Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zadziorny,

Swietny reportaz z wystawy :-) Czuje sie jakbym tam byla i podziwiala wszystkie walijczyki :-)

Ali,

Smutna wiesc o kotecku :-( Pociesz od Dogomaniakow swoich znajomych ... Moja Babcia, ktora jest bardzo madra zyciowo kobieta od dziecinstwa powtarzala mi, ze z czasem urodzin zawsze wiaze sie czas smierci ... Jedno radosne jest dla ludzi, drugie dla Boga ... Mam nadzieje, ze zwierzeta rowniez sa przez niego umilowane i rowniez dla nich stworzyl cudowny zwierzecy raj ... Bardzo w to wierze ...

fidekandela,

Tak to juz chyba jest, ze niektore psy czuje respekt przed obcymi i robia wtedy to co im sie kaze ;) Moze na tym polega np. fenomen psich fryzjerow, ktorzy czesto mi opowiadaja, ze pozornie swawolne psy i te ktore nie lubia rozniastych zabiegow, na trymarskim stole, z lbem podwieszonym na szubienicy stoja jak ta lala ;)

vigor,

wielkie gratulacje dla juniora :multi: I zazdroszcze! Jakaz slodka bedzie mial prace :loveu:
Napisz jak poszlo corze na egzaminie :cool3: Pewnie poradzila sobie doskonale :-)

bos,

Jak podasz mi swojego maila, to wrzuce Ci fajne zdjecia ;)

I na koniec bede sie chwalic. Dzisiaj Majut pomyslnie przeszedl casting do roli w filmie fabularnym. Zaczynamy po 30 maja. Ma byc ok. 50 dni zdjeciowych, ale oczywiscie rola Majuta jest epizodem, wiec pojawiac sie tam bedziemy sporadycznie. Rezyser, producent i aktorzy byli Majutem zachwyceni :loveu: Maja wychowana w studio, przy swiatlach i aparacie lubi tez kamere i na planie czuje sie doskonale :-) Zasypala wszystkich sztuczkami i za parowke buzi-buzi robila do wszystkich, nie mowiac juz o przybujaniu "piatki", wyciaganiu papierosow i ich podawaniu oraz obszczekiwaniu "gangsterow" :evil_lol:

W.

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Nitencja napisał(a):
w niemieckim terierze na przyklad jest napisane jakich psow moze brakowac a jakie musza byc.
Czyli, że jednak są zmiany w regulaminach. Dawniej było nie do pomyślenia żeby całego psa mogło brakować na ringu:):)

Posted

[quote name='swallow']Bos - chyba pomyliłeś mnie z Kliwią, ja fotek nie robiłam :-)
Patrząc na Twoje fotki sama się zastanawiam, :-)

No wreszcie moge się przyznać do błędu , fakt, Kliwia proszę o wybaczenie:chaos::modla: , ale po czwartym piwie i przeczytanym 0,7 "Pana Tadeusza" coś mi się porobiło........:shake: :eviltong: :diabloti:

Posted

A moja maturzystka dopiero mnie do kompa dopuściła więc mogę teraz uzupełnić moją relację z Łodzi.

:lol: .......Ibolya spotkała sie z Swallow która prosiła by trzymała mocno kciuki za Czesię.........chodziło rzecz jasna o wygranie..........

:lol:........Ibolya zgodziła się bez namysłu plując za siebie trzy razy i mocno zaciskając kciuki. Stwierdziła że przujechała po to by za wszystkie psiurki z dogo trzymać kciuki. Swallow powiedziała że jak wygra to się odwdzięczy wszystkim najlepiej jak potrafi..........a my byliśmy ciekawi o czym mówiła.........swallow

:lol:.....rozmawiała potem jeszcze z zadziornym by upewnić się czy wszyscy będziemy trzymać kciuki

:lol:.....a Czesia siedziała grzecznie w oczekiwaniu na swoją kolej..........bo w tym czasie na ringu zaszalał Jazon

:lol:......:multi: Czesia wygrała........a swallow podeszła do Iboly .......i z wdzięcznosci chciała wręczyć jej kluczyki do swojego samochodu......:evil_lol:

:evil_lol: Ibolya jednak stanowczo odmówiła , swallow jednak zaproponowała aby każdy z dogomaniaków chociaż przejechał się jej samochodem 2 razy wokół stadionu na co chętnie wszyscy przystali........i zaraz przy samochodzie zrobiła sie kolejka............:evil_lol:

:evil_lol:........... zadziorny byl tak urzeczony tym samochodem że się jednomyślnie wszyscy zgodziliśmy aby pojechal jako pierwszy.......i swallow wreczyła mu kluczyki..........patrzcie jaką zadziorny ma minę........

:lol:......wrocił dopiero po godzinie ....... i był tak rozentuzjazmowany całą sytuacją.........że dostał gorączki......:evil_lol: i nie pomogła nawet gorąca kawa więc Kliwia wpadła na wspaniały pomysł by go nakryć kocykiem.......

:lol:......oczywiście .....plecy.......:cool3:

:lol:.....i pomogło......Kochana Kliwia

..........cdn...........

Posted

.......następna w kolejce otrzymała kluczyki i pojechala Ibolya

:lol:

...po jej powrocie jednak już nikomu sie nie udalo wsiąść do samochodu gdyż za jago kierownicą zasiadła........... Czesia

:lol:......wyjatkowo odpowiadalo Czesi miejsce za kółkiem......:evil_lol:

:lol:.....zadziorny próbawal ją ułagodzić...........:evil_lol:

:lol:.....ona była jednak niewzruszona........i patrzyla grożnie z pod rekawa Iboly

:lol:.........cdn.......

Posted

[quote name='Nitencja'] Bos......a ja przegapiłam jazde samochodem
Nitencja
............. no my już nie mogliśmy jechać.........zapomniałaś........

oblewaliśmy wyczyny dogomaniackich psiurów........:evil_lol:

:evil_lol: .....i to dosłownie......indianie mieli fajkę pokoju , ....a my kufelek pokoju

:lol:.....który potem przejęła Ibolya. jak wróciła z przejażdżki. samochodem oczywiście...........do dna ......na zdrowie :multi:

:lol:.......bylo naprawdę miło.......a Nitencja dyrygowala kiedy śpiewaliśmy piosenki

:lol:.............cdn.........a może już nie.:diabloti:

Posted

Jeszcze Wam pokażę jak pracowała nasza koleżanka Fuka

:lol:...
..zorganizowała sobie stanowisko przy samym ringu, nieopodal kamer TV / patrz stojak w dolnym prawym rogu zdjęcia / ale w tym czasie kamerzysta poszedl kręcić z ręki w ringu , więc Fuka w pełni skupienia z zaciśniętymi ząbkami stara się zdążyć przygotować ELMO....:lol:

:lol:.......znacie jednak Fukę i wiecie że nie odmawia pomocy nikomu, więc drugą ręką przygotowuje psa konkurencji.......... i wcale się tym nie zraża , po prostu jest życzliwą dziewczyną.......:lol:

:lol:.......ale się Fuka zdziwiła jak wrocił kamerzysta ze swoim sprzętem......to napewno psia TV.....a operator ....super :evil_lol:

:lol:.....na koniec należy się zasłużony napój odstresowujący..........

Posted

[quote name='jborowy']
zadziorny - fotki z Łodzi (te poprzednie też) super. Ktoś mi w zeszłym roku stawiał zarzut, że do Tulln (na wystawę europejską) pojechałem laski focić a nie psy. Poogladaj sobie na spokojnie swoje zdjęcia :):) Gdzie Ci oko skręcało! Ja naprawdę fociłem psy :roll:. Dowód - część handlerów ma "obcięte" głowy :evil_lol:. Nie moja wina, że na wystawach pojawiają się same piękne dziewczyny z Miss Polonia włącznie :loveu: :cool3: :eviltong:

Posted

A teraz parę fotek z innej beczki.................. nie dorównam naszej mistrzyni obiektywu Wind .......ale myslę że się spodobają...........

W Łodzi byli też psi zawodnicy biegajacy przez przeszkody na czas , na końcu toru ze specjalnej maszynki zabierali piłeczkę i w te pędy zaiwaniali spowrotem do mety .....przy bardzo głośnych krzykach swoich wlaścicieli mobilizujących psiury do biegu

:lol:.......start

:lol:.......konkurent po czerwonym torze

:lol:....jak się tam zmieści...........:evil_lol:

Posted

I jeszcze trochę........

:lol:..........a teraz bialasek w jedną stronę.......

:lol:......hopla.......:evil_lol:

:lol:.....i z piłeczką do mety

:lol:.....dla tych co nie wiedzą .....tak wyglada urządzenie z ktorego piesy zabierają pileczki

Posted

:lol:......no to po piłeczkę.......

:lol:........hopla ......strzała......

:lol:.....strzała zabiera piłeczkę na pełnej prędkości

:lol:.......nawrót....

:lol:......powrót do mety...........hopla....

Posted

A tak tańczono w rytm ..........makareny

:lol:........legrija makarena ....

:lol:.....i przejście pomiędzy nogami partnerki....hihihihi

:lol:.........costa błena......

Posted

:lol:........eeeeeeee makarena.....

:lol:.........legrija makarena

:lol:......wyskok.......eeeeeee makarena

Posted

:lol:.......:evil_lol:

:lol:......no przepięknie tańczyła ta para.....a psiur skoczny ......

Posted

[quote name='vigor']
Córunia szlifuje forę na jutrzejszy egzamin maturalny z matmy.
Junior wygrał konkurs na stanowisko grafik komputerowy (projektowanie opakowań + serwis sieci i komputerów). Jutro jedzie podpisać umowę o pracę w firmie produkującej słodycze.
Ahoj!
Vigor przekaż życzenia wszystkiego naj maturzystce:multi::happy1: , i Juniorowi za wygranie konkursu i oby był zadowolony z pracy.....a jeszcze dużo zarobił na pokarm do klusków......:evil_lol:

jborowy osobne życzenia dla Twojej maturzystki :multi::happy1:

Posted

Bos, jestem wielbicielką Twoich reportaży. A zdjęcia latających piechów też super.
Wind, casting wygrany :klacz:, ale czy Majutek zna scenariusz i czy go zaakceptował.

Posted

Wind, opowiadaj co z tym filmem?! Co to za film?! Kto reżyseruje, kto gra i najważniejsze: kogo będzie grała Maja? :cool3:

bos, super fotki, zwłaszcza te sportowe :loveu:

Piszcie Panowie jak tam maturzystki?! :kciuki:

Posted

Wind napisał(a):

I na koniec bede sie chwalic. Dzisiaj Majut pomyslnie przeszedl casting do roli w filmie fabularnym. Zaczynamy po 30 maja.......... obszczekiwaniu "gangsterow" :evil_lol:
.

No to super..............Detektyw Maja na tropie..... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::drinka::klacz: :klacz:

Posted

Zapomniałam się pochwalić, kupiłam dzisiaj kaganiec dla Kreseczki :) Nareszcie znalazłam kaganiec, który w miarę dobrze pasuje na jej nieforemny łeb :multi: Kreska jest nim zachwycona :diabloti:

Posted

[quote name='coztego']
Piszcie Panowie jak tam maturzystki?! :kciuki:

Moja maturzystka jest zadowolona .......ale nie w pełni , ja mam się nie stresować i być spokojny.............
Żeby tylko za spoko ją nie oceniono........:evil_lol:

A Ty coztego pieczesz ciasto na sobotę 20 maja i o godz 17 tej spotykamy się u Nitencji w Rudzie Śl........... nie próbuj się migać.
Będzie zlot dogomaniaków , potwierdzili swoją obecność Wind, zadziorny.......i kto jeszcze........? :shake:

Posted

[quote name='bos']
A Ty coztego pieczesz ciasto na sobotę 20 maja i o godz 17 tej spotykamy się u Nitencji w Rudzie Śl........... nie próbuj się migać.
Jeśli tylko zdobędę adres to przyjadę napewno :cool3: A jeśli nie zdobędę to będę łazić po Rudzie od rana i szukać czterech terierów za płotem :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...