bos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Bosze ile ja mam zaległości w czytaniu , niech Justyna pozalicza te egzaminy bo za chwilę potrzebne mi będą drugie brele.......:lol: :lol: :lol: :lol: Nitencjo.........z okazji kolejnej wystawy i nieustających sukcesów......wielkie brawa.........:klacz: :klacz: :klacz:..........i cieszę się że psy dobrze się mają , bo wcześniej oznajmilaś że tok je zamęczylaś że ostał Ci się jeszcze jeden........:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
gugu Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 bosiku spokojnie,Justyna zdała tylko ty o tym jeszcze nie wiesz ;) Napij sie piwka :evil_lol:
bos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='zadziorny']A myślisz, że na dwa łelsze wystarczy? ;) :eviltong: Na dwa łelsze wystarczy.......tylko pamietaj że one nie mają prawa jazdy , a Yariska musi ktoś poprowadzić.........a załadowanie jeszcze kierowcy może być utrudnione , .....a gdzie stoł trymerski , klatki na psiury , wodę, pokarm, namiot,ewentualnie parasol, krzesła......że o dobrej kawie już nie wspomnę...... ....a pamietasz że u swallow sytuacja była prostsza.......Cześka miała prawko........i była tylko jedna......:evil_lol: :evil_lol: ...........a pamietasz jak Ci mina zrzedła gdy Cię dziabnęła w rękę i próbowała wciągnąć do samochodu........przez maleńkie okienko......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ............tylko jak my wszyscy bedziemy jeżdzić tym autkiem na wystawy , przecież nie wszystkie są w Raciborzu, Rybniku,Zabrzu czy Bytomiu....:evil_lol: :evil_lol: Najważniejsze jednak że będzie okazja do porządnej imprezy i opicia nowego nabytku..........napisz kiedy mam se wziąć urlop......:lol: :lol: :lol: :lol: Kiedy odbiór......... ;)
bos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='gugu']bosiku spokojnie,Justyna zdała tylko ty o tym jeszcze nie wiesz ;) Napij sie piwka :evil_lol: guguś .....a Ty gdzie się podziewałaś dziewczyno , ale się moja gęba ucieszyła widząc Twój post............ A w ostatnich dniach ....myslałem o Tobie....co się dzieje , jak tam Kika i dziewczynki.......i takie tam...........:multi: :multi: :loveu: :loveu: :multi: :multi:
Nitencja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 hehe a ja bym chciala COKOLWIEK byleby by bylo Moje !! ;-D i jezdzilo :)
bos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 carragan napisał(a):A ja mam fajnego busika na podworku...Wprawdzie juz dosyc wiekowy,ale super zakonserwowany,szkoda tylko ze poki co finansowo nie stoimy na tyle dobrze,aby szlo go "ruszyc z miejsca"...W kazdym badz razie jest w sam raz na dwa wilczarze :gent: :gent: ..............ale za to możesz sobie w nim za darmo posiedzieć z Maleństwem.....:eviltong:..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:........tylko w ten sposób Int.Ch nie zrobisz Maleństwu , a wiesz jak szczerze Ci tego życzymy :lol: :lol: :loveu: :multi:
bos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Ali - napiszę tu, bo nie mam na razie dostępu do swojego komp. i do skype'a... Strasznie Cię przepraszam, że w piątek nie odebrałam Twoich telefonów, w końcu umówione byłyśmy na dojazd na plac... :( Niestety złapało mnie straszne choróbsko, dopiero dzisiaj wstałam z łóżka i mogę jako tako funkcjonować, ale było naprawdę kiepsko. Mam nadzieję, że się nie gniewasz. :oops: Na pewno się nie gniewa.......Ali to dobra dziewczyna jest.......gniewanie się to dla niej rzecz nie pojęta.......:lol: ;)
gugu Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 bosik se wyobraż jak mi miło że ci się mordka ucieszyła na mój post,jestem z wami łelszomaniacy,tylko nie pisze :p ,ale czytam :lol: Kikunia ma sie dobrze,pociecha całego osiedla :multi: Czekam z niecierpliwością na wystawe w Wawce,mam nadzeje ze wy dogomaniacy bedziecie :p Pozdrawiam serdecznie
bos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Nitencja']hehe a ja bym chciala COKOLWIEK byleby by bylo Moje !! ;-D i jezdzilo :) Nitencja , cokolwiek......a Syrenka o dźwięcznej nazwie ....."Grzmiący Szerszeń 2".....:crazyeye:...pasuje:lol: :evil_lol: :cool3:
bos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 guguś , bardzo bym chciał zawitać w Warszawie na wystawie.......:evil_lol: :lol: :cool3:......... i Was wszystkich w końcu poznać :lol:....ale zobaczymy :roll: Skrobnij cosik czasem bym wiedział że wszystko jest w porzo.......:evil_lol: :lol: ;) Pozdrawiam serdecznie całą Twoją menażerię............i wyczochraj od nas Kikunię.....:multi: :multi:
gugu Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 bosiku,czy to by miało znaczyć że nie zwitasz do wawki na wystwe!!! :placz: Kika wyczochrana,zaraz spacerek i niedzielne lenistwo :p
bos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='gugu']bosiku,czy to by miało znaczyć że nie zwitasz do wawki na wystwe!!! :placz: :p Nie biorę takiej opcji za bardzo pod uwagę . 98% że będę na pewno.......ale wiesz to jeszcze trochę wody upłynie..........:lol: :lol: :lol: Przyjemnego leniuchowania ........ przy dobrej pogodzie :lol: :lol: :lol:
bos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Nitencja , jakie weszterriery startowały w Lesznie i skąd , ile i wjakich klasach były .........:cool3::lol: Napisz o nich coś bliżej, czy już je kiedyś trafiłaś.......:evil_lol: :lol: ;)
bos Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='bos']Nitencja , jakie weszterriery startowały w Lesznie i skąd , ile i wjakich klasach były .........:cool3::lol: Napisz o nich coś bliżej, czy już je kiedyś trafiłaś.......:evil_lol: :lol: ;) Na część pytań już znalazłem odpowiedź na stonach ZwK w Lesznie jeśli chodzi o ilość ogólna i w poszczeg. klasach. Jednak nic bliższego odnosnie......czyje i skąd.....itd.
jborowy Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Witajcie! Czy ktoś z Was się wybiera do Krakowa na wystawę?
tunio Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='bos']Carragan , skąd ten wniosek..........:mad: :evil_lol:.....to ciekawe co piszesz.....:lol: ....czyzby jakieś własne doświadczenia........ :diabloti: :evil_lol::cool3: ;) :lol: Oczywiscie,ze z doswiadczenia..Lata praktyki umocnily mnie w przekonaniu,ze wiekszosc psychoterapeutow/psychiatrow powinno sie jeszcze na studiach poddac likwidacji... :cool1: [quote name='bos']No co tam u naszego wielkopsa słuchać , dziury po ugryzieniach zacerowane....i co dalej. Na szczescie zadnego cerowania nie bylo,jedynie "troche" ran od zebow i poturbowanie,choc bez przeciwbolowych na poczatku sie nie obeszlo,a na antybiotykach wciaz jest.Jednak biorac pod uwage fakt,ze cale zajscie mialo miejsce bodajze w srode lub czwartek nie moge narzekac na wyglad i zachowanie Malca.Wprawdzie wciaz po ruchu (a takze nierzadko w trakcie niego) wystepuje sztywnosc prawej lapy,ale na szczescie sa to skutki przejsciowe,a nie trwale. [quote name='bos'] Tego właściciela berneńczyka juz chyba zgładziłaś......jeśli nie to powiedz gdzie mieszka ........ bo musimy sobie z zadziornym przygotować jakieś alibi.........:mad::evil_lol: ;) Zadziorny dzisiaj pracuje i jak wroci to wszystko uzgodnimy.....:diabloti: :evil_lol: Bos,ale musisz tak publicznie o tym trefnym alibi mowic... ? :evil_lol: Co do zgladzenia to przyznaje,ze w pewnym momencie przeszlo mi to przez mysl.. :diabloti: [quote name='bos'] Oddał Ci za leczenie........... z nawiązką.......:roll: Za leczenie jeszcze mi nie oddal,bo dopiero jutro wysle mu polecony z odpowiednim pismem i kopia faktury od weta...Choc trzeba przyznac,ze mu sie upieklo bo rachunek nie opiewa na jakas zawrotna kwote... [quote name='bos'] No i wreszcie Ty byś mogła zrobić kurs IPO.........bo Maleństwo raczej wolało by zajęcia z folozofii:evil_lol: , historii kultury........bo to naprawdę bardzo kulturalne psisko....:lol: ....jest;) E tam od razu dla mnie IPO...Poki co musi mi starczyc gaz w zelu...No i musze sie wywiedziec jak to jest z paralizatorami :diabloti: [quote name='bos']..............ale za to możesz sobie w nim za darmo posiedzieć z Maleństwem.....:eviltong:.. :evil_lol:........tylko w ten sposób Int.Ch nie zrobisz Maleństwu , a wiesz jak szczerze Ci tego życzymy :lol: :lol: :loveu: :multi: Z faktem,ze Malenstwo intera miec nie bedzie juz sie jakos pogodzilam.Wprawdzie moja ambicja na tym znacznie ucierpiala,ale coz jakso to przelkne... ;) Nitencja,gratulacje. :cool1: Swoja droga o wystawie w Lesznie i ichniejszym oddziale mozna wiele powiedziec,ale na pewno nie to,ze maja brzydkie medale ;)
Nitencja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Bos byly pomyloki straszliwe w katalogu i na wystawie pokazane byly tylko : psy klasa.ch BILL of the New Husken - dosk,I,CWC,CACIB,BOB,BOG INVADER of Happytails - dosk, II, resCACIB suki kl.posr. UMBRA VENATOR MAGNUS - II, VENI VIDI VICI of Happytails - i, CWC kl.otw NORALY of the NEW HUSKEN - dosk,CWC,CACIB, NSwR kl.uzytkowa ALMA z Ksiezycowej Zagrody - dosk,I,CWC,resCACIB << ladna suczka ale trymowanie trzeba poprawic :) Jborowy my sie wybieramy do Krakowa
gugu Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='bos']Nie biorę takiej opcji za bardzo pod uwagę . 98% że będę na pewno.......ale wiesz to jeszcze trochę wody upłynie bosik te procenty mówia same za siebie,juz nie moge sie doczekać zeby cie poznać i reszte łelszomaniaków :p
jborowy Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Nitencja - mój nick to jborowy a nie Jborowy, proszę mnie tu nie obrażać. Myślę się wybrać do Krakowa i pokibicować.
jborowy Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 A tu są dwa weszaniołki pod kamyczkiem (w tle: Pani Borowa):
bogula Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 jborowy --- witaj! ja też uciełam sobie z Fafolem niezły spacerek...właśnie wróciliśmy...Pies padł pod biurkiem i koi go klikanie klawiszy; pozycja leżąca "jakby szedł":evil_lol: . Pozdro dla pani Borowej:loveu: i łapka dla welshołobuzów. Kawa, wczorajsza bułka i "nutella" , i...łypię okiem na Oświęcim/Brzezinkę... A wszędzie roznosi się zapach --niesamowity-- leśnych konwalii...
jborowy Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 bogula, to są zdjęcia z poprzedniej wyprawy. Tak strasznie jestem ostatnio w tyle, ze wszystkim.
jborowy Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Oto jak wygląda weszzaprzęg z perspektywy ciągnionego:
bogula Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 jborowy--- piekne foty z pieknego miejsca; dokąd to psiury Was ciągły? Mam nadzieję, że "tyły" porobiły Ci się z masy zajęć a nie kaprysów serducha?
zadziorny Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='bogula']zadziorny--- czy Yaris to rodzaj żeński? :razz: oj! nie pogardziłambym takim autkiem, oj, nie! i dla Fafola byłoby w sam raz :evil_lol: . Dla mnie męski jak najbardziej :cool3:, a dla odmiany Toyota - żeński :evil_lol: :eviltong:
Recommended Posts