multi:
jborowy Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Pogoda u nas była całkiem do d... więc dzisiaj odbylismy tradycyjną, krótką, wyprawkę na pobliską górę Królewską. Pani Borowa tak była stęskniona wspinaczki, że rozwinęła niedozwoloną szybkość i na samym szczycie została przyłapana przez nie umundurowanego funkcjonariusza tajnych służb, który wypisał jej mandat: pozostało nam tylko zejść spokojnie z górki i sfocić się pod skromnym drzewkiem: Na jutro też zapowiadają marną pogodę, chociaż widok z okna przed zmierzchem miałem taki:
Kliwia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 A teraz to co najwazniejsze. KLasa mlodziezy pies z Kaliningradu porownanie mlodziezowych psa i suczki. Czardasz CAC, CW, KCzF, BOB Kliwia CAC, CW, KCzF(kandydat na championa federacji) Porownanie
Ali26762 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):Ali - napiszę tu, bo nie mam na razie dostępu do swojego komp. i do skype'a... Strasznie Cię przepraszam, że w piątek nie odebrałam Twoich telefonów, w końcu umówione byłyśmy na dojazd na plac... :( Niestety złapało mnie straszne choróbsko, dopiero dzisiaj wstałam z łóżka i mogę jako tako funkcjonować, ale było naprawdę kiepsko. Mam nadzieję, że się nie gniewasz. :oops: Heyka :) Nie mam powodu, aby się gniewać. Cieszę się, że wracasz już do zdrowia :)
Kliwia Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 jborowy przepiekna fotka !!!!:lol: cd. porownanie grupy III
Ali26762 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='bos']Na pewno się nie gniewa.......Ali to dobra dziewczyna jest.......gniewanie się to dla niej rzecz nie pojęta.......:lol: ;) Pojęta, pojęta, ale musi być powód :mad: :cool3:
Ali26762 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 bos napisał(a):98% że będę na pewno.......ale wiesz to jeszcze trochę wody upłynie..........:lol: :lol: :lol: Hehehe, to tak jak my :multi:
Ali26762 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 A ja wczoraj przeżyłam małą przygodę. Wchodzę w nocy do kuchni i widzę, że na firance coś się pojawiło... Podeszłam bliżej i... poleciałam po aparat!
Fuka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ali, :crazyeye:wygląda na to, że skoro miewasz takich gości - to musisz zainwestowac w lepszy obiektyw:evil_lol::evil_lol:
Ali26762 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 No najwyraźniej :D Przypuszczam, że tego biedaka pożar wygonił z wieży. Pewnie więcej ich teraz lata i szuka schronienia.
Recommended Posts