bos Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 :evil_lol:.....atmosfera napięcia rosła Matisek już wychodził na ring ,a tu nagle bo i jej mężowi Czesiowi zachciało się siku..........stanęłi pod pawilonem , Czesiu przytrzymał ręką górną krawędź ścianki bocznej by się nie rozsunęła...........i aż mu ulżyło Natomiast jak w takiej pozycji zrobiła to bo.........nie wiem..... :lol:....Matisek w tym czasie dziarsko kroczył w ringu po ocenę : Wybitnie obiecujące szczenię :lol:.....i taką dostał :loveu: :loveu: :loveu: :lol:
Wind Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Bylam, widzialam! Teraz radosc mnie rozpiera z sukcesow Dogomaniakow :multi: Ogromniaste GRATULACJE dla Nitencji, bo, zadziornego i bos'a. :multi: Gdy pomysle, ze wczoraj imprezowalam z dzisiejszymi gwiazdami ringu to puchne z dumy :loveu: Dogomanickie teriery piekne, cudnie przygotowane, wiec nie ma sie co dziwic, ze zdystansowaly konkurencje :razz: Rownie wielkie gratulacje dla pozostalych Terieromaniakow, w szczegolnosci dla naszej Ali - za wzorcowe przygotowanie psa, Deryla - za piekno samo w sobie i agi_o za dar wystawiania :loveu: Dziekuje Nitencji za fotograficzne przypomnienie wczorajszego, niezapomnianego wieczoru :loveu: bosik, z bramy skazancow smieje sie do teraz :evil_lol: Dobrze radzisz sobie z GO :-) Gratuluje! Teraz czekam na Twoje dynamiczne zdjecia :-) Na moje trzeba bedzie troche poczekac :( Marek mi dzisiaj doniosl, ze moj na okraglo pracujacy komputer zaczal smierdziec spalenizna i musial odciac go od zrodla zasilania :placz: Moge miec wiec chwilowe problemy z lacznoscia i obrobka fot :( W.
Ibolya Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='borsaf']Ogladam sobie fotki z wystaw i musze przyznac, że Wam zazdraszczam. ..... Sama chciałabym zobaczyć toy teriera rosyjskiego! Czy macie fotke takowego?Ile ma toto w kłębie? borsaf, Kliwia ma fotki, jak zreperuje komp to wstawi. Ja wywaliłam aparat na glebę i przestałam widzieć na wyświetlaczu. Wyłączyłam więc go w przekonaniu, że nic już się nie da nim ufocić. Ale ponieważ jakieś pikania z niego dalej dochodziły, to co jakiś czas go jednak włączałam i robiłam jeszcze trochę zdjęć "na ucho", między innymi wszystkie z deszczu są w ten sposób zrobione. Przez to wszystko wielu zdjęć nie zrobiłam, bo myślałam, że i tak nic nie wyjdzie. W domu się zdziwiłam, że jednak wyszły. A piesek jest bardzo malutki, z wyglądu przypomina ratlerka, nóżki ma jak patyczki. Tylko żałuję, bo zgłoszone były dwa. Jeden gładkowłosy i jeden długowłosy. Pokazał sie tylko ten pierwszy. Bardzo mi się podobał. A tego drugiego też byłam bardzo ciekawa. Muszę poszperać w ruskim necie, ale to dopiero w następny weekend, bo w tygodniu to mnie praca pochłania całkowicie i czasu nie mam nic a nic :-(:oops: No dobra, to narazie. Teraz jadę po Neseczkę, bo była na przechowaniu i czas najwyższy ją przywieźć do domku.
bos Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Wind , za moment wstawię parę fot sportowych.............:evil_lol: Nitencja , bo..........przecięż ja aż tyle nie wypiłem.....albo mi się zdawało .......fajne przypomnienie wczorajszej imprezy.....faktycznie . Oj będę miał długo co wspominać........:evil_lol: Teraz jednak jeszcze wrócę do wystawy w Bytomiu Jazona miała wystawić dzisiaj Jola ale strasznie poplamiła spodnie.......:eviltong: ...to po tej sobotniej imprezie........ :razz:.....poszła więc Justyna.........Jazon otrzymał oc.dosk. I lok. CWC :multi: :evil_lol:.....a potem Nitencja z Alexem.......:loveu: :lol:......i Alex z Jazonem w porównaniu. Alex przygląda się Jazonowi jak trzeba prawidłowo stać.......:evil_lol: :loveu: :loveu: :lol:............Justyna drapie się po glowie myśląc że może tym razem pokona Jazon Alexa.........jednak mina Nitencji mówi sama za siebie .....nie macie żadnych szans...........:eviltong: :evil_lol: :loveu:.......i faktycznie , Alex wygrywa....i otrzymuje dosk.I lok.CWC,NPwR , Zw R....i II miejsce na grupie :multi:.....brawa :multi: :evil_lol:......a my mu może innym razem dołożymy.......:evil_lol: :multi: :lol: :eviltong: :p:cool3:
coztego Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='bos']Jazon otrzymał oc.dosk. I lok. CWC :multi: To pewnie w nagrodę dla Justyny, za najwięcej przebiegów wokół ringu :lol: Alex przygląda się Jazonowi jak trzeba prawidłowo stać.......:evil_lol: :loveu: :loveu: Po wczorajszym, nie ma co się dziwić, że Alexowi ciężko było ustać :p
bos Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Wind w oczekiwaniu na rozpoczęcie zawodów......jak się okazało bardzo wietrznych........ :lol:.........no to zaczynamy......pstryk....:lol: :lol:......i mamy pierwszego sportowca......:evil_lol: :evil_lol:......Wind przy pracy.....i jest następny :lol:.....i dalej żwawo.... :lol:
Gosia_i_Luka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Jeszcze raz wielkie gratulacje dla Derylka i jego całej ludzkiej obstawy!!! Wszyscy spisaliście się SUPER! Ale ja ani chwili w to nie wątpiłam, tylko Ali nie dawała się przekonać. ;)
Gosia_i_Luka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 No proszę, nawet nasza Pani Od Agility się załapała na foteczki! :lol:
bos Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 :-o............i jeszcze parę......... :-o :lol: ;) :lol: :lol: :lol:.........no to macie już teraz prawie pełny obraz tego co się działo w Bytomiu......:evil_lol: ;)
Jura Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Jestem pod wrażeniem zaszczytu, któregom dostąpiła. To chyba w ten sposób wynagrodzona została maja cierpliwość, bo dogo w ogóle się nie chciała otworzyć, a ja byłam jednak bardzo ciekawa, jak poszło wystawiającym i wystawianym. A potem coś skrobnęłam i wydawalo mi się, że w kosmos. Ale teraz czas na porządne gratulacje. Po pierwsze, dla zdobywców Królewca. Ibolya, Kliwia, ale Wam zrobili niespodzianke, że wystawa sie odbyła Po drugie, gratulacje dla debiutanta (chciałabym też dla debiutującej handlerki, ale to rozumiem Ali "nastepną razą"). BTW nowa smycz Derysia nie robi takiego wrażenia, ale obroża... Po trzecie, gratulacje dla ekipy handlerskiej najlepiej przygotowanej do wystawy w Bytomiu. A jeżeli chodzi o przewidywany wynik Alexa, to nie wiele się pomyliłam. (Ktoś pisał o gratulacjach dla przegranych, ale tu takich nie ma).
bos Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 coztego napisał(a):To pewnie w nagrodę dla Justyny, za najwięcej przebiegów wokół ringu :lol: Po wczorajszym, nie ma co się dziwić, że Alexowi ciężko było ustać :p .....hihihihihihi.........:-o.....a Ty dbaj o krążenie.....:lol:
Ibolya Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Witajcie w ten piękny słoneczny dzień, a w radio mówili, że będzie nie tylko słonecznie ale też bardzo ciepło. "Letnie temperatury" tak powiedzieli. Wczoraj do wyników z Królewca, jak to pieknie Jura napisała, zapomniałam dodać, że ZWYCIĘZCĄ III GRUPY ZOSTAŁ YORK Z POLSKI :klacz::klacz::klacz: Vigor - Bodryś i jego pani przesyłają pozdrowienia dla całego Vigorlandu, a w szczególności mizianka dla szczylków :iloveyou::iloveyou::Rose: Miłego poniedziałku Dogomaniacy.
Flaire Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Dzieńdoberek! Ibolya, a możesz napisać, jakie były serdele? :-)
bos Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Hej tam dogomaniacy , witajcie przy porannej kawie i herbacie. Mamy śliczny słoneczny dzionek........... niebo bez chmur......:multi: Przyjemnej pracy..........i jeszcze przyjemniejszego popołudnia.........:lol: :lol: :lol:
Ibolya Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Flaire']Dzieńdoberek! Ibolya, a możesz napisać, jakie były serdele? :-) Witaj Flaire:multi: Erdelek był tylko jeden w klasie młodzieży. Jak chcesz więcej info to sprawdzę w domu w katalogu jak wrócę z pracy .... kiedyś późnym wieczorem :-( :oops:
Flaire Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 [quote name='Ibolya']Witaj Flaire:multi: Erdelek był tylko jeden w klasie młodzieży. Jak chcesz więcej info to sprawdzę w domu w katalogu jak wrócę z pracy .... kiedyś późnym wieczorem :-( :oops: Ibolya, dzięki! A Wam bardzo gratuluję takiego udanego wypadu! :multi: Ja myślę o tym, żeby tam pojechać na CACIBa w sierpniu, więc jestem też ciekawa reportażu na temat przejść granicznych itp...
zadziorny Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Witajcie :lol: Ja też już przy kawce :kaffee_2:. Zaraz zabieram się za obróbkę fotek z imprezy i z wystawy :roll: :cool1:. Bos fotki z zawodów frisbee wręcz genialne som :crazyeye: :multi: :loveu:. Ciekawe czy i mnie coś wyszło :hmmmm: :niewiem: (i już ostrzę sobie zęby na foty samej Wind :lol:)
zadziorny Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Gosia_i_Luka napisał(a):No proszę, nawet nasza Pani Od Agility się załapała na foteczki! :lol: A która to i na jakiej fotce? Może przypadkiem i ja ją ufociłem :hmmmm: :niewiem:
INA Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Co za róznorodność reportaży - i z Bytomia i z Rosji ze Słupska i z imprezy od Nitencji - mieliście super imprezkę:razz: -już mi się pomyliło co jest co:crazyeye: :cool3: Wszystkim już chyba gratulowałam - po obejrzeniu fotek tak się wczułam w klimat, że nijak chce mi suę wracać do rzezczywistości:roll: :shake: Czy ktoś z będących Słupsku może mi powiedzieć coś o AT- stawka i wogóle... Bos - co to za AT był na tej fotce gdzie zadziorny jadł orzeszki?
bos Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='zadziorny']A która to i na jakiej fotce? Może przypadkiem i ja ją ufociłem :hmmmm: :niewiem: Zadziorny.....co Ty jeszcze śpisz .Przecież Gosi chodzi o Wind.......:evil_lol::cool3:...... Ciekaw jestem co o fotach powie sama mistrzyni ......... aż się już boję..... :evil_lol: :loveu: :lol:
bos Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='INA']........ Bos - co to za AT był na tej fotce gdzie zadziorny jadł orzeszki? Mam w pracy fatalnego kompa z podłym 8 letnim monitorem i prawie nic nie widzę. Wiem o którym zdjęciu mówisz , jednak mie jestem wstanie w tej chwili odpowiedzieć przwidłowo nie mając ściągi w postaci inych zdjęć.....dla sprawdzenia oczywiście. Tu pomocna będzie napewno Nitencja lub bo. Zadziorny ........może Ty sprawdzisz ......
coztego Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Dzień Dobry Wszystkim! Moje suczysko po poranym bieganiu śpi jak zabite, nawet zapomniała, że śniadanie jej się należy :cool1: Chcąc niechcąc nakarmić zwierzę trzeba, bo czas lecieć do roboty... bos, chyba niedługo dołączysz do Wind i zostaniesz oficjalnym fotografem psich sportów :klacz:
Ali26762 Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Heyka :) Dzięki wszystkim, teraz tylko na sekundę. Wczoraj padłam jak kawka, dlatego nic nie pisałam, a teraz lecimy z Agą i Mikołajem na miasto, więc odezwę się po południu, obiecuję!
Recommended Posts