Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratulacje dla maturzystów!

A ja ogłaszam, że moje praca magisterska została dziś zakończona definitywnie! Zakończenie zostało sprawdzone na miejscu! W poniedziałek oddaje do druku, a we wtorek oprawiam... i po złożeniu w dziekanacie czekam na termin :multi:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

aga, bos, Ziomalka,

Serwujecie nam same dobre wiesci :multi: Ciesze sie razem z Wami z edukacyjnych sukcesow :loveu:
A ja juz mowilam na poczatku 2006, ze bedzie to DOSKONALY ROK! I jak widac jest!

BTW u mnie tez samo dobre :loveu: Jutro rano kurier przywozi mi nowe fotograficzne "dziecko" :loveu: A w przyszlym tygodniu czekaja kolejne zakupy :cool3:

bos,

Inka to instruktorka obedience :-) Jednak jej metody mozna zobaczyc nie tylko na seminariach, ale rowniez na plytkach DVD, ktore wydaje :cool3:

W.

Posted

Flaire - lekcje ?? Dzieki Papiezowi, mam ma wolne w szkole i moge sie nia cieszyc :) i wykorzystam na pewno do pomocy w robieniu psow :)
Z wiesci leszczynskich wiem ze beda airedale z Holandii :)

Posted

[quote name='Wind']aga, bos, Ziomalka,

Serwujecie nam same dobre wiesci :multi: Ciesze sie razem z Wami z edukacyjnych sukcesow :loveu:
A ja juz mowilam na poczatku 2006, ze bedzie to DOSKONALY ROK! I jak widac jest!

......i spełnia sie dzieki Tobie i Twoin przepowiedniom......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oby 1.01.2007 mogliśmy powiedzieć to samo:cool3: :evil_lol: :eviltong: :lol:

Tylko co dalej.....teraz masi maturzyści zrobią......i jak wykorzystają swoje następne 5 minut......
....."po maturze jest już tylko gorzej"....tak pisała Gosia.
I jest w tym wiele racji............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Wind'] ...BTW u mnie tez samo dobre :loveu: Jutro rano kurier przywozi mi nowe fotograficzne "dziecko" :loveu: A w przyszlym tygodniu czekaja kolejne zakupy :cool3:

dopieszczaj je dopieszczaj, chetnie zobaczę jego możliwości.............bo w Twoje nie wątpię..... Ty byś zrobiła dobre zdjęcie i na ......durszlaku.....:evil_lol::evil_lol: :loveu: ;).....bo na aparacie każdy potrafi :lol: :lol: :evil_lol:

[quote name='Wind']... bos,

Inka to instruktorka obedience :-) Jednak jej metody mozna zobaczyc nie tylko na seminariach, ale rowniez na plytkach DVD, ktore wydaje :cool3:

W.

....chciałbym taką płytkę.:eviltong:.....co mam zrobić.......:evil_lol: ;)

Posted

:evil_lol:........Nitencja , fajne ale Jazon za mały na derkę chyba że mają do łelszy.........:evil_lol:........

owijacze .mogą być ......ale kamasze ....to może te co min. Dorn chciał obuć w nie.........ale chyba nie chodziło mu o konie.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a obroża.....za 216zł........miodzio....ale dla sprzedawcy....nie nabywcy :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Nitencja']Dzieki Papiezowi, mam ma wolne w szkole
Niektórym się powodzi... a moja praca ma "katolickie" w nazwie i pracujemy ciężko od rana :diabloti:

bos, moja matka już od wczoraj poprawia prace maturalne, w zeszłym roku poprawiali z Wodzisławia... ciekawe skąd mają teraz :hmmmm: :cool3:

Posted

Gratulacje dla maturzystow.
Bos,wiesz o tym,ze jestes na dobrej drodze,aby zapewnic swojej corce zazyly zwiazek z psychoterapeuta przez najblizsze kilka lat ? :evil_lol: ;)

Jesli idzie o matury,to ja pamietam jak J.przychodzi do domu i mowi do rodzicow "Zdalem polski na dobry i biologie na bardzo dobry",a na to ojciec ze skwaszona mina "Tylko ?" :evil_lol:

BTW.Jesli idzie o Malca to jest lepiej i specjalnie nie narzekamy.Jasne,najfajniej by bylo,gdyby sytuacja nigdy nie zaistniala,ale nie ma sie co ludzic,ze moglo byc gorzej.I to znacznie :roll:

Posted

Wind napisał(a):
A ja wlasnie ogladam kolejny raz plyte Inki Sjosten ... chyba po tym razie, obejrze jeszcze raz i jeszcze ... hmmm ... :roll:

Można spytać którą? :razz:
Ja ostatnio mam international obi na tapecie :roll:

Acha dla zainteresowanych publikacjami Inki..
Obecnie jest do sprzedaży polska wersja skryptu na temat Międzynarodowej Klasy Posłuszeństwa. Tymczasem wydawnictwo Galaktyka obrabia kolejną książkę Inki- na temat posłuszeństwa na codzień. W między czasie ja tłumaczę skrypt dotyczący obidience klasy "zero" według polskich regulaminów, który myślę, że wkrótce skończę.. No i planujemy DVD z filmami Inki w wersji polskiej.. No i to by było na tyle..

Inki wpadnie do Gdańska dwa razy w tym roku.. Prócz tego kołacze mi się jeszcze jeden pomysł w związku z specjalistami z zagramanicy.. Zaczęłam już wiercić dziury w brzuchu.. może cosik wyjdzie..

Także coś tam robimy..- w końcu trzeba sobie zapełnić czas kiedy terrier po raz kolejny leczy rany i nie można z nim wyjść na pole poćwiczyć :angryy:

Posted

Chrzanić robotę... :evil_lol: Idę do domu! Do zobaczenia w poniedziałek :cool1:
Może z braku netu napiszę jakiś rozdzialik pracy... :hmmmm:

Posted

zachraniarka napisał(a):
Można spytać którą? :razz:
Ja ostatnio mam international obi na tapecie :roll:

Ja mam to samo :cool3: I jak wrazenia?

W.

Posted

Piekna pogoda zapowiada sie na Leszno hehe. Welsh w ulewie to jest TO :). Nam konkurencja przyjechala z Holandii ( Zwyciezca Europy -pies i Mlodziezow Zw.Europy - suka). Jak damy rade zrobimy zdjecia. Ide dalej meczyc psiaki. Jeszcze zostal mi jeden :cool3:

Posted

Wind napisał(a):
Ja mam to samo :cool3: I jak wrazenia?

Mieszane ;)

Chodzenie psa to zupełnie nie to co mi się podoba.. Natomiast chodzenie pana podoba mi się znacznie lepiej- kurcze ta ich szwedzka pracyzja i dbałość o detale.. która co tu dużo mówić daje poczucie całkowitej naturalności w ich pracy.. Też bym tak chciała :roll:

Natomiast co do psa to podoba mi się baardzo wysyłanie do kwadratu i aporty kierunkowe i węchowe..

A co Ty myślisz o tym nagraniu?

Flaire napisał(a):
zach, a co się stało z tym seminarium, co miało być na wiosnę?

W pierwszy weekend czerwca będę się widzieć z przewodniczacymi GKS ZKwP i rozmawiać na temat tegorocznych spotkań z Inki. Dam znać jakie będą ustalenia.

Posted

[quote name='zachraniarka']Mieszane ;)

Rowniez :cool3:

Chodzenie psa to zupełnie nie to co mi się podoba.. Natomiast chodzenie pana podoba mi się znacznie lepiej- kurcze ta ich szwedzka pracyzja i dbałość o detale.. która co tu dużo mówić daje poczucie całkowitej naturalności w ich pracy.. Też bym tak chciała :roll:

Co do borderka jestesmy zgodne. Co do Pana raczej nie ;) Pies wyrzuca z siebie ogromna ilosc CS-ow, nie tylko oblizywanie mam na mysli. Gdyby jeszcze otrzymywal parowy, to byloby to jak najbardziej uzasadnione. No i te lapki w gorze ...
U Pani Inki raczej precyzji nie widze. Odbieram jej ruchy jako nerwowe, zbyt czeste manipulowanie przy glowe i szyi psa. Nauka siadu szczeniaka poprzez podciaganie za glowe jest dla mnie nieakceptowalna. A moze ja tej metody nie rozumiem i dlatego jest to dla mnie nie do przyjecia.
Nagradzanie owczarka za notorycznie krzywe "siad" tez troche dziwne. Ale byc moze metoda tak ma, aby nagradzac bez korekty.
Wiele pytan mialabym do Pani Inki w temacie uzywania pilki ... w szczegolnosci jaki w tym "fun" dla psa? :roll:

Natomiast co do psa to podoba mi się baardzo wysyłanie do kwadratu i aporty kierunkowe i węchowe..

O tak! To tez odbieram bardzo pozytywnie! Bardzo piekne wysylanie na odleglosc. Wlasciwie tylko wtedy pies pracuje szybko i wesolo. Bylo co podziwiac :loveu: Ewidentnie traci humor w kontakcie z przewodnikiem :roll:
A moze ja to zle odbieram ...

To tak po krotce osobiste przemyslenia ... Flim nie jest absolutnie zadnym manualem metody, czy tez w pelni instruktazem. Jest raczej prezentacja i moze stanowic wstep do uczestnictwa w seminarium, na ktore bedzie mozna zadac wiele pytan, bo wiele pytan po tym filmie sie rodzi :-)

BTW czuje niedosyt ... 30 minut to troche krotko :-(

Jesli czas kiedys by mi pozwolil, chetnie zauczestniczylabym w seminarium z Pania Sjosten, bo po pierwsze warto poznac inne metody, a po drugie nalezy dolozyc wszelkich staran aby je w pelni zrozumiec :-)

Posted

[quote name='Wind']...
BTW u mnie tez samo dobre :loveu: Jutro rano kurier przywozi mi nowe fotograficzne "dziecko" :loveu: A w przyszlym tygodniu czekaja kolejne zakupy :cool3:
Taa :roll:, a ja dzisiaj wreszcie zamówiłem nowy samochód :multi: :cool3:. Swallow zgadnij jaki :eviltong: ;)

Posted

Nitencja ściskamy jutro kciuki za Wasz występ w Lesznie :kciuki::kciuki::kciuki:

A o której startujecie :???::???: POWODZENIA :iloveyou::huh:

Posted

[quote name='zadziorny']Taa :roll:, a ja dzisiaj wreszcie zamówiłem nowy samochód :multi: :cool3:. Swallow zgadnij jaki :eviltong: ;) To ja też chyba wiem jaki. I mnie on się bardzo podoba. Gratulacje !!

Posted

[quote name='zadziorny']Taa :roll:, a ja dzisiaj wreszcie zamówiłem nowy samochód :multi: :cool3:. Swallow zgadnij jaki :eviltong: ;)
[SIZE="6"]
DUZY! Aby sie klatki, stol trymerski i rodzina zmiescili :evil_lol:

A mnie dzisiaj nie doslali grip'a do nowego aparatu :( Jutro wiec bede z jednym kompletnym i z drugim jakims takim nieporecznym :evil_lol:

Posted

[quote name='Ibolya']Nitencja ściskamy jutro kciuki za Wasz występ w Lesznie :kciuki::kciuki::kciuki:

A o której startujecie :???::???: POWODZENIA :iloveyou::huh:
Właśnie :roll:, Nitencja wszyscy 3mamy kciuki i pazurki :thumbs: :cool3: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...