Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej!
Ja z Fafikiem już po wspaniałym porannym spacerku. Trzeba uważać, bo wypełza mnóstwo maluśkich winniczków i tych drugich w kolorowych/pasiastych muszlach:razz: .Nazrywałam świeżego i pachnącego bzu. Z jedną panią pogadałam o ...Kancie:cool3: . A teraz kawusia i czytanie postów.
Co do spotkania w Rudzie---bardzo chcę tylko nie wiem jak dojechac do Kasi z Bytomia (autobus); jeszcze nie wiem:roll: .........

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Dzień doberek........ wczoraj pobalowałem w Ustroniu , wsadzę potem parę fotek , dzisiaj chcę wybrać się w rejon lęgowy łabędzi........:lol: oczywiście z terierem.......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , ciekawe czy mnie wpuszczą........i czy będą łabędzie , bo podobno teraz to wszędzie kaczki :evil_lol: :evil_lol:

Hej nitencja i bogula ciekawe jak wyjdzie nam to grilowanie.

W rejonie Katowic i Chorzowa i Rudy Śl zabrakło w sklepach ze sprzętem optycznym lornetek.
Wszystko wykupili mieszkańcy Bykowiny............:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No a teraz kawusia . Pozdrawiam.

Zadziorny a Ty gdzie się podziewasz , czyżby Cię przypiekli na grilu razem z krupniokami , gdyby to mnie przypiekli to flama ognia była by widoczna aż w Gdańsku u Ali :multi: :diabloti: :evil_lol:, ale Ciebie..........zaraz by zgasło ....... :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :cool3:....

...........no chyba że pracujesz na karmę dla Gaji i Trudzi. To może być wytłumaczenie Twej nieobecności

Posted

bogula napisał(a):
Hej!
wypełza mnóstwo maluśkich winniczków i tych drugich w kolorowych/pasiastych muszlach:razz: .......

No to trza szybko zbierać i marynować jak przyjadą francuzi będzie jak znalazł , a te pasiaste.....to uciekły chyba z jakiegoś obozu.......:lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Heyka :)

Jest już lista psów na Słupsk - Deryl będzie jedynym psem, oprócz niego będą dwie suczki w klasie pośredniej: UNIA Venator Magnus i BETI Barwna Rubi.

W danych Deryla jest błąd w przydomku hodowlanym Dory - wpisali ERA z Kozackich Ostępów zamiast z Kozackich Stepów, pomimo, że formularz był wypełniony na komputerze i to drukowanymi literami. Oczywiście napisałam maila ze sprostowaniem, ale nie wiem czy zdążą zamieścić te dane poprawnie w katalogu.

Będą też 4 serdelki:
psy, pośrednia - Prima FCI GIMLI i ZEFIR Prima
suki, młodzież - GINGER Poezja Ruchu i WENECJA Kementari

Miłego dzionka wszystkim :)

Posted

Ali super. Na pierwszej wystawie lepiej jak jest nie za duża stawka. Jestem pewna, że Derylek spisze się na medal!! Życzę, żeby - pomimo, iż napewno jest gantlemanem - pokonał suczki i zdobył pierwszy w życiu tytuł.
Właśnie przypadkiem trafiłam na stronkę HAUU-WARDU i wyczytałam, że tam bezpłatnie przygotowują pieski do wystaw, to coś dla Ciebie.
Ja również życzę wszystkim miłego dzionka.

Posted

Są pierwsze wieści z wystawy w Jeleniej Górze.
Mam pierwszy sukces hodowlany:

BAKA, czyli LAMIA Borowy Kennel - Zwycięstwo Młodzieży

Już lecę do piwniczki.!!!!!

Posted

jborowy napisał(a):
jborowy - wielkie gratulacje!!! :multi: Mnie osobiście sukcesy psów z mojej hodowli sprawiają większą radość niż sukcesy moich własnych psów... Całkiem niedawno ktoś opowiadał mi o super fajnej suni AT, z którą chodzą na szkolenie. "Rewelacja" o niej powiedzieli. A była to... Apcia! :loveu:

Posted

Witam serdecznie !!!

To prawda szczylki z wlasnej hodowli to wlasne dzieci
i ich sukcesy traktuje sie bardziej zywiolowo i przyjmuje sie
z wieksza duma jak swoje osiagniecia. Bora, Bera, Czardasz,
Czika i Deryl a moze Dex to powod do zadowolenia.

Mam nadzieje, ze bedzie na mnie czekac jeszcze wiele radosci,
i tu kieruje moje slowa do Ali nie martw sie bedzie
wszystko dobrze. Traktuj ta pierwsza wystawe jak szkolenie,
druga to juz zupelnie cos innego.

Chcialabym Wam pokazac mojego malego urwisa obrasnietego
i po pierwszych juz malych szlifach fryzjerskich.
Kochany urwis :mad: :mad:

Posted

Ela super fotki !!! Malec jest piękny, a Dorka wygląda kwitnąco :)

Dostałam właśnie maila ze Słupska, że katalogi są już w drukarni i nie da się poprawić błędu. No trudno.

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz']Mam nadzieje, ze bedzie na mnie czekac jeszcze wiele radosci,
i tu kieruje moje slowa do Ali nie martw sie bedzie
wszystko dobrze. Traktuj ta pierwsza wystawe jak szkolenie,
druga to juz zupelnie cos innego.
Tak zamierzam podejść właśnie, tym bardziej, że Deryś nie będzie miał konkurencji w swojej klasie.
Pierwsze koty za płoty, zobaczymy jak to będzie :)

Posted

[quote name='jborowy']Są pierwsze wieści z wystawy w Jeleniej Górze.

BAKA, czyli LAMIA Borowy Kennel - Zwycięstwo Młodzieży

Już lecę do piwniczki.!!!!!
Wow!Gratulacje jborowy!!!!Super!

Posted

[quote name='Ali26762']carragan - no cóż, chociaż po czasie, ale wyściskaj Maleństwo urodzinkowo, bardzo, bardzo serdecznie ode mnie i od Derysia :)

Dziekujemy pieknie,Malec wymaltretowany w Waszym imieniu... :gent:

[quote name='Nitencja']
Carragan co sama bedziesz opijac ?? Przyjedz w sobote do mnie , wez wiecej wina bedziemy sie konsolidowac w smutku i zalu.
Buu,nie zajrzalam wczoraj na teriery i po ptokach,bo chetnie nie pilabym do lusterka... :gent:

[quote name='zadziorny']Ależ zapraszam serdecznie :loveu: :cool3: :multi:
To czuje sie zaproszona i predzej czy pozniej to wykorzystam :evil_lol: Ale najpierw musze zrobic prawko,aby przestac byc wiecznie od kogos zalezna.Choc prawde mowiac wowczas i tak bylby konieczny niepijacy szofer ;)

Jborowy,gratulacje ! :multi:

Posted

bos napisał(a):

Jak tam po wczorajszych krupniokach........?:lol:
Krupnioki byli jak zwykle pyyysznee - palce lizać :cool3: :multi: :lol:. Do tego zimne piffko i już pełnia szczęścia :Cool!: :ylsuper:

Posted

No wrocilam po weekendzie do domu zywa, ale to chyba dzieki antybiotykom,bo bylo kiepsko .
Ale to sa skutki niedbalstwa.:mad: Juz od wrzesnia ze stanem zapalnym chodzilam , a cala zime infekcje po infekcji miajam , zab mogl byc powodem.

Napisala:Nitencja oj Kliwia rozumiem Ciebie doskonale .......... Ja nocke co prawda przespalam ale jak mnie rano zaczal zab na.......... , ale kurcze nie jestem gotowa jeszcze isc do dentysty bo tam nie ma juz co rwac tylko dlutowac brrrrrrrr na razie stosuje saridon i pifo hm, a za chwile ide trymowac Alexa to mzoe mi sie polepszy.

Wiec Nitencja nie ociagaj sie i pedz do wracza sebowego.

Posted

Flaire napisał(a):
Mnie osobiście sukcesy psów z mojej hodowli sprawiają większą radość niż sukcesy moich własnych psów...
To prawda :roll: :lol:. A jeszcze większa satysfakcja jest wtedy, kiedy zostawiasz sobie szczeniaka do dalszej hodowli i właśnie z nim odnosisz sukcesy na ringach :multi: :cool3: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...