Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadziorny--- ciekawe, co to słowo YARIS znaczy samo w sobie?...na imię dla welsha nadało by się! a to autko bedzie 2 czy 4 drzwiowe? i kolorkiem sie pochwal!:cool3:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='jborowy']A tu są dwa weszaniołki pod kamyczkiem (w tle: Pani Borowa):

:crazyeye: W jakim tle :shake:. W oddaleniu na horyzoncie :evil_lol: :eviltong:

Posted

jborowy napisał(a):
Witajcie!
Czy ktoś z Was się wybiera do Krakowa na wystawę?
Będzie również Jazon ze swoją ludzką rodziną oraz moja skromna osoba :cool3: :lol: :multi:

Posted

[quote name='bogula']zadziorny--- ciekawe, co to słowo YARIS znaczy samo w sobie?...na imię dla welsha nadało by się! a to autko bedzie 2 czy 4 drzwiowe? i kolorkiem sie pochwal!:cool3: 3- drzwiowy czyli hatchback w kolorze "księżycowe srebro" :cool3: :loveu:

Posted

Witam!
Ogromiaste gratulacyje dla welszy i ich karmicieli z klanu Niteczkowego.
U nas okropny zapie***cz: najpierw była matura córuni (2 x 100%, 1 X 95%), praca w pasiece i opieka nad rozbrykanym stadkiem welszomałpek.
Oto ich kilka fotek - są tak pełne vigoru:lol::evil_lol:, że trudno je uchwycić w obiektywie:

Na poniższej fotce jest sunia, która rządzi stadkiem:

Ahoj!

Posted

Vigor już się martwiłem, że nie piszesz na dogo :shake:. Tak podejrzewałem, że maluchy dają Ci nieźle popalić :cool3: :evil_lol:. Ile razy w ciągu nocy robią Wam pobudkę :eviltong: :loveu:

Posted

vigor--- no, to juz są fajniste kluchy; miodzio!:loveu: a jak z domkami? macie zamówione bestyjki?
zadziorny--- ale lunatykiem się nie staniesz? super wybór!
jborowy--- cieszę się, że z formą OK; jeszcze raz usciski dla Pani... A Kraków? nie chcę już nic zapowiadać... ale byłoby miło....

Posted

Część welszątek ma już nowe domki i imiona wybrane przez nowych właścicieli:
sunie:
1. AGAPE - Wielkopolska:lol::evil_lol:
2. ASTA - Hamburg
3. ASYMPTOTA - ok. Wawy ????

pieski:
1. ARON - Rzeszów
2. ARCUS - Gliwice ?????
3. ABAKUS - ???????

Szczylątka będą tatuowane 5 czerwca i jeszcze imiona (przy których są znaki ???) mogą ulec zmianie, jeśli trafią się konkretni właściciele.
Ahoj!

Posted

Witam Dogomniakow .
Nie odzywalam sie z powodow tecznicznych.:comp26:
ale juz jestem i moge wstawic kilka fotek z wystawy w Kaliningradzie.
O wynikach pisala juz Ibolya ,wiec nie bede sie powtarzac.

Vigor aleee fajne ta bable..!!!:lol:
..w podrozy Kliwia i Czardasz

Posted

Pogoda u nas była całkiem do d... więc dzisiaj odbylismy tradycyjną, krótką, wyprawkę na pobliską górę Królewską.
Pani Borowa tak była stęskniona wspinaczki, że rozwinęła niedozwoloną szybkość i na samym szczycie została przyłapana przez nie umundurowanego funkcjonariusza tajnych służb, który wypisał jej mandat:

pozostało nam tylko zejść spokojnie z górki i sfocić się pod skromnym drzewkiem:

Na jutro też zapowiadają marną pogodę, chociaż widok z okna przed zmierzchem miałem taki:

Posted

A teraz to co najwazniejsze.

KLasa mlodziezy pies z Kaliningradu

porownanie mlodziezowych psa i suczki.

Czardasz CAC, CW, KCzF, BOB

Kliwia CAC, CW, KCzF(kandydat na championa federacji)

Porownanie

Posted

Gosia_i_Luka napisał(a):
Ali - napiszę tu, bo nie mam na razie dostępu do swojego komp. i do skype'a... Strasznie Cię przepraszam, że w piątek nie odebrałam Twoich telefonów, w końcu umówione byłyśmy na dojazd na plac... :( Niestety złapało mnie straszne choróbsko, dopiero dzisiaj wstałam z łóżka i mogę jako tako funkcjonować, ale było naprawdę kiepsko. Mam nadzieję, że się nie gniewasz. :oops:

Heyka :)

Nie mam powodu, aby się gniewać. Cieszę się, że wracasz już do zdrowia :)

Posted

[quote name='bos']Na pewno się nie gniewa.......Ali to dobra dziewczyna jest.......gniewanie się to dla niej rzecz nie pojęta.......:lol: ;)
Pojęta, pojęta, ale musi być powód :mad:

:cool3:

Posted

A ja wczoraj przeżyłam małą przygodę. Wchodzę w nocy do kuchni i widzę, że na firance coś się pojawiło... Podeszłam bliżej i... poleciałam po aparat!

Posted

Ali, :crazyeye:wygląda na to, że skoro miewasz takich gości - to musisz zainwestowac w lepszy obiektyw:evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...